hård weekend hos svans der er slavepasser og hård bonde uden nåde

Min ven skulle i weekenden på kursus. Sidst han var på weekend havde jeg inviteret en gammel ven til at bo sammen med mig, så vi kunne hygge os sammen.

Det havde jeg ikke aftalt med min ven, så den her gang fortalte han, at han havde fået en skrap ven til at være barnepige på mig.

Vi kørte sammen ud til den gamle gård hvor min ven gik ind til vennen der skulle være barnepige.

Jeg fik besked på at ligge afventende på det kolde gulv i malke rummet hvor jeg rystede og spekulerede på hvad der ventede mig i weekenden. Jeg hørte en knitrende lyd i gruset på gårdspladsen sammen med lyden af raslende kæder.

Døren gik op ind til malke rummer, og ind trådte vennen, som gik rundt om mig mens jeg havde panden nede i det kolde gulv, og jeg så han gik med et stygt lænkesæt og en sort lædermaske.

Han tog fat i nakkehåret og løftede hovedet op inden han satte den stramme læderhætte, der havde huller til øjne, mund og næse, og han spændte den stramt fast i nakken med lædersnore. Derefter spændte han et hovedseletøj stramt fast med bælter og remme der blev snøret om hele hoved, og sluttede af med at et bredt læder slavehalsbånd låses fast.

Han tog mine hænder om på ryggen og befalede mig at lægge håndfladerne sammen og sprede fingerne, som han snørede sammen med en strips på hver finger. En stålkæde blev strammet om de 2 håndled, ved albuerne, anklerne og knæerne og kæden blev trukket stramt op til læderhalsbåndet så min krop krøb helt sammen, så jeg lå lænket låst fast totalt hjælpeløs på det kolde gulv.

Nå din skid sagde han, nu ved du at det er mig der ejer dig her i weekenden. Jeg skal nok passe dig godt så du aldrig glemmer mig som barnepasser.

Han sparkede til min stive pik, og tog en pose frem der var fyldt med brændenælder og spidse partisansøm. Han kom min pik i posen som han snørede stramt til med fiskesnøre der skar sig hårdt ind i min ømme pik med de pinefulde brændenælder samt spidse søm der stak ind i nosserne og pikken. Jeg skreg af smerte, men han var ligeglad, jeg er bare en skide slave, der skal gøre som som jeg får besked på siger uden at kny.

Jeg vred mig frem og tilbage og forsøgte at komme fri, men de stramme lænker holdt mig stramt bastet og bundet. Min barnepasser så hånligt på mig, og sagde jeg håber du er klar over det her kun er den milde begyndelse.

Jeg mumlede lavt at han har ret, jeg kan ikke høre hvad du mener sagde han, og tog fat om halsen på mig og klemte til indtil jeg højt sagde ja jeg er kun en slave der ejes af dig.

Godt sagde han, nu vil jeg ikke høre mere på dig, og han kneblede mig med en læderbideknebel, som blev spændt stramt om mit hoved, så jeg hverken kunne sige noget eller mumle det mindste.

Du kan nu vælge om du vil være drage eller hund, mens jeg spekulerer hvordan du skal pines og ydmyges, hvis du nikker har du valgt drage og ryster du på hovedet så har du valgt hund sagde han hårdt.

Uden at vide hvad der ventede mig valgte jeg at nikke som tak for at jeg måtte være drage, og jeg tænkte hvad mon det skal til for.

Det fandt jeg hurtigt ud af. Et reb hvorpå der var lavet en række knuder blev bundet til lænken og bundet ned mellem mine ben og bundet fast på ryggen. Jeg vred mig frem og tilbage, hvilket fik knuderne til at køre op i min røv og klemme hårdt til mine nosser så de spidse søm og tidslerne pressede mere ind i min krop. Det var skønt og jeg mærkede hvordan spermen kom ud i posen fra min pik.

Han grinede og vendte mig om på maven på gulvet og hægtede den store krog som var fastgjort i loftet fast ved hænderne og anklerne og hejste mig op, så jeg hang frit og dinglede i luften.

Det trak i snoren som gik mellem mine ben; snoren skar sig ind i mit kød, pirrede klitten så det var en sand fornøjelse. Jeg stønnede; ikke på grund af trækket eller fordi det gjorde ondt. Nej, fordi det var godt, men han var ikke tilfreds og hans fingre nuldrede mit bryst, og han satte så en masse klemmer i brystet. Av – av ville jeg skrige men jeg kunne ikke sige et ord, men han kunne se mine brystvorter og brystet blev mere og mere ømt.

