Museumsbesøget

Vi havde aftalt at være kulturelle… Vi skulle mødes på Aros museet i Århus. Jeg har ytret et ønske om, at din dress code skal være; Lang frakke, skjortebluse, nederdel, selvsiddende, støvler,…og trusseløs. Vi mødes ved indgangen – Smiler til hinanden, small talker lidt, og mærker ganske hurtigt, at det begær og lysten som vi igennem en længere periode har opbygget, også er tilstede irl. Vi aftalte at du skulle gå ind først, så følger jeg efter dig nogle minutter senere.

Vi have planlagt vores besøg en formiddag på en hverdag, hvor der stort set ikke er andre besøgende end os. Du er gået ind og befinder dig i et større lokale, hvor du står og betragter noget udstillet kunst som hænger på en væg. Du mærker at jeg diskret nærmer dig bagfra, jeg stiller mig op bag dig…. Med min ene hånd trækker jeg dit hår lidt til side, så din nakke er blottet. Jeg visker til dig; Hvor ser du dejlig fræk ud, du tænder mig…Jeg har lyst til dig. Du mærker mine varme fugtige læber der kysser din nakke… Min tunge der leger lidt med din velduftende nakke og hals. Det ridsler igennem kroppen på dig… Lige så langsomt trækker jeg mig væk fra dig igen. Du bemærker at jeg går ind i det næste rum, hvor der er opstillet en bænk midt i rummet som jeg sætter mig på. Du entrerer rummet… Jeg nyder synet af dig….Din frakke som står åben så jeg kan konstatere, at du har efterkommet mine ønsker. Jeg bemærker dine bryster under skjorteblusen,… nederdelen.. støvlerne…de selvsiddende, og tanken om, at du ikke har trusser på tænder mig, og jeg mærker straks effekten af synet som kommer mig i møde i mine jeans.

Du kommer hen imod mig, stiller dig foran mig, og smiler frækt til mig. Mine hænder kærtegner dine ben og lår. Langsomt bevæger mine hænder sig længere op imod skødet på dig. Jeg mærker dine silkebløde varme inderlår, der hvor de selvsiddende stopper. Min ene hånd strejfer din elskovshule… Du gisper sagte,…jeg kan mærke, at du allerede er godt tændt og fugtig. Uhmm… Tanken om dine fugtige elskovssafter tænder mig. Jeg trækker dig lidt tættere på mig… løfter lidt op i din nederdel, så jeg nu har udsigt til din varme elskovshule. Mine læber og min frække tunge finder hurtigt dine inderlår. Jeg kysser dig, og med min tunge skiller jeg dine fugtige skamlæber fra hinanden. Uhmm… Jeg kan nu smage dine honningsøde safter, og nyder smagen. Med mine læber tager jeg dine skamlæber i munden… Én af gangen….slikker og suger dem, så blodet rigtig kan strømme til, og sensibiliteten øges. Jeg lader mine læber omkranse din klit, og igen suger jeg, så blodet strømmer til, og din klit vokser. Du har både svært ved at stå,…. og være stille. Du har lyst til at stønne højlydt, men vi er nød til at være stille, så du bider det i dig. Jeg lader min frække tunge tirre og pirre din hårde klit… suger og slikker den skiftevis. Du er ved at være rigtig godt liderlig, og det samme er jeg. Jeg føler ikke rummet er diskret nok, så jeg stopper op… Trækker din nederdel ned pænt ned på plads igen… Kigger op på dig og siger; Uhmm… hvor du smager godt. Du går lige i jernet på mig, hvorefter jeg rejser mig op, og vi går videre.

Vi fortsætter et par etager op, hvor der er flere mindre rum. Vi finder en etage, hvor der ikke er andre besøgende, og hvis der kommer nogen, så kan vi høre dem på trapperne inden de kommer ind i rummet. Vi finder et mindre rum, hvor belysningen er dæmpet. Vi kysser igen begærligt hinanden, mine hænder masserer dine bryster….Jeg mærker, hvordan dine brystvorter begynder at stritte… Min ene hånd finder igen vej ned til din varme elskovshule….Jeg mærker hvor våd du er, og jeg kan simpelthen ikke stå for dine safter. Jeg må smage dig igen, og begynder igen at slikke dig rigtig godt og grundigt. Samtidig med at jeg slikker dig, lader jeg et par fingre trænge op i dig, og jeg masserer dit g-punkt. Safterne løber ud af dig… og du mærker og fornemmer, hvor meget jeg nyder dine søde safter…Det tænder dig. Til sidst kan du ikke holde dig tilbage længere, og du giver slip – byder orgasmen og forløsningen velkommen….Lader den bruse igennem dig.

