17 august.

“Nej, det gør jeg altså ikke! Det får du mig altså ikke til!” Sagde hun meget bestemt og alarmeret, da hun sad med sin korte sorte kjole, sorte strømper, stilethælene, halsbåndet – og intet andet på. Hendes kategoriske afvisning kom, da han ganske uden varsel trak en sort hel-skindmaske op af bukselommen.

Lige i det samme ringede det på døren. “Du bliver bare siddende der”, sagde han, ikke helt upåvirket af hendes ord, kunne hun se, og gik ned ad trappen.

Hun havde, kort før, da de sad og spiste den aftensmad, han nydeligt havde tilberedt, haft et tåreanfald på grund af noget i deres fortid og deres liv, og som han ganske kraftigt uforvarende havde pirket til, da han holdt tale til hende. Talen var i anledning af deres fem-års dag. For denne dag var den 17. august – den hellige dag for dem begge, hvor det hele var begyndt for alvor.

Han havde kigget alvorligt og insisterende på hende og sagt, at det var vigtigt, at hun fortalte ham, hvad der var i vejen, og om han kunne gå videre. Hun var blevet lidt forundret, det var usædvanligt, at han i denne retning var så insisterende.

Det havde været en anelse vanskeligt at tage stilling til, da hun jo for det første ikke vidste, hvor hun skulle hen og for det andet ikke vidste, hvad der skulle ske. Og hun havde også undret sig over den ring, som han, uden et ord, havde lagt på bordet. En kejserring, som han havde haft på til en kostyme-fest.

Hun havde tænkt sig lidt om. På den ene side var humøret til en dum film i fjernsynet, gemme sig og blive væk, på den anden side: Hvorfor grave sig ned i ked-af-det-heden og gå glip af noget? Så hun havde taget en dyb indånding, komme hvad der komme vil, det er OK, gå bare videre.

Han kom ind ad døren igen, sagde at hun havde lov til at bede om tilladelse til at ryge og gå på toilettet i aftenens forløb, men ellers skulle gøre, hvad der blev sagt, og denne gang måtte hun finde sig i at få skindmasken over hovedet (Guuud, mit hår…. !), og den lugtede også lidt uvant, hvor mange og hvem havde mon haft den på før hende, men det var ikke lige på sin plads at sige noget, det kunne hun godt mærke på hans spændte, lidt anstrengte og forpustede åndedræt.

Han draperede et tørklæde over hendes hovede, efter først at have forsikret hende om, at det hele var i orden, hun skulle ikke være bange, tog hendes arm, førte hende ud af lejligheden og ned ad trapperne. Lidt usikkert på de høje hæle.

Hun kunne høre, at døren til den stærkt befærdede gade var åben, fornemmede en vis aktivitet og hørte to mandsstemmer. Bildøren til bagsædet blev åbnet, og hun blev hurtigt gelejdet ind på sædet.

Dørene smak, og bilen kørte hurtigt af sted. Mændene på forsædet vekslede humoristiske bemærkninger – det syntes de i hvert fald selv – om hvor glat det hele var gået. Tydeligvis var de stolte af sig selv. Hun spekulerede lidt over, hvad der mon forventedes af hende nu, men valgte at forholde sig roligt og passivt. Hurtigt genkendte hun den ene mands stemme, ham, der kørte – Frederik – nåja, tænkte hun, hvem skulle det ellers være, hvis ikke én fra Klubben. Hun slappede lidt mere af.

Den anden mand vendte sig om mod hende: “Sikke stille du er. Det er godt. Vi vil heller ikke have, at du siger noget med mindre, du bliver spurgt, har du forstået det? Godt. Hvis du keder dig, kan du sidde og lege lidt med dig selv. ”

Hun ikke just kedede sig. De kørte lidt længere. Han vendte sig om igen: “Selv om du ikke keder dig, kan du godt lege lidt med dig selv alligevel. Spred benene, lidt mere tak, og løft så op i kjolen, du sidder vel ikke på den?”

Hun begyndte, lidt usikkert, at røre prøvende ved sig selv. Hvad fanden var der gang i her? Hendes højre hånd fandt sin vej til kussen. Hun rykkede lidt frem på sædet, så hun kunne tage bedre fat.

“Ja, det er godt, du er vist en liderlig én, hva’, sagde manden, hvis stemme hun stadig anstrengte sig for at genkende – hun havde hørt den før, det var helt sikkert. Hun skulle bare have et ansigt på.

Hendes fingre begyndte kælent at gnide på klitoris, og hun kunne mærke at kussen ikke var helt upåvirket af situationen, at hun intet kunne se, bilens bevægelser, trafikken, hun kunne høre, og de to mænds stemmer – samt forestillingen om, hvad der mon ville komme. Hun mærkede spændingen i både krop og sjæl, forstærket af mørket. Hun begyndte at overgive sig, at overlade sig selv i deres vold og varetægt. Og vidste hele tiden, at intet var overladt til tilfældighederne. At manden derhjemme havde kontrol og havde planlagt dette for at glæde hende. Hun begyndte at slappe af i tillid og mærkede, hvordan kussen blev fugtig, våd, varm og kroppen forventningsfuld.

Hun lod fingrene bevæge sig blidt omkring klitoris og ind i kussen for at finde væde og gøre berøringen blød og varm. Hun kunne mærke spændingen stige i bilen, selv om mændene foran forsøgte at virke nonchelante og upåvirkede. Tog hun fejl, eller var der en følelse af duggede ruder?

