Et møde i skoven

Vi har gået og pirret hinanden hele dagen, små frække beskeder og nu kan vi ikke klare det mere, vi må mødes og leve nogle af vores fantasier ud i livet.

Vi aftaler at mødes ved en holdeplads i skoven. Du ser dejlig ud, som du står der i skjorte og jeans, det gibber i mig da jeg ser dig, jeg mærker blodet bruser i min krop, jeg mærker begæret efter din krop.

Vi mødes med et kys, lidenskaben brænder i os begge. Du tager min hånd og trækker med ind i skoven, vi finder et sted hvor vi ikke lige kan ses fra holdepladsen. Vi spreder et tæppe ud, men når aldrig at få os lagt.

Jeg kysser dig på din hals, mine hænder vandre på din krop, finder knapperne i din skjorte og knapper stille op, mens mine kyser falder på dig. Du lader dine hænder vandre på min ryg og baller, mens du gengælder mine kys, både på min hals og mine læber.

Skjorten lader til jorden og jeg lader mine kys falder ned over din brystkasse, ned over din mave, åbner dit bælte og dine bukser, som falder til jorden. Lægger mig på mine knæ foran dig, trækker dine boksershorts af og ser frækt op på dig, da din legesyge pik hilser på. Min hånd kæler for den, ned til dine nosser. Min tunge glider rundt på dine nosser, jeg sutter dem. Hånden glider over din pik, stille og roligt pirre jeg den til at vokse sig stor og hård for mig. Tungen legende rundt om pikhovedet, mine hænder kæler og klemmer dine nosser. Løberne glider ned over din pik. Du stønner højt af begejstring, jeg ser op på dig og sutter det bedste jeg har lært. Tungen leger med derinde, mens læberne glider op og ned af din pik. Du griber mit hår og guider mig til en god rytme.

Jeg lader en hånd glider op af mit lår, finder mig klit, mærker min våde fisse. Lader et par finger glide op og fingerknepper mig selv, mens jeg sutter og slikker din pik.  Jeg nyder dine lyde, de skjuler ikke at du nyder mit arbejde.

Jeg mærker hvordan dit underliv trækker sig sammen og ser frækt og forventningsfuldt op på dig. Om lidt vil min mund fyldes med dine safter, som jeg vil sutte i mig. Jeg lader min hånd arbejde på min klit, så jeg kan komme med dig. Din sperm sprøjter i min mund, fylder den. Jeg kan ikke nå at sluge det, så må slikke din pik og nosser rene bagefter. Jeg kommer med et halvkvalt skrig med din pik i min mund.

Da jeg har slikket din pik ren, trækker du mig op til dig i mit hår.

”Hvorfor gjorde du nu det?”, spørger du.

”Kunne du ikke lide det?”

”Jo, men jeg skulle kneppe din fisse”

”Det kommer du også til!”

Jeg træder et par skidt væk fra dig, nyder synet af din nøgne krop, din pik hænger slapt ned og du ser spørgende på mig. Jeg trækker min kjole over hovedet og står nu nøgen foran dig.

”Ingen undertøj?”

”Ikke i dag, det er legedag jo”.

Mine hænder kæler for mine bryster, napper i vorterne, jeg klynker lidt, jeg er vildt ophidset. DU træder frem – jeg ser strengt på dig.

”Hvad tror du at du skal?”

”Må jeg ikke hjælpe?”

”Ikke nu, gå over og stil dig op af det træ og nyd synet!”

Mine hænder kæler mine bryster, glider ned over maven, finder min klit, kæler den, gnubber klitten, stønner og klynker af nydelse. Et par finger glider op i min våde fisse, jeg lader dem stille glide ud og ind nogle gange. Trækker dem ud, for at sutte dem rene.

”Mmmm, det er dejligt vådt dernede”

Jeg ligger mig på tæppet, spreder benene så du kan se alt jeg laver med min våde fisse. Hænder på mine bryster, i min mund og i min drivvåde og liderlige fisse. Jeg fingerknepper mig selv, stønner og klynker, mens jeg vrider mig rundt på tæppet. Jeg ser over på dig, smiler frækt ved synes af din pik, der igen er blevet legesyg. Jeg knepper mig til en orgasme, som jeg skriger ud i skoven.

”Hvis du vil være med så er det ok nu…”

Du kommer hen og ligger dig mellem mine ben, din tunge rammer min klit, jeg gibber ved berøringen og stønner begærligt. Du slikker og sutter min fisse mens du fingerknepper min fisse. Prøvende lader du en finger trykke mod min røv, jeg stønner højt og presser mit underliv mod din finger, som trænger indenfor. Jeg vrider i underlivet af lyst, jeg mærker at du er ved at frembringe en orgasme med dine fingre og tunge. Din tunger kilder min klit og du har en finger i hvert hul som du knepper taktfast. Jeg kommer med et skrig og forsøger at bevæge mig fra dig, du holder mig fast og knepper mig gennem orgasmen. Jeg er helt færdig da den har lagt sig. Men det er du ikke. Du vender mig rundt på alle fire. Din pik trænger i min fisse og du hamrer imod mit underliv. Vores lyde lyder over hele skoven, vi nyder begge vores foretagen. Jeg lader en hånd kæle for min klit, mens din pik banker i mig og du kæler for mine bryster.

Du trækker pikken ud, kun for at lade den trænge i min røv – det er skønt, du knepper min røv, hiver i mit hår. Jeg kæler min klit og kæler mine bryster. Jeg nyder at mærke din dejlig pik fylde min røv, dine nosser der klasker mod mit underliv. Du knepper mig hårdere, hurtigere og dybere nu.

Vi kommer begge med skrig og brøl, der må have kunnet høres over hele skoven, din sperm sprøjter i min røv. Da pikken glider ud, løber din saft ned af mine lår. Vi ligger os sammen på tæppet og får pusten. Kysser og kæler. Inden vi klæder os op og går tilbage til bilerne. Et farvel kys og vi ses forhåbentligt, bliver det sidste vi ser til hinanden.

About Pernille Skov Manthey

pernille

Se også

Museumsbesøget

Vi havde aftalt at være kulturelle… Vi skulle mødes på Aros museet i Århus. Jeg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.