En pigefantasi

Solen skinner fra en skyfri himmel, da jeg vågner til masser af fuglesang. Jeg strækker mig dovent i sengen, men bestemmer mig så for at stå op. Smånynnende går jeg ud under bruseren. Med håndklæde om håret finder jeg en sommerkjole frem. Håret bliver løssluppent føntørret – det vil alligevel hurtigt blive rigtigt tørt i denne skønne sommervarme. Til slut lige lidt mascara og lipgloss. På med kjolen og solbrillerne, ud af døren og op på cyklen.

Hvorfor sidde hjemme i en varm lejlighed på en sommerdag, når bedsteveninden har hus med en skøn have? Og heldigvis bor vi tæt på hinanden.

Når lige at tænke, at jeg håber da, at hun er stået op på nuværende tidspunkt, inden jeg ringer på og ta’r i døren. Den er låst…! Shit – er jeg for tidligt på den eller er det slet ikke i dag eller sover hun endnu eller … eller … Jeg kommer ikke længere i tankerækken, før hun åbner døren i en sove-T-shirt, der når helt ned til knæene – søvndrukken og med håret i uorden.

“Ej – undskyld, sweety – at jeg kommer så tidligt, men jeg har morgenbrød med” – siger jeg med et skævt smil på læben og viser hende posen fra bageren.

Vi går ud i køkkenet og sætter kedlen over til te – jeg finder hendes store tekande frem, hun ser ud til at trænge til en hel kande, mens hun selv smutter i bad. Inden teen har trukket færdig, er hun tilbage i køkkenet iført trusser, BH og håndklæde om håret – nu helt frisk efter badet. Mine øjne kan ikke lade være med at gå på opdagelse ned over hendes dejlige krop, mens hun finder tallerkner, knive, smør, ost, marmelade, brødkniv, krus, sukkerskål og teskeer frem og sætter det hele på en bakke. I mine tanker ta’r hun først håndklædet af, så BH’en og til sidst trusserne og så… “Ta’r du tekanden?” spørger hun – “så går vi ud på terrassen.” Hun smider håndklædet hen over stolen i køkkenet, kører fingrene igennem håret – tager så bakken og går. Forvirret vender jeg tilbage til virkeligheden, griber tekanden og følger hende ud på terrassen.

Der på terrassen spiser vi morgenmad, mens fuglene synger og solen kommer højere op på himlen. Hun spørger nu, om jeg har husket bikinien, for vi skal da i poolen og så bare ligge og dase i solen. Med et lille lumsk smil må jeg indrømme, at jeg har glemt den derhjemme… “Ok – så er det bare in-the-nude-all-day” ? Yes yes yes – tænker jeg og skjuler min begejstring bag solbrillerne.

Hurtigt får vi ryddet af bordet, hentet nogle badehåndklæder og smidt tøjet. Og så ned i det kolde vand – det er først på sommeren og det kan mærkes på vandtemperaturen. Vi fjoller lidt rundt og pjasker vand på hinanden. Hun får sprøjtet mig på sådan en måde, at jeg næsten får det hele i hovedet. Så går den vilde jagt… hun skal bare helt ned i vandet nu. Jeg får fat i hende og trækker hende ind til mig, holder fast og lader mig bare falde ned i vandet. Vores kroppe glider mod hinanden og jeg nyder at mærke hendes stive brystvorter mod mine. Kulden driver os hurtigt op og grinende falder vi om på badehåndklæderne.

Det er som sagt først på sommeren og vores hud har endnu vinterkuløren, så det er en god ide med masser af solcreme. Hun smører først mig ind – det går desværre alt for hurtigt – men så er det jo min tur, tænker jeg glad. Jeg lader mine hænder glide hen over hendes krop med langsomme sensuelle bevægelser. Hun ligger på maven og jeg kan mærke, at solen allerede har fjernet køligheden efter turen i poolen. Vejrtrækningen har ændret sig hos os begge – den er blevet tungere. Hendes baller får en ekstra kærlig behandling inden jeg bevæger mig ned ad hendes lange ben.

“Du må hellere vende dig om – den anden side skal jo også ha’.” siger jeg og dovent vender hun sig om – hendes øjne er lukkede, kinderne blusser, munden er halvt åben og vejrtrækningen er tung. Hvor er hun bare smuk lige nu, tænker jeg. Med masser af solcreme i hænderne lukker jeg dem nu om hendes smukke kupler – vorterne bliver hurtigt stive igen og jeg gi’r dem et lille klem. Så bevæger jeg mig ned over hendes mave – den nybarberede fisse skal da ha’ rigeligt med solcreme og min ene hånd glider ned mellem hendes ben.

Hun spreder sine ben og lader mig komme til med creme – og jeg har masser af creme, så hun får rigeligt inden jeg bevæger mig ned af forsiden af de smukke ben. Jeg lægger mig ned på siden, så jeg kan se på hende. Solen og varmen har allerede fremmanet perler af bittesmå sveddråber på overlæben – jeg kan ikke modstå længere og må bare kysse hende. Forsigtigt bøjer jeg mig ned og vores læber mødes uendeligt blidt. Forbavset åbner hun øjnene, men lukker dem dog hurtigt og kysser mig nu igen – denne gang mere søgende og vores tunger begynder at lege med hinanden, mens vores hænder helt af sig selv går på opdagelse.

