Straf for at bryde ind og sove på rideskole uden nåde og hård samt bizar

Jeg er af stalddrengene på rideskolen blevet befalet, at skrive hvordan der går hvis man en sen nattetime bryder ind i stalden på rideskolen for at sove.

Jeg havde fredag aften været i byen og på vej hjem var jeg meget træt og kunne til sidst ikke gå længere, så da jeg kom forbi rideskolen valgte jeg at gå ind i stalden og sove i en af hesteboksene hvor jeg i min brandert tog mine bukser af og sov i halmen på gulvet.

Jeg sov meget dybt og vågnede lørdag morgen ved at et par stalddrenge stod og så på mig, og den ene sagde vredt hvad fanden er det dig der bryder ind til vores heste, i stedet for at komme ordentlig hjem, og så ligger du tilmed med bar røv og pik i vores stald, det svineri skal sgu straffes.

Der kom også et par staldpiger som sammen med de 2 drenge stod og så på mig, og de stod og snakkede sammen, og jeg hørte pigerne grinede og sagde det lyder sgu sjovt Henrik kan du fikse den, så skal vi nok fodre og passe hestene mens du ”leger med nattetyven”, og pigerne gik ind i boksen og tog mine bukser, mens jeg hørte Henrik ringede til en eller anden.

Efter lidt tid kom de 2 stalddrenge ind i boksen, og befalede mig at ligge mig på gulvet på maven, og de bandt  mine hænder sammen med reb på ryggen og lagde så til sidst en grime – med stangbidsel som de satte i munden på mig, og grimen blev spændt fast på hovedet, og Henrik spurgte om jeg glædede mig til den tur vi skal på sammen.

Jeg skreg  jeg vil fri, og så råbte han du kommer først fri når du har været i røven på en ko, han tog hårdt fat i grimen på mig og slæbte mig ud i en varebil, hvor han smed mig ind i og sagde nu skal du komme på landet og se hvordan jeg har bestemt du skal bruges.

Han kørte over til en landmand, hvor han kaldte på bonden og sagde, her er tyren, kom lige og hjælp med at få slave pikken på plads.

Bonden kom ud på gårdpladsen med en stor sæk, som var både våd og belortet. Han sagde stil dig ned i den her sæk. Jeg stillede mig lydigt ned i sækken, og fik så besked på at sætte mig på knæ i sækken, og hænderne var stadig bundet sammen med stramt reb  på ryggen.

Bonden trak hurtigt sækken op over mit bryst og hoved, og pressede en pille ned i halsen på mig inden han bandt sækken stramt til, og til sidst blev noget reb bundet stramt om sækken, så jeg lå som en fange i sækken.

Bonden tog en sækkevogn og kørte sækken ind i kostalden, hvor den blev smidt i grebningen bag en af de store køer, inden Henrik og bonden gik.

Efter lidt tid skreg jeg og råbte jeg havde en underlig fornemmelse mellem mine ben, og min pik begyndte begyndt at vokse lidt, jeg var ikke det mindste liderlig, men alligevel begyndte mit lem at erigere. Hvad fanden sker der? Jeg prøvede at holde vejret, så jeg kunne høre andre lyde end mit eget fnysende åndedræt gennem den skide våde sæk.
Mit lem voksede stadig, det gjorde mere og mere ondt, jeg kunne mærke hvordan det dunkede og blodet forsøgte at pumpe det yderligere.

En skarp smerte fra håndledende mindede mig om at jeg lå hjælpeløst fanget i en klam sæk, og jeg vidste at jeg nok skulle straffes hårdt i stalden.

Jeg forøgte at vride mig i sækken, hvor jeg lå fanget i en modbydelig stilling – det er jo nærmest tortur. Mine fødder smerter, mine håndled smerter, mine hænder snurrer og smerter og er helt kolde af blodmangel. Og mit lem strittede lige op i den blå luft. Det var en ydmygende stilling at ligge i.

Jeg ved ikke hvor længe jeg lå bag koen, men efter nogen tid mærkede jeg koen pissede og sked ned på sækken jeg lå i, og jeg følte virkelig jeg var et klamt slavedyr som lå fanget i en sæk som en lortevåd slave.

Efter nogen tid blev døren til stalden åbnet, og de stramme snerrende reb om sækken løsnet og, sækken blev trukket op så jeg kun havde den over hovedet og brystet, og så blev et stramt reb blev bundet om sækken og brystet, alt imens hænderne var bundet sammen på ryggen og lukket inde i sækken bag nakken.

En kæde blev stramt lagt om halsen, og jeg blev trukket op i en talje til jeg stod på tæer i grebningen bag den store ko.

