På uventet besøg

Det ringer på døren. Jeg går ud for at åbne. Jeg er iført en halvlang skjorte. Dertil har jeg selvsiddende strømper på, og selvfølgelig frække stiletter. Indenunder har jeg en bundløs bodystocking som frækt fremhæver mine former. Jeg åbner døren og smiler. Du er pænere, end jeg havdeforestillet mig.

”Hej. Kom indenfor” siger jeg flirtende, med et glimt i øjet. Du tror, du skal hente noget, din tøs har købt. Men hvad du ikke ved er, at din tøs ikke har købt noget, blot fundet en ny til dig, som du har bedt hende om.

Du følger efter og lukker pænt døren. ”Den er inde i soveværelset, jeg henter den lige” siger jeg, og vimser ind i soveværelset, mens jeg samtidig begynder at knappe skjorten op. Du siger ikke noget, men jeg kan mærke, at dit blik har brændt sig fast på mig.

Efter lidt tid kalder jeg: ”Jeg har fundet den, men jeg har brug for lidt hjælp. Kan du lige komme ind og hjælpe mig?” ”Øhm, ja?” Jeg kan høre, du undrer dig, men du kommer nærmere. Du kommer ind ad soveværelsesdøren og lukker den med det samme. Du finder mig siddende på knæ på gulvet, kun iført min bodystocking samt selvsiddende strømper og stiletter. Mit blik er sænket. I hænderne holder jeg et papir, hvor der står ”Med venlig hilsen din tøs”. Du indser nu, hvad der foregår. På min lave kommode bag mig finder du hele min samling med legetøj. Du er tilfreds.

”Rejs dig tøs” siger du bestemt. Jeg kan allerede nu mærke, hvordan du har kontrollen over mig. Jeg er spændt, nervøs og smaskhamrende liderlig. Jeg kender hverken dig eller din tøs. Men du bad din tøs om at finde en ny tøs, hun fandt mig, og jeg er allerede enormt glad for det.

Du går rundt om mig. Jeg kan mærke, hvor lystent dit blik er, men jeg tør ikke kigge op uden at have fået besked på det. ”Læg dig på sengen. På ryggen med hovedet ud over sengekanten. Du lukker dine øjne. Er det forstået?!” ”Ja,” svarer jeg. En lussing rammer min kind.

”Ja, hvad?”

”Ja, Herre.” Du aer stille min kind. ”Det var bedre. Nå?” siger du og peger hen på sengen. Jeg skynder mig at gøre, som du siger. Den lussing var hård. Retfærdig, men hård. Jeg er ny i dette. Du kan blive min første rigtige Herre. Hvis jeg ellers opfylder dine kriterier.

Jeg får en smule klodset lagt mig på plads og skynder mig at lukke øjnene. Du finder et blindfold til mig, og giver mig det på. Herefter kommer du med mit halsbånd og giver mig det på også. Pludselig rammer et slag mig på mit inderlår. Jeg kan ikke helt bedømme, hvilken pisk du har taget, men som slaget rammer, bliver jeg mere liderlig.

”Så du er en gave til mig fra min tøs, hva’?” siger du koldt. Skal jeg svare? Eller er det et retorisk spørgsmål? Da jeg ikke svarer, rammer endnu et slag. Denne gang længere oppe ad låret og lidt hårdere. ”Der blev stillet et spørgsmål!”

”Ja Herre.”

”Jeg forventer, du svarer, når jeg spørger dig om noget, uden tøven. Er det forstået?”

”Ja Herre.”

”Dygtig tøs. Er du så min kun for i dag, eller drømmer du om at blive fast tøs for mig?”

”Fast tøs, Herre. Hvis altså tøsen kan leve op til Herrens ønsker.”

”Et simpelt svar er nok, tøs.” Jeg kan mærke din stive pik lige ud for min næse og mund. Forsigtigt putter jeg den i munden.

”Hvem har givet dig lov til det, tøs?!” Du er vred.

”Undskyld Herre” siger jeg oprigtigt.

