Attractive young lesbian couple kissing and friends dancing together inside trendy bar, throwing confetti

Den modne kvinde

En helt almindelig torsdag, arbejdsdagen var veloverstået, aftensmaden indtaget, og jeg lagde mig på sofaen. Jeg følte hurtigt en rastløshed i hele kroppen, men kunne ikke bestemme mig for, hvad jeg skulle gå i gang med. En gennemgang af Facebook opslag, ledte mig til et opslag lagt op af Lambda, der reklamerede med to øl for éns pris, der slog en tanke ned. Jeg rejste mig, skiftede trøjen ud med en skjorte, kørte noget voks gennem håret, snuppede min mobil og pung. Steg på bussen 61 Højby, og trykkede stop ved Hans Mules gade, hvor jeg gik det korte stykke hen til Lambda’s regnbuefarvet facade. Tog et fast greb om dørhåndtaget og skubbede døren op, indenfor var der dæmpet lys og glade stemmer. Jeg gik op til baren og satte mig på en af barstolene, en ung fyr kom hen til mig ”hej, hvad kan jeg friste dig med?” sagde han med lys og let feminin tone, jeg smilede til ham og svarede ”Jo tak, en filur drink”, ”Coming right up”. Jeg drejede hovedet og så rundt i lokalet, et hyggeligt sted. Ovre i hjørnet stod en sofa hvor to fyre sad og omfavnede hinanden, ved et langbord sad en blandet flok, der spillede, snakkede og grinte. Den unge fyr kom tilbage med en flot orange drink, med paraply og et finurligt sugerør, jeg takkede ham.

Jeg tog nogle tårer af min drink, og pigen bag baren kom hen til mig ”Første gang du er her?” spurgte hun mig, jeg kiggede op fra min drink, snurrede sugerøret mellem fingrene ”Mhm ja, eller nej, men første gang alene. Har været hér en gang før med en veninde og har været til en del fester på kulturmaskinen”, hun nikkede, ”Jamen så kender du jo lidt til det, Vicky” hun rakte hånden ud, jeg tog imod den ”Line”, ”sig bare til hvis du mangler noget” svarede Vicky og gik ud ad en dør ved barens side. Jeg tog nogle flere tårer af min drink imens jeg lyttede til musikken, der strømmede ud af højtalerne, i hvert hjørne af loftet ”My bad habbits lead to late nights ending alone… my bad habbits lead to you… ooh ooh ooh”, jeg bevægede mig lidt til musikken og nynnede med inde i hovedet.

Jeg bemærkede knap, at der kom en hen til baren, og stillede sig ved siden af mig, ”to øl tak” sagde den lidt rustne stemme, ”hej, sidder du her alene? Vil du ikke med ned til os?” jeg kiggede på skikkelsen ved siden af mig, en kvinde, halv langt brunt hår ned om skuldrene, brune øjne, store bryster og former. Hendes smil var dragende, ”Øh… ” ej seriøst var det alt du kunne præstere. Hun smilede endnu mere ”Kom” hun gjorde en gestus med hendes hænder, nu med en øl i hver. Jeg gled ned fra stolen og tog min drink i den ene hånd, så fulgte jeg efter hende ned til enden af langbordet. Hun satte øllene på bordet, og vendte sig halvt mod mig ”Guys, det her er… hov har da vidst ikke fået dit navn” sagde hun smågrinende, ”Jeg hedder Line” svarede jeg og kiggede rundt på flokken, der sad om bordet. Nogen nikkede, andre sagde hej, ”Line, okay. Kom sæt dig ned”, jeg satte mig ind på bænken, og kvinden satte sig ved siden af mig. Hun tog en tår øl og ”Nå, Line. Det her er Max han er transkønnet, Lilly er lesbisk, Kate eller også kaldet Kasper er vores Drag-mama, Lucas og Seb er kærester, og jeg er Maria. Det var vidst os alle” hun tog sin øl og vi skålede alle.

Jeg iagttog deres spil, imens jeg kiggede hos Max for at forstå spillet, af og til hjalp jeg til, da jeg forstod reglerne. Maria var en humørbumpe, lidt højrøstet men virkelig sød og sjov, jeg kunne ikke lade være med at kigge på hende ud af øjenkrogen, og pludselig opdagede jeg, at hun havde rykket tættere på mig. Jeg lod som ingenting og snakkede videre. Spillet sluttede og vi sludrede videre, de var alle supersøde og nemme at snakke med, vi fik drukket en del, og humøret steg. Jeg mærkede en hånd på mit lår, da jeg kiggede ned, opdagede jeg at det var Marias hånd, mit blik gled op til hendes ansigt, men det var vendte væk. Men nu længere ind i samtalerne, og jo fuldere vi blev, jo længere op gled hendes hånd. Enten lå den på mit lår, omkring mit liv, eller nederst på min ryg, men jeg lod hende gøre det. Det føltes rart og lidt pirrende at lade som ingenting, men vi vidste begge hvad der foregik.

