Uventet tvist i Paris

Vi havde lige spist morgenmad på hotellet og var på vej tilbage til hotelværelset for, at gøre os klar til dagen. Dagen bød på en tur i Eiffeltårnet og undetøjs-shopping. Jeg glædede mig mega meget, for jeg havde aldrig været oppe, i Eiffel før.

Inden Eiffeltårnet gik vi på cafe. Det var mega lækkert med noget kaffe og kage.

Det var lidt hårdt, at komme op i tårnet, det tog lidt tid, men vi nåede det. Der var god udsigt da vi kom der oppe. Vi fandt et sted at stå for at nyde udsigten.

Vi begyndte at kysse. Det føltes så rart, godt og helt perfekt. Kysset tog en uventet drejning. Han løftede lidt op i min kjole, trak min g-streng en smule ned og ligeså stille, listede han en finger, mellem mine ben.

Han viskede i mit øre, at jeg skulle prøve, at være så stille som muligt. Jeg blev mega liderlig. Her stod vi i et øjeblik og nyd det.

Så blev det tid til undertøjsshopping. Jeg havde glædet mig meget. De havde de fedeste butikker med undertøj og hver butik havde, en lækker sag. Endnu noget uventet kom, da vi stod i et prøverum. Inden jeg fik lov til at prøve undertøjet, slikkede han mig.

Efter han havde slikket mig, sagde han at jeg skulle være nøgen under kjolen. Så jeg tog min bh af. Han tog den og lod den ligge i prøverummet.

Tilbage på hotelværelset var det endnu noget uventet. Jeg åbnede døren og værelset var vildt romantisk. Han kom bagfra, tog min kjole af, førte mig hen til vinduet og begyndte at kærtegne mine krop, men han have mig fingeren.

About Ida

idacaro76

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.