Bonden tog min halvslappe pik i sin hånd og trak forhuden tilbage, og sagde så hårdt nu skal du sgu være tyr. Min pik rejste sig hurtigt, og bonden førte den ind i røven på den store ko, alt imens Henrik strammede kæden mere og mere om halsen på mig så jeg var ved at miste vejret.

Henrik grinede hånligt, og slog mig på min bare røv med et kotøjr, og bonden sagde “Ja, det er rigtigt”, “Kom så med dig, bare skyd alt dit dejlige sæd op i koens røv. Du må gerne”. Jeg mærkede hvordan Henrik strammede kæden endnu mere, så den næsten lukkede af for vejrtrækningen.

Det gav et jag af smerte i min ømme pik, men den fortog sig hurtigt og følelsen forenenede sig med følelsen af det kolde stål om halsen og følelsen af, at bonden og Henrik var enige om, at jeg skulle have en hård omgang i stalden, og jeg kunne ikke holde igen mere. Det var for meget, mine ben begyndte at ryste, og til sidst faldt jeg sammen.

Jeg fik igen trukket hele kroppen ned i sækken, som blev bundet stramt til inden jeg blev kørt på sækkevognen ud til bilen og smidt ind i bilen hvor jeg sparkede vildt omkring mig for at komme fri, men så spændte de mig fast med stramme remme så jeg lå roligt ( se billede )

Henrik takkede bonden, og sagde tak for lån af koen til vores slavetyr, og han glædede sig til at være sammen med bonden en anden gang med mig godt sikret i min sæk. Bonden svarede du er altid velkommen og tag endelig sækketyren med, der er altid plads til ham i stalden og du kan altid låne en spand pis og lort til at ligge i sækken sammen med ham.

Da vi kom tilbage til rideskolen blev sækken med mig slæbt ind i hestestalden, og jeg blev taget ud af sækken og trukket over i en hesteboks, hvor jeg blev bundet med et reb til grimen jeg havde på hovedet, stadig stående med hænderne bundet på ryggen, og så blev jeg spulet ren med koldt vand af staldpigerne, mens Henrik og den anden stalddreng stod og grinede af mig.

Henrik tog så stangbidslet ud af min mund, og løsnedde rebet mine hænder, og grimen jer  var bundet med og sagde du er ikke færdig her, du skal til mandag morgen være her og så gav han mig en skål med mad, og spurgte om jeg havde lært, at livet i stalden som slavetyr kan være langt værre end at komme hjem i en brandert.

Vi fik en god snak om hans behandling af mig, og jeg måtte indrømme det nok ikke er den sidste straf der venter mig i ridestalden eller hos bonden.

Henrik sagde så, nu skal du også lære min ven Flemming at kende, som sammen med vores piger har knoklet mens jeg passede dig, og så sagde han du må have en god weekend og så gik han.

Lidt efter så jeg Flemming kom hen til boksen, han kom gående med  gammeldags gjord, der udelukkende bestod af tynde reb, og på et brøkdel af et sekund indså jeg, at det måtte være skæbnens måde at fortælle mig hvad der skulle ske.

Lynhurtigt greb Flemming om gjorden og lavede en løkke, og så fangede han min højre hånd med løkken, hev resolut tilbage og trak min arm om på ryggen.
– Hey hvad.. AV, sagde jeg da min arm nåede smertegrænsen.

– Flyt din venstre arm om på ryggen, sagde han, og trak mere i gjorden, så jeg måtte lægge mig fladt ned på maven, inden jeg fik venstre arm om på ryggen.

Flemming løsnede lidt af trækket og fangede min venstre hånd med et dobbelt halvstik. Han lænede sig ind over mig, og med munden lige ved siden af mit øre, sagde han med dæmpet stemme , – Roooolig dreng. Der sker ikke noget. Vi skal bare ha’ lidt sjov. Okay?

Jeg kunne tydeligt mærke hans vægt mod min ryg og følelsen af et stenhård knæ der borede sig ind mellem mine skulderblade fyldte mit hoved, og ordet – Okay, fløj bare ud af munden på mig.

– Fint, det glæder mig at vi er enige, grinede han. – Bøj nu dine ben bagud.

Da jeg ikke reagerede på ordren, trak han lidt hårdere i gjorden, og så snart armene nåede i nærheden af smertegrænsen, skyndte jeg mig at bøje benene. Det gik pludselig op for mig, at jeg ikke havde nogen som helst anelse om, hvad jeg rodet mig ind i.

Flemming sagde tillykke med, at gjorden er så lang, så du bliver godt sikret i det stramme reb med dine ben også, og sagde hånligt her i ridestalden har jeg et godt motto, som du nu skal glæde dig over:  En god knude er en der holder. En perfekt knude er een der kan bindes op igen, men holder til jeg befrier dig.

