Søndag med mistress

Det var søndag og den ugentlige dag for hans træningskamp. Han var nu meget pæn og velholdt – man kunne se hans træning havde sat sit præg, hans muskler var pænt aftegnet og ikke for overdrevet. Han trænede mindst 2 gange om ugen i motions rummet og så havde de i klubben 2 ugentlige dage, hvor de trænede sammen. Han var omkring 188 cm høj, havde dybblå øjne og ansigtet gjorde, at det satte en pæn ramme på helheden af manden, med de brede skulder og de smalle hofter. Man kunne se på ham, at han tidligere havde prioriteret svømningen højt.

Han havde en ledende stilling i byens erhvervsliv og han var vellidt af både venner og bekendte. Han spillede godt den dag, men han kunne mærke at han blev iagttaget, dog kunne han ikke helt bestemme hvilke øjne der iagttog ham. Hun så hvordan hans muskler trak sig sammen og hvordan hans sved begyndte at trænge igennem hans t-shirt. Hun var iført en lang sort jakke og man kunne ane hendes sorte lange kjole med høje slids i begge sider, der øverst oppe også var lavet som et korset med snører foran på brystet. Kiggede man ned på hendes fødder, ville man se snuderne af nogle meget lange støvler og hvis man lod øjnene følge dem, ville de ende oppe over knæene. Når man kiggede på hendes ansigt ville man se nogle olivengrønne øjne, der lyste af autoritet. Hun var kvinden der bestemte og hun oste af det.

Der var flere mænd der vendte sig om og stirrede efter hende, når hun kom gående. Hun skulle op øverst på tribunen. Der havde hun overblikket. Der kom en fuld ung mand hen for at sidde ved siden af hende, men hun så koldt på ham og han forsvandt lige så hurtigt, som han var kommet.

Hun sad stille og fulgte ham med øjnene, så hvordan han arbejdede og hun tænkte, at han skulle indvies i dag. Og hun vidste lige hvordan. Da dommeren fløjtede kampen af og spillerne forlod banen, rejste hun sig, tog sine solbriller på og gik mod omklædningsrummene. Hun havde længe overvejet, om det var noget han ville finde sig i dette her, men længe havde hun spurgt ham ud om, hvordan han kunne klare at blive ydmyget, og brugt af sit eget køn.

Han havde betroet hende, at han havde en drøm om at blive brugt, på den måde som hans Domina fandt mest egnet. Hun åbnede døren ind til omklædningsrummet og en stank af sure tæer og armsved slog imod hende, sammen med duften af nyvasket hår og deodorant. Da hun kom helt ind, blev hun mødt af en hujen og fik en del tilråb fra de andre fyre, men hun lod ikke til at bemærke denne støj. Han vendte sig om i det samme og så hende. Så vidste han hvad klokken havde slået. Han vendte straks blikket væk, hun så på ham og spurgte, om han ikke havde glemt noget? Han så på hende og så rundt, alt imens han sank en klump – godt nok havde han fortalt dem, at han havde en Domina og at han tændte på SM, men han havde aldrig fortalt dem hvor underkastet han var. Hver gang han så Dominaen, skulle han knæle foran hende og tage hendes hånd og kysse den. Det var ikke så slemt når han var alene, men at vise det offentligt var for ham meget svært, da han selv bestred en meget høj stilling. De fleste betragtede ham som værende en meget nobel mand uden denne fetich.

Da han ikke reagerede, var hun ikke sen til at ekspedere straffen. En lussing – og den gav et rødt håndaftryk på siden af hans kind. Nu faldt han på knæ foran hende. Hun så ned på ham og han tog hendes hånd og kyssede den. Han bød hende velkommen og undskyldte for sin manglede respekt for sin Domina. Men hun var stadig ikke tilfreds. Hun så ned på ham og spurgte ham, om han havde en dårlig hukommelse? Han vidste da udmærket hvordan han skulle opføre sig når hun var i nærheden? Han så skamfuldt ned i gulvet. ”Ja min kære Domina, men jeg blev helt overrasket over at se Dig her”

Hun så køligt på ham og sagde: ”Du, af alle, skal blive glad for at se mig, lige meget hvor det er” Han rødmede denne gang helt om i nakken og hun vidste nu, at han levede sig helt ind i sin rolle. Hun så rundt – folk var lige så stille forsvundet, men der var 3 tilbage, der havde taget plads på bænken overfor, hvor de sad og fulgte med i hvad der foregik. Hun så på dem og de vendte straks blikket væk. Hun sagde til dem, at det var da ikke nødvendigt. Hun gik over og rakte dem hver især hånden og præsenterede sig som Melanie. Så tog hun frakken af og hængte den op, hvilket fik dem til at stirre en ekstra gang. Hver især fik de fremstammet deres navne. De hed, Lars, Dennis og Oliver. Hun studerede dem, alle 3 havde de veltrænede kroppe.

