Min første gang

Jeg var 15 år da jeg mødte denne søde, men noget ældre fyr. Mødet skulle vise sig, at blive min første gang..

Vi mødtes på et diskotek i Juni måned og han prøvede at bilde mig ind at han var yngre end han var.

Nok var jeg kun 15, men jeg var ikke dum og jeg lod derfor bare som om at jeg troede på ham – så var det ikke mig der gjorde noget forkert i hvert fald ?
Han var 21 hvilket naturligvis var ret gammelt for mig den gang. Han var meget sød og utrolig betænktsom. Han sørgede rigtig meget for mig! Når jeg havde brug for noget at drikke, stod han allerede klar med noget til mig… Hvis jeg var sulten løb han over vejen på det døgnåbne pizzaria og købte noget mad.. Når andre fyre havde gramset på mig, var han der med det samme.

Vi dannede hurtigt par uden officielt at være det. Der var ingen forpligtelser, men vi følte alligevel at det kun var hinanden vi skulle være sammen med.

Jeg sad på skødet af ham på diskoteket, da vi simpelthen ikke kunne holde fingrene fra hinanden. Han mindede mig rigtig meget om en kendt sanger, som var mit helt store crush den gang!

Jeg skulle på et tidspunkt ud på toilettet, men jeg brød mig ikke om at gå derud alene, da der sad en masse fyre ved bordet ude foran døren til toilettet, som tidligere på aftenen havde været lidt for nærgående over for mig. X gik med mig og fyrene sagde heller ingenting da vi gik forbi.

Han ventede i gangen mens jeg gik på toilettet. Faktisk skulle jeg slet ikke på toilettet. Det var meningen at jeg bare skulle se hvordan makeuppen sad, men jeg syntes det var pinligt, når han var med. Jeg lod derfor som om at jeg skulle på toilettet ved lige at stå derude i 30 sek.

Da jeg kom ud, var han først klar til at tage min hånd, men ændrede åbenbart meningen. Han skubbede mig i stedet stille og roligt ind på toilettet og trykkede mig blidt op mod væggen, på det noget trængte toilet.

Han kyssede mig og jeg kyssede igen. Vores kys var meget intimt og det kildede i maven… Så gik det op for mig at jeg nok var forelsket…

Hans store maskusine hånd, søgte op under min sommerkjole. Jeg var både nervøs og spændt. Den følelse jeg havde i kroppen, havde jeg mærket før, når jeg havde rørt ved mig selv. Denne følelse var bare mere intim og det gjorde mig blød i knæene! Han rørte ved mit følsomme sted mellem benene og jeg følte nærmest at jeg fløj!

“Har du prøvet det her før?” spurgte han. “Ja” svarede jeg. Han fortsatte: “Også at blive rørt af en fyr?”. Det havde jeg jo ikke, så jeg rystede på hovedet. “Føles det godt?” Jeg nikkede og sank. Jeg havde lyst til at komme med nogle lyde, men jeg frygtede at det ville lyde dumt. Jeg sagde ikke en lyd, men havde nogle meget tunge og dirrenede vejrtrækninger. “Du skal bare slappe af og lade din krop nyde det”. Det gjorde den bestemt også men det var svært at slappe helt af.

Der begyndte at komme piger ind på toilettet og man kunne høre at der blev samlet en helt flok ude ved vaskene. Han trak hånden til sig: “Du går først ud og så kommer jeg”.

Jeg gik ud og satte mig i de sofaer hvor vi sad inden vi gik ud på toilettet. Fyrene var heldigvis gået og min veninde sad stadig på den samme plads sammen med X’s ven. De så ud til at have haft deres egen lille fest ?

X kom tilbage og aftenen fortsatte med fest og druk. X drak dog ikke, da han var i bil. Måske også derfor jeg følte mig tryg ved ham.. Han var ikke en af de stive fyre der kastede sig rundt over det hele.

Vi kyssede videre ud på natten og pludselig spørger han om jeg vil med ud og køre en tur.

Jeg lufter tanken med min veninde, hun er slet ikke tryg ved det og beder mig lade være.