Nå du vil have mere sagde han, nu skal du prøve noget nyt, sagde han og så begyndte han at binde reb om klemmerne, over brystet og på brystet og til sidst så de krydsede foran. Det bevirkede at de i forvejen spændte klemmer blev endnu mere spændte.

Nå lille ven nu kan du hænge her og hygge dig til jeg kommer tilbage, og bevæger du dig så glemmer du ikke du hænger som en drage, og husk det er barnepigen der ejer dig. Åh, det gjorde ondt. Men kun et øjeblik så forvandledes smerten til vellyst og nydelse.

Jeg ved ikke hvor længe jeg hang som drage. Efter noget der føltes som lang tid kom han og hejste mig ned og fjernede rebene så jeg kun lå i mine lænker, og han kikkede på posen om mine nosser og sagde “Du er jo helt gennemblødt”. Du er jo smask brunstig din køter, så nu må du opdrages som den hund du ikke valgte for din ulydighed sagde han.

Han satte en kæde fast i halsbåndet og begyndte at gå hen til et bur som jeg bliver gennet ind i, hvor jeg kun lige akkurat kunne sidde inde i. Han låste buret og jeg følte det kolde stål, de stramme kæder og det lille hundebur som en straf der var ved at drive mig til vanvid og jeg ønskede jeg kunne spille med min slavepik, men der skal gå lang tid, og jeg skulle igennem meget før jeg fik lov.

Efter nogle timers sammenkrøllet, lænket, indespærring, blev jeg lukket ud. Han tog lænkerne af og sagde jeg skulle gå på toilettet inden du skal i seng. Jeg skyndte mig ud på toilettet, og kom kravlende tilbage til min barnepasser der utålmodigt ventede på mig.

Det er jo ved at være aften og jeg vil ikke have du leger med dig selv, så du skal tage den her nattrøje på sagde han. Han gav min en læderspændetrøje som jeg tog på, og han lynede den stramme trøje til og bandt et langt reb om hele kroppen udenpå trøjen, som han strammede til så jeg er ved at eksplodere.

Jeg ømmede mig og sagde forsigtigt rebene var for stramme, men det gjorde kun han lagde et skaft ind igennem rebet og drejede det rundt så rebene strammes endnu mere og til sidst spandt han skaftet fast til kroppen.

Han tog min pikpose ud af et hul i spændetrøjen og bandt en stram snor omkring posen og trak mig kravlende hen over gulvet til hjørnet hvor der lå en stor sæk med snører i siden, lynlås og brede lange læderremme.

Jeg syntes du skal overnatte i vores sovepose sagde han og han befalede mig ned i sækken iført den ulideligt varme spændetrøje. Han tog en gag og kom den i munden på mig så jeg ikke kunne sige noget, og han lynede sækken til og spændte de lange læderremme meget stramt om sækken, så jeg lå fuldstændig urokkelig over hele kroppen i spændetrøjen og indelukket i sækken henkastet i den store hundekurv.

Efter indbindingen stillede han sig med spredte ben hen over mit hoved, mens han ondt kikkede på mig og sagde til mig. ”Sådan går det mine slaver”, men du er ikke klar til at sove endnu du skal sove som hundekøterdrage.

Jeg mærkede sækken blev forsynet med nogle metalringe. Ved skulderen fastlænkede han to kæder, og begyndte så at trække i kæden til en talje der hang i loftet, så jeg blev løftet fra kurven og endte i oprejst position. ”Her hænger du jo fint…men du kan jo dingle…det må vi gøre noget ved”. Han fandt noget reb frem, og i de små ringe der var i sækken, bandt han sækken fast til en ring i væggen i hver side af rummet.

Jeg har aldrig følt mig så hjælpeløs som slave, indelukket i en spændetrøje og hårdt indpakket i en sæk der er fastgjort så jeg var total urokkelig.

Han stillede sig foran mig og kikkede mig i øjnene og sagde ”Du er vel klar over du er min slave?” Jeg mumlede ja gennem kneblen, og han sagde godt, for du skal i nat hænge her i din sovepose, uden mulighed for benådning, og uanset hvor meget du forsøger at vride dig, så skal du vide at ordet frihed kommer du ikke til at kende hos mig.

