Bundløst besøg

Vi har skrevet sammen en uge. Pirret hinanden en uge. Jeg ved ikke med dig, men jeg har været liderlig hele ugen…

Vi har aldrig mødt hinanden. Kun set hinanden på billeder på Snapchat. Så har vi selvfølgelig lige snakket i telefon en enkelt gang, men ellers har al kommunikationen været skriftlig. 

Jeg ser på klokken. Du kommer om en time. Jeg har travlt! Jeg skriver til dig, at jeg går i bad nu, så jeg kan ikke svare længere, men at vi ses, når du kommer.

Jeg skynder mig ud på badeværelset og tænder for vandet og musikken. Jeg smider tøjet og går i bad. Jeg skynder mig at vaske håret og kroppen i det dejlige varme vand. Derefter går jeg i gang med barberingen – armhulerne, benene og fissen.

Du siger, du er ligeglad med, hvor meget kropsbehåring en kvinde har, du har stor sexdrive, så det er dig ligemeget, men jeg vil helst være glat. Da jeg er sikker på, der ikke er flere hår nogle steder, skyller jeg hurtigt kroppen og slukker for vandet. Jeg vikler et håndklæde om håret, og det andet om kroppen. Jeg stiller mig foran spejlet og giver mig til at børste tænder. Jeg ser på min telefon. Du har lige skrevet, at du kører nu. Shit! Nu bliver jeg først stresset og nervøs! 

Jeg sætter tandbørsten på plads, fjerner håndklædet fra håret og finder min hårtørrer frem. Mens musikken spiller, tankerne løber løbsk, liderligheden tiltager får jeg tørret mit hår nok til, at jeg kan være det bekendt. 

Jeg smider håndklædet og finder mit tøj frem. Jeg stirrer i skuffen med trusser. Hmm…. Hvilke skal jeg tage på? Hvad for nogle foretrækker du måske? Jeg beslutter mig for, ikke at tage nogle på. Hvad kan jeg miste ved det? Desuden er det sommer. Jeg finder min nederdel frem, min sorte BH og min røde t-shirt med hul til skuldrene. 

Jeg skynder mig at lægge make up. Neutralt, men stadig, så jeg ser frisk ud. 

Du kommer om 5 minutter! Jeg sætter “stemningsmusik” på  Jeg står ved vinduet og holder øje med bilen. Og før jeg ved af det kommer du trillende ind i indkørslen. Fuuuuck!!!  Jeg er så nervøs men pisseliderlig! Jeg skynder mig væk fra vinduet, så du ikke ser mig. Jeg tænder nogle LED-stearinlys for at skabe noget hygge. Jeg kan høre, du snakker med min nabo. Du spørger, om jeg bor her. Hun svarer ja. 

Jeg går ned ad trappen og venter i gangen. Jeg tør ikke gå ud og hente dig. Hvad nu, hvis vinden løfter min nederdel op? Nej, så hellere vente her. 

Du banker på. Mit hjerte stopper for en kort periode. Det er lige ved, jeg drypper af liderlighed! Jeg åbner døren, og du kommer ind. 

“Hej” siger du og smiler. Jeg smiler tilbage og siger også hej til dig. Mere når vi ikke at sige. To skridt, så er du ovre ved mig. Du skubber mig blidt op ad væggen og kysser mig. Du har helt sikkert snavet en del kvinder før, for det har du bare styr på! Wow du har kontrol over den tunge! Din ene hånd holder fat i mit hår, mens den anden hånd leger med min numse. Hånden går på opdagelse og finder vej om på den anden side og mellem mine ben. Kysset bliver afbrudt af et lille grin, da du opdager, at jeg er bundløs. Du smiler frækt til mig, inden du igen kysser mig og din finger finder vej. Du kan tydeligt mærke, hvor klar jeg er, og du smiler ved det. Jeg mærker efter udenpå dine bukser. Du er i dén grad også klar! 

Jeg trækker mit hoved lidt væk og spørger, om vi ikke skal gå ovenpå. “Jeg skal lige have skoene af” svarer du. Du skynder dig at binde snørebåndene op og stiller skoene på gulvet i gangen. “Før an” siger du og smiler frækt. Jeg begynder at gå op ad trappen, men din hånd finder min røv og klasker den lidt. Jeg tager din hånd og holder i den hele vejen op ad trappen.

Da vi når op skal jeg til at spørge, om du vil have en rundvisning, men igen kysser du mig bare lystent og lækkert. Du skubber mig stille hen til min sofa, der står frit i rummet. Du hiver blusen af mig. Bagefter vender du mig om og bukker mig ind over sofaryggen. Du hiver min nederdel af, mens jeg står der. Du aer blidt mine baller, inden du giver dem nogle blide klask. Jeg stønner for hvert klask, så du ikke er i tvivl om, at jeg tænder på det. Alligevel mærker du efter mellem mine ben. Du tager fat om min hofter og presser dig ind til mig, så jeg kan mærke din rejsning. “Mmmhh…” siger jeg.

Du hiver mig op, tager min BH af, så jeg er helt nøgen.

Du trækker mig hen til sengen, der står lige bagved og får mig ned at sidde på sengekanten. Du trækker dine bukser af og slipper din stive pik fri. Du ved, jeg aldrig har givet et blowjob før. Du siger ikke noget. Jeg tager forsigtigt din pik i munden. Årh den føles dejlig inde i min mund! Jeg sætter farten lidt op, men det er vidst ikke nok. Du tager fat i mit hår og styrer tempoet. Du ved, jeg ikke er vild med tanken om at få sæd i munden lige nu, så du trækker dig ud lige inden, du kommer. 

Du kysser mig, mens du lægger dig ned ovenpå mig. Du kysser min hals, mit kraveben, min bryster – hvor du lige opholder dig lidt og giver dem lidt ekstra opmærksomhed, inden du bevæger dig længere ned over min mave,  mine inderlår og endelig når du min fisse. Jeg er heller aldrig blevet slikket før, eller fået en orgasme, hvilket du også er klar over. Fuck det er lækkert! Igen kan jeg mærke din erfarne tunge. Efter et lille stykke tid kan jeg mærke, at musklerne trække sig sammen. Du fortsætter ufortrødent, da jeg vrider mig og skriger orgasmen ud.

Du kommer op til mig og kysser mig, så jeg kan smage mig selv. Jeg gør tegn til, at du skal smide blusen. Du smider blusen og dine bukser. Men du fisker lige et kondom op ad lommen, inden du smider dem væk. 

Du får kondomet på og trænger forsigtigt op i mig. “Årh ja!” udbryder jeg. Du øger stille tempoet, og vi finder sammen en vidunderlig rytme! Sådan bliver vi ved indtil du kommer. Det var en lidt hurtig omgang, men andet kan man vel heller ikke forvente ovenpå ugen med al den pirren. 

Vi ligger sammen og finder vores vejrtrækning igen, inden vi går igang med tur nummer to… der varer en del længere end første tur  

About Uartigprinsesse

Uartigprinsesse

Se også

Slave tøsen

Det var mandag morgen, og jeg skrev til min tøs Sanne, at hun skulle finde …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.