Fars pige er MIN pige i mørket

Samme tidlige aften, hvor jeg var blevet oprettet som scor-medlem igen, faldt jeg i snak med en ung kvinde på 22 år. Hendes profil gjorde mig nysgerrig, idet stikord som “dominans”, “tabu”, “offentlig sex”, “ekshibitionisme”, “Fars pige”, “Anal”, “creampie” og “sperm” ramte lige det, som min lyst var gjort af denne aften efter 8 måneders sextørke. Hun gjorde det klart, at hun kun var ude efter engangsfornøjelser, og jeg skulle ikke kontakte hende igen efterfølgende. Derudover ville hun gerne mødes hurtigt for at se, om der var kemi, hvilket jeg kun var enig med hende i. Jeg foreslog en realistisk tidsramme indenfor 10 dage, hvorefter hun skrev “er du sindssyg?” og insisterede på at mødes samme aften! Min lyst ramte rødt felt i samme øjeblik, jeg læste det, og jeg var I DEN GRAD tændt og klar på at mødes med hende.

Hendes kropsfotos viste en velproportioneret ung kvindekrop med store, sexede H-skåls bryster, fyldig lækker røv og en afsindig fræk ungpigekrop uden “kanter” men heller ikke i nærheden af at være overvægtig. Ingen tatoveringer og ingen piercinger. Nu var jeg ekstra nysgerrig for at komme til at se hendes ansigt, da vi havde overstået vores indledende “hvem er du”-chat, og her blev jeg for første gang mistænksom: Hun lignede ikke en ung kvinde på 22 år. Nærmere 18-19 år og hvem kunne så sige, om det ikke kunne være 2 år i plus/minus? Efter yderligere chat indrømmede hun så, at hendes ekskæreste var på scor, og derfor havde hun ændret markant i alderen, tøjvalget på hendes profilfotos og byens navn. I virkeligheden var hun lige fyldt 19 år og boede stadig hjemme hos forældrene og hendes bror indtil sommerferien. Via tillidsløfter og diverse fotos fra både min og hendes side bekræftede vi vores identiteter og aldre for hinanden via søgninger på nettet ved diverse bekræftende kilder og fotos. Jeg må indrømme, at den direkte modsætning til min eks i alder og seksuel spontanitet samt “hemmelighedskræmmeriet” gjorde mig endnu mere tændt.

Vi udvekslede mobilnumre, og vi aftalte at mødes ved den hal i en af Danmarks større byer, hvor hun skulle til håndboldtræning denne aften. Aftalen var så, at vi skulle mødes ved en forladt lagerbygning i udkanten af et parcelhuskvarter, og jeg fik bekræftet via Google Maps, at forklaringen og stedet var korrekt.

Små 2 timer senere satte jeg mig ind i bilen iført “offentlig sex”-uniformen som bestod af camouflageshorts uden boksershorts, mørk T-shirt og mørk hættetrøje med gennemgående lynlås plus sorte sneakers og kørte mod én af Danmarks største byer med alle de mest perverse og frække tanker kørende rundt i hovedet. På vejen til byen skrev hun flere sms´er til mig og virkede i den grad selv til at være mere end bare halvt liderlig, ligesom hun havde svært ved at få mine “offentlig sex”-erfaringer ud af hovedet.

100 minutter senere ankom jeg til den forladte industribygning, og jeg valgte at parkere små 2 minutter derfra ved et lukket supermarked. Der var stadig 15 minutter, til vi skulle mødes, mens det var cirka 25 minutter siden, at hun sidst havde sendt en sms. Jeg valgte på dette tidspunkt at sende en fræk, sød og “lokkende” sms om, at jeg var ankommet til stedet.

Minutterne gik, og hun havde ellers ikke været langsom til at svare i mellemtiden, hvor jeg fik statusopdateringer på liderligheden og øvelserne til håndboldtræningen. Endelig tikkede en sms ind, hvor hun skrev noget i retning af: “Jeg beklager VIRKELIG MEGET, frække! Min far dukkede pludselig op og insisterede på at hente og køre mig hjem. Jeg lover at gøre det godt igen, og jeg er ellers SÅ liderlig!  “

Ærgerligheden og irritationen ramte mig øjeblikkeligt, men omvendt vidste jeg også, at hendes muligheder for fri bevægelse uden mistænksomhed på en sen tirsdag aften ikke var til stede, og ligesom jeg skulle til at skrive opgivende og forstående, så fik jeg en idé…

Mig: “Dine stikord på scor… Hvor meget mener du dem?”