Orgasmen sitrede igennem kroppen på dig, dine hænder pressede mit ansigt tæt ind i dit varme våde skød. Jeg rejste mig op igen,…..rigtig godt liderlig og tændt af din orgasme,…og sagde til dig…Jeg vil ha dig nu….jeg vil mærke dig…Jeg bad dig om at vende dig om, så du stod med ryggen til mig, dit ansigtet ind imod muren, og dine arme hvilende op af muren…..Jeg knappede mine jeans op…fandt mit dunkende jern frem….løftede op i din nederdel….kunne se din frække bare mås som du villigt strittede med….Jeg trængte op i dig….dybt og laangt op i dig….Du havde lyst til at skrige af begær, men omgivelserne gjorde,…at det blev til et lille gisp….Åhhh, hvor var det godt at være oppe i dig….jeg mærkede dine varme våde skamlæber omkranse mit skæfte….Mine stød blev hårdere og hårdere….og du mærkede hvordan jeg trængte helt i bund i dig….Samtidig med jeg var oppe i dig legede min ene hånd med din klit….. Jeg var lige ved at eksplodere dybt oppe i dig…Men vi blev afbrudt….vi kunne høre at der var nogen på vej op af trapperne….Vi stoppede øjeblikkeligt…Jeg trak mig hurtigt ud af dig! Ned med nederdelen…ind med den dunkende pik…Vi lod som om, at vi var på museumsbesøg ligesom alle øvrige besøgende…og vi kiggede interesseret på det udstillede kunst, da et andet hold besøgende trådte ind i rummet…Vi smågrinede lidt nervøst,…og var samtidig ved at sprænges af liderlighed og begær til hinanden…Vi var bestemt ikke færdige med vores lille oplevelse.

Da de andre besøgende var daffet af igen fortsatte vi vores lille frække eventyr….Vi endte nede i underetagen…der var en masse små gange, og mørke rum med forskellige udstillinger…Vi fandt et mørkt rum, hvor der kørte en el. anden gl. ligegyldig sort/hvid film på væggen….Der var nogle bænke man kunne sætte sig på, og samtidig holde et øje med gangen, så vi hurtigt kunne reagere, hvis der skulle komme nogen igen.

Du satte dig ned på bænken….med din pegefinger lavede du den….kom her over din Bandit…Jeg gik hen imod dig, stillede mig foran dig…Du knappede mine jeans op…hev min halvstive pik ud….Uhmmm….sagde du og tog mig i munden….Åhhh…jeg kunne mærke din varme mund og din frække tunge omkranse og lege med mig….Du mærkede hvordan jeg hurtigt voksede mig hård i munden på dig…Du mærkede hvordan du fik det til at dunke i min pik…..Fu.. hvor var det godt….Der gik ikke mange sek. før jeg måtte overgive mig….og eksploderede i munden på dig…Mine ben rystede…jeg kunne næsten ikke stå op. Du sugede de sidste dråber ud af mig til jeg var helt tømt. Jeg puttede min veltilfredse pik tilbage i mine jeans. Jeg satte mig ned ved siden af dig….Du smilede drillende til mig, samtidig med at du slikkede dig frækt om munden, og veltilfreds over resultatet viskede Uhmm…. Godt at smage dig ;o)

