Lucky guy gets a kiss from two cute twins.More Twins:

Min Russiske elskerinde overrasker!

Jeg tror aldrig helt jeg lærer at forstå, min skønne Valeria. Men jeg nyder så meget at forsøge.

Når vi elskede, gav hun mig den ene fantastiske oplevelse efter den anden. Jeg kan ikke huske at jeg har haft så meget sex siden jeg var i 19 til 20-årsalderen. Dengang var jeg lige flyttet sammen med en af de dejligste kvinder jeg skulle møde i mit liv, Men jeg vidste det ikke, og jeg fik aldrig påskønnet det i tide. Hun var vidunderlig på alle måder, og utroligt nok, elskede hun mig højt.

Jeg gengældte det, meget mere end jeg vidste. Men desværre fik jeg aldrig vist hende det nok!

Dengang havde vi dage uden tøj på. Nu med den skønne Valeria, havde jeg næsten ingen tøj på det meste af døgnet. Men min smukke Kvinde havde på en eller anden måde altid lige lidt på. Et par selvsiddende strømper, eller lange støvler med ganske tynd hæl, korsage, eller en gang en nylon dragt, kun lige åben hvor jeg skulle fornøje mig, det tilsat et par fine sko med lidt hæl.

Jo Valeria forstod at hidse og varme hendes mand op.

Men den største oplevelse ventede mig endnu, og jeg anede intet om den, før den kom!

Jeg havde været i Sct. Petersborg i næsten 8 dage, egentligt skulle jeg snart hjem igen, men jeg havde besluttet mig til at blive lige et par dage mere.

Min pik, var brugt som aldrig før. Og jeg åndede faktisk lettet op, da vi bare faldt i søvn den nat.

Valeria sov med hovedet på mit bryst. Jeg følte mig som supermand, og så sov jeg også.

Næste morgen vågnede jeg ved at hun puttede sig ind til mig. Jeg var nøgen, og hun havde en kort lille natkjole på. Hendes bagdel var bar, og min pik lå dejligt varmt og godt tæt ind til hendes balder.

Jeg havde ikke rigtigt morgen rejsning, men det kunne hurtigt være endt med det.

Jeg kiggede på klokken, den var lidt over 8 om morgenen. Hvis vi gav os til at elske nu, nåede vi ikke ned til morgenbordet inden klokken 10.

Jeg tænkte at vi sagtens kunne elske bagefter, så jeg stod op, og gik i bad.

Valeria kom hurtigt ud til mig. Jeg undrede mig over at hun kunne se så godt ud om morgenen. Hvilken make-up hun så end brugte, så virkede den aldrig tværet ud eller andet, Selv ikke med sperm i hele ansigtet, virkede det som om der kom uorden i den del. Men det er nok ikke helt tilfældet, jeg nød det nok bare for meget til at bemærke det!

Vi badede sammen, og så fik hun badeværelset for sig selv, i selskab med hårtørrer og make-up tasken.

Vi gik sammen ned til morgenbordet. Hotellet var vandt til hun var der, og jeg havde sørget for at der blev betalt for en ekstra. Værelset kostede ikke ekstra, kun lige nogle få Dollars til morgenmaden.

I dag skulle vi besøge Vinterpaladset. Nadja ville støde til os, når vi nåede slottet. Den aftalte tid var klokken 14. så der var god tid til alt.

Da vi kom på værelset igen, kyssede jeg Valeria dybt, løftede hende op, og havde forventet at hun straks begyndte at kæle for mig. Det havde jeg nydt i de 6 dage hvor hun havde været sammen med hende.

Men hun kyssede mig bare, og bad mig vente til senere. Jeg ville ikke fortryde det, lovede hun.

Hun skuffede mig jo aldrig, så jeg kælede lidt for hendes dejlige store bryster. Jeg var faktisk ved at vænne mig til at brysterne var så store, førhen havde jeg så absolut tændt mest på meget mindre bryster.