Klokken blev over midnat, og Maria rejste sig for at gå på toilettet. Imens hun var væk smilede Kate skævt til mig, så lænede han sig frem og hviskede ”hun er vild med dig”, han blinkede og vendte sig mod Lilly igen. Min mave snørede sig sammen, men ikke på en ubehagelig måde, en pirrende følelse, og til min overraskelse følte jeg en varme brede sig i mit underliv. Jeg lod som intet og tvang min opmærksomhed tilbage, til den platte joke konkurrence, der var i gang. Maria kom tilbage, satte sig ned, skålede og indledte en samtale med Kate og Lilly, jeg hørte ikke rigtig noget af det, jeg havde travlt med at grine af Max’ forsøg på en mislykket joke. Timerne gik, og det tyndede ud i mængden inde på Lambda, og vores lille flok splittedes også kort efter. Jeg tog min mobil og jakke, takkede for en god aften, krammede Max farvel og fingerkyssede til Kate. Maria var optaget af en samtale, og jeg ville ikke forstyrre, siden hun kom tilbage fra toilettet, havde det virket som om hun ignorerede mig, og det gjorde mig forvirret, så jeg vendte mig bare om og gik. Udenfor blev jeg ramt af nattens kulde, jeg lagde armene over kors og gik mod bussen. Jeg havde knap gået 50 meter, før en stemme kaldte ”Line! Vent lige”, jeg stoppede op, drejede hovedet, og der i døråbningen stod Maria. Tøvende gik jeg tilbage, jeg nåede døren hvor Maria stod halvt ude og halvt inde, hun vinkede til barpersonalet og greb sin jakke. Hun lod døren glide i bag sig imens hun trak jakken på, så rettede hun sit blik mod mig ”hvor skal du hen?” spurgte hun. Det var da et spøjst spørgsmål tænkte jeg skuffet, ”hjem” svarede jeg kort, ”Ej pjat med dig, kom her”, så tog hun fat om min arm og trak mig med. Jeg nåede op på siden af hende og hun slyngede sin arm omkring min ”hvor bor du egentlig?” spurgte jeg, ”i min kolonihave, vent og se” svarede hun. Vi talte ikke mere sammen på gåturen, vi gik blot arm i arm, mens den varme fornemmelse kom langsomt tilbage.

Vi nåede til en åbning, der førte til en sti med kolonihaver på hver side, vi fortsatte og fire låger henne stoppede hun, ”Mi Casa” sagde hun og slog ud med sin frie arm, så slap hun mig og åbnede lågen. Hun gik hjemmevant gennem haven, og jeg fulgte efter hende. Haven var smuk og godt indrettet, der duftede af blomster og krydderurter. Hun låste døren til det lille kolonihavehus op, og lod mig gå først, indenfor var der et kvadratisk rum, der indeholdt et tekøkken, et bord, en dobbeltseng, og en dør til et smalt toilet. Jeg trådte ind ”hvor hyggeligt”, ”ja ikke, mit lille fristed” sagde Maria og lukkede døren, ”smid skoene, og lad som om du var hjemme og alt det der man skal sige” hun grinte. Jeg bøjede mig og bandt mine sko op, hvorefter jeg fik dem sparket af, da jeg rettede mig op, stod Maria tæt på mig, hun iagttog mig. Jeg rødmede og stod lidt akavet midt i rummet, så tog hun et skridt nærmere, jeg kunne mærke hendes ånde mod mit ansigt, hendes hånd rakte ud og løftede blidt min hage, hvorefter hun blidt ramte mine læber med hendes. Før jeg vidste af det, stod vi og kyssede, hendes arme om min nakke og mine om hendes liv.

Hun skubbede og ledte mig blidt hen mod sengen uden at løsne grebet om mig, mine ben stødte mod sengekanten. Jeg væltede bagover, og hun gav slip, jeg skubbede mig selv længere op, og hun kravlede ind over mig. Satte sig med et knæ, ved hver af mine hofter, bøjede sig ned og kyssede videre. Jeg mærkede hendes bryster strejfe mine, og hendes kropsvarme strømmede mod mig. Så bakkede hun lidt, og knappede min skjorte op, sammen fik vi krænget den af mig. Hun kyssede mit bare maveskind, og det sitrede i hele min krop, hun åbnede min bh og smed den ned ovenpå skjorten. Hun tog et bryst i hver hånd og masserede dem, det var en skøn følelse, og min vejrtrækning blev en smule tungere. Hun kyssede mine bryster, kyssede mig på munden igen og igen. Mine hænder fandt hendes t-shirt kant og trak den over hovedet på hende, de store velformede bryster hang og dinglede let i bh-skålene, jeg bed let i min læbe og løftede hovedet for at kysse hende igen. Jeg fik åbnet låsen på hendes bh og svup så hang de frit, jeg tog fat om dem og masserede dem, vores øjne mødtes og vi så begge begæret i hinandens øjne.

