Analsex for første gang

Min veninde fortalte mig om hendes første gang hvor hun fik pik i begge huler og hvordan hendes anal-jomfruheden blev taget, så giver tastaturet til hende.

Jeg glædet mig som et lille barn til at skulle se ham igen, lad os kalde ham M og i dag var dagen han skulle komme igen og min lillepigefisse var våd og klar til mere af hans lækre store pik.

Jeg sad hvor jeg plejede og ventede på ham og så hans bil køre ind og parkere, han steg ud, men der kom en anden mand også ud af bilen.

Blev helt trist for så kunne jeg nok ikke blive kneppet i dag. Han gik forbi mig og sagde hej og smilte til mig og blinkede. Vores lille tegn til hinanden om at jeg skulle være ved hans kontor om 5 minutter.

Jeg smilte og blinkede tilbage, men var forvirret for hvem var ham den anden, hvad skulle han her? Liderligheden efter M’s store pik tog over efter jeg så hans bule i bukserne. Jeg kiggede utålmodigt på uret, tiden gik langsomt og jeg blev mere og mere våd.

Jeg havde som altid nederdel på og en lille top på, jeg havde ingen BH på, men havde trusser på og de var ved at være godt gennemblødte for M elskede at slikke mine våde trusser mens han kneppede mig. De 5 minutter var gået så jeg gik meget hurtigt over til kontoret, hvor døren stod åbent og kiggede ind, han sad og kiggede på mig og vinkede mig ind.

Jeg kunne ikke se den anden mand nogen steder, hvilket var dejligt for nu var han min og jeg skulle kneppes! Jeg gik ind og han havde taget pikken frem, jeg skynder mig ind. Lukker døren bag mig og høre den autolåser, hvorefter jeg løber hen og næsten overfalder hans pik.

Jeg falder på knæ og sulten sutter jeg hans pik, hurtigt og tager den så dybt i munden at savlen driver ned af hans pik og nosser. Hører han stønner og griner mens hans siger at det er hans liderlige lillepige. Hvad han kalder mig gør mig bare endnu mere liderlig, så lader min ene hånd glide ned mellem mine ben og gnider min fisse udenpå trusserne så mine safter rigtig bliver absorberet af trusserne.

Jeg er helt væk i at sutte hans pik. Han fjerner sin pik fra min mund og jeg prøver ivrigt at komme tilbage til den, men han løfter mig op og ligger mig på bordet.

Han spreder mine ben og ser hvor gennemblødt mine trusser er og smiler. Han rykker lidt på trusserne så lillepigefissen kommer frem og han slikker mine skamlæber. Prøver ikke at stønne for højt.

”Sikke en liderlig lille pige du har fået dig, M. Du løj sgu ikke med at hun var en piksulten lille tøs.” Jeg kiggede op og så den anden mand stå ved døren. Hvad nu, hvad sker der, får jeg stønnende spurgt. M kigger op på mig og siger ”Dette er en god kollega som skal afløse mig en gang i mellem så må jo vise ham opgaverne, deriblandt dig.”

I samme øjeblik bliver jeg vendt om så jeg ligger på maven og mærker M’s hænder tage fat i mine hofter og kigger op og ser hans kollega stå foran mit ansigt med sin store stive pik, som ser ligeså lækker ud som M’s. Hans hænder tager blidt fat i mit hoved og løfter det og han stikker pikken i munden på mig.

Nogenlunde samtidig mærker jeg M’s pik banke sig op i min fisse. Jeg skriger stønnende, men der kommer ikke meget lyd ud af munden fordi jeg sutter lystigt på kollegaens pik. M’s greb om mine hofter bliver hårdere og hans stød bliver hurtigere og voldsommere. Jeg stønner mere og mere med pikken i munden, jeg tror jeg drømmer.

Mærker hvordan kollegaens pik begynder at støde sig ind og ud af min mund, jeg stopper med at bevæge hovedet og mærker hvordan han knepper min mund. Jeg ligger og nyder det, mærker hvordan savlen fra min mund drypper ud af munden på mig.

