Fotoshootet

Da jeg lige var trådt ind ad døren, fandt jeg en seddel du havde skrevet “ Smid alt tøjet lige nu, tag dine sorte stiletter jeg har lagt frem og gå ovenpå til stuen”

Jeg kommer ovenpå og der står du kun i underbukser. Udover dig står der en fotograf og der er opsat et studie. Du forklar at der skal tages frække billeder, for det er fræk fotoshoot. Du går hen og kysser mig, rør blidt ved min krop så jeg bliver liderlig.

Vi bevæger os over mod sengen ved det opsatte studie og begynder at have sex. Alt imens fotografen tager billeder af os. Jeg stønner og stønner, den ene stillet falder af efter den anden og jeg kan bare høre kameraet og se blitzen. Det bliver vildere og vildere og du kommer. Du lægger mig på gulvet og jeg spørger hvad der skal til at ske. Du siger “bare læg der skat så gør jeg klar”, der ligge jeg så, helt færdig og forpustet, giver nogle små støn og fyldt op med din sæd.

Næste setup er et bord og en stol. Du giver mig en fræk silke kåbe som jeg skal tag på Jeg bliver sat op på bordet og der tages billeder, hvor du stiller dig bag mig, åbner den så man kan se hele min krop. Du tager mig ned på siden, smider din underbukser på bordet og dry humper mig og smækkede frækt bag fra. Det er mega dejligt og imens der bliver taget billeder.

Sidste del af fotoshottet er, hvor jeg ser dig komme ind med nogle donuts. 2 til mine bryster og 2 til missen. Du placer dem på mig og jeg ligger der mens der bliver taget et par billeder. Fotografen bliver ved, da du begynder at spise af dem. Du ligge ovenpå mig på bordet, helt nøgen og spiser. Mit ynglings moment er der, hvor du stiller dig ved mit hovedet og giver mig lov til at lege med med din pik, imens du spise en halv donut som har ligget på mine patter.

Vi får taget de sidste billeder og efter tog vi et langt bad. Du havde lagt roser i badekarret som bare skulle fyldes op, købt en showergel som du ikke kunne vente at vaske min krop i.

About Rosa

rosalh

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.