Surprise Surprise

Jeg ringer på dørtelefonen. Der går ikke mange sekunder, før du buzzer mig ind. Jeg går op ad trappen. Jeg har en overraskelse til dig. Under min sommerkjole har jeg en bundløs bodystocking på. Den er bundløs både foran og bagpå. Jeg har selvsiddende nylonstrømper på. Jeg har selvfølgelig også taget mine luderstiletter i dagens anledning. Jeg ved, du længe har haft en fantasi om at se mig i dette outfit. I dag bliver din fantasi til virkelighed. Du ved det bare ikke. 

Mens jeg går op ad trappen, mit hår sat i rottehaler og fræk make up til, smiler jeg for mig selv, mens jeg tænker ”godt jeg ikke har trusser på, for så ville de allerede være sjaskvåde. Jeg kommer op til din dør. Du har som altid åbnet den lidt, så jeg bare kan gå ind. Jeg kommer ind i gangen og tager min sommerjakke af, så man rigtigt kan se min sommerkjole. Den er selvfølgelig enormt nedringet. Så man kan se min bodystocking inden under.

Du kommer ud i gangen for at tage imod mig. Du smiler med det samme, du ser mig. Jeg kan se, du er tilfreds. Du giver mig et kram, men da du slipper mig, vender du mig bestemt om mod væggen, mens du holder min ene arm fikseret bag på ryggen. 

”Fuck du er fræk i dag! Er du en lille tøs?” Du ved, hvilken effekt det har på mig at blive kaldt for tøs, så jeg tænker ikke, det er tilfældigt, du vælger at bruge det ord. Da jeg ikke lige svarer med det samme, giver du mig et hårdt klask i røven. Jeg hviner og svarer ”Ja.” 

”Luk øjnene, tøs!” Jeg gør med det samme, hvad jeg får besked på. ”God tøs. Hold dem lukket og bliv stående.” Du slipper mig, men du hænder bevæger sig undersøgende rundt på min krop. Du undersøger mine bryster, og du er tilfreds med min påklædning. Det kan jeg mærke på den voksende bule, du bevidst presser mod mine baller. Dine hænder bevæger sig fra mine bryster ned over min mave. Jeg kan ikke lade vær med at bevæge min krop, så den imødekommer din hånd. Din ene hånd finder hurtigt min hals og tager et bestemt kvælertag. ”Stå stille, blev der sagt!” Din frie hånd bevæger sig ned over min fisse. Årh, hvor er jeg våd. Men din hånd fortsætter ned til knæene, hvor min kjole går til. Du hiver op i kjolen. Din anden hånd har stadig fat om min hals. Jeg begynder at hive efter luft. Du slipper dit tag om min hals og trækker kjolen over mit hoved. Min øjne er stadig lukkede, men jeg kan høre på din vejrtrækning og dit drengede grin, at du er yderst tilfreds med, hvad du finder under kjolen. Du hiver i mit hår og siger ”Kom tøs, du er ikke den eneste, der har planlagt en overraskelse til i dag”. 

Jeg kan ikke andet end at gå den vej, du presser mig. Jeg har været her i din lejlighed mange gange, så jeg ved, du fører mig ind i stuen. Jeg tror, vi er midt i stuen, da vi stopper. Jeg kan høre, du går lidt væk. Men du kommer hurtigt igen. Du kysser mig intenst, men ganske kort. Jeg klynker lidt, da du trækker dig væk. Jeg vil gerne have mere. Du giver mig en lussing for mit klynk. Du giver mig blindfold på. 

”Sæt dig på knæ, tøs”. Jeg får et lille klap bagi. ”Javel” svarer jeg, og sætter mig på knæ. Med det samme, jeg sidder der, får jeg en pik i munden. Jeg begynder ivrigt at sutte, præcis som du har lært mig.

