En fræk formiddag

Det var mandag formiddag, og arbejdet var som altid lidt sløvt. Jeg loggede på chatten, og faldt i snak med et sødt par. Manden var stolt af at vise sin kvinde frem, og jeg forstod hvorfor. På de billeder jeg fik tilsendt var hun en slank, velholdt kvinde, som gik meget op i at være præsentabel. Om det var halvnøgen med frækt lingeri, eller om det var en kort kjole når hun var i byen, eller en hulkort nederdel når hun sad på sofaen og spillede op. Efter lidt snak frem og tilbage, aftalte vi at mødes på en stille cafe dagen efter. 

Det blev tirsdag, og jeg trådte ind af døren på cafeen som var mere eller mindre tom. Straks så jeg Hanne og Jens som parret hed, sidde længst væk i det ene hjørne af cafeen. Jens var en mand på omkring min egen alder, frisk og ganske humoristisk. Hanne var en kvinde på omkring de 45, blondt halvlangt hår, et par grønne øjne og en krop hvor man snildt kunne ane brysterne bagved den løse beige skjorte som stod lidt åben, og dermed åbenbarede at hun i hvert fald ikke havde brug for en BH. En sort kort nederdel blev afløst af et par solbrune ben, der lå krydsede over hinanden, men det bedste var næsten hendes smil. Når hun smilede så følte man det som om, at smilet kun var mig. Det første stykke tid gik snakken om alt muligt mellem himmel og jord, og den faldt meget naturligt. Efter lidt tid, kiggede Jens på Hanne, hvorefter han rejste sig og sagde at han desværre måtte forlade os. Jeg spurgte selvfølgelig om der var noget galt, men det var der ikke. Det var hele tiden meningen at han ville gå sagde han, de skulle bare lige se om Hanne var i sikre hænder. 

Da Jens var gået, kiggede jeg på Hanne og straks fangede jeg et lille drilsk blik i hendes øjne. Hun kiggede på mig, og lænede sig fremad så jeg fik et godt kig ned i hendes kavalergang. Hun hviskede “Så blev vi endelig alene, hvad har lyst til at gøre ved mig?”. 

Jeg kiggede på hende, og fangede hendes nakke med min hånd, alt mens jeg kyssede hendes hals, først et lille forsigtigt kys, men derefter lod jeg min tunge slikke hende fra skulderen og hele vejen op til hendes kind, og øreflip. Hendes reaktion var ikke til at tage fejl af da hun lænte sig tilbage. Hendes brystvorter kunne i den grad ses bagved skjorten nu. Hun kiggede på mig. “Du er ikke så lidt fræk, syntes du har lidt travlt”, sagde hun med et kæmpe smil på læberne. 

“Undskyld” – Sagde jeg – “Men jeg havde haft lyst til at gøre netop det siden jeg så dig”. 

Hun smilte bare, og sagde “Nå ja, jeg har da vist også tænkt et par tanker om dig mens vi har siddet og snakket” – Alt i mens hun kiggede ned på mine løse shorts der vist ikke kunne skjule en begyndende bule. 

Hun lænede sig lidt tilbage, og langsomt og knapt så diskret spredte hun sine dejlige ben så jeg kunne se hun heller ikke havde trusser på. Jeg kiggede hende i øjnene og lænede mig frem, og lod mine hænder ramme hendes lår, for at glide lidt længere på. Hun udstødte et lille støn, da mine fingre ramte hendes skamlæber, og jeg kunne tydeligt mærke varmen og fugten fra dem. Jeg fangede hendes øjne, og hun kunne ikke modstå fristelsen til at kysse mig. Hun smagte dejligt og frisk. Hun samlede benene igen, og lod sig falde tilbage i stolen. 

“Jeg tror vist at jeg går op og betaler”, sagde jeg. Hanne sagde ikke noget, men nikkede bare med blussende kinder. 

Jeg betalte, og gik ned til bordet og tog Hanne i hånden, og gik ud af cafeen. Da vi kom ud på gaden, styrede jeg hende ned mod min bil. Jens havde jo taget deres bil, så hun skulle køre med mig. Ovre på parkeringspladsen kunne jeg ikke holde mig mere, og da der ikke var nogle mennesker at se, så skubbede jeg Hanne op imod bilen og holdt hende fast mens jeg lod min anden hånd glide ned mellem hendes ben. Jeg lod en finger glide ned over hendes klitoris, mens jeg kiggede på hendes reaktion. Hun lukkede øjnene og stønnede blidt. Min finger gled op i hende uden besvær, da hun nærmest dryppede af safter. Jeg lod min fingre lege med hendes klit og hun bed sig selv i læben. Hun skælvede, og bandede lidt da jeg slap hende, og begyndte at gå over mod min egen side af bilen. Jeg satte mig ind, og kunne se hvordan hun lige måtte stå og samle sig lidt, før hun satte nederdelen på plads, åbnede døren og satte sig ind i bilen. 

