Fastelavnsfesten del 2

Fastelavnsfesten part 2

Martin og jeg udforskede min nye seksualitet i længere tid sammen og udviklede MissMichelle mere og mere til den gennemført crossdresser. Martin fik desværre job i udlandet, igennem hans firma. Så han forlod mig.

MissMichelle fyldte mere og mere i min hverdag og i mit liv, efter at Hanne havde vækket hende. Jeg begyndte at få skønhedsbehandling, vokset hele kroppen og lod mit eget hår vokse sig langt. Lige så snart jeg kom indenfor hoveddøren, dukkede hun frem. Jeg skiftede udseende, påklædning og opførsel. Det sket ofte at jeg havde lingeri på under min daglige påklædning. Min påklædning og fremtoning blev mere og mere feminin. Jeg shoppede lingeri, kjoler nederdel stiletter og ikke mindst lingeri i lak.

Jeg sad ofte på chatforummer og dating sites for transseksuelle og crossdresser, det er jo ikke lige sådan at gå ud i byen og finde en ny kæreste. På chatten udveksledes erfaring med tøj, Makeup (som Hanne stadigvæk hjalp mig med), lingeri og ikke mindst sex. Hanne var min fortrolige. Hun var klar over den transformation hendes fastelavns ide havde startet. Jeg sugede andres erfaringer og oplevelser til mig. Det skete tit at samtalerne drejede sig om sex og store pikke. Der var mange som mig, der fandt deres feminine side og sprang ud som crossdresser. Både i det skjulte og offentligt. MissMichelle var endnu kun min hemmelighed (Martin og Hanne). Men jeg havde alligevel oprettet en scor profil, af ren nysgerrighed og for at finde en erstatning for Martin. Men det var desværre 99 ud af 100, som var gifte mænd/ i forhold som søgte formiddagssex. Ikke rigtigt nogen seriøse.

Jeg kom en aften sent hjem og sad efter badet foran skærmen med et glas vin surfede lidt rundt på de forskellige chatforums og andre sites da samtalen endnu engang endte med at dreje sig om SEX! En ren tøsesnak om sex og sex imellem tøser, som så mange andre aftner.

Var lige ved at logge af, en aften, da Tinna fra Ålborg dukkede op på skærmen og sagde hej. Det viste sig at ”hun” var en jævnalderen, som havde dresset siden hun var 13. Så en erfaren kvinde, både hvad angik tøj, make-up, men bestemt og seksuel erfaren både med kvinder, mænd og andre tøser. Vi svingede godt sammen på chatten og snakkede om alt; følelser, tanker og ikke mindst sex. Tinna er en halvhøj slank ”kvinde” og ligesom jeg helt glat, som hun også fik vokset. Selvom vi sad med 3 timers afstand, så gik der igennem nogen tid, meget tid med at ”snakke” med hinanden. Indtil en aften Tinna spørger om hun ikke måtte komme på weekendbesøg? Så ville hun ankomme sidste på eftermiddagen en fredag og tage hjem søndag aften. Jeg skulle ikke overveje meget, med den kemi, jeg følte der var imellem os. Allerede onsdagen før Tinna skulle ankomme, begyndte det at kilde i min krop. Tinna chokerede mig allerede ved ankomst, da hun trådte ud fra flixbussen omklædt som Tinna. Jeg fik et stort dybt kys, midt på munden, imens chaufføren fandt hendes 2 kufferter frem fra bussen. Snakken gik løst lige fra Tinnas mund slapmine læber, ind i bilen, den korte tur hjem til mig. Tinna fortalt hvorledes et par unge fyre, i bussen, havde stirret på hende og fnist som et par børn, undervejs på turen. Tinna siger straks i bilen, at jeg må se at få klædt om, så hun kan møde Michelle, og smiler stort, jeg er lige ved at kører galt, da hendes hånd lader på den øverste del af mit lår. Hun griner bare

Det bliver en dejlig weekend!

Vi fik installeret Tinnas kufferter i soveværelse, hvorefter vi satte os i køkkenet med en kop kaffe. Jeg fik endelig bekræftet at Tinna var en slank attraktiv ”kvinde” 176cm høj, slank med lange ben plus hendes stiletter. Hun var i kort sommerkjole og strømpeklædte ben, halvlangt ægte hår og en diskret make-up. Tinna bad mig skynde mig at klæde om, så hun kunne møde Michelle. Jeg havde lagt lingeri, kjole frem på min seng. Min krop var ny vokset helt glat. Så det var bare omklædning og at lægge en diskret make-up og tage paryk på. Jeg valgte en halvlang blond paryk, det passede til kjolen. Jeg havde valgt nogle sølvagtige strømper og hvidt lingeri; g streng hofteholder BH med indlæg. Jeg trak alligevel mine læber op, med en lidt mere rød end jeg først havde valgt.