Hun kyssede mine læber, min kind, min hage, min hals, mit bryst, min mave, og så knappede hun mine bukser op, trak dem af, og trak derefter mine trusser af. Jeg lå blottet, og et kort øjeblik følte jeg mig underligt tilpas. Men det forsvandt hurtigt da Maria genoptog sin kyssene vej ned af min krop, læber, hals, bryst, let bid i brystvorterne, maven, hoftekanten, venusbjerget og… åh det gibbede i mig da hendes mund ramte mine skamlæber, med en let bevægelse spredte hun dem med tungen, og fandt frem til min klit. En bølge strømmede gennem mig, og et støn sneg sig ud mellem mine tænder, ved lyden satte hun tempoet forsigtigt op, og det varede ikke længe før jeg vred mig i nydelse. Jeg var så tæt på orgasme, da en af hendes fingre fandt vej op i min meget våde åbning, det var alt jeg kunne tage lige der, og jeg udbrød min orgasme i et højt støn, mens hendes tunge dansede på min klit og to fingre kørte ind og ud. Jeg kørte mine fingre gennem hendes hår. Da de sidste krampetrækninger ebbede ud, kravlede Maria op af mig igen. Jeg løftede hovedet igen, inden hun nåede længere end min hofte, løftede jeg min overkrop, og tog fat om hendes nakke med mine hænder, jeg kyssede hende så intenst og lidenskabeligt jeg kunne, og vores stønnen blandedes med hinandens. Jeg lod en hånd glide ned langs hendes krop, stoppede og kærtegnede det ene bryst, så maven og lod min hånd glide ned i hendes bukser, jeg mærkede en varme og fugtighed, lod min finger glide ind i revnen, fandt hendes klit og masserede den, hendes kys blev mere intense, og hun trak mig tættere, jeg mærkede hendes vejrtrækning og støn gennem kysset, og mærkede hvordan hendes underliv sitrede, jeg pressede mod klitten i cirkel bevægelser. Små støn gled ud mellem vores kys, og jeg mærkede hendes underliv trække sig sammen, hun slap mine læber, vendte hovedet opad og stønnede orgasmen ud i luften.

Hun lod sig glide ned på sengen ved siden af mig, og jeg vendte mig om så vi lå med ansigterne mod hinanden, i et øjeblik lå vi blot og betragtede hinanden, hun lod sine fingre glide gennem mit hår, og jeg flettede mine ben mellem hendes. Vi lå i stilhed noget tid, så gik først Maria på toilet, og så gjorde jeg. Da jeg kom tilbage, tog jeg trusserne på igen, og lagde mig på sengen, Maria lå med hovedet på en pude og jeg lagde mig med ryggen mod hende. Hun slyngede sin arm om mig, og pressede et ben ind mellem mine, jeg lod hende gøre det, hun kyssede mig blidt i nakken. Det var skønt at ligge her, tænk at aftenen og natten skulle ende sådan her, det havde jeg ikke forventet, men nøj hvor var hun skøn, hele min krop var afslappet efter orgasmen, og inden længe hørte jeg Marias tunge vejrtrækning, og jeg faldt selv i søvn.

Jeg vågnede ved at en pustede mig i hovedet, jeg blinkede og rynkede på næsen. Halvt sovende kunne jeg ikke finde ud af hvad det var, jeg lå jo i min seng, men da mine øjne gled op, var det første jeg så, Marias øjne og smil, ”Godmorgen” hun grinte, ”eller eftermiddag”. Jeg smilte ”eftermiddag?” spurgte jeg en smule forvirret og groggy, ”Ja, klokken er halv to. Men det jo intet at sige til, når vi først sov lidt i syv, vel?” hun smilte skævt, jeg grinte ”Næh, det er der vel ikke”, hun kyssede mig, rejste sig og sagde ”er du sulten?”. vi spiste boller med smør og drak kaffe, det hjalp på tømmermændene der sneg sig ind på mig. Efter vi havde spist, lagde vi os i hinandens favn på sengen, kort tid efter havde vi sex igen, på kryds og på tværs, jeg havde aldrig prøvet at få orgasme så mange gange i træk. Maria og jeg sås med jævne mellemrum, enten aftalt, eller på Lambda hvor aftenen endte i hendes kolonihave som første gang.

About OneAndAHalfEyedGirl

mille-die

Se også

Grethe

Mit navn er Grethe og jeg vil gerne fortælle om en dejlig oplevelse jeg har …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.