Forbudt sex på campingpladsen

Det var på en campingplads et tilfældigt sted i Jylland, at vores uskrevne regler blev brudt og vores hedeste fantasier gik i opfyldelse.

Jeg var på campingtur med min kæreste og 2 børn. Vi havde installeret os i en campinghytte på pladsen. Nu var det sidst på eftermiddagen, og mine forberedelser til aftensmaden var ved at gå i gang. Hytten levnede ikke plads til de store gastronomiske udfoldelser, men centralt på pladsen fandtes et køkkenhus – et slags 20 personers grovkøkken, hvor jeg nu begav mig op for at lave mad.

Jeg stod fordybet i mine egne tanker, da et genkendeligt ansigt dukkede op i udkanten af mit synsfelt. I et splitsekund funderede jeg over, i hvilken sammenhæng, jeg havde set personen før, og da det endelig gik op for mig, var det som om et lyn slog ned i mig. Det var dig fra chatten. Dig fra de mange dampende hede chats, mail- og billedudvekslinger. Dig jeg havde delt mine hedeste og mest forbudte fantasier med. Du befandt dig nu under 10 meter fra mig. Du var også igang med madforberedelserne. Du havde din datter med, så jeg kunne ikke forsøge at skabe kontakt til dig.

Jeg befandt mig udenfor dit synsfelt, men på et tidspunkt blev du opmærksom på lydene fra min madlavning, og vendte dig om for at se, hvor lyden kom fra. Jeg kunne se på dig, at du også forsøgte at finde ud af, hvor du havde set mit ansigt før, og det var tydeligt at se på dig, da 10-øren faldt. Et øjeblik flakkede dine øjne, som om du ikke vidste, om det var ok at kigge på mig. Så kiggede du på din datter, som var fordybet i et stykke medbragt legetøj. Så mødtes vores øjne igen, og vi sendte hinanden et hurtigt – men varmt smil. Anede jeg mon nogle let røde kinder hos dig?

Vi fordybede os hver især i vores madlavning. Havde dog svært ved at holde øjnene fra dig, men kunne selvfølgelig ikke bare glo uhæmmet i den situation. Da du var færdig med maden, forlod du bygningen. På vej ud sendte du mig et lille vink og et smil, som jeg selvfølgelig gengældte.

Et minuts tid efter, var jeg også færdig og begav mig, med hovedet fuld af forbudte tanker, i retningen af vores hytte. Ca. 50 meter foran mig gik I. Mit hjerte sprang et slag over, da I forsvandt ind i forteltet til en campingvogn, som stod skråt overfor vores hytte.

Ikke nok med at skæbnen havde bragt os til den samme campingplads. Den havde også sørget for, at vi nærmest kunne se ind i hinandens ferieboliger.

Jeg indtog aftensmaden med min familie – stadig med hovedet fuld af tanker om os. Da aftensmaden var vel overstået, så jeg ud af vores vindue, at du kom ud af forteltet bærende på en fyldt opvaskebalje. Denne gang var du alene.

Jeg var ikke sen til at få samlet vores opvask sammen og begive mig i retningen af køkkenhuset. Da jeg kom ind var du allerede i gang med opvasken.

“Hej”, sagde jeg stille, usikker på hvordan jeg skulle gribe situationen an. Du vendte dig hurtigt, lyste op i et smil og gengældte min hej. Alene lyden af din stemme var nok til at få pulsen til at stige. Dine billeder havde absolut ikke løjet. Du så fantastisk ud i dit lette sommertøj, som afslørede en lækker sommerbrun kulør. Jeg kunne slet ikke lade være med at lade øjnene vandre. Hvor tit havde jeg ikke nydt synet af din krop på dine billeder. Jeg må ha’ været tavs et øjeblik, for din stemme kaldte mig tilbage til virkeligheden.

“Nå, kan du li’, hvad du ser?”.

“Øh, ja”, fik jeg fremstammet. Så kom vi begge to til at grine over denne vanvittige situation. I et øjeblik nåede jeg at nyde din dejlige latter, men pludselig forvandledes dit grin til et lille skrig. Du havde skåret dig på en kniv, du var i gang med at tørre af.

Blodet drev fra din ene pegefinger. Ikke voldsomt, men nok til, at jeg greb chancen til at komme dig til undsætning. “Vi må vist hellere få noget papir om din finger”, fik jeg sagt. Jeg tog dig om skulderen, og guidede dig i retningen af huset med brusebade og toiletter. Vi kom ind til en håndvask, og jeg fik hurtigt viklet noget papir omkring såret for at standse blødningen.

