Frække kontor-daddy

Jeg fik en sms af dig, hvor der var et billede af dig, kun iført dine boksershorts. På billede kunne det tydelig ses, at din pik var stiv, du tog det imorges på arbejdets toilet. Du sad på dit kontor, og der var frokosttid, hvilket du havde tid til at skrive med mig. Tilbage sendte jeg en video, hvor du kunne se mig bag fra, tage min bh af. Jeg var ude at løbe en tur forinden, så jeg svedte meget.

Du sendte “🙈😘” tilbage. Jeg spurgte dig, om der var andre på kontoret, og du svarede at det var der ikke, da du tog din frokost med ind, for at arbejde lidt. Jeg skrev “Sluk lyden på din telefon, og sørg for ingen ser mig”. Ca. 3 minutter efter ringede jeg til dig på FaceTime. Jeg havde lagt min mobil op ad en kant på badeværelset. Jeg filmede, så du kunne se mig bade. Da jeg skulle smøre min krop ind i sæbe, gik jeg tættere på. Med langtsomme bevægelser kørte jeg min hånd rundt kroppen og brysterne. Jeg gik tilbage for at vaske det af. Opkaldet blev afbrudt, men jeg skrev til dig lige efter, at jeg ville være nøgen indtil du kom hjem, hvor jeg så ville give dig en overraskelse.

Klokken blev 16 og dine kollegaer var taget hjem. Du skrev at du var den sidste der gik, men du blev for, at arbejde lidt mere. Men inden du nåede at sende den, stod jeg ved døren, iklædt en lang læderjakke.

Jeg gik hen til dig, kyssede dig på kinden, pg hviskede i dit øre “Jeg er nøgen under jakken, jeg er våd som en sø, og jeg har en trådløs vibrator i mig. Så gør det du vil” og sluttede af med at stønne “Uh daddy”.

Vi tog ud til et naturområde langt væk fra. På vejen havde jeg pirret dig, ved at røre din pik og skruet op og ned, på vibratoren.

Du sagde frækt til mig “Hvis lillepige er artig nu, skal daddy nok forkæle lillepige senere”. Jeg svarede helt forpustet og liderlig “Lillepige vil gøre alt for daddy”. Du svarede “Kravl om på bagsædet, smid tøjet, tag håndjernene på, og skru op for vibratoren. Støn, vrid dig, du skal være slidt” Jeg skruede op for vibratoren og så begyndte jeg, at lege.

Da jeg fik orgasme, løftede du mig ud af bilen, lagde mig på en bænk, og tog dit tøj af og min vibrator ud. Du hviskede i mit øre “Lillepige har været god, lillepige må forkæles. Hvad vil lillepige have?”.

“Din pik”. Jeg gav dig et blowjob. Du kom i min mund og jeg spyttede det på bænket.

Vibratoren lå i bilen helt våd. Jeg sad med tanken om, at lægge den i eller hænge den på en cykel, som vi ville finde, når vi drog hjem ad hen mod midtbyen. Du var helt enig. Helt våd og klistret, lagde jeg den i en cykelkurv, på en tilfældig cykel, samt håndjernene.

About Anna

annadottir01

Se også

Museumsbesøget

Vi havde aftalt at være kulturelle… Vi skulle mødes på Aros museet i Århus. Jeg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.