Mmh.. Det føles så dejligt at have din pik i min mund igen. Jeg bliver mere og mere liderlig. Du griner tilfreds. Pludselig mærker jeg nogle hænder, der bevæger sin ned til mine bryster. De bevæger sig videre ned mellem mine ben. Jeg kan mærke, der er en bagved mig. Men hvordan?? Jeg giver dig et blowjob, så kan du ikke være bagved mig også! Jeg bliver forskrækket og rykker lidt på mig. 

”Bare slap af tøs, jeg passer på dig”. Jeg kan høre på lyden af din stemme, at du er stykke væk i rummet. Jeg går lidt i panik. Hvilket du mærker på mig. Pikken i min mund og hånden ved min fisse trækker sig øjeblikkeligt væk, og du kommer hen til mig. ”Du ved, du har magten her, tøs. Hvis du ikke vil, så siger du fra”. Du hentyder til mit stopord. ”Du fortalte mig om din største fantasi, og jeg ville gerne hjælpe dig med at udleve den. Er du okay, tøs?” Din omsorg beroliger mig. Og jeg må indrømme, at jeg er enormt tændt lige nu.

”Hvor kom vi fra?” spørger jeg og smiler frækt. Du har nu fået dit svar. En hånd rammer min kind ”dygtig tøs” siger du. Du lyder stolt og tilfreds. Jeg får pikken i munden igen, imens jeg kan mærke en hånd mellem mine ben igen. ”Shit du er våd, skatter. Den lille luder er allerede klar til os!” 

Da ordene er ude i rummet, forsvinder pikken fra min mund. En fyr hiver i mine bryster, en anden i mit hår, så jeg kommer op og stå. De slæber mig hen over gulvet, og hen til sofaen. Jeg kan mærke flere hænder på min krop, men jeg ved ikke, hvor mange der er. Jeg får smæk i røven og på lårene, lussinger på kinderne, jeg bliver hevet i håret og gramset på brysterne.

Safterne løber nu ud af mig, og jeg er sikker på, jeg drypper på gulvet. Rent instinktivt forsøger jeg at kæmpe imod, mens alle disse mænd forsøger at flytte på mig. Det eneste, der sker ved det, er at fyrene holder bedre fast og slår lidt hårdere. Det er nyttesløst at kæmpe imod.

Jeg siger forsigtigt, men tydeligt ”cirkus”. Det er mit stopord. Med det samme stopper de alle sammen og giver slip på mig. ”Godt, jeg skulle bare lige tjekke” siger jeg drillende. ”Fortsæt I bare”. Jeg får et ordentligt klask i røven, hvorefter der igen bliver taget kvælertag på mig. Hårdere denne gang. Men jeg genkender det greb. ”Det gør du satme ikke igen, hører du?! Det ord er kun til nødstilfælde, det er sgu ikke for sjovt! Har du forstået?!” du er lidt vred. Du strammer grebet om min hals med din ene hånd og stikker mig en lussing med den anden. Det ringer for mit ene øre, den lussing sad lige i skabet. Nu er stemningen virkelig sat, og jeg har aldrig været så liderlig, som jeg er nu. 

”Ja, undskyld” hvisker jeg. Rigtige ord kan ikke komme ud lige nu, sådan som du holder fast om min hals. ”Hvis du gør det igen, så går alle disse mænd, og du vil aldrig få udlevet din fantasi”. Du er rolig igen. Du slipper grebet om min hals. ”Tøsen skal vidst have sig en lærestreg!” kommanderer du til de andre.

Jeg bliver med stor magt bukket ind over sofaens ryglæn. Foran mig fornemmer jeg en fyr. Han stikker sin pik ind i munden på mig. Nogle andre holder mine hænder, så jeg ikke kan bevæge mig. Han stikker sin pik dybt ned i halsen på mig. 

”Er du klar tøs?” hvisker du i mit øre. 

‘”Ja”, svarer jeg forventningsfuldt. 