Vi var ikke mætte…vi måtte have hinanden igen så vi fortsatte vores lille besøg….kiggede efter et nyt sted, hvor vi kunne lave noget frækt….Det begyndte at knibe med at finde flere egnede steder….Vi skulle holde øje med videokameraer…med andre besøgende..Vi ville ikke udsætte os selv for en alt for stor risiko i at blive busted,….og vi havde brug for at sexe mere uden afbrydelser…Vi kom forbi et toilet…smilede frækt anderkendende til hinanden….og listede diskret ind. Det var ikke stort, men pænt og klinisk rent…. Vi kyssede hinanden igen…vores tunger legede med hinanden….Jeg knappede din skjortebluse op….løftede dine bryster ud af bh’en….Uhmm…min mund og tunge fandt hurtigt ned til dine bryster…jeg pirrede dine
brystvorter med min tunge og mund….og masserede dine bryster. Jeg bad dig om at sætte dig ned på toilet brættet – du adlød din Master…Jeg havde sådan lyst til rigtig at smage dine honningsøde safter igen…så jeg løftede dine ben op, og ud til siden så de hvilede op af sidevæggene…Jeg nød synet af din elskovshule…lod min mund og tunge lege med dine inderlår….nærmede mig langsomt dine skamlæber…skilte dem igen ad med min tunge…og tog dine skamlæber i munden…én for en. Sugede så blodet rigtig kunne løbe til igen….Jeg lod min frække tunge finde vej op i dig…uhmm…jeg mærkede og kunne smage dine søde safter…. Jeg lappede dem i mig…sugede hver en dråbe jeg kunne suge ud af dig… Dine safter virkede bedre en alverdens potensmidler…Det var ren elskovs eleksier for mig….Dine safter gik lige i pikken på mig, og jeg kunne mærke, at det begyndte at dunke i mig. Jeg slikkede dig videre….lod min tunge tirrer og pirrer din klit,…samtidig med at jeg havde stukket et par fingre op i dig…og jeg masserede dit G-punkt…Til sidst kunne du ikke holde orgasmen tilbage, og du gav slip…orgasmen skyllede igen igennem dig. Samtidig havde jeg mine læber omkring din våde fisse,…og jeg sugede alt hvad jeg kunne,.. og du pressede igen mit ansigt helt tæt indtil dig…

Du var både så våd og liderlig…. Du tiggede og bad om at mærke mig….Jeg vil ha dig…..Jeg vil mærke dig NU!… Jeg rejste mig op….så mit skød var ud for dit ansigt…Jeg knappede hurtigt mine jeans op igen og fandt min stive pik frem…..Du tog mig i munden…og du kunne smage vores søde elskovssafter fra sidst jeg var oppe i dig…Det ophidsede dig… og du rejste dig op….bad mig om at bytte plads og sætte mig ned på toilettet. Jeg gjorde som du sagde….Du satte dig ovenpå mig…..gled laaaangsomt ned over mit dunkende jern…..Åhhh hvor var det godt at mærke dig igen..Mine hænder fandt samtidigt hurtigt dine bryster som jeg masserede….Du lod mig komme helt i bund i dig…og du rejste dig så jeg kun liiige var indenfor i dig….og igen satte du dig så jeg røg helt i bund i dig…Du kunne mærke mig helt op til halsen når du tog mig til bunden i dit underliv. Jeg mærkede hvordan dine våde safter trillede ned af min pik og fortsatte ned over bollerne. ..Jeg bad dig stoppe…og stige af…. Nu skulle du få…få den rigtig hårdt… så jeg bad dig om at vende dig om, og vende måsen til mig…Du mærkede hvordan jeg hurtigt trængte op i dig…trængte dybt op i dig….Jeg pumpede hårdere og hårdere….samtidig kunne jeg ikke stå for synet af din indbydende mås…og jeg begyndte at klaske dig i måsen…Jeg kunne se, hvordan dine balder fik farve…De blev varme….Ved mine dybe hårde stød kunne du mærke mine boller klaske mod din klit…..Til sidst kunne vi ikke holde klimax tilbage længere…Jeg eksploderede dybt…dybt oppe i dig….fyldte dig med min varme sæd….og vi kom samtidig i en dyb forløsende orgasme. Jeg blev lidt oppe i dig….mærkede dine kramper i dit underliv…mærkede hvordan dit underliv sugede de sidste dråber ud af mig…Åhhh hvor var det godt.

Vi rettede pænt på vores tøj….forlod lokalet uopdaget….og fortsatte mod udgangen….Vi var ved at skraldgrine,…men måtte styre os… Da vi kom ud kunne vi ikke holde vores trang til latter og grin tilbage længere….så vi brød ud i latter så tårerne trillede ned af kinderne på os…. Vi var en oplevelse rigere….Sagde til hinanden…Hold da kæ… Det gjorde vi bare ikke det her….og skraldgrinede igen.

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.