Hurtigt blev klokken næsten 13. vi gik op af den brede boulevard Nevskij Prospekt. Den er imponerende 25 meter bred, og mere end 4 kilometer lang. Vi fandt den aftalte fortovsrestaurant, og et bord. Nu skulle vi bare vente på Nadja, hun havde lovet at være vores, nok mest min, Guide når vi skulle besøge det mægtige Vinterpalads. Måske tror du at Amalienborg eller det engelske Buckingham Palace er stort. Men jeg siger dig. Vinterpaladset i Sct. Petersborg!! Du er nødt til at se det inden du tror det! Så stort og prangende er det!

Vi så ikke meget af det, selvom vi brugte 4 timer til at gå rundt. Gulve og lofter for ikke at næve malerier, gobeliner osv. Er så fantastiske at jeg ikke har set mage nogensinde.

Nadja var en fantastisk guide, hun fortalte smukt og levende om slottet og dets historie.

Vi kiggede ud af nogle af vinduerne, og hun udpegede Aurora. Krigsskibet der havde startet den russiske revolution i 1917. Skibet havde godt nok skudt med løst krudt, men det var signalet til angrebet på slottet, og dermed starten på oktoberrevolutionen. Som sjovt nok foregår i november!

Bagefter var vi endt på en restaurant, hvor jeg gav middag til os alle tre, som tak for dagen.

Vi fik noget vin, damerne fik lidt Vodka, men det havde jeg ikke lyst til. Jeg syntes ikke om at elske når jeg er fuld, og jeg var helt sikker på at Valeria, skulle have en omgang den aften.

Dagen inden havde hun vist mig lidt om hvordan jeg skulle bruge afstraffelse på hende, jeg må indrømme jeg ikke var så god til det, men det var lidt spændende at prøve. Hun havde købt en pisk med en masse læderremme på ca. 60 cm.  En pisk der nærmest lignede en ridepisk med et ekstra bredt stykke for enden. Nogle håndjern, og lidt sex legetøj. Jeg havde givet hende mit kort, et Master card, med max træk på 2000 kr. pr dag. Jeg må sige at jeg var lidt forsigtig, med at udlevere dankortet. Så det med max træk på virkede bedre for mig.

Hun havde ikke misbrugt det, faktisk havde hun kun brugt lidt over 900 kr., på legetøjet. Også det var billigt i Rusland.

Pisken var næsten et kunstværk i sig selv. Havde jeg skulle købe sådan en i DK havde den kostet en formue.

Men som sagt, jeg var ikke verdens mester i at bruge den. Så måske havde jeg skuffet lidt. Valeria, var betydelig gladere for hård sex end jeg var. Jeg nød dog magten, da jeg havde ladet pisken gøre hendes bagdel, og bryster røde og følsomme. Men sådan rigtigt at slå igennem, det havde jeg ikke gjort.

Da vi havde spist, tænkte jeg at det var tid til at sige godnat eller godaften til Nadja.

Men pigerne havde bestilt en ekstra gang Vodka, jeg syntes de var ved at være lidt beruset. Ikke at det gjorde mig noget, Valeria var om muligt endnu mere fantastisk til at elske med når hun var en lille smule beruset. Det havde jeg erfaret.

Nadja gik ud for at gå på toilettet.

Valeria, trak mig ind, og kyssede mig. ”I nat skal min mand have undervisning i hvordan en pisk skal bruges på en kvinde!” hviskede hun. ”Jeg vil have Nadja med hjem, så skal jeg vise dig hvad du skal gøre!”

Jeg havde nær slugt min vin.

”Og så må du gøre hvad du vil med os begge!” sagde hun stille. Jeg så ind i hendes vidunderlige øjne. Hun var både lidt fuld, og meget liderlig.

Jeg tog mig sammen, og nikkede til hende. 2 kvinder på en gang! Det havde jeg aldrig prøvet!

Vi gik hjem på hotellet, og op på min fantastisk flotte suite.

Inden for, Kyssede først Valeria mig, så trak hun Nadjas ansigt ind til os, og lod min mund komme over til Nadjas.

Jeg kyssede hende, mærkede hendes tunge komme mig i møde.

Så forsvandt hun pludseligt. Valeria havde trukket i hendes hår, og fjernet hende fra mig.