Jeg fik et woow fra Tinna da jeg trådte ud i køkkenet. Vi fik endelig hilst på hinanden Tinna og Michelle. Jeg droppede kaffen og fandt en flaske iskold hvidvin i køleskabet, så vi kunne hilse ordentlig på hinanden. Vi satte os i sofaen og nød at være kunne tale i stedet, for at skrive, samtidig kunne vi udveksle små kærtegn imens vi snakkede om tøj, mode, make-up og naturligvis sex. Den først flaske forsvandt hurtigt, og vi var i gang med flaske nr. 2 inden vi endte i et lang vådt krævende kys og lynhurtigt røg kjolerne på gulvet. Vi var 2 liderlige tøser i frækt lingeri, som bare havde lyst til hinanden. Tinna satte sig på knæ, hen over mit skød og vores tunger fandt hinanden igen, samtidig med at være hænder fløj rundt på hinandens kroppe. Det var næsten som om vi var flere end 2, sådan følelse det kys og kærtegn. Der var bestemt ikke plads i mine g streng min klit strittede ud. Det samme gjorde Tinnas. Hun rejste sig og jeg tak dem af hende, for at fange hendes stiv klit med min mund. Tinna tog fast i mit hoved og pressede sig dybere. Jeg fik hoste fornemmelser, men forsatte med at sutte imens savl løb ud af min mund, langs hendes stive klit. Tinna stønnede af vellyst og begyndte at lave kneppebevægelse i min mund. Hun sagde hæst at det her, havde hun ventet på længe. Jeg sutter slikker og sutter Jeg ville smage hendes safter. Der gik hellere ikke længe før Tinnas vejrtrækning komme i stød og hun i et langt støn kommer dybt i min mund. En storladning af hendes safter fylder min mund og hals. Vi næsten falder ned i sofaen sammen og mødes i et saftigt kys, hvor vi bytte hendes safter i min mund. Jeg rejser mig og tager Tinnas hånd, for at trække hende ind i min seng.

Med smagen af Tinnas safter kaster vi os over hinanden igen. Kysse kærtegne lege. Tinna synes at nu var det min tur, så hun kastede sig over min endnu stive klit. Jeg har aldrig fået så frækt og lækkert blowjob, Tinna klemte medlæberne imens hendes tunge legede med hovedet. Savl drev ned a’ hendes kinder. Hendes tunge var forbi mine kugler og mit glatte hul, hvorefter en finger forsvandt langsomt op i mig imens hendes mund og tunge var tilbage på min klit. Der gik ikke 10 minutter for jeg ikke kunne klare mere og måtte aflevere mine safter i hendes mund.  Men en tøseklynken fik Tinna mine safter dybt i hendes mund. Igen kastede vi os over hinanden i lange våde krævende kys, hvor vi delte mine safter. Tinna spørg om jeg kunne li’ at hun legede med mit hul, imens hun havde min klit i munden. Jeg måtte indrømme at det var det frækkeste blowjob jeg nogensinde havde fået. Jeg vimsede ind og hentede vores glas, så vi kunne ligge og hygge imens vi kyssede og kærtegnede hinanden. Jeg stoppede i døren, foran mig lå den frækkeste og mest attraktive person jeg endnu havde mødt; Tinna, en svag sommerteint med mørkt hår, sensuelle øjne diskret fremhævet med make-up, feminint blonde lingeri; BH, hofteholder, hvide strømper og stiletter. Tinna lå på siden med halvbøjet ben og kikkede på mig med et lille frækt smil. Jeg stod der i sorte stiletter, sorte blonde strømper, hofteholder, blonde corsage og blond paryk. Min røde læbestift sad ikke helt på læberne mere, efter vores hede kys og blowjob. Tinna kikkede op og sagde; kom! Jeg stillede vores glas på kommoden og kravlede ned til hende, før at møde hende i et langt hedt vådt kys. Jeg finder hurtigt Tinnas klit igen og leger med den imens vi kysser. Der skal ikke meget til, før den strittet stiv og hård igen. Jeg spørg drillende om hun er liderlig? Tinna skubber mig lidt væk og svare; Ja, klart jeg vil ha’ dig NU!

Så med et snuptag lå jeg på alle 4 med struttende bagdel, som undervejs fik nogle dejlige klask, inden Tenna satte sin stive klit til mit ventende hul.

