Skulle på date i en uge

Her en sand novelle.

Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en uge så vi kunne lære hinanden at kende. Hun var 48 år havde 4 børn den yngste boede stadig hjemme da hun var i lære som klejnsmed, ja et mande fag. Jeg var dengang 38år. Jeg kom en lørdag ved aftenstid, hvor hun havde lavet en hyggelig middag, og sat et glas vin til maden på bordet. Hendes datter var ude ved sin veninde, da hun havde sin hest opstaldet hos hende. Så vi var alene.

Efter maden sagde hun jeg kunne sætte mig ind i stuen, men jeg spurgte om jeg lige måtte tage et bad.

“Selvfølgelig, dejligt med en renlig mand.”

Efter badet fik jeg barberet mig i begge ender, tog kun noget let tøj på og satte mig i stuen, mens hun fik ryddet af. Lige som hun var færdig kom hendes datter på 16 snart 17 år hjem og gik direkte i bad. Moderen råbte – jeg kører lige ned og handler noget.

Lige efter kommer datteren ind i stuen, kun med håndklæde omkring sig og siger – Hejsa er du min mors nye kæreste?

“Måske hvem ved?”

Hun satte sig i lænestolen lige overfor hvor jeg sad og bøjede begge hendes ben op i stolen mens jeg blev helt forlegen. Hun sad der helt nøgen jeg havde frit syn til hende flotte krop, langt rødt hår og ægte rødhåret da hun havde en lille rød dusk på hendes fisse, pæne store bryster 85C.  Må indrømme min pik hurtig blev stiv, ja hård som en jernstang mens jeg tænkte på hendes mor kunne komme hvornår det skulle være, eller var det en prøve hende mor havde lavet? Jeg prøvede at tænke på noget helt andet, da datteren frækt spørger om jeg har fået rejsning af at kigge på hende. Jeg blev sku helt paf og ildrød i hovedet og sagde svagt – jeg kan da mærke jeg er en mand.

Da spurgte hun om hun måtte se min pik, nu du har set mig nøgen? Jeg sagde nej da det var hendes mor jeg var kommet for, men hun lukkede munden på mig og sagde så må jeg hellere fortælle mor du lige har sat mellem mine ben og slikket mig.

“Det passer jo ikke, hvem tror du hun tror mest på?”

Moderen Pia var en lille buttet kvinde,  og datteren Jane lignede slet ikke sin mor, men tilbage til hun måtte se?  Jeg turde sku ikke andet, så jeg hev pikken frem og ind med den igen,

“Nej, rejs dig op og kom her over!”

Så sagt som gjort og jeg gik hen og stod ca 1/2 meter fra hende.

“Kom så træk bukserne ned så jeg kan se om din pik er så stor som mor sagde.”

Jeg stod helt stiv af skræk, og inden jeg nåede at reagere trak hun mine bukser ned og sagde uhmm mor havde sku ret i det om din pik. Må indrømme jeg havde nu virkelig lyst bare tage hende og banke pikken op i hende. Man skulle tro hun vidste hvad jeg tænkte, så hun vendte røven bag ud og jeg kunne se hendes fisse sejlede af våd væske.

“Giv mig din dejlige store pik nu inden mor kommer”.

Jeg tænkte slet ikke da jeg tog om hendes ungpige hofter og bankede min jernstang ind i hendes plask våde fisse.

“Knep mig rigtig hårdt, bank din pik helt i bund giv mig min første orgasme idag.”

Jeg kneppede hende vel i 5 min – hun skreg og jeg skyndte at læne mig ind over hendes ryg og holdt hende for munden, mens hun prøvede på at skrige – giv mig hele din ladning op i min fisse, jeg vil mærke du fylder min fisse med varm sperm!!”

“Jeg kommer nuuu” – sagde jeg og sendte mindst 5 til 7 ladninger langt op i hendes fisse lige i det vi hørte døren blev åbnet og jeg fik min stadig stive spermede pik ind i bukserne og Jane skyndte sig ud på badeværelset.

“Hej så er jeg hjemme, du må undskylde det tog så lang tid, men jeg kom i snak”,  sagde hun og satte sig i den stol hendes datter lige havde fået en stor ladning sperm. Jeg sad og tænkte på hvad mon hun laver ude på toilettet så længe.  Pia spørger om jeg har hilst på hendes datter.

“Ja” –  sagde jeg,  “hun stak lige hovedet ind og sagde hej”.

“Hun er lidt nysgerrig hende min datter”.

“Det er de unge piger” –  siger jeg  – vidste ikke lige hvad jeg skulle sige.