Lars havde grå øjne og lyst afbleget hår, men det hun bemærkede mest ved ham var hans utrolig velplejede negle. Han havde en lækker solariebrun farve.

Dennis havde hår på brystet og han havde mørke øjne og mørkt hår – han lignede lidt en græker og så var der Oliver. Han var over gennemsnitshøjden og havde ligeledes mørke øjne, der stod i kontrast til hans mellemblonde hår. Han havde nogle store stærke hænder.

Hun gik tilbage til slaven, der stadig sad på knæ. Han sad lidt uroligt og ventede spændt på hvad der skulle ske. Han så på hendes fødder, da hun stillede sig foran ham. Hun så ned på ham – han havde endnu ikke nået at få bukserne på, han knælede derfor med et håndklæde omkring livet og afventede hendes ordrer. Hun kunne se hvordan hans muskler sitrede. Hun lod den ene negl glide hen over hans skulder – hun så striben, der blev hvid og derefter forsvandt. ”Er slaven klar til at blive indviet?” Spurgte hun. Hun så hvilket gib det gav i ham og han svarede ja med det samme. Hun så sig rundt i rummet efter et bælte og vidste, at hendes slave altid havde et bælte, samt slips på og i tasken havde han altid et ekstra slips, hvis nu det skulle gå galt.

Hun bad ham læne sig ind over bænken og han gjorde straks, hvad hun bad ham om. Han fik armene bundet fast til stolpen, der var under bænken, så nu lå han på maven hen over bænken og med armene bundet sammen under den. Hun kiggede over på Lars og så at han var begyndt at få en bule i bukserne. Hun sagde til ham, at hun havde glemt sin taske ude i sin bil.

Derpå smed hun bilnøglerne over til ham og sagde, at bilen ikke var til at overse, da der stod Domina på nummerpladerne. Han var straks oppe at stå og gik ud af døren for at hente tasken. Hun lod hænderne glide rundt på de indbydende baller der lå og strittede lige op i luften og med ét begyndte hun en serie af slag. Hun havde ikke tal på slagene, men kunne se på farven på balderne, at han havde fået en del. Lyden af hånden der ramte på balderne, gav genlyd i hele omklædningsrummet.

Lars kom tilbage med hendes taske med dildoer og hendes foretrukne slagredskab, nemlig ridepisken. Hun så op på Lars og sagde ”Tak – du skal nok få din belønning senere”.

Hun så ned på slaven, imens hun lod sin hånd køre ind imellem hans ben og holdt fast i hans pik, hurtigt mærkede hun hans reaktion og hev ned i hans nosser. Han sukkede og gav sig og udstødte et lille åhh. Hun åbnede tasken og rakte ned i den. Hun tog en sort velourpose frem – inden i den var der den tykke plug og en tube glidecreme. Hun pressede cremen ud over hans frække hul og begyndte at massere det med faste bevægelser og hun mærkede hvordan han pressede imod hendes finger. Hun hævede sin hånd og lod den falde på stykket lige under balderne gentagne gange.

Han begyndte at blive pænt rød og han skubbede sin røv længere bag ud. Han indbød til flere slag, men hun vidste at det var det han ville have, så hun stoppede og tog pluggen frem og pressede den ind.

