Første gang i swingerklub

Der sidder du, ventende i baren. Du sidder i en smuk tætsiddende blondkjole, din smukke krop fremhæves, dine bryster strutter indbydende. Kjolen er lige tilpas kort til at vise så meget af dine lår at man pirres.

Da du ser mig, rejser du dig for at hilse på. Nu kan jeg også nyde synet af dine smukke baller. Du er en frækkert og jeg nyder at se andre kigge efter dig og vide at du er her for mig.

Vi bestiller drikkevarer og sætter os ned ved et bord, hvor vi kan tale lidt sammen. Vi taler om løst og fast, mens mine tanker alene tænker på om du mon har trusser af en art på. Det så ikke sådan ud, da du rejste dig for at hilse på mig, lige som det også lader til at du enten ikke har BH på, eller måske noget andet fristende under.

Hvad siger du til det?”, du river mig ud af mine tanker. ”Åh, hvad? Undskyld jeg var lige et andet sted i mine tanker.” ”Ja, det fornemmer jeg”, siger du og smiler frækt. Du rykker tætter på mig, vores arme snitter hinanden og jeg mærker en kuldegysning løbe i gennem mig. Damn jeg kunne godt, tænker jeg.

Prøvende ligger jeg min hånd på dit knæ, du ser over på mig, men fortsætter talestrømmen, det er som om du taler og taler, men jeg ved ikke hvad du siger. Du flytter ikke benet, jeg lader hånden glide lidt op af dit lår, lidt ind mod inderlåret, nu spreder du lidt benene. ”Er det her noget, vi skal gøre her?”, spørger du. Jeg bliver lidt forfjamsket, men tager mig sammen og lader hånden fortsætte op af dit skød, mens jeg ser dig bestemt i øjnene.

Du spreder benene lidt mere, du vil gerne lege. Du kysser mig på halsen, lader en hånd kæle mig i nakken. Jeg gengælder dit kys, mens min hånd nu opklarer at jeg havde ret i at du ingen trusser har på. I det min finger glider igennem dine revne giver du et gib og griber mit hår med et fast tag. Du bider mig frækt i læber, ser mig frækt i øjnene. De lyser af lyst og begær. Du lader hånden kæle for mit bryst. ”Nå, ikke kom mig der er legesyg”, siger du da du mærker min stive brystvorte. ”Sikker på at det er her vi skal lege?”, spørger du igen. Som svar, lader jeg en finger trænge i din dejlige våde fisse, fingerknepper dig, men jeg ser fastbesluttet på dig. Du skal ikke have lov at forlade denne plads uden mindst en orgasme.

Trods musikken er der mennesker omkring os, så vi må begge beherske vores udbrud, det ser ud til at være en lige så stor kamp for dig, som for mig. Men det er en del af det at tirre og pirre og i øvrigt er du selvforskyldt, da det var dig der valgte at vi skulle mødes her. Jeg lader en finger mere trænge i din nu drivvåde og meget villige fis. Knepper dig i meget langsomme og pirrelige bevægelser, lader min tommelfinger kæle for din klit.

Du forsørger at lade dine hænder komme under bordet, men jeg griber dem med et bestemt nej! Nu er det mig der bestemmer og du må kun tage imod. Jeg kysser dine læber, din nakke, griber dit hår og kysser det øverste af din brystkasse.

Jeg hvisker: ”Du skal have lov at få din første orgasme, og vi forlader ikke bordet før det er sket!” Er det forstået?” ”Ja, det er forstået”, nærmeste gisper du.  Jeg lader mine finger trænge dybt i din fisse, knepper dig hårdt, dybt og hurtigt. Lader mine kys ramme dine læber. Kæle for dine bryster, kæler din klit. Mærker hvordan du spænder op i underlivet, orgasmen bruser ind over dig, jeg fingerknepper dig igennem den.

Da jeg mærker du slapper helt af i kroppen, trækker jeg fingrene ud af fissen. Sutter på dem og fortæller dig at du virkelig smager skønt. ”Må jeg smage mere?”, spørger jeg. ”Ja, men jeg tror vi skal gå et andet sted hen”, svarer du. ”Fint nok, nogle forslag??”

”Der ligger swingerklubben et par gader herfra, er du frisk?, spørger du. ”Jeg har aldrig været på swingerklub før og det er vildt grænseoverskridende, men grænser er vel til for at bryde dem en gang imellem, ikke? Så vis du vej”

Vi går sammen hen af gaden, jeg mærker en uro i min krop, har ingen idé om hvad jeg går ind til nu, ingen idé om hvad du forventer af mig – eller af os. Er det et os, går du fra mig med en anden og forlader mig, eller har du planer om en 3. part skal involveres? Lige så usikker jeg er da vi dukker op, lige så selvsikker er du, da du går op og får udleveret nøgle og håndklæder til os. ”Kom, så er det af med tøjet”, siger du med et skælmsk smil.

