Sexlegetøj; hold det sjovt men også rent

Mange mennesker oplever at sexlegetøj kan give lidt ny gnist til at mangeårigt parforhold eller at det kan gøre tiden med seksuelle partnere mere sjovt og pirrende. Der findes legetøj til sengen i alle former og farver, og de fleste kan finde en genstand som de finder tilfredsstillende er måske bare sjov at bruge. Men med sjov følger også ansvar.

Her får du en guide til hvordan du finder det rette sexlegetøj til parforholdet eller bare dig selv, og hvordan du til enhver tid husker at holde det rent så du undgår kedelige konsekvenser.

Til dig, jer eller dem?

Hvis du er ny indenfor sexlegetøj, så kan det godt være lidt svært at finde frem til den type af sexlegetøj der bedst matcher dit temperament, dine præferencer og ikke mindst dine behov.

Sexlegetøj er for mange mennesker ikke blot en materiel ting, det er faktisk en aktiv del af intimiteten og samlejet med et andet menneske. Derfor kan der godt være en vis kompleksitet forbundet med at finde frem til det rigtige legetøj.

Hvis legetøjet primært er til personlig brug, så gør det selvfølgelig processen en del nemmere, da man som oftest kender til sine egne seksuelle præferencer. Er sexlegetøjet til brug sammen med en kæreste, ægtefælle eller andet seksuel partner, så kan det være en god idé at tage en samtale med den pågældende person om hvad de har gjort sig af overvejelser, og hvad de ville foretrække at bruge og hvordan.

Hvis man vil overraske den anden part og derved ikke har mulighed for at tale med dem om det, så kan det være en god idé at starte med ting som ikke overrumpler den anden part og som kan implementeres i omgangen med det andet menneske på en god, afslappet og rolig måde.

Forskelligt legetøj til mænd og kvinder

Det er ingen hemmelighed at mænd og kvinder i visse tilfælde skal benytte sig af forskelligt sexlegetøj til forskellige situationer.

For kvinder findes der et bredt udvalg af vibratorer, kugler og alt derimellem, så man enten online eller i en fysisk butik hurtigt kan finde den størrelse og styrke man søger. Mangler man som kvinde inspiration til dette område eller vil man som mand overraske sin kvindelige partner, så kan man med fordel lade sig inspirere her https://eroti.dk/kvinder/.

Udvalget er stort og i visse tilfælde kan det være en god idé at gennemse nogle anmeldelser for at finde det produkt der bedst egner sig til en personlige behov.

Hold det rent

Ofte gælder det for sexlegetøj at det anvendes på visse steder på kroppen, hvor der kan fremkomme urenheder og bakterier. Dertil kan noget sexlegetøj være med til at overføre kønsrelaterede sygdomme fra en person til en anden.

Hvad enten man har sexlegetøj til eget behov eller man deler legetøjet med en kærester eller flere partnere, så er det særdeles vigtigt at hygiejnen er på plads. Går man på kompromis med hygiejnen kan det i værste fald give infektioner og kønssygdomme.

På mange produkter vil man kunne læse sig frem til hvordan man på bedst mulig vis holder den pågældende genstand ren. Mange af disse apparater er fremstillet i gummi, silikone eller plast, og de kan ofte rengøres med varmt vand og sæbe. Ved brug af sæbe bør gå efter den neutrale udgave som ikke indeholder parfume eller andre kemikalier som kan fremkalde allergiske reaktioner og irritationer.

Noget sexlegetøj tåler ikke vand, og her er det vigtigt at man følger instrukserne til rengøring grundigt. Er der elektriske elementer i legetøjet, så skal man huske at være forsigtig, når man rengøre det med vand.

About Line

zhenzar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.