Hende: “Hvad mener du?”

Mig: “Dine turn ons. Hvor seriøs er du omkring dem, og hvor liderlig er du her til aften fra 1-10?”

Hende: “Jeg ved godt, at du er kørt helt herover, men det var ikke med vilje! Jeg er VIRKELIG seriøs og havde virkelig glædet mig til at vise dig det. 10 men det er bare så øv lige nu!”

Mig: “Bor I i hus eller lejlighed?”

Hende: “På en gård udenfor byen… Hvorfor?”

Mig: “Kan du ikke gå udenfor og mødes med mig?  “

Cirka halvfems sekunder efter var jeg på vej ud til adressen, som hun havde givet mig og fortalt, at hun nu lå på 100 i liderlighed! Det var tilsyneladende en stor gård, der lå cirka 15 minutter udenfor byen. Vi skulle mødes ved den røde lagerbygning i gårdens sydlige ende. Jeg lovede ikke at køre helt op til gården men gå de sidste 200 meter. Mit hjerte, liderlighed og pik hamrede med 180 pulsslag i minuttet!

Efter 10 minutters kørsel på små landeveje med delvise huse, gårde og skovområder i blid afløsning og forlængelse af hinanden, så kom jeg til den rette grusvej. Lysene oppe ved gården var tændt på sydsiden, og jeg kunne tydeligt se den røde lagerbygning, selvom det var bælgmørkt med opklarende stjernehimmel i det fjerne. Jeg parkerede bilen ved et indhak til egetræer og nabomarken, og da jeg steg ud og begyndte at gå op mod gården, så lyttede jeg godt efter. Ingen mærkelige lyde eller unormale bevægelser ved gården eller i mørket.

Små 50 meter fra den røde lagerbygning stoppede jeg, da grusvejene og gruspladsen foran var meget oplyst af stjernerne og månen, så jeg skrev en sms til hende for at høre, om hun var der. I det samme jeg sendte den, kom der en kvindeskikkelse rundt om hjørnet ved den røde bygning og spejdede i min retning. Det var hende! Hun var iført hvid T-shirt med skriften “Daddy Issues” og små røde shorts, mens hun lignede en levende sexfantasi, der kun havde én ting i tankerne.

Hun var blevet stående ved den røde lagerbygning og satte sine hænder bagud på den røde væg, da jeg kom gående mod hende. På vejen derhen steg min sexlyst og liderlighed til ekstreme højder, og jeg lynede instinktivt hættetrøjen ned, trak hætten af hovedet og hev trøjen af, mens jeg hurtigt fik T-shirten af også. Hun stod og bed sig massivt i underlæben, inden vi begge åd hinanden uden nogen ord men med de liderlige og intense kys som eneste kommunikationsform. Hun greb ud efter mine shorts, og åbnede dem øjeblikkeligt, mens jeg allerede havde en hånd nede i hendes små røde shorts og mærkede hendes våde fisse og markerede med to fingre hendes klitoris med hendes våde safter. Hun begyndte at stønne og blive rå i sine bevægelser mod min pik.

