En frækfuld fødselsdag

Det var en dejlig og lidt sent aften. Vi havde lige været ude og shoppe. Det var dagen før min fødselsdag. Han lavede aftensmaden, mens jeg var i bad. Efter aftensmaden hyggede vi lidt i stuen, hvor han bla. fik lov til at lege med mine bryster. Også sov vi.

Så blev det dagen, hvor jeg havde fødselsdag. Vi havde planlagt, at han måtte bestemme, så længe det vi skulle var frækt.

Jeg vågnede op og dagen startede med en ordentlig omgang sex. I hele 2 timer elskede vi, nussede og kyssede. Efter det sagde han at jeg skulle tage et bad.

Ude på badeværelset var det en seddel, hvor der stod: “Bad med åben dør og kom nøgen ud, for jeg har noget lækkert til dig”. Jeg begyndte at blive nervøs og spændt, men gjorde bare som sagt. Imens jeg var i bad kom han ind med en skraber og jordbær dyppet i chokolade.

Han barberede mig alle stederne og tog til sidst missen, hvor han lige gav en tur med tungen. Han kom ind med et håndklæde og lukkede døren, for at jeg skulle tørre mig.

Jeg kom ud og han stod med en olie(lidt stor flaske) i hånden. Han lagde mig på spisebordet, hvor han så begyndte at give mig massage. Han gjorde det super godt. Meget bløde bevægelser og han sørgede for, at komme alle steder hen og han var meget, ved mine bryster. Han gav mig bind for øjnene, klædte mig i noget frækt undertøj og førte mig videre til soveværelset.

På sengen lå er en fin bakke med noget morgenmad. 2 croissanter, noget frugt, en kop te og noget juice. Det lå også en lille fin gave og en skål med flødeskum. Han tog flødskummet, for det skulle bruges efter jeg havde spist, men jeg fik lov til at åbne gaven. I gaven lå der 2 billetter til den nye fifty shades film, Fifty Shades Freed, en sort gennemsigtig g-streng med blonder og en snor med 2 kugler som man så skal putte ned til mit underliv(den Mr. Grey bruger i Darker).

Jeg syntes det var en god gave, men der var stadig 9 timer til at vi skulle se den, så jeg spurgte ham, hvad vi skulle. Han svarede med ved at sige, at det var overraskelser, så jeg måtte bare glæde mig. Jeg havde nu spist færdig.

Jeg tog mit undertøj af.

Han bandt mine arme fast til hinanden og bad mig om at holde dem over mit hovede og ikke give slip. Det var lidt svært, men jeg holdt bare fast i sengetøjet. Dernæst spredte han mine ben, slikkede den lidt, smurte mine bryster ind i flødeskum, og mig en kys og sagde “Vent her! Ikke slippe eller gøre noget”. Jeg blev liggende.

Han kom en med en g-streng som jeg fik som bind for øjnene, noget is og en pind med noget silke, som han straks gik igang med, at køre rundt med på krop. Efter et stykke tid, slikkede han flødeskummet af mine bryster og begyndte at putte is på hele min krop og slikke det af. Han band mine arme af og bar mig ud på badeværelset, hvor han vaskede mig og vi fik en lille knald.

Nu var der 2 timer til at vi skulle ud se filmen og vi bestilte noget sushi til aftensmad. Vi spiste det nøgen på et gulvtæppe i stuen, hvor vi også legede med det. Han bestemte at jeg skulle ligge ned under hele middagen. Så hældte han, noget soja på mig og fodrede mig, når jeg skulle have noget.

Vi havde spist og jeg vaskede hurtig min krop. Han stod med mit undertøj, men først skulle jeg havde snoren med kuglerne på i mit underliv.

Han viste mig hen til spejlet i entréen, kyssede mig lidt, jeg skulle sutte på kuglerne også lagde han dem ind, hvor jeg stod lidt bukkede stilling. Så fik jeg noget undertøj på og kunne tage noget andet tøj over. Han gav mig en mellemlang og rimelig gennemsigtig kjole, hvor man lige kunne ane min g-streng.

Da vi kom ind i biografen, tog han min bh af og lagde den i min taske. Vi sad bagerst i hjørnet. så ingen ville lægge mærke til os. Man kunne set det meste af mine bryster igennem kjolen og mine brystvorter var total stive.

Efter vi havde set filmen var jeg total liderlig. Vi kunne ikke nå hjem inden jeg bare måtte have er knald, så vi fandt et hjørne i byen vi kunne gøre det og endda helt nøgne. Han tog kuglerne ud og vi knaldede en ordentlig omgang. Vi tog vores tøj på og kørte hjem, hvor vi endte med, at havde sex næsten hele natten.

About liderligmus01

liderligmus01

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.