Love me

Ny som tøs

Jeg havde altid været den søde, artige pige. Jeg havde kun haft sex med én fyr, nemlig min ekskæreste. Sex havde altid, for mig, været noget to mennesker gjorde, når de elskede hinanden. Men min ekskæreste var mig utro, så jeg fik et nyt syn på sex. Jeg blev nødt til at flytte. Da jeg ikke havde et sted at bo, blev jeg nødt til at flytte midlertidigt hjem til min veninde. Jeg var træt af at sidde derhjemme og græde utrøsteligt over en fyr, der alligevel ikke havde behandlet mig ordentligt. Jeg havde før hørt om internetdating, men jeg havde også hørt om alle farerne ved det. Men jeg besluttede mig alligevel for at oprette en profil på en side. Jeg fandt hurtigt ud af, at den mest handlede om sex, og det passede mig fint. Jeg skulle prøve noget sjovt, noget anderledes, noget virkelig atypisk for mig. 

Det varede ikke længe, før jeg havde fået nogle henvendelser, og rimelig hurtigt havde jeg en god connection med en mand. Han var 40, og jeg var kun 20. Men eftersom det kun skulle handle om sex, og ikke kærlighed, så var jeg ligeglad med aldersforskellen. Vi blev enige om, at vi skulle mødes. Ingen navne, ingen telefonnumre, bare mødes og have sex denne ene gang, for derefter at gå hver til sit. 

Jeg kørte hen til den aftalte rasteplads. Her var ingen biler, kun én. Nemlig hans. En stor stationcar. Jeg parkerede og gik nervøst over mod ham. Alle mulige tanker fløj gennem hovedet på mig: ville han voldtage mig? Slå mig ihjel? Kidnappe mig? Eller var han virkelig bare interesseret i samtykkende sex. Jeg vidste det ikke. Han slog mig ikke som en forbryder. Men jeg kendte ham jo ikke. Jeg blev mere og mere nervøs, jo tættere på hans bil, jeg kom. Men samtidig også mere og mere tændt. 

“Hej” sagde han, da han åbnede døren og trådte ud af bilen. 

“H-hej” fik jeg fremstammet. 

“Er det ‘CuriousCutie'”? spurgte han, hvortil jeg svarede ja. Han præsenterede sig som ‘Lookingforyou’, hans profilnavn. Han gik over mod mig, gav mig et knus, flyttede hånden ned på min bagdel, som kun lige var dækket af min lille sommerkjole. Derefter trak han sig lidt væk og kyssede mig meget lidenskabeligt. Hans tunge legede med min, som var de skabt for hinanden. 

Efter vi havde kysset lidt, spurgte han, om vi skulle sætte os ind i bilen. Jeg nikkede. Jeg var fuldstændig mundlam og møgliderlig! Han grinede lidt, da han lagde mærke til min vejrtrækning. Han åbnede bagsmækken. Inden jeg hoppede ind i hans bagagerum (igen med alle de frygtelige tanker om, hvad nu hvis) bemærkede jeg, at han havde lagt sæderne ned. Jeg lagde mig ind i den ene side. Jeg kunne ligge fuldstændig udstrakt. Han hoppede ind, lukkede smækken og lagde sig ved siden af mig. 

Vi havde snakket lidt sammen, og han kendte godt til min manglende erfaring. “Er du sikker på, du vil det her?” spurgte han. Jeg kunne ikke sige noget. Jeg var spændt og liderlig. I stedet tog jeg hans hånd og førte den ned mellem mine ben. Her opdagede han, til sin fornøjelse, kunne jeg se, at jeg var bundløs, og HAMMERliderlig! Han grinede og sagde “det tager jeg som et ja”, og straks var hans tunge igang med at lege med min igen, mens hans finger blidt masserede min klit. Jeg stønnede samtidig med, at hans tunge insisterende legede videre med min. Han smilte imens. 

Han løftede ligeså langsomt min kjole op over min mave. “Skal vi ikke tage den af?” Spurgte han drillende. Igen nikkede jeg bare, og satte mig op, hvorefter han hev den af. Han skubbede mig meget forsigtigt ned at ligge igen.  Han kyssede mig igen, inden han stoppede for at studere min krop. Jeg har altid haft lidt ekstra på sidebenene og er yderst bevidst om dette, så jeg forsøgte at dække mig til med mine hænder. Han tog begge mine hænder med hans ene hånd og holdt dem fikseret over hovedet på mig, mens han studerede videre. Jeg hørte et “mmmmhm…” undslippe hans læber. 

Han kyssede mit kraveben, og ned til mine bryster, hvor han vippede mine store bryster udover skålen på bh’en. Her begyndte han at slikke på mit ene bryst, mens han nulrede det andet med hans anden hånd. Jeg vred mig af liderlighed! Men jeg kunne intet stille op. Han var stærkere end mig. Han byttede om på sine hænder, så han kunne gøre det samme ved det andet bryst. Jeg blev mere og mere stakåndet. “Kom nu….” Klynkede jeg. Han grinte, men ignorere mig ellers. Han havde god tid. 

Han bevægede sine kys og slikkerier længere ned. Ned ad maven, ned til navlen og længere ned. Han havde været nødt til at slippe mine hænder, men jeg lå alligevel stille og nød hvert eneste kys. 