Netop som jeg ville gå ned på hende, så reagerede hun straks med et højt hvisket “NEJ, du skal kneppe mig nu”, hvortil jeg hurtigt rejste mig op og instinktivt greb om hendes hals med højre hånd, mens venstre hånd trak hendes hår bagud, så hendes hoved røg bagover og hendes lækre hals lå blottet foran mig. “Hvem bestemmer”, hviskede jeg retorisk hårdt i hendes øre, og hendes safter ramte mit venstre bare ben, da jeg sagde ordene. “Det gør du”, svarede hun mellem de små støn og indåndinger, og jeg fastholdt det blide/moderate greb om hendes hals, mens venstre hånd forsvandt fra håret og ned og penetrerede hendes fisse med to fingre og to fingerled. Hun holdt vejret øjeblikkeligt ved den bevægelse, og jeg kunne mærke hendes safter eskalere i min hånd. “Hvem bestemmer, siger du”, hviskede jeg igen. “Det gør du”, sagde hun tiggende, hvorefter jeg tog hendes hænder og førte dem op til et aflangt håndtag på lagerbygningens røde skydedør, som hun greb fat i. Derefter dykkede jeg ned på hug, løftede begge hendes ben over mine skuldre i hvilende position, spændte op i kroppen så jeg støttede hendes siddeposition og begyndte at slikke hendes fisse lige så besat og liderlig, som jeg var efter hende, mens hun holdt fast i håndtaget som balancepunkt. Hun begyndte at ryste og vibrere, da jeg slikkede hendes hævede og liderlige klitoris mere og mere koncentreret. Hendes safter og mit savl ned af min bare overkrop i en lind strøm. Efter nogle få minutter slikkede jeg mine højre fingre og begyndte at pirre og penetrere hendes stramme og pulserende røvhul, når det mødte mine fingre. Langsomt varmede jeg hende op, og hun blev mere og mere pulserende og stødende i hele kroppen i takt med mine bevægelser og slikkende tunge.

Hun fjernede selv sine ben ét for ét, da jeg ville op, og jeg tog min stive pik frem fra shortsene, der røg til jorden og blev sparket af. Nu stod jeg helt nøgen og fangede hendes blik, inden jeg resolut og direkte gik hen til hende. Kort og præcist læste hendes liderlige åndedræt med tilhørnede flakkende øjne og førte pikken hårdt ind i hendes fisse, mens vi tungekyssede lysterne ind i hinanden sammen med vores bevægelser i underlivet. Hun holdt stadig fast i håndtaget på den røde lagerbygnings skydedør, og jeg hev hendes T-shirt op over hendes gigantiske og lækre bryster. Hendes lange sorte hår indrammede dem perfekt, og jeg måtte bare sutte og bide semihårdt i hendes brystvorter, mens jeg klemter brysterne hårdt på skift. Min pik gled i fast og bestemt rytme ind og ud af hendes våde fisse imens, og jeg kunne høre, at hun begyndte at hviske “åh gud, åh gud, åh gud”. Pludselig røg hendes arme ned og klemte mig ind mod hendes krop, så pikken blev fastlåst i positionen, dybden og bevægelsen, mens hun skiftevis bed mig i halsen og skulderen, der dæmpede hendes skrig. Jeg kunne mærke pikken blive ekstra våd, og jeg var så tændt, at jeg snart måtte komme også!

Da hun få sekunder efter begyndte at slappe af, så begyndte jeg at kneppe hende hårdere end før stadig med front mod hende. Jeg kyssede hende dybt, og hun var tydeligvis bedøvet af klimaks, nydelse og liderlighed. Jeg trak mig ud, så på hende og hun så med halvt lukkede øjne på mig, mens et lille smil bredte sig på hendes læber. Hun vendte sig om og kiggede ind i den røde lagerbygnings dør, satte hænderne ind mod døren, skubbede den lækre røv bagud og begyndte med egen hånd at penetrere sit røvhul 5, 6 og 7 gange, inden hånden inviterede mig hen til hende. Jeg trådte tre skridt frem med min stive pik i hånden, og hendes hånd tog over, mens hun med et fast greb tog fat om min store og stive pik og førte den mod sit røvhul. Hun opgav, spyttede på hånden, gjorde pikhovedet vådt og prøvede mere tøvende igen. Jeg kunne mærke, hvor stram hun var, og til sidst vendte hun hovedet om mod mig og hviskede opgivende: “Du er alt for stor! Jeg kan ikke…” Jeg smilte tilbage til hende og uden at sige et ord, begyndte jeg at pirre hendes våde fisse bagfra i revnen og sprede de lækre små kønslæber fra hinanden med min stive pik, inden jeg lod den glide ind i en hurtig bevægelse. Hendes øjne vendte det hvide ud af øjnene og hun drejede hovedet ind mod lagerbygningen igen. Hendes sorte hår blev slynget til siden, og hun forsvandt i “zonen”, mens hun begyndte at støde mod og fra min pik. Pludselig smækkede en dør højt, og alle sanser blev pludselig skærpet til maksimum!

