Hjem / Noveller / Homosex

Homosex

Sex er vidunderligt og det er ikke unde grund, at så mange mennesker er villige til at sætte himmel og jord i bevægelse for at få det. Men der er noget sex, der altid er langt bedre end eller og det er desværre noget, som man ikke oplever mere end én gang i sit liv. Det er nemlig den første gang. Den allerførste gang, som der synges i den herlige sang. Det er noget, som alle husker og tænker tilbage på med et lille smil. Dengang hvor man var ung og nervøs, og hvor man endnu ikke helt vidste hvad man lavede. Men det havde sin charme og det er nok også derfor, at noveller om den første gang er blevet så populære.
Lystica er din garanti for at få de bedste sexnoveller og vore kategori om den første gang er blandt de bedste. Der er et utal af frække og romantiske noveller, hvor purunge piger og fyre har deres seksuelle debut, med al den romantik og ømhed, som det indebærer. Men der er også frække noveller hvor erfarne milfs tager mødommen hos unge tyre, der skal lære om sex hos en rigtig kvinde, fremfor en ung pige.
Den første gang er en kategori, der vrimler med interessante noveller og uanset om man er mand eller kvinde, så kan man finde noveller, der taler til en. Se hvordan unge piger bliver erobret og får deres mødom taget af sexede, forførende mænd. Det er nok il at få enhver til at blive varm indvendig.
Har du selv en god ide til en novelle om den første gang, så opret en bruger og send dine forslag til Lystica, så du kan være med til at bidrage til fællesskabet og give verden adgang til dine fantasier.

Den modne dame

Jeg er 20 år gammel og studerende. Jeg har desuden et job på en benzintank. På et tidspunkt her i vinter kom en af de faste kunder ind i butikken, en lækker dame på ca 45 år, som jeg tit har fantaseret om, fordi hun har en pragtfuld krop, et …

Læs mere »

Jeg blev hans stuepige

Den oplevelse jeg vil fortælle om her, havde jeg for fire år siden, da jeg var single og studerende. Jeg boede på det tidspunkt i en lejlighed i København, som var en smule dyrere, end at jeg kunne betale den på s. u. alene, så jeg havde haft en del …

Læs mere »