Blidt – men bestemt – presser jeg hende tilbage ned på ryggen, beder hende lukke øjnene og bare nyde. Hun lukker øjnene og jeg kysser blidt begge øjenlåg – så planter jeg små kys en masse overalt på hendes hals og bryster. Jeg kan se, at små ilinger sender gåsehud ud over huden, som forsvinder næsten lige så hurtigt igen. Hendes vejrtrækning fortæller mig, at hun nyder det i fulde drag. Et vindpust gi’r hendes hud gåsehud og får igen de smukke mørke brystvorter til at stå strunke, inden varmen igen får overtaget. Uendelig langsomt kysser jeg mig vej ned over hendes krop – ned over brysterne, ned over maven – ned mod det uimodståelige venusbjerg. Hendes ophidselse fortæller mig, at jeg godt kan skynde mig lidt, men jeg vil selv nyde turen ned over hendes vidunderligt kurvede bjerge og dale og kyssene bliver mere og mere dvælne. Hendes duft fylder mine næsebor og begærligt suger jeg til mig – jeg kan ikke få nok af hende.

Så når jeg den berømte lille bakke og kyssene bliver nu om muligt endnu langsommere. Milimeter for milimeter bevæger mine læber sig mod den lille knude, som er så vidunderlig følsom – og da jeg når den suger jeg den bare ind mellem mine læber og lader tungen spille hen over den – det varer ikke længe før den første orgasme skyller igennem hendes krop. Jeg suger nu hendes skamlæber ind i min mund og hun smager helt vidunderligt. Langsomt lader jeg tungen glide op og ned af skamlæberne – men ikke direkte på klitten lige nu. Hun begynder igen at trække vejret tungt – brystvorterne er helt mørkerøde, hendes mund halvt åbent, hun fugter sine læber… bestemt klar til mere, tænker jeg.

Jeg ruller endnu et håndklæde ud og frem dukker der en stor skøn, lækker dildo + en lang, tyk, bøjelig dildo med pikhoved i begge ender. Mmmmh – kan næsten ikke vente selv med at bruge dobbeltdildoen sammen med hende, men først skal hun lige ha’ en tur med den anden sammen med min tunge og læber. Et stort gisp undslipper hende, da hun mærker dildoens summende bevægelser og der går ikke længe, inden hun igen trækkes op over orgasmens tinder – jeg holder om hende og kan mærke, hvordan orgasmen river og flår i hende og får hendes muskler til krampagtigt at trække sig sammen i små stød.

Vi ligger nu ved siden af hinanden og solen sender sine varme stråler ned over vores allerede dampende varme kroppe – dovent kigger vi hinanden i øjnene – jeg kysser hende langsomt dvælende – et kys, der lover mere… og med et lille nik mod poolen, bliver vi enige om, at en lille tur i det kølende vand nok er en god ide. Efter nogle dejligt kølende minutter lokker badehåndklæderne igen – vi tørrer os hurtigt og smører nu hinanden dovent og kælent ind i solcreme igen. Vi står op og hænderne leger bare overalt på hinandens kroppe, mens vi kysser varmt og længe med langsomt søgende tunger, så lægger vi os ned og nu er det min tur til at mærke hendes varme tunge og læber – jeg nyder nu, at det er blæst en lille smule op, det sender en kølende brise hen over os. Mine tanker om sol, sommer, vind og vejr forsvinder hurtigt, da min krop kommer under kyndig behandling af hendes tunge, læber og hænder. Inden jeg ved af det, skyller orgasmen igennem min krop, og så kan jeg ikke vente længere, nu vil jeg ha’ den dobbeltdildo. Jeg kysser hende længe og elsker smagen og duften af mig selv på hendes ansigt – så sætter jeg mig op og rækker ud efter dobbeltdildoen.

Hun kigger på mig med et lille smil om munden – og lægger sig på ryggen, mens jeg kryber op mellem hendes ben. Jeg leger med dildoens pikhoved et par minutter – lige omkring klitten og hendes læber – og jeg kan mærke, at hun gerne vil ha’ den nu… så lader jeg som om, at nu skal hun ha’ den, men lader så hovedet glide forbi hendes fisse og op på hendes klit igen. Hun stønner nu højt og vrider sig inviterende i solen – så kan jeg heller ikke vente længere og dildoen glider ind i hende – hun sukker dybt og så lader jeg den anden ende glide ind i min dryppende, hungrende, våde fisse og med en hånd midt på dildoen kører jeg os begge op ad orgasmens tinder igen. Stønnende der i solen ligger vi og kommer langsomt tilbage til os selv – så er det tid til endnu en tur i poolen.

Solen har flyttet sig og nu ligger vores håndklæder halvt i skyggen – men det er helt fint. Vi trækker dem længere ind i skyggen og lægger os ned igen. Jeg kan ikke lade være med at kysse hendes dejlige mund og vi ligger bare og nyder de langsomme bevægelser med læber og tunge. Så trænger den lækre følelse efter en god omgang sex – mæt og tilfreds – sig ind over os. Hun vender sig om, så vi ligger i ske. Jeg ta’r det ekstra håndklæde og lægger over os og med armen om hende, falder vi snart i søvn.

About Ilona Højbjerg

bitten.ilona

Se også

Grethe

Mit navn er Grethe og jeg vil gerne fortælle om en dejlig oplevelse jeg har …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.