“XXXXXXX? XXXXXX? XXXXXX?” Mandestemmen gennemtrængte luften, og jeg frøs øjeblikkeligt i al bevægelse, ligesom hun rettede sig stift op og kiggede til højre for os ud mod grusvejen. Det måtte være hendes far! Stemmen var vel indefor 50 meter af os, og jeg forsøgte med det samme at se, hvor mit tøj lå. Shorts og hættetrøje kunne jeg se, mens jeg i et splitsekund blev bevidst om, at jeg rent faktisk havde min pik inde i mandens datter og kneppede hende bag ved deres hjem! Det næste, der skete, overraskede og gjorde mig fuldstændig paf og er én af de frækkeste og mest bizarre oplevelser, jeg nogensinde har haft.

“Jeg er omme ved hestene, far”, råbte hun pludselig lige så naturligt, sødt og selvfølgeligt gennem luften, mens jeg stadig havde min stive pik inde i hende. Hun havde rettet sig helt op og stod pludselig som en fornuftig, anstændig og høflig pige uden tøj på med en fremmed pik i sin fisse og talte med sin far på afstand uden at kunne ses.

“Okay”, råbte faren roligt og afklaret tilbage. “Husk at låse dørene inden du kommer ind! Jeg går i seng nu.” Hun greb fat om min hofte med højre hånd, mens hun pressede mig ind i hende igen Jeg begyndte at kneppe hende stille og langsomt, mens hun lænede sig mere og mere forover.

“Det skal jeg nok! Sov godt”, råbte hun stadig høfligt og sødt tilbage, mens hun begyndte at støde mod min pik som før i doggy-positionen. Døren lukkede, og det samme sagde hun: “Jeg vil have, at du kommer i min mund… Lov mig at du kommer i min mund!”

Hele situationen og hendes udtalelse gjorde det ikke svært, og jeg kneppede hende hårdt og dybt, hvor hendes safter igen ramte mit underliv og mine ben i takt med pikkens stød. Jeg greb om hendes gigantiske ungpigebryster og klemte hende mod mig, mens jeg fastholdt de dybe stød, mens jeg hviskede “jeg kommer, jeg kommer, jeg kommer”. Hun sprang med det samme på knæ, greb om sine kæmpe bryster, pressede dem sammen og suttede mig vildt og dyrisk i få sekunder, indtil jeg kom massivt i hendes mund og i hendes ansigt. Hun kiggede op på mig, da jeg havde sprøjtet færdig, åbnede munden og viste mig afventende spermen… “Slug det”, sagde jeg, mens jeg rettede mig op og lod månen skinne min svedglinsende krop helt, og hun adlød med fuld øjenkontakt. Hun slugte min sperm i én synkebevægelse, gled op ad mig og vores nøgne kroppe stod presset mod hinanden i månens og stjernernes skær, mens vi kyssede hinanden dybt, intenst og tilfredsstillet.

Efterfølgende havde hun taget sine shorts og T-shirt på, mens hun satte sit hår op med en elastik, da jeg havde fundet mit tøj og fået lynet den grusvejsstøvede hættetrøje. Hun gik hen mod mig og satte sine fingre på min brystkasse og kørte dem op ad min hals.

Hende: “Tror du på mig og mine stikord nu?”

Mig: “Jeg er vist ret overbevist!”

Hende: “Godt! Tak for i aften! Nu vil jeg gå ind og sige godnat til begge mine forældre med lidt af din sperm på mine bryster.”

Mig: “Fars pige er MIN pige i mørket!”

LIDERLIGT, LANGT OG DYBT KYS FRA HENDES SIDE.

Få minutter efter var jeg tilbage i bilen og kørte hjemad. Jeg kunne smage hendes safter og mærke dem størknet på min krop under tøjet, og hendes parfume hang fast på mig som ren tortur af bedste slags. Pludselig vibrerede min mobil. Hun skrev til mig, selvom hun ikke ønskede kontakt efterfølgende.

“Så fik jeg sagt godnat til dem! Nu sidder jeg og sutter din sperm af mine fingre inde på værelset. Jeg gemmer dit nummer, og du må gerne gemme mit! P.S. Jeg er alene hjemme i weekenden…  “

About Line

zhenzar

Se også

Slave tøsen

Det var mandag morgen, og jeg skrev til min tøs Sanne, at hun skulle finde …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.