Pia rejste sig og sagde – “Sorry, jeg skal lige på det lille hus”. Hvis hun vidste hvad jeg lige har gjort ved hendes datter. Hun bankede på døren ud til toilettet og Jane sagde “bare kom ind, døren er ikke låst”. Men det blev den da Pia var kommet ind.

Da tænkte jeg, at nu ville hun komme og sige hun gerne så jeg kørte med det samme, men nej jeg kunne høre dem snakke sammen, men kunne ikke høre om hvad. Efter et stykke tid kom Pia ind i stuen igen, nu kun i let påklædt tøj. Wauw tænkte jeg med et smil på læben. Hun satte sig i den anden ende af den sofa jeg sad i da det fløj ud af munden på mig – “er du bange for mig?”, hun smilede og sagde “Nej da”.

Hun hentede en flaske rødvin mere og vi snakkede om alt indtil klokken blev hen af midnat. Hun spurgte om jeg ville med hende i seng.

“Ja”.

Vi krøb under dynen, jeg nøgen som jeg altid har gjort, hun havde stadig trusser på og en natkjole. Vi lå og snakkede og hun spurgte om jeg altid ligger nøgen? “Ja, det må jeg indrømme. Så er det jo også nemmere at komme til”. Hun sagde ikke noget, ja må sige hun lignede overhovedet ikke sin datter. Hun gav mig et kys på kinden og sagde hun var træt, men hun ville gerne ligge i ske med mig. Jeg tog om hende om hendes ene bryst og pikken kom der masser af liv i igen, men hun sagde – “Ikke nu, kan du sove godt”.

Men jeg kunne ikke falde i søvn, og lå og tænkte på hende den frække tøs som lå lige ved siden af soveværelset. Lå og tænkte på, at hun lå nok derinde med sine hænder nede mellem sine ben og måske lå og kneppede sig med en kunstig pik. Min pik blev endnu mere stiv og jeg prøvede at bevæge mig mod Pia men der var ingen reaktion.

Jeg tænkte om hun mon allerede sov, tænkte på noget helt andet mere frækt, tænkte på at spille pikken af, men nej det ville hun opdage. Så jeg lagde mig til rette og var ved at falde hen da det kom et ordentlig lyn og så kom skraldet. Pia opdagede ikke en skid, men jeg kan høre at der bliver banket på døren. Jeg vækkede Pia og hun spurgte hvad der skete.

“Hører du ikke det lyner og tordner? Desuden tror jeg din datter står og banker på døren”

“Kom bare ind”, siger Pia.

Datteren står i døren og ryster helt vildt meget, hun er bange. Pia spørger hvad jeg siger til at hendes datter kunne ligge hos os, da hun altid har været bange for sådan et vejr. Jeg var stum et øjeblik og tænkte på hun bliver 17 år om få dage, men selvfølgelig sagde jeg. Pia smed hendes dyne til side, men Jane siger at hun vil lægge mellem os. “HVAD ?”, tænkte jeg, men hun krøb ned mellem sin mor og mig og hun strejfede min halv stive pik og smilte til mig men jeg bare tænkte – “nej lille du – det bliver ikke noget.”. Hendes mor gav hende et kys på munden og sagde “Kan vi så få sovet?”. Der gik ikke 5 min før Pia sov og hendes lille frække datter sov bestemt ikke –  hun havde andre ting i hovedet.

Jane lod sin ene arm lægge sig mellem hende og jeg,  så hun med hendes hånd kunne røre min pik som hun vidste ville rejse sig med lynets hast.  Jeg bad hende om at stoppe, og lagde mig med ryggen til. Hun svarede bare med at kravle ned under dynen, og jeg kunne mærke min pik forsvandt ind imellem hendes våde læber. Det kunne jeg sku ikke stå for, men tænkte på hendes mor som lå lige ved siden af. Men jeg kunne kun tænke på hendes læber om min pik, og den måde hun suttede min pik på, som om hun ikke havde bestilt andet.

Det blev svært at ligge stille, og jeg kunne mærke at jeg var ved at komme. Jeg prøvede at fjerne hendes hoved, men nej – Hun suttede bare videde og jeg kom langt ned i hendes mund. Sprøjtede langt ned i halsen på hende, og hun slugte hver en dråbe grådigt. Til sidst slikkede hun pikken helt ren, og kom op og gav mig et kys og sagde “-Sov godt”. Det varede ikke længe før vi alle tre sov. Jeg vågnede klokken 10, og der var de begge stået op og jeg lå med en lidt dum smag i munden.

About Chopper

wilhelmchooper1956

Se også

Museumsbesøget

Vi havde aftalt at være kulturelle… Vi skulle mødes på Aros museet i Århus. Jeg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.