Drengen fra baren

Et par veninder og jeg, havde aftalt at vi skulle på bar i aften, for at hygge os og måske score et par lækre drenge. En af dem havde allerede en kæreste, men tog med for hyggens skyld. Vi havde aftalt at mødes hos mig og gøre os klar, for jeg boede kun et par gader, fra baren vi skulle på.

Jeg stod op omkring 6-7 timer før de kom. Min lejlighed lignede en losseplads, så jeg havde bare med at komme op og rydde op og gøre rent. Så jeg spiste morgenmad, trak gardinerne fra og gik ellers igang med oprydningen.

Efter oprydningen, var der ca. halvandet time til at de kom. Så jeg gav mig selv lidt forkælelse, for jeg havde i bagtankerne om, at i aften skulle jeg snakker med bare én fyr. Jeg tog et varmt og lang bad, barberede mig alle de steder der var hår, gav mit hår en hårkur og hårmaske, mit ansigt en ansigtsmaske og mine negle noget neglelak.

Så kom pigerne endelig. Jeg havde lagt lidt alkohol og snacks frem, så vi rigtig skulle hygge os, inden vi skulle videre. Mine veninder havde åbenbart fundet et par fyre, som jeg skulle prøve at score. De var sgu pæne, men jeg vil hellere bare springe ud i det, i stedet for at kigge på dem på forhånd. Vi gik hen til baren og da vi ankom, var det overraskende mange lækre fyre. Mine veninder gik hen for at finde vores bord, mens jeg skulle på toilettet.

På vejen hen til toilettet fik jeg øjenkontakt med en virkelig lækker og sexet fyr. Han var klædt i en lidt tætsiddende langærmet trøje, der markerede alle hans muskler og et par lækre jeans, håret sad perfekt. Alt ved ham var bare perf. Vi havde en lang øjenkontakt, hvor vi smilede til hinanden og han kom nærmere hen til mig.

Han introduceret sig selv og vi gik over til nogle bænke for, at sidde og snakke. Jeg skrev til mine veninder, at toilettet nok vil tage et stykke tid, men det havde allerede set mig med fyren, så de spillede bare med på den.

Vi flirtede og kyssede lidt inden, Han fortalte mig, at jeg var hans kærlighed ved første blik, den sødeste og lækreste pige han havde mødt og set, trak mig og dreje mig rundt, så jeg endte tæt op ad ham. Det spurgte han om, jeg ville med hjem til ham og få noget at drikke.

Han kørte mig hjem i sin bil og var en rigtig gentleman, som åbnede og lukkede bildøren og tog min taske for mig. Vi sad lidt i hans sofa og drak lidt rødvin, men endte i hans soveværelse, hvor vi nussede lidt. Han sad op ad sengegavlen, jeg sad mellem hans ben. Han begyndte at stikke hånden ind til mine bryster, hvor jeg blev hivet med stemningen og tog min kjole af.

Så havde vi sex og det var det bedste sex, også selvom det var min første gang.

About liderligmus01

liderligmus01

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.