Han kravlede hen over mig og drejede mig om på siden, mens han holdt stramt fat i min nakke, og med en kraftanstrengelse forsøgte jeg at slippe løs.  Han slap min nakke og flyttede i stedet hånden ned under min hage, hvor han med tommel og lillefinger låste min kæbe i åben tilstand. Med den anden hånd tog han en stofpose og proppede den i munden på mig, og kikkede mig ind i øjnene og spurgte – kan du stadig få luft?

Jeg nikkede- så tog han et reb og bandt det rundt om mit hoved i stofposen og bandt en knude – Hvis du får problemer så spark på tremmerne, sagde han og grinede da han gik ud af hesteboksen.

Hvor længe jeg lå bundet ved jeg ikke, men efter hvad der føltes som mange timer kom Flemming og Henrik ind i boksen til mig, og Flemming løsnede rebet så knuden i posen gik op og jeg spyttede omgående posen ud af munden.

Henrik sagde, nu må du have en god nat, og så løftede de mig op og kom mig ned i sækken jeg før havde været i, den var stadig våd at lort og kopis, og så pressede Henrik en pille ned i halsen på mig, og sagde du må sove godt her til mandag morgen, og du skal også nok i morgen tidlig få din pille så din pik kan give dig masser af smerte i nat og hele dagen søndag og til mandag morgen, og du bliver bare liggende godt bundet med hænderne og anklerne samlet i gjorden af reb, som minde om din tur hos bonden og din weekend her hos os.

Jeg lå bundet i sækken i en bunke halm, resten af weekenden til mandag morgen og jeg måtte faste uden mad, og vand fik jeg hældt ned i halsen gennem en slange der var i et hul i sækken.

Efter nogle timer var det ulideligt, at være i sækken, hvor jeg lå sammenkrøllet, og jeg sparkede derfor vildt i sækken, men det blev straffet ved at de bandt mine ankler sammen med et reb som de trak op i den anden ende af sækken, så jeg ikke kunne røre mig i sækken.

Da jeg skulle tisse måtte jeg gøre det i sækken, som drengene og pigerne hånligt kaldte en skide og pissesæk, og det var ikke nogen rar fornemmelse at ligge i sækken i sit eget pis og lort, men der var ingen nåde.

Mandag morgen kom pigerne og tog mig ud af sækken, mens jeg stadig lå bundet i den stramme reb gjord, og til min store overraskelse satte de et pik stålbur på min pikker og nosser som de låste fast med en hængelås, og så sagde de når du igen vil bruge din pik, så kommer du ud til os, så skal du nok få din pik og nosser låst ud.

Så kom Henrik og flemming og befriede mig fra rebet, som de smed ned i sækken jeg havde været fanget i og de smed også grimen og stangbidslet ned i sækken og så fik jeg mine bukser tilbage som jeg fik besked på at tage på, alt imens de alle 4 stod og grinede af mig.

Flemming sagde tag du bare sækken med hjem, og hver aften skal du sende et billede til mig på telefonen hvor du ligger på gulvet og sover i sækken hjemme hos dig selv, og du sover lydigt i den lige ind til du igen en aften bryder ind og sover her i stalden.

Når vi finder dig skal du nok få buret af din pik og nosser, så du igen kan bruge din pik, som den slavetyr du er fra nu af.

En af pigerne kom gående med en ridepisk og hun gav mig et par hårde slag med pisken, og sagde tag så og skrup hjem du skal jo på arbejde og ikke bare drive den af her hos os.

Det var en langt værre og hård omgang end jeg havde troet Flemming og Henrik kunne finde på, og jeg ved nu at de er både hårde og kvikke, og ved hvor langt de kan gå ved at sikre mig med en enkelt pille så jeg er let at have med at gøre, og jeg fortryder virkelig jeg ikke gik hjem i min fuldskab fredag aften, og frygter  min nye plads i sækken, og jeg ved nu, at jeg har fundet ud af hvor hårdt en nat i stalden kan  udvikle sig.

Håber Flemming, Henrik og pigerne en anden gang finder på andre gode staldtips til slavedyr som mig, så jeg igen bliver en fri mand, der ved at det er bedre at komme fuld hjem end at bryde ind i stalden.

Jeg har nu sovet de første 4 dage i sækken på gulvet her hjemme, og det går ondt i min pik når den bliver stiv i det lille stålbur, så jeg lider og har smerter så jeg ikke glemmer min dumme ide om at gå ind og sove i ridestalden i min brandert, men jeg vil ikke foreløbigt ud til dem på rideskolen da jeg frygter hvad prisen er for at jeg får buret af min pik.