Jeg prøvede at bevæge mig, men måtte opgive og erkende jeg var total i barnepigens straffelejr og at det ikke blev til meget søvn i den varme sæk.

Om morgenen blev jeg hejst ned. Han slap mig fri fra sækken, spændetrøjen og pikposen tog han af mine nosser så jeg stod helt nøgen, han befalede mig at kravle ud på toilettet og vaske mig i koldt vand og fortalte at jeg skulle kalde på ham når jeg var færdig med den kolde afvaskning

Jeg krøb hurtigt ud i bad og efter at være vasket opdagede jeg der ikke var noget håndklæde så jeg måtte våd kalde på barnepasseren, der kom med en sort affaldspose som han gav mig.

Du tager og kommer din penis i det stramme penishylster, og så tager du den løse buttplug op bagi og tager så latexbukserne på, så de kan holde dildo og din penis pænt på plads siger han.

Jeg fik besked på at tage manchetter og halsbånd på og sætte tommelfinger håndjernene fast til mine 2 stortæer, og fodlænkerne blev sat sammen med strips og en rem strammede om mine lår så de ikke kunne spredes.

Han sagde nu er det sidste chance for at sige, og styre noget som helt, så nyd det og kom så gagen med en kugle på så jeg ikke kunne sige noget og spændte den fast til hovedet inden han tog en sort sæk over hovedet og spændte remmen fast under hagen, så jeg ikke kunne sige noget.

Til sidst krydsede han mine håndled og låste dem fast til anklerne så hænderne var låst fast til modsatte ankel. Han sluttede af med at binde et reb i remmen om knæene, og trak den anden ende op i halsbåndet, så jeg lå der ude af stand til at rejse mig op endsige rette ryggen.

Jeg lå som et hjælpeløst offer på gulvet, kun iført latexbukser, og på knæ med sammenbundne ben til halsen som gjorde, at jeg er ude af stand til at bevæge mig, ligesom mine håndled var krydsede og låst fast til anklerne, så der er ingen mulighed for at komme fri.

Hætten over hoved og gagen i munden gjorde at jeg ikke kunne se eller høre noget, og jeg mistede totalt tidsfornemmelsen meget hurtigt.

For at sætte en lille top på det hele, havde jeg pikken i hylsteret og dildoen i røven der var spredt og øm, hvor længe jeg blev læggende og bare vente ved jeg ikke, men der var ingen mildhed at spore fra hm.

Jeg ømmede mig frem og tilbage og blev mere og mere øm i røven af vibratoren og sperm væltede ud i pikhylsteret hvor det blev så latexbukserne ikke blive svinet til.

Efter nogle timer låste han mine håndled op, og fjernede remmen som holdt benene sammen, og så spredte han mine ben, og tog armene på indersiden af mine lår og bandt håndledene fast til anklerne igen, så jeg lå med spredte ben.

Han fjernede min gag, og satte sig på mit hoved og sagde jeg skal slikke dig. Jeg stønnede og straks spurgte han. “Hvem har givet dig lov til at stønne Slave”, jeg turde ikke svare og slikkede videre.

Efter nogen tid rejste han mig op og løsnede mine ankler og gjorde dem i stedet fast til en spredebar, mine håndled blev løsnet og  gjort fast til halsbåndet. Jeg blev rejst op, så jeg lå på knæ og albuer med hovedet ned i gulvtæppet.

Din optræden med at stønne kommer til at koste dig 10 slag med vådt reb sagde han. Inden jeg nåede at reagere falder det første slag ned over balderne. Jeg gav mig i hele kroppen, og skød røven bagud med dildoen i bukserne, og han slog hårdt flere slag på mine lår og røv og sluttede af med et par våde slag på de ømme nosser.

Brunsten stod malet i mine øjne. Han løsnede mine håndled og ankler der i stedet blev bundet til nogle kroge i væggen hvor mine håndled blev spændt fast og anklerne blev lænket fast i spreder baren. Han stillede mig så jeg stod bukket forover med dildoen på plads, inden han satte 2 klemmer med vægte fast i mine brystvorter.

Han gik om bag ved mig, og spændte et stramt bælte om hofterne, og tog så pikholder og dildoen ud.

Efter nogen tid stående lænket løsnede han mine arme og ben og satte i stedet en 20 cm. kæde til anklerne, så jeg kun kunne bevæge mig rundt med meget korte skridt, for at jeg konstant blev mindet om jeg var slaven.