Temmelig ufølsom var hun da hun gjorde det, men eftersom han havde vedligeholdt træningen af det hul, gled den ubesværet ind. Han udstødte et nydelses suk og han begyndte at acceptere hele situationen, hvor hans kammerater sad og kiggede på, mens han blev ydmyget. Han havde tænkt alle tænkelige tanker igennem om hvordan han kunne flygte ud af denne ekstreme situation. Men når alt kom til alt, nød og forgudede han jo sin Domina, så han valgte bare at acceptere og nyde. Han mærkede hvordan hans pik blev større og han nød at mærke pluggen i sit indre. Han kunne mærke at dette ville tage tid, men alligevel at det ville udmunde i noget godt. Han rettede alt sin opmærksomhed på Dominaen. Han mærkede hendes negle der gled ned over ryggen, han kunne mærke hvordan den følelse gik ind og påvirkede hans liderlighed. Hun kradsede ham ned over ryggen, ned over balderne og rakte ind imellem hans ben og klemte om nosserne, for derefter at række ud efter tasken og finde et stykke snor, som hun bandt stramt om nosserne.

Hun så på hans nakke, at han krympede sig – hun vidste, at han fandt det ophidseende at få sine nosser bundet stramt op så de stod frem som små blommer. Og hun kunne lide synet, når de stod frem på den måde. Hun tog igen pisken og lod den falde ned over hans balder. Da det sidste slag var faldet, hørte hun ikke noget fra ham og hun begyndte igen at lade pisken falde, mens hun spurgte ham, om han ikke havde glemt noget. Han krympede sig og sagde: ”Jo, undskyld Domina – tak for slagene Domina”

Hun lagde pisken fra sig og så over på de 3 fyre. De har alle 3 sat sig med pikken fremme og sad og gned på den. Den ene så mere liderlig ud end den anden. Hun betragtede et øjeblik de 3 pikke. De 2 af dem var ca. 15-17 cm og havde en pæn tykkelse og den sidste var ca. 20 cm og meget tyk.

Hun så ned på slaven, løsnede hans arme og bad ham rejse sig op på knæ, hvilket han hurtigt gjorde. Hun så ned af ham og så på hans pik, der stod rank og stiv og glinsende af hans liderlige safter. Hun lod sin ene finger fange hans glinsende safter og holdt derefter fingeren hen til hans mund. ”Slik”, sagde hun. Han stak sin tunge ud og lod den cirkle omkring hendes finger og i det samme sagde hun at han skulle se over på de 3 fyre der sad og spillede pik. Han rettede blikket op og så over på dem.

Lars kiggede ham direkte i øjnene og sagde ” Sådan en lille slave som dig! Det eneste du har fortjent er, at slikke en ordentlig pik efter den har været oppe i din Domina og så skulle du have lov at slikke sådan en ordentlig pik, til den gik i munden på dig.”

Dominaen kiggede overrasket over på Lars, og fik en tanke. Hun så ned på slaven igen og befalede ham til at kravle over og begynde at slikke Lars, imens tog hun pisken og lod den falde ned over slavens røv. Lars holdt fat i slavens hoved, mens han stødte ind i hans mund og kom.

Hun så på de andre 2 og der gik heller ikke længe før de kom – hun sagde hånligt henvendt til dem alle, at der var nok en lille bøsse gemt i dem alle og når der var det, skulle de ikke have lov at smage på hendes safter.

De 3 gik i bad og klædte sig på i et tilstødende rum, så Dominaen og slaven kunne få lov at være alene. Hun tog fat i slavens hår og trak hans hoved tilbage og hans mund blev automatisk åbnet en smule og hun så spermen sidde i mundvigen på ham. Hun stak ham en lussing og sagde til ham, at ham skulle da have det hele med.

Han slikkede sine mundvige og sørgede for at få det hele med. Han så taknemmelig op på Dominaen og takkede hende for hjælpen. Hun så ned på ham og sagde, at han var da slet ikke færdig endnu og med de ord, tog hun fat om hans nosser og løsnede den snor der sad der. Han skar ansigt da blodet kom ud igen. Han stønnede og krympede sig igen. Hun satte brystklemmer i hans små vorter og han skar igen ansigt.

Hun tog fat om hans pik og begyndte stille at gnide på den, hans ansigtsudtryk skiftede fra smerte til nydelse og han stønnede sagte og mærkede hvordan hans blod strømmede ud i hans pik, han mærkede hvordan den blev mere og mere stiv. Han bad om lov til at komme, men Dominaen afslog og slap straks pikken. Hun satte sig på bænken og tog ham over knæene, sørgede for at hans pik lå imellem hendes knæ, så mens hun lod hænderne varme hans balder, klemte hun samtidig sammen om hans pik der lå imellem hendes knæ.