Fyren foran mig stikker sin pik helt ned i halsen på mig igen og holder den der. Samtidig mærker jeg en pik bagfra. Den trænger ind i mig med et voldsomt stød. Jeg bliver overrasket og forsøger nyttesløst at rykke på mig.

Jeg forsøger at stønne, men det nytter ikke. Pikken i halsen kvæler mit støn, og det er nogle stærke fyre, der holder mig fast. Jeg får nogle hårde stød i fissen af en halvstor pik. Det føles så godt! At blive udnyttet på denne måde…

Jeg får nogle seriøse klask i røven. Pikken i min fisse forsvinder, og jeg kan høre at fyrene rokerer rundt. Hvor mange er der? Mere når jeg ikke at tænke, før en pik forsigtigt, men bestemt presser sig ind i mit røvhul. Jeg vrider, så meget jeg nu kan i min krop. Ham jeg giver blowjob trækker sig. 

”Årh fuck! Ja!” stønner jeg i takt med stødende. En anden pik kommer ind i min mund. Under mig, mellem mine spredte ben kan jeg mærke at en fyr kravler ned. Han sidder mellem mine ben. Han begynder at slikke min fisse. Shit han har styr på sin tunge! Jeg er tæt på at komme. Jeg forsøger ihærdigt at stønne, men det er svært med en pik i munden. En lussing rammer min kind. 

”Du skulle holde din kæft, din lille luder!”. Jeg genkender den stemme. Det er lige ved at få mig til at komme. Men de stopper alle sammen på samme tid. ”Hov hov du. Det her er ikke for din nydelse. Det er for vores. Du får ikke lov til at komme endnu. Er det forstået?!” 

”Ja”, svarer jeg lettere forpustet. De hiver mig op og stå igen, og trækker rundt med mig, så jeg er ved at falde pga. mine sko. De griner lidt og klasker lidt til mig. Jeg bliver skubbet ned i sofaen. Jeg lander på ryggen, men jeg rammer ikke sofaen. I stedet rammer jeg en nøgen mands krop. Han griber hurtigt fat i min arme, så jeg ikke kan komme fri, ligegyldigt hvor meget jeg prøver. ”Fuck du er fræk, tøs!”. Han stikker pikken op i røven på mig. Pga. min enorme liderlighed er det ikke noget problem at få den op i min røv.

En af de andre fyre kommer og stikker sin store pik op i fissen på mig. ”Aarh, fuck! Shit!” Udbryder jeg. Lige efter får jeg en pik i munden også. Jeg har aldrig været så fyldt ud, så liderlig, så dejligt udnyttet. Det er fantastisk! Jeg nyder det hele. En fyr begynder at massere min klit, mens en holder godt fat i mine bryster. Savlen løber ned ad hagen på mig. Jeg har aldrig haft det så godt. Jeg er så tæt på at komme, men lige da jeg er ved at nå klimaks, stopper de alle sammen på samme tid igen. 

”Fuck nej!” råber jeg i frustration over at være så tæt på den hidtil dejligste orgasme. Ordene flyver ud af munden på mig, før jeg kan nå at tænke mig om. 

”Hvad siger du, tøs?” spørger du strengt. 

”Jeg var så tæt på!” svarer jeg klynkende. 

”Ja, det kunne jeg se. Derfor stoppede de. Det er jo ikke for din nydelses skyld, at de er her, husker du nok.”

Jeg mærker igen fyrene rokere rundt, men jeg forbliver mere eller mindre i samme stilling. Alle fyrene får prøvet alle stillingerne af, og hver gang jeg er tæt på at komme, stopper de.

Alle har nu prøvet alle huller, og jeg er ved at være lidt træt. Men jeg er stadig enormt liderlig. De hiver mig ud midt på gulvet. Her får jeg en pik i hver hånd samt en i munden.

”Nu er det deres tur til forløsning, tøs. De har været søde ved dig, nu skal du være sød ved dem!” En efter en giver jeg blowjob på de forskellige fyre, indtil de kommer.

