Den lydige pige

Vi lejer et hotelværelse da vi skal være der til næste morgen.

Vi følges ikke ad. Du kommer senere end jeg. Du er iført bh, hofteholder og et par høje røde hæle.

Når du ankommer til værelset er du helt stille, og banker på døren. Jeg åbner døren giver dig blindfold på og kysser dig på halsen.

Du dufter dejligt, jeg åbner din frakke og tager den af dig, Du får lov at smage mig.

Tænker jeg vil tirre dig med en fjer, nappe og slikke din klit, mens du er gagget….  tager mit læderbælte af og spanker dig skiftevis med bæltet og mine grove håndværkerhænder, når jeg er tilfreds med farven på dine baller, får du besked på at knæle for mig, og slikke mig langsomt op og med af skaftet, når jeg er tilfreds med resultatet,  får du besked på at sætte dig på stolen der står mod vinduer ud mod gaden og den halvtomme gade, binder dine hænder bagpå stolen, fikserer dine ankler til stolebenene, og  smører din fisse, inden jeg fører en dildo op i dig, kysser og slikker din hals og bryster, og sætter nogle brystklemmer på dig som jeg har haft med…..

Lige da du er lige ved at komme, tager jeg dildoen ud, og fører dig hen til sengen, og binder dig  liggende med en pude under maven, så din dejlige røv stritter indbydende, smører dit bagerste stramme hul, og giver dig en vibrerende buttplug….. og  hvis du spørger pænt, får du lov at få løsnet en arm, så du kan gnide fissen våd til mig….

Når jeg er tilfreds med hvor våd du er, vil jeg kneppe dig hårdt i din våde fisse…. Hvis jeg ellers kan mere, bliver du løsnet, og får besked på at slikke dine safter af min pik og kugler….

Derefter kan du stille dig nøgen med røven vendt mod mig, og hænderne på vinduet ud mod gaden, så alle kan se hvor liderlig en lille tøs du er, du får besked på  at iføre dig bundløse lædertrusser, og en buttplug ,efter du har været i bad,

Vi går  hen af den tomme hotelgang, og du får besked på at vise fissen frem, og som den lydige pige du er, løfter du kjolen op og koket viser du mig hvor våd du er, for vi har jo en aftale om at jeg har krav på du viser dig frem når jeg ønsker det…

Jeg finder den fjernstyrede vibrator frem og du får besked på at føre den op og tænde for den, så jeg kan styre den med min fjernbetjening, og jeg foreslår vi går ned i hotellets bar og får en forfriskning, vi finder et hjørne hvor vi kan være lidt skjulte, og mens vi drikker og hygger, styrer jeg vibratoren i din fisse….

Du får besked på at mærke efter hvor våd du er,  og smage dine safter, og slikker dine fingre, mens du kigger mig dybt i øjnene….

About Carsten Arendt Sørensen

carsten.sorensen115

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.