Da hun igen kunne se de røde aftryk, sørgede hun for at fordele slagene ud på over hele balden og ned på lårene – hun kunne høre hvordan han klagede sig hver gang hendes hånd landede på hans balder. Hun blev tændt af det og blev ved med at lade slagene falde. Da hun stoppede, kunne hun se sine hævede håndaftryk på hans balder og ned af lårene.

Hun lod hænderne søge stille hen over mærkerne og mærkede varmen. Hun pressede på slavens plug, der stadig sad i hans tarm. Og begyndte stille at kneppe ham med den, han stønnede og vred sig og tiggede om at få lov at komme, men dette blev afslået. Han sukkede og stønnede og fortalte hvor glad han var, fordi hun tog sig så kærligt af ham. Hun bad ham rejse sig og han gjorde straks hvad hun befalede.

Han stod foran hende med sin stive slavepik strittende lige ud for hendes mund. Men hun rejste sig blot og gik over imod sin taske og hev en stor dildo frem. Hun satte sig på bænken og lod dildoen glide drillende forbi sine læber og stak tungen ud og lod den cirkle omkring spidsen af dildoen, fugtede den og lod den glide imellem sine skamlæber. Derefter tændte hun for den, lod den snurre lidt på sin klit, mens hun sad og fortalte slaven alt det han gik glip af, imens han stod og så på hende.

Hun fortalte ham, at han ikke fik lov at mærke hendes kusse og at den eneste der var værdig nok, var dildoen. Hun så over på slaven og så hvordan han stirrede på dildoen. Hun spurgte ham, om han var misundelig. Han svarede, at han var meget misundelig på dildoen og at han ville ønske, at det var hans pik der var værdig nok.

Hun så hånligt op på ham og fortalte ham hvor dejligt det var at dildoen fyldte hende ud, hun stønnede ekstra højt for at lægge vægt bag ordene. Hun så på slaven og bad ham fjerne klemmerne, hvilket hun vidste han fandt nedgørende – at han selv skulle fjerne de remedier hans Domina har sat på ham. Men han værdsatte og forgudede sin Domina, så han gjorde hvad hun befalede. Hun tog dildoen op til munden og lod den glide ind og slikkede sine egne safter i sig, hun nød smagen af sig selv og tilbød ikke slaven at smage. Hun så på hans pik – den hoppede ved hvert et pulsslag der var i pikken og hun bad slaven komme over til sig og sætte sig på knæ.

Hun bad ham begynde at spille sin slavepik og komme ud over hendes sorte støvler. Hun vidste hvor meget han nød at slikke hendes støvler rene. Han lod sig ikke vente med at spille slavepikken, hans ansigt fortrængte sig og han svajede i ryggen og brølede, da ladningen landede på hendes støvler. Han så ned på støvlerne og begyndte at slikke sin egen sæd i sig, han følte sig beæret over at få lov at slikke sin Dominas støvler, samtidig med at han nød smagen af sin egen sæd. Den havde han lært at værdsætte af sin Domina. Han slikkede op og ned af støvlerne og under sålen, så der ikke var en eneste plet tilbage. Han kiggede tilfreds op på sin Domina og takkede. Han så afventende på hende, hun bad ham rejse sig og bad ham tage sit tøj på. Dominaen samlede sine ting sammen og begyndte at gå ud af omklædningsrummet og hun sagde til slaven, at han havde en time til at nå hjem – der ville hun vente ham og han ville modtage resten af sin indvielse.

Han så efter hende da hun gik ud af rummet og mærkede at hans pik reagerede igen. Han gik i bad og lod det varme vand skylle alt af hans krop og dermed ydmygelsen der tidligere havde fundet sted. Imens tænkte han på hvordan hans Gudinde ville indvie ham når han kom hjem. Han blev hurtigt færdig og kom ud til stoppestedet. Han så på klokken – han havde 45 minutter til at nå hjem i. Og bussen ville først komme om 30 minutter. Og da det tog 20 minutter at køre hjem, ville han komme 5 minutter for sent. Han stod og overvejede sine muligheder, men den eneste mulighed der var, ville være at ringe til Lars, bede ham komme og køre ham hjem. Men turde han det? Ville han måske kræve en forklaring? Eller hvad hvis han ville have ham til at give en forklaring på det der var sket? Han så hurtigt på klokken – den tikkede nådesløst af sted. Han tog sig sammen og ringede til Lars.