De må selv vælge, om de kommer mig i munden, på ansigtet eller brysterne. Efter hver ladning siger jeg pænt ”tak” og går videre til den næste. Da alle fyrene er kommet, kan jeg høre de tager tøj på og forlader lejligheden. Jeg sidder stadig på gulvet med blindfold på og sperm over det hele. 

”Ræk mig din hånd” siger du til mig. Jeg rækker hånden frem, uden at have nogen forventning om, hvad der skal ske. 

Du hiver mig op og stå. Du tager blindfoldet af mig, fører mig ud på badeværelset og tænder for vandet. 

”Er du okay?” Du er ikke længere den strenge fyr, der styrer det hele. Nu er du igen min søde, omsorgsfulde bolleven. ”Om jeg er!? Jeg er sindssygt træt, men udover det har jeg det fantastisk!” Jeg smiler forsikrende. 

”Godt. Kom ind til mig, når du er færdig. Jeg har noget, du skal se.”

Du forlader badeværelset, og jeg tager mig et dejligt varmt bad. Jeg har allerede blå mærker rundt omkring på kroppen, fra da jeg kæmpede lidt imod. Jeg elsker det!

Da jeg er færdig, går jeg ind i soveværelset, hvor du ligger i sengen og venter på mig. Jeg lægger mig ved siden af dig. Du kysser mig lidenskabeligt, inden du begynder at kysse ned over min nøgne krop. ”Du. Var. Så. Fræk. I. Aften!” siger du mellem kyssene. 

”Tak. Og tusind tak for oplevelsen!” Mere når jeg ikke at sige, da jeg i stedet begynder at stønne.

Du har fundet vej til min klit. Du slikker, sutter og kysser på mine inderlår, min klit, min fisse, mens dine fingre glider langsomt ind og ud af mig. ”Årh ja! Mmh… Mere! Fuck!” stønner jeg.

Du kommer op og kysser mig, mens dine fingre arbejder videre. Jeg forsøger at finde din pik, men du stikker den op i mig. Du kysser videre, mens din pik finder et jævnt tempo, og dine fingre masserer fortsat min klit. 

”Jeg kommer! Jeg kommer! Udbryder jeg, mens jeg frygter, at du stopper. 

”Mmm… Kom for mig.” siger du stille. Idet du har sagt de magiske ord eksploderer jeg i den mest fantastiske orgasme, jeg nogensinde har haft. Du sætter farten op, forlænger min orgasme, inden du selv kommer. Du trækker dig ud og lægger dig ved siden af mig. 

”Tak for en uforglemmelig aften.” siger jeg træt og forpustet. 

”Du fortjener det. Du gør så meget for alle andre hele tiden, nu var det på tide, at nogle gjorde noget for dig.”

Du ser mine blå mærker. Du spørger bekymret ”var de for hårde?” Jeg putter mig ind til dig. ”Nej, det hele var så perfekt.”

Du finder din telefon frem. ”Har du lyst til at se det?” Jeg kigger på dig med store, lystne øjne. Du har optaget det hele! Mit blik siger alt, og du behøver ikke få et svar. Du starter videoen og caster den til dit tv. 

Da videoen er slut er jeg enormt tændt igen. Det var næsten frækkere at se end at opleve det. Næsten! Du kom også i stemning af den. Du giver mig en tur mere. Det varer ikke længe, før vi begge kommer.

Jeg putter mig igen ind til dig, da du lægger dig ved siden af mig. Jeg er så træt. Jeg orker ikke at tage tøj på og køre hjem. Du mærker det. 

”Sov. Du har haft en vild aften. Godnat.” Du kysser mig på panden og holder om mig, og med ét falder jeg i søvn.  

About Uartigprinsesse

Uartigprinsesse

Se også

Impulsiv utroskab

Jeg så ham tit gå forbi cafeen, hvor jeg arbejdede, han var vildt lækker og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.