About Christian1954

Christian1954
Jeg bor sammen med min frue, og holder af når hun kommer mig i en sæk, og lader en ven komme i en sæk ved siden af, så vi kæmper om hvem af os der kommer ud af sækken.

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

3 kommentarer

 1. Hejsa Christian
  Har du virkelig været så fuld at du sov hos hestene, og er det en drøm at du blev fundet af pigerne og drengene pi stalden eller har du været så stiv drukken, at du brækkede ind i rideskolen og at nogle unge så syntes de kunne bruge dig til en sjov weekend.

  ´Hvad siger din frue til at hun ikke kan få din pik fordi de holder den fanget i stålburet, og at hun ikke kan komme i seng med dig fordi du sover som en ussel slave i en klam sæk på gulvet.

  Har du leget med din indespærede pik i buret, og er du glad for at Flemming, Henrik og pigerne har taget sig til dig som “maskot” for dem i stalden.

  Hvor længe regner du med at du kan holde til de nedgør dig som slave i dit eget hjem sammen med din frue, og hvor du har spæret pik og nosserne inde og sover i sækken istedet for i sengen med fruen- og hvad vil du gøre hvis fruen en dag giver dig straf fordi du ikke giver hende den sex ghun også har brug for.

  Du må have en god weekend, og jeg glæder mig til at høre om det er din drøm, eller om du er blevet fundet i stalden og nu er deres legetøj i mascot på ridestalden, hvor de kan bruge dig som de vil og så håber jeg det ikke var for hårdt at ligge fastspændt bag i bilen med remme spændt fast omkring dig og sækken – fortrød du ikke at du ikke bare tog imod nederlaget og holdt dig i ro – og hvad tænkte du da de spændte dig stramt fast i bunden af bilen.

  Havde du et stopord? eller stolede du på dem så det ikke var nødvendigt – eller måtte du ikke få et stopord hvis det blev for meget? – og kan du ringe eller maile til dem og stoppe så du får dit liv igen?

 2. Christian1954

  Hej Sonja
  Håber du har en god weekend, min har været uliderlig lang da pikburet er for lille, og min frue har drillet mig ved at komme lidt chilli ind i buret, så det gør fandeme ondt.

  Ja jeg var stang fuld og hyusker slet ikke jeg er gået ind på rideskolen eller hvordan jeg kom dertil.

  Min frue håner mig, og hun har flere gange selv leget med en strapon og sagt den var bedre end min burpik, og en nat var hun selv fuld ( tror jeg nok ) og da hun skulle på toilettet nåede hun det ikke og så satte hun sig ned og pissede på sækken jeg lå i – føj for den lede.

  Jeg prøver at kæle for buret men jeg får ikke meget ud af det, og det er OK de 2 snotdrenge fra rideskolen og de skøre hestetøser har taget mig til sig som deres mascot.

  Jeg aner ikke hvor længe jeg skal være slave, og jeg kan jo kun tage imod straffen hvis min frue bliver sur på mig og straffer mig for jeg ikke giver hende sex.

  De remme de spændte mig fast med i bilen er dem man bruger til at holde ting fast på trailere, og de skar ind i sækken og ind i min krop, og jeg kunne ikke røre mig så meget som en centimeter, så jeg fortrød jeg ikke var i ro – men jeg tror at hvis de ville straffe mig ville de gøre det uanset om jeg havde gjort noget eller ej, så jeg tror de gjorde det for at de syntes det var sjovt at se mig lide fastspændt bag i bilen.

  Jeg har ikke noget stopord og min telefon har min frue taget, og jeg har fået at vide at hvis jeg har det ondt og dårlgit i sækken så er det kun godt, og bedre end hvis jeg ikke lider af behandlingen.

  Jeg håber jeg snart kommer fri, og er glad for du skrev så pænt og spurgte til hvordan jeg har det, for det almindelige er at jeg bare bliver behandlet som en ussel lille slave der skal hånes mest muligt her og på mit arbejde hvor de syntes det er morsomt at spørge til hvordan deres lille “sækkedur med pikbur har det”.

  Du må have en god aften

  Mange hilsner fra din ven Christian

 3. Nu er det jo mere end 3 måneder siden din frue kom dine guldklumper i pikburet, hvordan er det gået er de kommet ud i friheden, og hvad med dig selv har du fået lov at tale i telefon og sove i sengen igen istedet for i den sæk som det ikke lød særlig rart at sove i.

  Håber at høre fra dig og at du er blevet fri for livet som slave og at buret ikke mere holder din pik og nosser fanget, og især at du igen kan glæde dig over at sove i sengen istedet for den klamme sæk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.