”Sæt dig over i stolen” sagde Valeria lidt befalende. ”Vi går ud på badeværelset!”

Jeg satte mig lidt forventningsfuld i stolen.

Efter en kort ventetid kom pigerne tilbage.

Nadja var næsten nøgen. Hun havde sko med lidt hæl, nogle læderbånd om anklerne, og håndleddene. Et læder halsbånd med nogle ringe på om halsen.

Valeria havde en sort korsage, lange støvler, der gik op over knæene, selvsiddende strømper på, og Pisken i hånden!

Hun beordrede Nadja ned på knæ.

Gik hen til mig, og kyssede mig imens hun knappede mine bukser op.

Hun tog min pik frem, og gned på den. Jeg var taknemmelig over at jeg havde nået en af de små blå piller. Ikke fordi Valeria ikke kunne give mig en god rejsning, for det kunne hun! Men fordi jeg så vidste at med lidt små pauser, så stod min pik dejlig tit og hårdt de næste tre til fire timer. Og det kunne jeg godt se blev nødvendigt!

Valeria sagde noget på russisk. Hvad ved jeg ikke, men Nadja kom kravlende på alle fire over til os.

Valeria tog hårdt om min pik og trak med hen til Nadjas mund.

Pikken stod stiv og hård lige ud for hendes ansigt. Valeria, tvang hendes mund op, og trak hende mod pikken.

Langsomt forsvandt min pik i hendes mund. Hun begyndte at sutte og bevæge sin krop frem og tilbage, så jeg nærmest mund kneppede hende.

Valeria kyssede mig. Grådigt tog jeg imod hendes tunge.

Jeg så at Valeria lagde pisken blidt på Nadjas balder. Så svirpede hun hende med et kort slag, over det øverste af hendes bagdel.

Nadja gav et lille hvin, og jeg mærkede hendes tænder rammen mit pikhoved.

Jeg trak mig lidt ud. Hun flyttede ikke hovedet, så nu stod pikken lige ud for hendes mund.

”Behager du ikke min mand!” sagde Valeria, og lod tre piske slag ramme Nadjas balder og ryg.

Nadja sagde noget på russisk. Jeg forstod ikke hvad hun sagde, så Valeria oversatte.

”prosti khozyayka”

”Betyder undskyld herskerinde”

”jeg er hendes herskerinde, og du er min hersker i nat! Vi skal gøre alt hvad du ønsker, og hun skal opfylde alle vores ønsker, samtid med at jeg viser dig hvordan du bruger pisken på os begge!”

Hun rejste Nadja op, fandt en lang rød snor, der på forunderlig vis lå i mit natbord. Hvordan og hvornår det var kommet derned, anede jeg ikke!

Nadja blev bundet, til enden af den store himmelseng i værelset.

Hun stod med spredte ben, og armene løftet op!

Valeria tog et skridt bagud, så lod hun pisken svinge ind imod Nadjas balder. Hun slog 5 til 6 gange, jeg kunne se at Nadjas balder blev røde, og hun vred sig lidt i hendes stilling, men hun sagde ikke noget, hverken av eller et støn.

Valeria vinkede mig over. Hun gav mig pisken. Og stillede sig op foran Nadja, hun holdt hænderne op til hendes, spredte benene så det passede ud for Nadjas ben.

”Gør min bagdel ligeså rød som Nadjas!” Sagde hun.

Jeg lod pisken veje i min hånd, og så svingede jeg den!

Med et klask ramte den Valeria bagdel.

”Ikke hårdt nok!” sagde hun. ”Det vil ikke få min ende til at brænde, og det skal den!”

Jeg lagde flere kræfter i til næste slag.

Med et ordentligt klask ramte den hende, lidt højt oppe, men jeg kunne se de rødmende streger bagefter.

”Tak Herre, mere min hersker!” stønnede Valeria. Jeg slog igen. Hvor mange gange, jeg ramte ved jeg ikke. Men jeg nød lyden, og synet.

Jeg lod pisken hvile. Valeria trådte til siden, så jeg kunne se begge kvindernes bagdele på en gang.