”Skal jeg ikke snart mærke den ungpigefisse der, eller skal hun måske ha den i begge huler”, lyder det stønnende fra kollegaen, M siger at jeg er stadig analjomfru, men hvis han har fået noget glidecreme med så kunne han da nok godt kneppe min røv.

Jeg kigger på, bange og nervøst. Kollegaen går hen til sin jakke og hiver en flaske frem og kaster til M.

Jeg mærker hvordan noget vådt rammer min røv, mærker M’s fingre der glider rundt om mit numsehul, mærker hvordan nervøsiteten langsommere bliver til mere liderlighed, mere spænding. M løfter mig ned fra bordet, han har smidt en madras som han ligger sig på. Han peger på sin pik og siger ”Rid mig tøs”.

Jeg kravler hen til ham, kravler op på ham og glider ned over hans pik, mine øjne lukkes og mærker hans pik fylde mig godt og grundigt ud. Rider hans store pik, trykker mig helt i bund. Bøjer mig frem så han kan sutte og bide mine brystvorter.

Hans tunge leger omkring mine brystvorter og han småbider i dem. Jeg stønner og ynker. Mærker kollegaens hænder på mine balder, mærker mere glidecreme ved mit numsehul, mærker kollegaens pikhoved som presser sig op i mig.

Stønner og ynker mere, kommer med nogle av-lyde, M tager mit ansigt, kysser mig og lader vores tunger leger mens hans hænder massere og leger med mine brystvorter.

”Husk nu, smerten er snart nydelse, min tøs” hvisker han i mit øre.

Kollegaens pik er kommet helt i bund, M begynder at bevæge sig og knepper mig langsomt. Kollegaen trækker sig ud og presser sig ind igen. Det føles mere dejligt nu. Jeg stønner lidt højere nu, M smiler og sætter tempoet op og samme gør kollegaen. Deres bevægelser bliver hurtig hurtigere. Jeg kysser med M igen og stønner mens vores tunger leger.

Får et par slag på balderne som giver mere støn fra mig. Jeg lukker øjne og forsvinder ind i deres bevægelser og nyder det så meget.

Mærke M’s pik i min ungpigefisse og kollegaens pik i min røv som begge pumper sig og fylder mig ud. Jeg mærker jeg er ved at komme, jeg stønnende skriger at jeg er ved at komme. Det begynder at sorte for mine øjne, mærker orgasmen trille ind over mig. Jeg falder sammen ovenpå M, høre hans stønnende grin som siger ”bare knep hende, hun kan ikke få nok og kom i hendes lille røv”.

Kollegaen griner og siger han er tæt på at komme. Jeg får mig rejst efter min orgasme, jeg ryster helt og hører et brøl bag mig. Kollegaens greb om mine hofter bliver utrolig hårdt, han støder hårdt op i min røv og mærker han kommer i hårde spermstråler op i min lille numse.

Han trækker sig ud og sætter sig på stolen, pustende. M begynder at kneppe mig hårdere nu, jeg glemmer alt om at har sperm i røven. ”Jeg kommer tøs, slug din belønning” siger M stønnende. Jeg skynder mig at kravle af ham. Kravler ned til hans pik og sutter den ivrigt for jeg vil ha hans sperm. Han tager fat i mit hoved, udbrøler et skrig og kommer i munden på mig. Jeg forsøger ihærdigt at sluge det hele men noget glider ned af hans pik. Sluger det jeg kan og slikker resten af hans dejlige sperm. Kravler bagefter hen til kollegaen og sætter mig foran ham og sutter hans pik ren og smager hans sperm.

Jeg elsker det og slikker resterne af spermen fra ham og hører M sige at jeg skal da ha resterne og stikker en ske i munden på mig. Jeg sluger det og hører M fortælle det er kollegaens sperm fra mit numsehul.

Jeg siger tak M og at kollegaen er en godkendt afløser. Ligger mig tilbage på madrassen sunder mig mens de arbejder. De kigger en gang i mellem på mig og inden de har fri får de begge lige en ekstra omgang sut og jeg får en ekstra gang sperm <3 Jeg var fra den dag også blevet afhængig af analsex.

About Majbritt

majbrittstaal1975

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.