Han befalede mig at gå på toilettet, så jeg kan bruge ventetiden på at forberede mig på det næste træk. Da jeg kravlende kommer tilbage til malkerummet så jeg der stod et bord hvor, der er hul til at ansigtet kan ligge nede i og støtte panden, benenden var lavet så benene kunne spredes ud til siden og der er øjer i siden af bordet, så kroppen er let at binde fast.

Jeg lagde mig på maven på bordet, mine ankler blev bundet fast i fodenden, jeg fik et halsbånd på som blev gjort fast til en krog under bordet så jeg ikke kunne løfte overkroppen, mine ben blev snøret stramt fast og spredt så de lå som et V og armene blev snøret fast til kroppen. Et langt reb blev bundet rundt om mit bryst og bordet så jeg lå som en bordbondage. Til sidst fik jeg en maske på af remme, som gå gik hen over hovedet, uden at jeg mistede udsyn eller min hørelse. Ringene i masken blev bundet fast til øjer i bordet, og selv om jeg prøvede på at flytte mig måtte jeg erkende at jeg ikke kunne bevæge mig det mindste.

I morgen kommer min ven hjem fra weekend. Du skal vide at du ikke har været nogen lydig og respektfuld slave, så derfor er du ikke i fremtiden min ven´s kæreste, men du er min slave hvor min ven har den fulde brugsret over dig sagde han.

Før blev du straffet for din stønnen sagde han, men nu er vi kommet dertil hvor du skal have den ultamative straf som min slave og som min ven`s svans.

Han tog hårdt fat i mine nosser og pressede min røv op fra bordet og lagde et kyskhedsbælte som han låste stramt fast til min krop, inden han tog nøglen i lommen. Han fortsatte med at sætte en vibrator dildo i som han kunne fjernstyre med forskellig hastighed i min røv, og som blev fastgjort med en sele der blev låst fast.

Jeg begyndte at klynke og skreg NEJ det kan i ikke, men det gjorde kun at han tog min våde pikpose og pressede den ind i munden og bandt den stramt fast med et læderbidsel.

Han slukkede lyset i malkerummet og satte strøm til vibratoren og fortalte den natten igennem ville starte så jeg fik min røv godt brugt inden i morgen hvor du smides ud.

Næste morgen hørte jeg trin ude i gruset på gårdspladsen og jeg hørte min barnespige og min ven snakkede sammen, og kom ind til mig i malkerummet.

Min barnepasser tog hætten af hovedet og min gag ud af munden, og viste stolt hvor ynkelig jeg lå fastspændt med kyskhedsbælte og en vibrator dildo i røven.

Han er en genstridig fyr der hverken viser respekt eller angst overfor andre, og derfor skal han have den ultimative straf sagde han, og fra nu af hanr slaveejer og  jeg skulle gøre alt hvad han og hans ven befaler mig hver dag så længe det passer os.

Du er skide slave, som har din pik låst inde i et stålbur som du altid skal bære. Stålburet kan kun låses op af mig, så ingen andre kan bruge din pik. Derfor er det også kun mig som kan give dig udløsning, da du ikke længere selv er herre over din pik, og ikke kan lege med den.

I dit røvhul skal du gå med vibrator dildoen fastlåst i røven, og min ven har fjernbetjeningen så han altid kan få gang i dit røvhhul. Skal du tisse eller skide så kan du stadig gøre det, men husk at gøre godt rent efter dig, for ellers er det ikke sundt for dig.

Du overdrages nu til min ven, som har den fulde ret over dig hver dag, indtil næste år hvor han igen skal på weekend,  hvor jeg vil sørge for du får et mere ydmygende ophold her hos mig.

Som slave gælder at du til hver en tid kan straffes, og at du ingen ret har til at klynke eller klage. Gør du det alligevel tildeles du straks en tillægsstraf.

Under straffen er du altid bundet fast i reb, kneblet og med en sort sæk over hovedet, så du ikke kan flygte fra straffen eller forsøge at skrige eller sende søde øjne til herskeren som har den fulde ret til at straffe dig.

Jeg blev så løsnet fra bordet og fik min gag ud af munden ligesom lænker til hænder og fødder blev fjernet, inden jeg fik besked på at tage en stram ridedragt på.