Lars’s telefon ringede 3 gange og det var en glad Lars der tog telefonen. Men hans stemme blev kølig, da han hørte hvem det var. Men han indvilligede i at hente ham. – Han stod og ventede, mens han skulede til uret.

Tiden gik og han vidste, at straffen ville blive hård hvis han kom for sent. Han kunne skimte en bil, men Lars havde da ikke en stor varevogn? Han så den komme nærmere og han kunne se føreren. Jo – det var Lars. Lars så lidt sammenbidt ud. Lars steg ud og kom hen til ham og rakte ham et sæt håndjern. Slaven så uforståeligt på Lars. ”Hvad skal jeg med dem?” spurgte han.

”Tag dem på – jeg skal ikke nyde noget af, at sådan en slave som dig piller på mig, mens jeg kører”, sagde Lars.

Straks slog slaven øjnene ned, gik om til passagersiden og åbnede døren. I det samme mærkede han et slag falde ned over lårene. Han skreg op og ømmede sig. Straks lynede Lars’ stemme: ”Ind bag i!”

Døren bagtil blev åbnet og slaven så forbavset op. Lars smilte olmt og skubbede slaven ind bag i bilen, gik om og startede bilen og begyndte at køre. Der sad en person omme sammen med slaven – det var en stor fyr han aldrig havde set før. Lars åbnede den lille luge og sagde til slaven ”Hvad venter du på?? Tilfredsstil ham, det er din Dominas ordre. Hun vidste du ville ringe til mig og bede om et lift”.

Forvirret så slaven op. ”Kom nu i gang, slave” vrissede Lars. Den store fyr så på slaven – han var meget bred over brystet og slaven syntes han lignede én, der boede fast i et fitness center. Den store fyr åbnede sine bukser og trak dem ned. Han afslørede en meget veludviklet pik, der var begyndt at bevæge sig i opadgående retning. Slaven sank en klump. Han så over på den store fyr og kravlede over til ham, så godt han kunne for håndjernene. Han rakte ud efter pikken og begyndte at bevæge hænderne lidt op og ned af den. Fyren brummede lidt, tog fat ved roden af sin pik, holdt fast og sagde ”Lad os nu komme til sagen, slave!”

Han lagde ekstra tryk på ordet slave. Han pressede slavens mund ned over pikken, mens han selv begyndte at bevæge sit underliv op og ned. Slaven fik en kvalmende fornemmelse i munden, da pikken ramte ham bagerst i svælget.

Lars sagde: ”Gør slaven sit job godt nok?” Fyren svarede ”Nej, det gør han ikke – det er som at stikke pikken ind i et hul!” ”

Her har du pisken”, sagde Lars. Der gik ikke lang tid førend slaven mærkede, at slagene regnede ned over hans røv.

Straks begyndte slaven at kæle for pikken med tungen, den gled søgende rundt og ned langs skaftet, videre ned til nosserne og tilbage op til pikhovedet. Denne behandling fik fyren til at brumme anerkendende. Denne seance fortsatte længe – alt for længe syntes slaven og begyndte at suge og slikke mere taktfast på pikken og slaven kunne mærke på fyrens pik, at det ikke ville vare længe nu. Fyren trak slavens hoved helt ned over pikken og sprøjtede helt nede i halsen på slaven. Igen fik han den kvalmende fornemmelse. Men slaven så op og takkede fyren for at have brugt ham. Fyren brummede noget, som slaven ikke forstod.

Lars holdt ind til siden og fyren steg ud. Lars kørte lidt videre og endelig var de fremme. Mens slaven havde mistet sin tidsfornemmelse, så var Lars klar over, at han havde afleveret slaven 3 minutter for sent, hvilket var en aftale med Dominaen. Lars kørte ind i en garage og parkerede – garagen hørte til et nedlagt landbrug. Der var en indgang i den ene side af garagen, som førte ind i en gammel stald og så var der en dør i den modsatte side, der førte ind i et køkkenalrum.

Lars gik om og åbnede og førte derefter slaven ind i den nedlagte stald. Den var blevet istandsat således, at den var blevet indrettet med et X-formet kors og en gabestok. Ude i midten var der en briks og langs væggene var der opsat store smedejernsringe. Vinduerne var blevet malet sorte, så der ikke slap lys ind. Den eneste lyskilde der var i rummet, stammede fra de store alterlys, der var placeret mellem vinduerne.