Han kyssede mig op ad det ene lår, helt inde på indersiden af låret. Gav sig god tid. Lige da han skulle til at kysse min fisse, flyttede han sig til det andet lår, hvor han fortsatte den søde tortur. Men denne gang stoppede han ikke, da han nåede min fisse. Et hurtigt slik ved indgangen og derefter op og lege med klitten med hans tunge.

Fuck mand! Jeg var aldrig blevet slikket sådan her! Han stak en finger op i mig. Førte den ligeså langsomt ind og ud, inden han førte en mere op. Jeg stønnede. Jeg nærmede mig min første orgasme nogensinde (jeg havde aldrig fået nogen før). Han kunne mærke det på mig, og satte farten på fingrene en smule op. 

“Årh fuuuuuuuuuuck!!!” Skreg jeg, da orgasmen rullede ind over mig. Jeg var stakåndet, forpustet og yderst tilfredsstillet. Han lagde sig ved siden af mig og kyssede mig langt og intenst. 

“Er du okay?” Spurgte han drillende. Jeg fornemmede en triumferende tone i spørgsmålet. Han vidste godt, jeg aldrig havde fået en orgasme.

“Om jeg er!” Var det eneste, jeg kunne sige. Jeg puttede mig ind til ham, mens jeg fandt min normale vejrtrækning igen (i hvert fald så normal, som den kunne blive). Han nussede mig på armen. “Hvad så nu?” Spurgte jeg. 

“Nu ligger vi her, indtil du ikke gider ligge her mere, og så kører vi hver til sit.” Svarede han. Hvordan kan han køre sin vej, uden selv at få noget?! Det forstod jeg slet ikke. “Men du har jo ikke fået noget”, sagde jeg undrende. Han nussede videre, kyssede mig blidt og sagde “Jeg har fået rigeligt”. 

“Nej, fandme nej!” Tænkte jeg. “Han skal ikke give mig sådan en tur, uden selv at få noget. Jeg satte mig overskrævs på ham og kyssede ham. Jeg kunne mærke mellem mine ben, selvom han var fuldt påklædt, at han var tændt. 

“Har du ikke for meget tøj på?” spurgte jeg og kiggede lystent på ham. 

Han begyndte at tage sine shorts af og sin t-shirt. Fuck en lækker mave!! Uhm!  Jeg kyssede ham, mens min hånd fandt ned mod bulen i hans underhylere. Den var stor! Og den var hård! Den var klar! Jeg rykkede mig ned, og trak hans underbukser af.

Den var meget stor! Jeg så lettere forskrækket på den, og han grinede og sagde “du skal ikke være bange. Den gør ikke noget” han synes selv, han var sjov. Han grinede og lukkede øjnene. Da hans øjne var lukkede tog jeg forsigtigt en hånd om den. Jeg slikkede pikhovedet, som allerede var lidt vådt af pre-cum. Det var meget salt. Jeg havde aldrig haft en pik i munden før. Jeg tog hans pik i munden, ligeså langt den kunne komme. Til min overraskelse kunne jeg tage den til roden. Han var overrasket. 

“Wow!” Udbrød han. Hans overraskelse og opstemthed tændte mig. Jeg begyndte at bevæge hånden op og ned, samtidig med at min tunge legede med hans pikhoved. “Årh, fuck ja!” Sagde han! Han nød det tydeligvis. Og jeg blev mere vild af hans nydelse, og det kunne mærkes. “Du skal stoppe nu” sagde han, men jeg ignorerede ham, jeg havde ikke lyst til at stoppe nu. “Stop eller jeg kommer dig i munden”. Jeg fortsatte ufortrødent. Det varede ikke mange sekunder, før han slappede af og lod sin ladning fylde min mund. Da han var færdig, sank jeg stolt hans sperm. 

“Fuck mand!” Sagde han bare. Jeg lagde mig ned ved siden af ham og puttede mig ind til ham igen. Jeg lagde hovedet på hans brystkasse, og det ene ben hen over hans. Da han havde fået vejret sagde han “har du virkelig aldrig givet et blowjob før?”. “Jo da!” Svarede jeg kækt, inden jeg fortsatte: “nu har jeg givet ét blowjob”. Jeg grinede. Han klaskede mig let, men bestemt på røven, hvortil jeg hvinede lettere forskrækket og lettere opstemt. “Din frække tøs”, sagde han. Jeg blev helt liderlig af at blive smækket, og især af at blive kaldt tøs. Han bemærkede det og grinede. 

“Skal du være min tøs?” Spurgte han, hvortil jeg svarede “ja”. Endnu et blidt, men bestemt klask ramte mine baller. “Hvad hedder det, tøs?!” “Ja tak, Herre” svarede ja. Han rykkede på sig, så han kunne kysse mine læber, mens han blidt kærtegnede mine baller. “Dygtig tøs”. Han lagde sig ned igen, og vi lå og snakkede lidt, inden vi udvekslede mobilnumre og kørte hver til sit. Men det var bestemt ikke sidste gang, vi skulle mødes, hvis det stod til mig… Jeg mener, hvis det stod til tøsen 

About Uartigprinsesse

Uartigprinsesse

Se også

Søndag med mistress

Det var søndag og den ugentlige dag for hans træningskamp. Han var nu meget pæn …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.