Jeg følger efter dig, har ikke andet valg. Kan se at du nyder at det nu er dig der har magten over mig. Nu er du på sikker grund og usikkerheden lyser ud af mig. ”Bare rolig”, siger du, ”hvis jeg bliver væk er du aldrig alene. Der er altid single fyre der kredser om en” Ja tak, tænker jeg, hvad hjælper det mig, nu det er din fisse jeg vil smager mere af?

Da vi mødes ude i baren, står du smuk som du er i et korset, jeg ser nu hvorfor jeg var i tvivl om du havde BH på. Jeg står i korset med hofteholder og netstrømper, føler mig sårbar foran andre mennesker, lige så letpåklædte som du og jeg. Ingen ser anderledes på mig end hvis jeg havde haft tøj på, for vi er alle under samme dresscode. Jeg ved stadig ikke helt hvor jeg skal gøre af mig selv og ved ikke hvad du har af tanken om hvad der nu skal ske.

”Skal vi tage en drink og se hvad her sker?”, spørger du. Jeg sætter mig ved siden af dig, vi bestiller og ganske som du forudså, kredser der nu lidt mænd omkring os. Jeg har kun øje for dig, du er så fræk og fristende som du sidder der. Jeg kan ikke vente med at få lov at klæde dig helt af. Jeg kan slet ikke holde mine hænder fra dig. Kæler for dine lår, mens du taler med en fyr, der lige kom og hilste på. ”Skal vi gå for os selv?”, spørger du da du har drukket ud.

Da vi kommer for os selv, kysser jeg dig lidenskabeligt, lader mine hænder udforske dine bryster, løsner korsettet og krænger det af dig. Jeg lader mine kys vandre til dine bryster, lader tunger lege om dine vorter, napper og bider i dem. Nyder at høre din stønnen, mens dine hænder kæler for mine bryster. Vi klæder hinanden af, inden vi ender på sengen.  Jeg lader mine kys, glide ned over din mave, lader min tunge ramme din klit. Det giver et gib i dig og du skubber underlivet op mod mig. Det har jeg ventet på siden vi ankom, at smage din fisse – dine safter. Jeg lader min tunge lege med din klit, ser op på dig, du ligger der og ser skøn ud, mens du vrider og kæler for dine bryster.

Jeg lader et par finger trænge i din fisse, fingerknepper dig, mens min tunge pirrende bevæger sig om din klit, lader den glide i din fisse, den knepper din våde fisse. Forsøgende lader jeg en finger presse på din røv, du skubber underlivet mod mig, den leg er du frisk på. Min tunge leger med din klit, jeg fingerknepper din røv og fisse, mens dine hænder kæler for dine bryster. Du lader en hånd gribe i mit hår og presser mit ansigt til dit skød, jeg sutter og slikker din dejlige våde og villige fisse. Jeg mærker at du spænder op i dit underliv, inden du med ét, skriger orgasmen ud. Jeg sutter og slikker dig igennem orgasmen. Du forsøger at vride dig væk, men jeg fastholde dig, mens jeg slikker dine safter i mig.

Jeg kravler op til dit ansigt igen, mens mine kys kæler for din krop på vejen derop. Vi kysser lidenskabeligt, jeg fortæller dig at du smager vidunderligt og at jeg gerne slikker din fisse en anden gang. Vi kæler for hinandens bryster, napper i vorterne, du lader din tunge pirre min vorte før du bider let i den. Din hånd finder min revne, du mærker hvor våd og villig min fisse er, lader et par finger trænge i min fisse, knepper den lidt. Du glider ned i mellem mine ben, din tunge rammer mit klit. Jeg giver et gib og vrider lidt i underlivet. Du lader tungen pirre min klit, den glider i min fisse, du knepper mig med tungen, mens du lader en finger presse på mit røv, jeg stønner begejstret, da du lader fingeren trænge i min røv, du knepper min røv og min fisse, mens din tunge sutter og slikker min klit, jeg vrider i underlivet, da jeg mærker orgasmen bruse ind over min krop. Du knepper, sutter og slikker mig gennem orgasmen, som jeg skriger ud.

Da vi ligger sammen og kysser og kæler, spørger jeg: ”Hvad så nu? Flere gode forslag til hvordan vi fordriver tiden?”

About Pernille Skov Manthey

pernille

Se også

Konens første sorte pik del 4

Kones første sorte pik del 4. Så var det tid til at tage af sted …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.