Valerias var den med mest farve på!

”Tak min hersker!” sagde hun. ”Sådan skal du bruge pisken på dine kvinder!”

Valeria bandt Nadja ned. Hun kyssede og kælede for hende. Nadja kyssede lidt voldsomt igen. Som om hun slet ikke kunne få nok.

Så skubbede Valeria hende om på sengen. Tog fat i hendes ben, og bandt dem til sengestolperne.

Nu lå Nadja, med skødet helt åbent. Hun var glatbarberet på kussen, og jeg kunne se alle detaljerne i hendes skød.

Valeria hentede den anden pisk.

”Se herrer hun har barberet sig uden af få lov! Men du vil jo have en kusse skal have lidt på!”

Jeg nikkede. ”Nu vil jeg give den lidt farve!” Med et svirp, landede den flade piske ende på Nadjas kusse.” Denne gang kom der et smerteudbrud fra hende.

Valeria lod pisken ramme igen. Nadja vred sit underliv fra side til side.

Jeg fik pisken i hånden, ”Ram hende der hvor der skulle være hår!” sagde Valeria til mig og begyndte at kæle for min pik. Den havde mistet lidt af stivheden. Men det fik hun hurtigt ændret på!

Jeg lod pisken falde over Nadjas kusse nogle gange. Hun stønnede og vred sig fra side til side.

Valeria kiggede liderligt på, imens hun gned på min pik!

”Vil du op i hendes brændende fisse? Spurgte Valeria med en lidt grødet stemme.

Jeg nikkede.

Nadja lå helt ude på kanten af sengen, med hendes skød. Så jeg satte mig ned på knæ, og lod Valeria styre min pik over mod hendes våde og rødmende skød.

Så trak Valeria mit pikhoved ind i hendes fisse. Gned mig på selve pikken. Slap så og lod min pik glide ind i hendes veninde.

Nadjas kusse var stram, og våd. Jeg kneppede hende med langsomme bevægelser, næsten helt ud, med pikken, så helt ind i bund.

Valeria lagde sig op og kyssede hende, hun sørgede for at jeg kunne se deres tunger lege med hinanden, Jeg nød synet!

Valeria tog hårdt ved Nadjas brystvorter, og trak dem langt ud. Nadja stønnede lidt, men lod tungen lege videre med Valerias.

Jeg kneppede hende nu noget voldsommere. Så trak jeg mig ud, og lagde min pik op til pigernes læber.

Pikhovedet forsvandt straks ind i Valerias mund. Nadja slikkede på pikken, og ned til mine kugler.

Jeg kunne ikke modstå fristelsen, og lod mine fingre begrave dybt oppe i hende. Til min overraskelse var Valerias fingre der allerede. Nadja kørte rundt med hendes underliv, og jeg mærkede hvor våd hun var, og at safterne løb ud af hendes fisse.

Jeg trak pikken ud af Valerias mund, og lod den glide ind i Nadjas, jeg pressede mig helt ind, og holdt så pikken stille lidt. Da jeg trak mig ud, gispede Nadja efter luft, og løftede så hovedet for at få pikken helt ind igen.

Valeria rejste sig og fik løsnet Nadjas ben.

”Læg dig ned på ryggen!” sagde hun til mig. Jeg skyndte mig at smide mig på den brede seng.

Nadja satte sig over mig, og Valeria styrede pikken op i hende, langsomt og følsomt begyndte Nadja at ride mig.  Jeg så på Valeria. Nød synet af den skønne kvinde i lange støvler og korsage.

Hendes næsten nøgne veninde red mig. Jeg var lidt i tvivl om det var virkelighed eller en drøm. Men det var så dejligt for alle sanser, så jeg var nok lidt ligeglad.

Jeg så at Valeria fandt en mærkelig dildo frem. Den var ligesom krum i den ene ende, og der var stropper på den.

Valeria sørgede for at jeg kunne se hvad hun lavede. Hun tog den krumme del op i hendes fisse, og bandt stropperne om hendes mave og lår.