Min ven låste så igen den korte stållænke om mine ankler og kom med et tungt blylod der vejede 10 kg. som han satte fast til halsbåndet, inden han trak mig ud til bilen og bandt mig fast til anhængertrækket, og fortalte at han ville køre langsomt gennem byen og hjem, så alle kunne se hans nye slave med nedbøjet hoved på grund af det tunge lod om halsen.

Jeg brokkede mig og sagde det kunne han da ikke gøre, og straks kom han så med 2 nye lodder på 25 kg. som blev låst fast til hver af mine håndled, så jeg samlet måtte slæbe mig gennem byen med 60 kg. vægtlodder bundet til hænder og halsen samt gående i kort lænke efter bilen.

Min ejer sagde farvel og på gensyn vi ses om et år, og husk nu at opføre dig bedre end du har gjort i den her weekend.

Det var en hård weekend, og jeg har aldrig troet min ven havde venner der var så god en ”barnepasser”, og som nu ejer mig som slave, mens min ven har den fulde brugsret over mig her hjemme, og næste år når min ven skal på weekendtur skal jeg igen ud på gården til min skrappe  barnepige der ejer mig som slave.

 

About Christian1954

Christian1954
Jeg bor sammen med min frue, og holder af når hun kommer mig i en sæk, og lader en ven komme i en sæk ved siden af, så vi kæmper om hvem af os der kommer ud af sækken.

Se også

Fastelavnsfesten del 2

Fastelavnsfesten part 2 Martin og jeg udforskede min nye seksualitet i længere tid sammen og …

5 kommentarer

 1. Hej Christian – er det en weekend du var på eller er det en drøm du har at en svans passer dig en weekend som en ulydig lille hvalp der ikke rigtig har fundet ud af at opføre sig fornuftigt der hjemme og derfor vil have godt af en afstraffelse.

 2. Christian1954

  Davs Pia
  Håber du nyder weekenden, og tak for din kommentar til min novelle.

  Jeg er mest til mænd, og min ven har meget let ved at blive sur hvis han tror jeg har andre end ham, så det var derfor han kørte mig ud på en gård til en af hans trofaste venner, som passede mig en weekend.

  Vi har det ofte sjovt herhjemme både min ven og mig, men også når der er gæster her til fest og party for andre der har samme interesser som os, men jeg var ikke klar over min ven havde en ven der tog imod gæster der skulle passes og sikres så man ikke laver sidespring, men det føler jeg nu virkelig på min egen krop, efter weekenden på landet.

  Jeg syntes det var hårdt, og jeg syntes også han var uretfærdig overfor mig, og har snakket med min ven om det som sagde “sådan er det at blive passet på landet af en barnepasser – der er der ikke noget der hedder retfærdigt eller for groft.

  Jeg bliver hver dag mindet om weekenden når jeg mærker ned på buret som min pik og nosserne er låst inde i, og når min ven tager hjemmefra så låser han mine ben med stållænken mellem mine ankler og midt i kæden er fastgjort de 3 modbydelig tunge lodder der samlet vejer 60 kg., og som gør at jeg bestemt ikke forsøger at gå hjemmefra, da det er hårdt at gå med en stålkæde låst til anklerne hvorvi er fastgjort 60 kg. tung jern.

  I næste weekend skal min ven til julefrokost på hans arbejde, som de holder kun for dem der arbejder der, så jeg ved ikke om jeg skal være alene hjemme, eller om jeg måske under deres julefrokost kommer en tur på landet til barnepasseren.

  Det er ikke kun afstraffelse min ven giver mig, da vi begge nyder forskellige lege hvor jeg er herrens ven der ved at ulydighed ikke er klogt, og jeg er glad når min ven bruger min krop, og på den måde sikrer jeg ikke glemmer hvem der er min herre og ejer.

  Mange gode weekend hilsner fra Christian

 3. Hej Christian – hvis du er hjemme vil jeg ønske dig en god weekend, og håber du opfører dig pænt så du ikke straffes efter din ven har været til julefrokost på hans arbejde, og hvis du er kommet på weekend opdragelse så håber jeg at høre fra dig når du kommer hjem igen efter en weekend hos din ven´s ikke særlig rare ven. Mange hilsner Pia

  • Godmorgen Pia
   Jeg var til julefrokost i går efter jeg havde været på arbejde, og jeg har opdaget min ven har skrevet sammen med dig her på siden, uden jeg har givet ham lov til at være sammen på nettet med andre, så han blev i går bortført og er her i weekenden i opdragelseslejr på grund af hans samvær med dig.

