Den første gang

Sex er vidunderligt og det er ikke unde grund, at så mange mennesker er villige til at sætte himmel og jord i bevægelse for at få det. Men der er noget sex, der altid er langt bedre end eller og det er desværre noget, som man ikke oplever mere end én gang i sit liv. Det er nemlig den første gang. Den allerførste gang, som der synges i den herlige sang. Det er noget, som alle husker og tænker tilbage på med et lille smil. Dengang hvor man var ung og nervøs, og hvor man endnu ikke helt vidste hvad man lavede. Men det havde sin charme og det er nok også derfor, at noveller om den første gang er blevet så populære.
Lystica er din garanti for at få de bedste sexnoveller og vore kategori om den første gang er blandt de bedste. Der er et utal af frække og romantiske noveller, hvor purunge piger og fyre har deres seksuelle debut, med al den romantik og ømhed, som det indebærer. Men der er også frække noveller hvor erfarne milfs tager mødommen hos unge tyre, der skal lære om sex hos en rigtig kvinde, fremfor en ung pige.
Den første gang er en kategori, der vrimler med interessante noveller og uanset om man er mand eller kvinde, så kan man finde noveller, der taler til en. Se hvordan unge piger bliver erobret og får deres mødom taget af sexede, forførende mænd. Det er nok il at få enhver til at blive varm indvendig.
Har du selv en god ide til en novelle om den første gang, så opret en bruger og send dine forslag til Lystica, så du kan være med til at bidrage til fællesskabet og give verden adgang til dine fantasier.

Drengen fra baren

Et par veninder og jeg, havde aftalt at vi skulle på bar i aften, for at hygge os og måske score et par lækre drenge. En af dem havde allerede en kæreste, men tog med for hyggens skyld. Vi havde aftalt at mødes hos mig og gøre os klar, for …

Læs mere »

Lidt luder er man vel altid

Det var over midnat, irriteret smed han fjernbetjeningen fra sig på sofaen. Porno filmen på TV 1000 havde igen et righoldigt udvalg af velskabte kvinder, og det havde han bestemt ikke noget imod, men hvad der var værre så var der også en hel stribe af muskuløse og veludrustede mænd. …

Læs mere »