Tinna kunne ikke lade være med at kommentere min ivrighed for at mærke hende i mig; Pikliderlige tøz! Og ja det er jeg vist. Martins forarbejde og min egen leg med dildoer og buttplugs havde gjort at jeg godt kunne tage imod af en vis størrelse men Tinnas klit var lige lidt tykkere end hvad jeg var vant til. Ikke at det var ubehageligt tværtimod jeg kunne mærke hende hele vejen op i mig. Da Tinna var i bund, lænede hun sig ind over mig, og tog fat i mine stive brystvorter og klemte især jeg lige fik et stød mere helt i bund. Jeg kunne næsten ikke vente længere. Tinna skulle kneppe mig, så jeg begyndte at presse mig imod hende, både med min røv men også at lave klemmebevægelse med min røvfisse omkring hendes stive klit. Det virkede! Tinna begyndte langsomt at kneppe mig i langsomme bevægelse, imens min røv fik endnu et par klask, for ikke at ligge stille. Måtte bare tage imod med Tak, Frue for det virkede Jeg havde aldrig været så liderlig før. Tinna gav mig en hel serie, af klask, i takt med hendes stød i min pikliderlige røvfisse. Hendes stød blev dybere, hårdere og mere krævende. Vi stønnede om kap, det vil siger Tinna stønnede og jeg klynkede af vellyst og nydelse. Tinna pressede mit hoved ned i dynen, så min røv strittede endnu mere, og hun kunne støde dybere op, eller rettere ned i min røvfisse. Jeg følte at jeg kunne mærke enhver blodåre på Tinna klit, som pumpede ud og ind af min røvfisse. Min egen klit strittede af vellyst og liderlighed! Jeg følte at tiden stod stille og jeg bare var et objekt skabt for Tinnas nydelse skyld og jeg nød det. Tinna væltede mig rundt efter et stykke tid, og tog fat i mine ankler og løftede min ben op, så det passede med at min røvfisse lå åben, lige ud for hendes stive klit. Tinna trængte op i mig igen, langsomt. Nu kunne jeg se hendes ansigt imens. Hun stønnede der løbe en lille sveddråbe ned imellem hendes bryster. Da hun var helt i bund, i min røvfisse igen slap hun mine ben og fangede min stiv klit og begyndte at spille den, i takt med hendes egne bevægelser i mig. Tinna klemte om hovedet på min klit for at jeg ikke skulle skyde mine safter ud, alt for hurtigt. Så slap hun den og bøjede sig op over mig, og vi mødtes i et dejligt kys, imens hun endnu bevægede sig ud og ind i mig. Med et væltede hun mig rundt igen. Denne gang endte jeg med at sidde spiddet helt i bund på hendes klit. Nu var det min tur til at ”arbejde”. Tinna styrede mig stadigvæk med klask, hvis det gik for hurtigt, i at jeg løftede og sænkede mig ned over hendes klit. Jeg kunne se på Tinnas ansigt udtryk og høre på hendes åndedræt at det var lige oppe over, at jeg skulle have hendes safter dybt oppe i mig. Så jeg pressede mig i bund samtidig med at jeg lavede klemmebevægelserne med min røvfisse. Løftede mig langsomt for at presse mig hårdt i bund. Min egen klit vippede i takt og var også sprøjteklar og inden der var gået mange minutter, synes jeg, så stønne Tinna højt; NU også mærkede jeg hendes safter dybt oppe i min røvfisse, samtidig med at jeg sprøjtede mine ud på hendes mave. Jeg rystede over hele kroppen, fik kuldegysninger og at mærke Tinnas udløsning samtidig med min egen.  Helt klart min første rigtige analorgasme. Så jeg klaskede bare sammen ovenpå Tinna. Som blidt kyssede mig og kærtegnede mig blidt imens jeg langsomt kom til mig selv igen. Vi lå arme i arme og kyssede og snakkede imens vi kom til os selv. Tinnas klit var gledet ud af mig, så jeg lå og kærtegnede denne lækre klit, som lige havde gik mig denne vidunderlige oplevelse. Jeg kikkede ud a’ vinduet, mørket var langsomt ved at sænke sig så længe havde vores først ”møde” varet. Jeg smuttede ud på badeværelset; Safter i ansigtet og løbende ned a’ mine lår. Jeg gennemrystes af nydelse, bare ved tanken endnu. Tinna kom ud bag mig, imens jeg stod foran spejlet, hvor jeg lige havde opfrisket min røde læbestift. Hun kyssede mig blidt i nakken imens hendes hænder fandt mine baller. Jeg vendte mig om og vi mødes igen i et langt vådt tungekys. Jeg har ingen ide om, hvor længe vi stod der og bare nød hinanden, så tæt. Vi besluttede at smutte i bad.

Men det og resten af weekenden er en helt anden historie. Tinna kikker efter arbejde i nærheden af mig, så vi kan danne seriøst par i fremtiden.

About MissMichelle

hoejflot

Se også

Fastelavnsfesten

Det er nu præcis et år siden mit liv tog en hel uventet drejning, både …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.