Ovre på den samme væg, som døren var, hang der mange forskellige slags piske. Lars trak slaven med over til gabestokken og åbnede håndjernene. Lars så på slaven og befalede ham at placere sig i gabestokken. Han lukkede forsigtigt gabestokken ned over slaven. Derefter åbnede Lars slavens bukser og trak dem ned. Alt imens dette skete, stod slaven og tænkte på hvilken oplevelse, der ventede ham. Imens slavens tanker kørte rundt om den forestående indvielse, blev hans pik mere og mere stiv.

Pludseligt mærkede han et slag falde på sine blottede balder. Det slag var ikke fra en pisk, men stammede fra slavens læderbælte. Det var Lars der lod det falde på hans balder, slaven hørte nu Lars’ stemme lyne

”Hvad er den af? Står slaven og bliver liderlig, mens jeg piller tøjet af ham?”

”Undskyld Lars”, stammede slaven.

I det samme kom Dominaen ind. ”Det er godt nu, Lars”, sagde hun.

Imens hun gik over til slaven og holdt sin hånd frem. Slaven kyssede straks sin Dominas hånd. ”Jeg forventer, at slaven klarer denne indvielse og som følge deraf, bliver min slave. Er der visse ting under indvielsen slaven ikke kan klare, må slaven bruge stopordet ”Rød’” og er slaven ikke bundet, forventer jeg at han knipser.

Dette vil medføre, at legen stopper straks og slaven vil ikke på nogen måde opleve denne leg igen. Er det forstået min lille slave?”

”Ja Domina”, svarede slaven kort.

Lars stillede sig om foran slaven og rakte Dominaen bæltet, hvor på han spurgte om han skulle gå.

”Nej det er ikke nødvendigt Lars, med mindre du ikke vil overvære dette”, svarede Dominaen, imens hun viste Lars en stol han kunne sidde i.

Dominaen rettede nu al sin opmærksomhed mod slaven. Hun stillede sig foran ham og begyndte at ae hans kind med den ene hånd. Hun lod sin ene finger glide op til slavens mund og kørte den ind. Dominaen havde nået at skifte tøj, så hun nu var iført en kort, sort nederdel, derunder var der selvsiddende sorte strømper og sorte højhælede stiletter. Øverst var hun iført en BH, med halve skåle så hendes bryster stod indbydende og fristende over kanten. Hun havde sorte handsker på der gik op til midt på overarmen. Og til at fuldende det hele havde hun en mørk makeup på.

Imens hendes finger kørte ind og ud af slavens mund, spurgte hun ”Har min lille slave nydt turen herud?” Slaven nikkede. Der gik et splitsekund og slaven mærkede en svien på kinden.

”Du skal svare mig ordentligt, når jeg taler til dig, slave!” sagde Dominaen.

”Ja Domina. Tak for turen herop Domina og tak fordi at Dominaen var så betænksom at finde en fyr til at bruge min slavemund”, sagde slaven.

Dominaen smilede og sagde ”Det var bedre, slave”.

Dominaen gik om bag slaven og lod sin hånd glide ned over slavens balder og begyndte at bearbejde dem – lige så stille varme dem op. Der var skiftevis blide nap og blide slag og straks skiftede det til faste slag, der faldt på den følsomme hud. Dominaen lod en finger følge ned over det mærke, der var efter slaget af bæltet. Dominaen hævede sin hånd og lod den falde flere gange ned over hans baller. Dominaen lod tankerne flyve – hun elskede denne mand rigtig højt – hun nød når han underkastede sig – hun tændte på, at hun styrede hans lyst. Hun nød den underdanighed han udviste, når han var hendes egen lille slave. Hun havde længe villet indvie ham som sin slave. Hun vidste bare ikke hvordan hun skulle realisere den drøm, indtil den dag hvor hun var stødt på Lars. Hun havde sludret med ham om løst og fast. De var kommet ind på emnet – sex – og Lars havde indrømmet over for hende, at han tændte på mænd og at han tændte kraftigt på slaven.

Den underdanige slave hed egentligt Mads. Men når de legede blev han bare omtalt som slaven. Lars fortalte samtidig, at slaven havde fortalt at han var til SM og Lars kunne godt tænke sig at overvære det. Sådan havde Dominaen fået den idé, at hun kunne få Lars til at hjælpe.