Efter en god snak med min veninde og en masse aftaler om at have mobilen fremme mm. lader hun mig tage med.

Jeg sætte mig med ham ud i bilen og mange ser at vi forlader festen sammen, hvilket gør mig tryg. Han kører langt og jeg bliver faktisk nervøs. Jo længere ud i ingenting han kører, jo mere utryg bliver jeg!

Pludselig stopper han ved en skov: “Har du været her før?” spurgte han, mens han parkerer bilen. Jeg vælger at lyve: “Ja, jeg kender nogen der bor her omkring”. Jeg aner ikke hvor vi er, men vi er langt væk fra alt! Han standser bilen og kigger på mig: “Du virker nervøs.. Du skal altså sige til, hvis du gerne vil tilbage til din veninde.” .. At han siger netop dét, gør mig mere tryg: “Nej nej, det er helt fint!”

Han forslår at vi lægger os om bag bilen, mens han rækker ud efter handskerummet: “Jeg skal lige have sådan et”. Han trækker en pakke kondomer frem og mens han tager et kondom ud af pakken, ser jeg at der står XL. Det havde jeg ikke lige forberet mig på og nu handler min nervøsitet ikke længere om tilliden til ham, men om smerten!

Vi går begge ud af bilen. Han kommer hen på min side og skubber mig forsigtigt ind ind. Han tager sine bukser af og sætter sig oven på mig, mens han trækker kondomet ned over hans enorme pik. XL kunne vist ikke gøre det!

Jeg tænker at det er utroligt at han vil være sammen med en jomfru, med den gave han har fået foræret. Er han ude på at flække mig midt over!?

Han læner sig ned og kysser mig: “Nu skal du slappe af og sig til hvis jeg skal stoppe”.

Han trækker op i min kjole og kæler mig mellem benene. Nu kommer den dejlige følelse igen, men nervøsiteten gør at jeg har svært ved at slappe af. Jeg ved jo hvad der skal ske om lidt.

Han stikker en finger op i mig og det føles så dejligt! Jeg sukker og min mis er helt vildt våd.

Han trækker sin finger til sig og kører derefter to op. Jeg sukker igen.
Han giver mig finger og trækker så sine fingre til sig. Han tager sine våde fingre i munden og lægger sit hoved mellem mine ben. Hans tunge leger med mig og det er en helt ny følelse! Jeg udbryder et lille støn, men prøver stadig at holde igen.

Han stopper og glider sin enorme pik ind i mig, meget langsomt mens han kigger mig i øjnene. Han leder muligvis efter signaler på om det gør ondt, men jeg synes det er dejligt! Det spænder lidt, men jeg synes ikke at det gør så ondt, som mange havde givet udtryk for. Mit hjerte banker så hurtigt og han begynder lige så stille at køre ind og ud. Det bliver bedre og bedre!

Han bider blidt i mine brystvorter som allerede stritter igennem kjolen.
“Er du okay, Laura?”. Jeg har en klump i halsen, så jeg nikker bare.
Han begynder at skubbe lidt hårdere og her mærker jeg en følelse som jeg aldrig har følt før.

Jeg bliver kneppet og det er fantastisk!

Han tager mine tynde stropper ned, river min bh op og begynder at slikke på mine bryster: “Du har nogle virkelig flotte bryster!”. Jeg smiler: “Tak”.

Han slikker videre og bruger samtidig hans ene hånd til at massere min kælne mis, mens hans store pik stadig kører ind og ud. Hurtigere og hurtigere.

Han begynder at stønne og han tager hårdere fat i mig. Han får udløsning og kører meget stille videre, mens han kysser mig. Jeg kan ikke slappe nok af til at få en orgasme, men jeg er også meget tilfreds med det jeg har fået.

Vi kører tilbage og jeg fortæller min veninde at jeg lige har haft sex for første gang og ikke længere er jomfru…

About Line

zhenzar

Se også

Slave tøsen

Det var mandag morgen, og jeg skrev til min tøs Sanne, at hun skulle finde …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.