“Du er godt nok ikke ret sød”, sagde hun med røde kinder og smil på læben. 

“Næh, jeg tænkte bare at vi skulle køre en tur, og så kunne vi jo ikke blive stående der hele dagen”. 

“Dumme dig”, sagde hun. 

Jeg startede bilen, og begyndte at køre og ikke før jeg havde sat bilen i bevægelse, før hun lænede sig ind over mit sæde, og begyndte at åbne mine bukser. “Kør du bare”, sagde hun, “Nu er det min tur til at have det lidt sjovt”. 

Langsomt kørte jeg ud på vejen, og der gik ikke to sekunder før hendes læber lukkede sig om min pik. Hendes tunge spillede på hovedet, og langsomt tog hun mig ind. Helt i bund og langt ned i hendes hals. Det var absolut ikke første gang hun havde en pik i sin mund, det kunne man tydeligt mærke. Hun tog pikken i sin hånd, og spillede den først langsomt, men så hurtigere og hurtige, alt imens hendes tunge spillede på hovedet. Ind imellem lod hun den glide helt ned i hendes hals, og det varede ikke længe før spyt og safter var ud over det hele. Jeg nød det, og tænkte på hvor længe jeg kunne holde til den behandling, men lige med et løftede hun hovedet, så spytten trak lange tråde mellem mine pik, og hendes læber. Hun fandt sin telefon frem, og startede et opkald. Jeg sad og kiggede på hende. Hendes kinder var let røde, og hendes nedre del af ansigtet var fedtet ind i spyt. Sikke et syn.

“Hej Jens” sagde hun i telefonen, mens hun lige flyttede røret fra munden og sagde til mig “Ja, jeg havde lige lovet at ringe og give en status”. 

“Alt er fint her, det viste sig at han var interesseret i mig, og jeg har fået finger så jeg blev blød i knæene og nu har jeg endelig lige fået smagt hans dejlige pik. Vil du se lidt med?”.

Jeg kunne ikke høre hvad der blev svaret i den anden ende, men hun vendte telefonen og jeg kunne se Jens nu var med på Facetime. 

“Se her”, sagde hun og lod en finger glide ned mellem sine ben, og lod telefonens kamera følge hendes hånd. “Se hvor våd han gjort mig, og se engang på den der pik han har”. 

Hun lænede sig ind over min pik igen, og lod den glide i bund i hendes mund, alt i mens hendes kamera fulgte hendes gøren og laden. Hun begyndte igen at malke min pik med lange seje bevægelser. Jens kiggede med på telefonen, og jeg kunne høre ham spørge om jeg smagte godt, og om jeg føles godt i hendes mund. Hun svarede ikke, og jeg tror heller ikke han forventede et svar. Jeg kunne høre Jens sige at han ville se mig sprøjte i hendes mund. I prøvede at koncentrere mig om min kørsel, men det var svært, så det var godt at jeg ikke var kørt ind i den befærdede del af byen. Jeg kunne mærke at jeg var ved at komme, og jeg er sikker på at Hanne kunne fornemme det samme. Hun stoppede ikke med sine bevægelser, tværtimod så blev hun ved. Jeg stønnede mere og mere, og snart kunne jeg mærke spermen løbe til. Hanne løftede hovedet lidt, så hendes tunge lige kunne ramme hovedet, hun kiggede ind i kameraet på sin telefon. Der gik ikke længe før at jeg kom i den grad. Jeg sprøjtede ud over hendes læber, på hendes kind, men allerede efter de to første sprøjt, så lod hun pikken glide i bund og jeg kunne mærke hvordan jeg sprøjtede langt ned i hendes hals. Hun fortsatte med at suge, mens jeg stadig kunne mærke hvordan det hele krampede sig sammen af nydelse. Hun løftede ansigtet, og sagde “Så skat, så du hvordan han sprøjtede før jeg tog ham i munden?”. Jens sad og kiggede og roste hende. 

Hanne lettede sig fra mit skød, stadig med sperm siddende på hendes kind. Det på læberne havde hun fået taget med tungen. “Tak for det, det var en dejlig afslutning på en god formiddag”. 

“Selv tak da, håber det kan gøres igen?”

“Det kan det uden tvivl”, sagde hun – “Men nu må du godt køre mig hjem”.

Jeg fik adressen og kørte hende hjem hvor vi blev modtaget af Jens i døren. Hvad der derefter skete, det må vente til en anden god gang. 

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.