Dominaen lod slag nr. 20 falde på slavens balder, hun kunne selv mærke varmen fra hans balder. Hun så på slaven – han stod helt stille og modtog slagene. Da hun stoppede og slaven fornemmede, at der ikke kom flere slag takkede han for slagene. Dominaen gik over til væggen og tog en pisk ned. Den havde mange lange snerter. Hun gik tilbage og stillede sig bag slaven, hvorefter hun lod slagene falde over slavens ryg og arbejdede sig ned over ryggen og videre ned over lårene. Slaven udstødte små lyde, Dominaen var klar over at slaven nød behandlingen.

Hun fortsatte til farven trådte frem på huden og hun nød farven, der betød hun havde gjort det godt. Hun gik tilbage til væggen og hængte pisken op. Hun gik tilbage til slaven og løsnede ham fra gabestokken. Hun tog fat i slaven og førte ham over til briksen – hun bad slaven læne sig frem og holde fast på briksen. Hun gik over til et lille skab der var lavet inde i det ene af de små vinduer, så man ikke lagde mærke til det. Dominaen tog en lille flaske ud. Det var en olie, som hun tog med over til slaven og hældte den ud over slavens ryg og så det løbe, hun lagde også mærke til hvordan huden under olien trak lige så stille sammen. Hun lod lige så stille hænderne glide rundt på slavens krop. Hun masserede olien ind i huden på slaven. Slaven stod stille og nød Dominaens kærtegn på sin hud – han kunne mærke hvilken dominerende kraft hun havde på hans pik, den dunkede af begær til hende, han mærkede hvordan hun masserede hans balder og lod fingrene cirkle omkring hans hul.

Pludselig brød Dominaen stilheden og bad Lars om at komme over. Lars, der havde siddet og betragtet hele sceneriet, rejste sig og slaven kunne se, at Lars ikke var upåvirket af situationen.

Dominaen bad Lars massere videre på slaven. Lars tog over, han gjorde sit bedste. Da han så på slaven kunne han se at han nød behandlingen og han så hvor stor slavens pik var blevet. Lars kunne ikke lade være med at køre ned til pikken og massere den ind i olie også. Lars tog godt fat og trak forhuden frem og tilbage over pikken, slaven stønnede højt.

Dominaen greb ind og stoppede Lars i sit forehavende og sagde ”Han skulle jo gerne kunne holde lidt endnu.” Dominaen bad slaven følge med over til X’et. Han gjorde som han blev befalet, hvilket han havde lært af tidligere erfaringer.

Han stod nu med front mod Dominaen, hun bandt hans hænder og fødder fast i de manchetter der var på X’et. Han nød at mærke manchetterne mod sin hud. Han så ned på Dominaens fødder. Hun tog et fast greb om slavepikken og begyndte hurtigt at spille den. Hun kunne mærke hans begær til hende steg, han stønnede og bad om lov til at komme, hvilket blev afslået prompte.

Hun gik tilbage til det lille skab og tog en bakke med klemmer frem, slaven så på dem og vidste udmærket hvad de skulle bruges til. Han kunne nu mærke hvordan hans slavepik blev større. Han så over på Lars, der sad med sin pik fremme og spillede den af. Dominaen tog nu fat om slavens nosser og begyndte at hive i dem og nappe i dem. Hun tog fat om dem og satte den første klemme i, slaven skar en grimasse,

Dominaen fortsatte indtil der sad 10 klemmer i nosserne, den røde farve skiftede fra rød til violet. Hun hentede denne gang en ridepisk, hun slog først med blide slag ned over slavens brystkasse videre ned til hun stoppede lige over knæene. Hun lod pisken falde hårdere og mere fast. Der kom en svag stønnen over slavens læber og hans slavepik begyndte at vippe af de dunkende pulsslag der var i pikken. Dominaen vidste, at slaven på nuværende tidspunkt ikke var langt fra orgasmen. Så hun holdt inde med slagene.

Hun gik over til briksen og lagde sig bag over og begyndte at lege med sin egen fisse. Hun lod et par fingre glide ned og skille skamlæberne ad. Hun lod sin ene finger forsvinde op i sit indre og begyndte at bevæge fingeren stille og roligt ind og ud – hun kunne mærke, at hun trængte til slavens store pik, men hun ville lade ham forblive i den tro, at han ikke fik lov at smage hende eller røre hende.