Nu lignede hun næsten en mand dernede, en stor sort dildo, stod lige ud af hendes fisse.

Hun gik om bag Nadja, fangede hendes hofter et øjeblik. Jeg så at Nadja spilede øjnene op, så sank hun lige som bagud, ned over min pik. Jeg begyndte at støde mig op i hende, jeg kunne mærke at Valeria gjorde det samme med dildoen, godt oppe i hendes anus.

”Knep hende hårdt!” sagde Valeria til mig. Jeg lystrede.

Nu måtte Nadja stønnende og små klynkende finde sig i at vi begge kneppede hende så hårdt vi kunne.

Nadja lagde sig ned over mig og prøvede at kysse mig, men hun var for langt væk i nydelse til at hun fik fanget min mund. Med en sitren lod hun sine tænder bide mig i skulderen.

Jeg kunne mærke at ophidselsen virkede meget på mig, jeg måtte holde lidt igen for ikke at komme. Men Valeria holdt sig ikke tilbage. Men en voldsom hed jeg slet ikke havde oplevet før, stødte hun dildoen op i Nadja. Jeg fangede hendes øjne, og så at hun var helt væk i hendes liderlighed. Så åbnede hun munden og stønnede hendes orgasme ud.

Nadja jamrede og så mærkede jeg min pung blive varm og våd. Jeg vidste ikke fra hvem af pigerne varmen kom. Men det var fantastisk vidunderligt.

Valeria holdt sig nu stille, og bevægede ikke dildoen frem og tilbage i Nadja længere.

”Træk dig ud!” jeg kommer lige om lidt, og jeg vil slikkes imens!” Valeria smed sig ned på ryggen. Hun trak Nadja med, og begyndte at kysse hende.

Jeg kom op på knæ, og puttede min pik ind i deres kys. Gned ganske lidt på den, og lod min sperm pumpe ud!

Nadja fangede min pik i munden, og suttede så dejligt på den imens jeg kom. Hun lod lidt sperm glide ned af pikken, Valeria fangede det omgående og slikkede det i sig.

Min pik blev suttet og slikket af de to skønheder, og jeg var helt væk i min nydelse. Jeg trak mig ud og satte mig til at kigge på pigerne. De kyssede videre, Valeria fandt lidt sperm på Nadjas kind, og slikkede hende helt ren. Jeg kunne se min hvide sperm lege med deres tunger, og jeg kunne se at de kyssede og byttede det sperm de havde i munden med hinanden.

Så smilede Valeria til mig. Skubbede Nadja lidt væk.

”Nu er det din tur til at kigge lidt!” sagde hun blidt. ”Tag dig et glas vin, og nyd os! Afbryd og leg med når du vil!” jeg satte mig op i sengen, fandt et glas og fik hældt lidt hvidvin op:

Pigerne kyssede og elskede med hinanden, imens jeg nød den kølige vin.

Indimellem fik jeg lige et kys, eller nogle fingre smurt ind i dejlig kvindesaft på mine læber.

Så blev jeg hevet med ind i legen!

Nadja lå på ryggen, med benene spredt helt ud til siden, jeg bøjede mig ned over hende, og lod vinen hælde ud over hendes mave, så slikkede jeg hendes mave ren for vin. Det er altså en vidunderlig måde at drikke på. Jeg mærkede at hendes mund fandt mit lidt bløde lem, og hun nærmest sugede den ind i munden.

Så mærkede jeg Valerias tunge lege med min anus, og hendes fingre rørte mit hemmelige punkt lige mellem pungen og anus. Jeg kunne mærke virkningen på min pik. Lynhurtigt blev den stiv i Nadjas mund og jeg kunne atter deltage i mine kvinders skønne leg.

About Finn Frantzen

finn.frantzen
Jeg er forfatter til mange forskellige ting. Lige her vil jeg vise jer mine erotiske fantasier. God fornøjelse.

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

En kommentar

  1. Super god historier, rigtig godt skrevet. Det er næsten som at være der selv. Men, hvor når kommer det næste kapitel i denne historie.
    Historier: “Min russiske elskerinde” og “Min russiske elskerinde overrasker”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.