   Han kommer hjem imorgen efter en weekend hvor nogle dejlige venner i SM miljøet har forklaret ham, at den slags ikke er ok, og jeg har i går til julefrokosten aftalt 5 gode venner der er håndværkere kommer hjem til mig, og indretter et mørkt rum til min ven, hvor han vil blive sat til afsoning for ulydigheden på ubestemt tid.

   Jeg håber du fortryder din kontakt til min ven, og du skal nok få en sidste hilsen fra ham når han igen er her hjemme, inden har sættes til afsoning i det mørke rum.

   Du må have en dejlig hård weekend hvor jeg håber du skammer dig over jeres fejhed med at være sammen på nettet, og hvis du vil gøre mig i lidt bedre humør skal du sende mig de 5 værste straffe du ønsker min ven inden han kommer i hullet.

   Jo mere hård du er jo mere glad bliver jeg – og der findes ingen uretfærdigheder når det handler om at slå ned på min ven når han har svigtet min tillid, og ingen afklapsning er for hård og det må meget gerne ( det skal faktisk helst ) gøre ondt i hans krop i lang tid i hans liv,

   Så skriv tilbage hvis du vil gøre mig glad! og god dårlig weekend samvittighed til dig som har æren for min ven er i opdragelseslejr i den her weekend, mens jeg sover tømmermænd ud og venter på håndværkerne kommer og indretter hullet til min usle ven.

 4. Christian1954

  Hej Pia
  Henrik der er min ven havde desværre opdaget vi havde skrevet sammen uden jeg havde fået lov, og et par dage før nytårsaften, sagde han at jeg skulle fejre nytårsaften på den hårde måde på grund af min ulydighed.

  Jeg sagde selvfølgelig ja – uden at tænke mig om – og det viste sig det var en hård straf han havde fundet på.

  Midt under nytårsmiddagen – hvor vi var 14 gode venner samlet – fik jeg pludselig en sort sæk over hovedet, der blev bundet fast ved halsen med et halsbånd, og så fik jeg besked på at rejse mig op og ligge mig på ryggen på spisebordet, hvor jeg skulle holde fast med hænderne om mine ankler
  Jeg mærkede så at mine håndled blev bundet fast til hver ankel og jeg blev trukket ud over bordet, hvor jeg dumpede ned i en sæk som blev snørret sammen ved halsen også.
  Så blev jeg båret ind ved siden af, hvor der blev spillet op til dans, og jeg fik så besked på at jeg aftenen igennem skulle være dansemus i min sæk.
  Jeg vred mig noget på gulvet, men der var ingen vej tilbage og hver gang en af gæsterne bød mig op til dans, måtte jeg krable rundt indelukket i min sæk og danse på bedste vis.
  Der blev grinet meget, og der var både kostedans samt rock and roll musik, og når jeg ikke holdt rytmen, så fik jeg et spark eller en dummeflad på hovedet, så jeg igen fandt de rigtige dansetrin frem.
  Det var virkelig en oplevelse at have håndled og ankler bundet sammen og være indelukket i en sæk, og skulle danse til den lyse morgen nytårsdag.
  Det var hårdt at holde nytårsaften på den måde, og vide at jeg jo selv havde sagt ja til straffen – selv om jeg aldrig havde tænkt på at jeg skulle danse i en sæk, som når der er sækkeløb, men her var min ven og hans venner mere opfindsomme, og nytårsonde.
  Den sorte sæk havde jeg natten igennem over hovedet, så jeg så ikke hvem der svingede mig rundt, eller hvordan jeg så ud når jeg krøv dansende rundt i sækken.
  Nytårsdag fik jeg champagne og fik hovedet ud af sækken, og Henrik og vennerne lagde mig op på bordet og sagde tak for en sjov nytårsaften og nat.
  Jeg troede jeg skulle ud af sækken, men de dækkede op til en god nytårsfrokost som jeg fik lov til at ligge midt på bordet i min sæk og se de spiste med stor velbehag.

  Efter frokosten blev jeg båret ud i bagagerummet på en bil hvor jeg fik lov til at sove i min sæk til den 2. januar hvor min ven Henrik kom og slap mig ud af sækken, og sendte mig godt træt på arbejde den første dag i det nye år.
  AK ja – han er da sød, og han ved jeg er glad for min sæk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.