Da papiret var på plads og kunne agere midlertidig forbinding, mødtes vores øjne. Tusinde tanker og overvejelser må være faret igennem vores hoveder i det sekund, men da min hånd bevægede sig i retningen af din, blev jeg mødt af din hånd, som var på vej i min retning.

Sekundet efter kastede vi os ind i et bruserum. Døren blevet smækket og låst, hvorefter vi kastede os over hinanden. Jeg kyssede dig grådigt, og mine fingre fandt lynhurtigt ind under din top. Du besvarede ivrigt mine kys. Vores tunger legede, og du sukkede dybt, da min ene hånd fandt dit bryst.

“Åh, vi skal skynde os”, sukker du. “Min mand…”. Mere får du ikke sagt før min tunge igen søger din. Dine fingre fumler febrilsk med mit bælte. Mine short falder til gulvet. Du glider ned på knæ og nærmest flår mine tights ned. Min pik springer dig i møde. Du lader hurtigt tungen spille over pikhovedet, inden du grådigt tager den i munden. Jeg har virkelig svært ved ikke at stønne højt da dine læber lukker sig om min pik, og jeg kan mærke din tunge arbejder på højtryk inde i din mund, men vi må dæmpe os. Du kigger frækt op på mig, imens du tager mig dybt ind i din mund. Min pik glider frem og tilbage imellem dine læber, og dine fingre kæler for mine glatte nosser. Kan slet ikke lade være med at støde mig ind i din mund. Du tager imod mig, mens du sender mig det mest liderlige blik, jeg til dato har set.

Med et svup, lader du min pik glide ud af din mund. Du rejser dig, vender hurtigt ryggen til mig mens du krænger dine shorts og g-streng ned over din fantastiske røv. Du stritter indbydende med røven, og jeg tager imod invitationen. Med min ene hånd kærtegner jeg din guddommelige røv. Med den anden hånd holder jeg om min dunkende pik, og leder den ind imellem dine ben bagfra. Jeg presser den imod din fisse, og bliver mødt af dine sjaskvåde, bløde læber. Jeg lader mit blottede pikhovede glide frem og tilbage imellem dem, men kan slet ikke modstå din våde velkomst. I ét langt stød er jeg helt oppe i dig og fylder dig ud. Jeg griber om begge dine hofter, og begynder at tage dig hårdt. Du banker ivrigt røven tilbage imod mig, og inden længe knepper vi vildt og hårdt. Jeg banker min pik hårdt op i dig, og hver gang forsvinder jeg helt op i dig. Mine ene hånd søger ned mod din fisse, og hurtigt finger jeg din klit. Din reaktion udebliver ikke. Du begynder at ryste. Du kan ikke tilbageholde dine klynkende lyde, da din fisse trækker sig sammen om min pik.

Vi har ikke tid til at puste ud. Hurtigt vender du dig om. Du løfter dit ene ben, så jeg kan holde det, og på den måde skydes din fisse frem mod mig, så jeg kan tage dig, mens du støtter dig op af muren. Vi ser hinanden dybt i øjnene, da jeg igen banker min pik op i dig.

Jeg kan ikke mindes, at jeg nogensinde har været så liderlig. Min puls må være på 200, og det føles som om alle nervetråde i min krop ender ude i mit pikhovede, som netop nu krammes og kærtegnes af din våde, varme fisse. Du bringer mig hurtigt til randen af orgasmen. Du kan høre det på min vejrtrækning. Hurtigt skubber du mig væk fra dig, og falder igen på knæ og tager min dirrende pik i munden.

Du sutter grådigt på den, og da din ene hånd begynder at glide op og ned over min pik, og den anden hånd tager mine kugler under kærlig behandling, kan jeg ikke længere holde mig tilbage. Du kigger mig dybt i øjnene, da min pik eksploderer imellem dine bløde læber. Du suger og sutter mig, så jeg næsten mister balancen.

Det hele skete på ganske få minutter. Din blødende finger gav os begge en plausibel undskyldning for at bruge lidt ekstra tid på opvasken. Hvad andre ikke viste var, at vi begge to havde fået opfyldt nogen af vores hedeste fantasier, og at endnu flere ville blive opfyldt de kommende dage…

About LM1980

LM1980
Fyr årgang 80. Tænder på frække noveller. Chatter gerne - også frækt. Kun til k. Alder ligegyldigt bare du har mod på at tale om sex. Tænder mere på tekst end på billeder og film.

Se også

Utroskabet

Helle havde aldrig haft noget godt at sige om utroskab, men efter 10 års ægteskab …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.