Du tager kvælertag på mig. Du hiver mit blindfold af, og kigger mig meget intenst og bestemt i øjnene, mens du strammer grebet om min hals.

”Du svarer, når du bliver talt til – uden at tøve. Du gør, som du får besked på, med det samme – uden at tøve. Du gør intet uden at have fået besked på det, er det forstået?!”

Jeg fremtvinger et lille kvalt ja. Du slipper min hals.

”Godt. Læg dig så ordentligt i sengen.” Jeg vender rundt og lægger mig på ryggen igen. Du finder mit binderedskab frem og binder mig fast til sengen. Arme og ben spredt ud i hjørnerne af sengen. Du går over til mit legetøj, men jeg tør ikke se, hvad du tager.

Jeg kigger bare stift op i loftet.

Du smider dit tøj og kommer hen til mig. Du tager fat med én hånd om mit ansigt og tvinger mig til at kigge på dig. ”Har første tøsen fortalt anden tøsen om et safeword?” spørger du.

”Ja Herre.” Svarer jeg.

”Hvad er det?” spørger du?

”Rød for stop, gul for pause, Herre.”

”Godt. Husk dem!”

Du slipper mit ansigt og presser min dildo op i mig uden opvarmning, men jeg er så liderlig at den glider lige ind. Du knepper mig hårdt med den. Jeg stønner i nydelse.

”Hold kæft, tøs”. Jeg har enormt svært ved ikke at stønne, men jeg gør mit bedste.

Du finder min Magic Wand frem og sætter den på min klitoris, mens du bliver ved at kneppe mig med dildoen.  Den kombination er dødsens farlig! Jeg er tæt på at komme, men kommer i tanke om, at det har jeg ikke fået besked på. Du mærker, hvordan jeg anstrenger mig for ikke at komme. Du piner mig sådan i lidt tid, før du siger ”Kom for mig, tøs. Og støn!” De ord er som magi, og jeg kommer i en voldsom orgasme, og stønner så højt at alle mine naboer samt folk på gaden ikke kan undgå at høre mig, men jeg er ligeglad. Det er så lækkert.

Da min orgasme er overstået, siger du ”sæt dig på knæ på gulvet, tøs”. Uden tøven gør jeg det. Jeg er dog ikke helt sikker på benene efter den omgang, men jeg får mig let og elefant placeret på knæene på gulvet. Inden jeg når at registrere noget, presser du din pik ind i munden på mig. Du knepper min mund og jeg gagger. Jeg har aldrig været god til deepthroat, men du er ligeglad. Du bliver ved, indtil du er ved at komme, først der trækker du dig ud. Du kommer udover mit ansigt og mine bryster. Bagefter beder du mig slikke din pik en.

”Læg dig på sengen som første gang” beordrer du, mens du tager dit tøj på. Jeg lægger mig og lukker øjnene. ”Du må gerne åbne øjnene tøs”. Jeg åbner øjnene.

”Har tøsen erfaring som tøs?”

”Nej Herre.”

”Godt. Jeg kan lide at opdrage og forme dig, som jeg vil have dig. Hvordan var denne oplevelse så for dig?” Du sætter dig ned ved siden af mig.

”Den var god, Herre.” siger jeg oprigtigt. Jeg håber sådan, du kan bruge mig fremover.

”Godt. Hvordan har tøsen det?” spørger du en smule bekymret, tror jeg.

”Tøsen har det fantastisk, Herre. Hun håber ikke, hun har skuffet Herren.” siger jeg endnu engang oprigtigt.

”Tøsen har på ingen måde skuffet. Især taget i betragtning at det var tøsen debut.

”Vil tøsen være Herrens anden tøs?”

”Ja tak, Herre”. Åh, jeg har sommerfugle i maven.

”Har første tøsen anden tøsens kontaktoplysninger?” spørger du, mens du aende vasker din sperm af mit ansigt med vådservietterne.

”Ja Herre.”

”Godt, du hører fra mig” siger du og forlader mit soveværelse og min lejlighed. 

About Uartigprinsesse

Uartigprinsesse

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.