Hun kaldte Lars over til sig, han var på nippet til at komme og blev revet ud af sin orgasme. Han så over på Dominaen og han kom hurtigt over til hende. Hun bad ham om at slikke hende, hvilket fik ham til at gøre store øjne, men han satte sig på hug foran briksen og begravede sit ansigt i hendes fisse. Han lod tungen lege op og ned langs skamlæberne og lod forsigtigt tungen ramme på klitten.

Han mærkede hvordan Dominaen førte sin hånd igennem hans hår. Det varede ikke længe inden hun mærkede den velkendte følelse af orgasmen, der skyllede ind over hendes krop, som vandet der skyller op på stranden. Dominaen kom i en langstrakt orgasme, som hun kunne føle ud i hver en fiber i hendes krop. Hun skubbede blidt, men bestemt, Lars væk, samtidigt så hun at han kom ud på gulvet – han så undskyldende ned i gulvet, Dominaen så ned på ham og spurgte om han ikke skulle gøre rent efter sig. Lars nikkede og begyndte at slikke sin egen sæd i sig.

Dominaen gik over til slaven, stillede sig med ryggen til og bukkede sig lidt frem og lod slavepikken glide ind, så det kun lige var hovedet der var inde. Der lød en bøn fra slaven om at måtte køre helt i bund i Dominaen. Hun smilede drillende og sagde, at han fik når hun havde brug for pik. Hun fjernede sig fra slavens pik og tog sine fingre ned til sin fisse og lod dem blive godt vædet af sine safter og førte fingrene op til slavens mund. Her bad hun ham slikke safterne i sig. Han slikkede begærligt, mens Dominaen beordrede ham til at se hende i øjnene. Da han så op i hendes øjne, så han hendes liderlighed lyse ud af dem. Og hun så hans begærlige øjne lyse af hengivenhed, hun tog den anden hånd ned og begyndte at fjerne klemmerne, en efter en. Dette blev dog for meget for slaven og han skreg smerten ud i rummet, men alligevel stod hans pik rank og der havde samlet sig en dråbe på hovedet.

Dominaen så ned af slaven, hun nød de fine aftegninger efter piskens slag, og lod fingrene følge nogle af striberne. Slaven stønnede, men fastholdte stadig Dominaens blik. Dominaen tog manchetterne af slaven, løsnede ham og bad ham lægge sig op på briksen – han gjorde straks hvad hun bad ham om. Dominaen kom over og trak sin nederdel op om hoften og kravlede op oven på slaven og sænkede sin fisse ned over ham.

Hun så Lars liste ud af døren i det samme øjeblik, hvor hun mærkede slavens pik køre i bund i sin fisse. Hun mærkede hvordan han fyldte hende ud på en måde han aldrig havde gjort før. På denne måde sad hun og nød ham for en stund til hun begyndte det intense ridt. Hun fortsatte til hun kom i endnu en orgasme, slaven fik lov at komme samtidig med Dominaen og han nåede at takke, inden han sprøjtede sin varme sæd op i hende.

Dominaen faldt sammen oven på slaven og mærkede hans hjerte hamre imod brystkassen, Dominaen rejste sig efter et lille stykke tid og satte sig til rette over slavens mund og bad ham slikke hende ren. Slavens tunge slikkede og kærtegnede sin Domina og han mærkede hvordan den varme sæd stille sivede ned i hans mund. Han nød hvert et sekund – nu vidste han, at han var indviet.

Dominaen kunne mærke hvor godt slaven havde gjort hende ren, så hun rejste sig og gik over til skabet og tog en lille æske frem, hun gik hen til slaven med den og rakte ham den. Da han åbnede den, så han, at det var en halskæde med et lille vedhæng hvor der var skrevet ”Denne slave tilhører Domina Mel.” Slaven så taknemmeligt op på sin Domina og smilede. Dominaen bad slaven om at gå ud og tænde for vandet i badeværelset, da de begge 2 godt kunne trænge til et bad. Slaven gjorde straks hvad han blev bedt om. Dominaen slukkede alle stearinlysenec og gik efter ham ud på badeværelset.

About Line

zhenzar

Se også

Min Russiske elskerinde overrasker!

Jeg tror aldrig helt jeg lærer at forstå, min skønne Valeria. Men jeg nyder så …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.