Fodboldholdet og mig

I var lige blevet færdig med kampen og var så småt ved, at være i omklædningsrummet. Jeg havde et god godt øje, til mindst 2 af jer, en af jer(dig) var det gengældt. Jeg tænkte at i havde fortjent lidt lækkert, efter en velfortjent sejr, så det skulle i få, hele pakken simpelhen.

Jeg bankede på døren. Du åbnede og spurgte, om der var noget I kunne hjælpe med. Jeg tog min frække gstreng af, og smed den ind til dine holdkammerater. Jeg vendte mig om, lavede en fræk squat foran dig og din pik blev meget stiv.

Dine holdkammerater trak mig ind og døren blev lukket. Der var jeg så. Fræk, liderlig, i bås med 11 totalt lækre og liderlig fyre.

Så ‘legen’ endelig igang. Første fyr tog mit tøj af, gjorde mig våd og gik i bad med mig, foran alle jer drenge. Efter det var 3 fyre om at smører creme på min krop. Så var det tid til det jeg længe havde tænkt på…

Hvis i kunne kneppe mig på skift. Dvs at når den ene fyr var kommet, var det den næstes tur osv. Jeg lagde mig ned på en ar bænkene og spredte mine ben.

Der kom I så på skift. Ind og ud, hårdt, blidt, nogle varede længe og andre korte.

About liderligmus01

liderligmus01

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.