De standsede ved et lyskryds, og mændene gjorde sig muntre over folk på gaden og i andre biler, der kunne se ind på hende og hendes stadig mere intense leg med kussen. Åh nej…. Nå, til helvede med det, tænkte hun, de kan ikke se mit ansigt og de får en oplevelse med hjem. Desuden har jeg overladt mig selv til dette.

Pludselig vidste hun det – den anden mand var Jan.

Bilen standsede helt. Bildøren blev åbnet. Hun blev ført ud. Hun kunne mærke, at det var et forholdsvist øde sted med en summen af biler i det fjerne. Hun blev stillet med front mod et gitterhegn, som hun kunne holde fast i. Hun følte sig temmelig udsat og nøgen. Kunne der alligevel dukke nogen op? Begge mænd – hvem gjorde hvad? – begyndte at tage på hende. Løftede op i hendes kjole. Mærkede om hendes kusse nu var våd og bearbejdede den, så hun stønnende hængte sig fast i hegnet. “Du skal bare lige vide, at du skal ikke komme”, hviskede Jan tæt på hendes øre. “Du skal ikke komme på noget som helst tidspunkt i aften. Hvis du gør det, så ved du, hvad der sker. Så bliver du straffet. Har du forstået det?” Hun nikkede omtumlet, mens hun prøvede at holde sig oprejst. Jan førte hendes hånd ned til Frederiks pik. Hun mærkede uden på bukserne, hvor stiv den var. Hun tog godt fat og gned den, mærkede den vokse endnu mere. Hun hørte, at han stille stønnede. “Er hun god? Er det godt”, lød det fra Jan. Mens hænderne stadig dansede på hendes kusse.

Pludselig slap de hende, og hun følte sig mærkeligt skuffet, det var lige ved, og hun kunne godt havde taget straffen, hvis……. bare for nydelsens skyld. Men de slap hende, og satte hende tilbage på bagsædet. Hun var ved at svinge benene ind, da en pik blev presset mod hendes mund. En stiv pik, en stor, forventningsfuld og ubønhørlig pik. “Kom så, slik så, lad mig så mærke, hvor god en pikslikker du er”.

Hun tog den i munden, sugede den ind og ud, lod tungen glide ned ad skaftet, rundt om pikhovedet, tog den dybt i halsen. Han gav sig. Han pressede den ind i munden på hende. Han tog hende om baghovedet, stønnede, “Åhja, det er godt, du er god”. Han gav nogle ekstra stød med underkroppen – og trak sig med et voldsomt ryk ud af hendes mund.

En anden pik gjorde sin ret gældende. Igen måtte hun tage en velvoksen pik i munden, lade læberne glide op og ned ad den, gispende, han stønnede, pressede sig ind i hendes mund, så hun fik tårer i øjnene, tabte vejret og spredte benene lidt mere – hvis nu…… Men hun fik ikke lov til at nyde frugterne af sit arbejde. Igen en brutal tilbagetrækning:
“Så er det vist nok. Vi må videre. Tiden løber”. De kørte igen. “Hun var da OK, ikke? Hun kunne da tage fat”

Bilen stoppede igen. Ud. “Vi har bestilt bord her. Nu opfører du dig ordentligt, og gør, som vi siger. ” Hun nikkede. Havde i øvrigt ikke sagt noget på hele turen. De førte hende ned ad en trappe. Forsigtigt. “Ja, så ind her, pas på der er et trin, til højre, lige ud, her, der er en stol. Sæt dig ned”.

Hun hørte stemmer, mange, forskellige. Hun blev ført rundt til gæsterne for at præsentere sig, give hånd, så de kunne røre ved hende, som de nu havde lyst. Hun blev befølt.

Servitricen kom. De to mænd spurgte, hvad hun ville have. “Rødvin, tak”, sagde hun ydmygt, og bad om lov til at ryge. Hun var faktisk godt klar over, at hun ikke var på en rigtig restaurant, men det gjorde ikke spændingen og oplevelsen mindre for hende, at hun vidste, at hun var i klubbens nye lokaler. For hun vidste jo stadig ikke, hvem der var til stede i lokalet, eller hvad der nu skulle ske.

Hun mærkede noget blive trykket mod hendes arm. Blødt og hårdt. Først var hun uforstående, men så – det var jo ringen, hendes mand havde lagt på bordet derhjemme. Så vidste hun, at han var til stede, at hun kunne være tryg.

Hun skulle på toilettet. En mand blev tilkaldt. Han tog hende ved armen og ledte hende ud. Hun måtte ikke være alene på noget tidspunkt, hvilket han tog meget alvorligt og gik med ind på toilettet. Hun satte sig og undskyldte, at det ikke gik så stærkt “Jeg er ikke vant til, at have andre med på toilettet”. Hun følte sig overtrådt, men alligevel var det OK. Hun måtte hele tiden holde sig til sit løfte mod sig selv: Jeg har overladt mig og overgivet mig.

Hun blev ført tilbage til sin plads. “Spred benene” sagde den ene mand, “Og rør ved dig selv”. Det føltes på samme tid mærkeligt, trygt og spændende at sidde der og høre den helt almindelige konversation i lokalet, som om ingen var opmærksom på hende.

“Rejs dig op”. Én hjalp hende kjolen af og ledte hende ind i lokalet ved siden af. Hvad nu, kunne man da ikke få et øjebliks ro, tænkte hun, og dette var kun begyndelsen. Én af de tilstedeværende begyndte at vikle hende ind i reb. Om håndleddene, kroppen, ned om ballerne, kussen, så hun ikke kunne bevæge sig en tomme. Lidt anstrengende at stå der og holde balancen på de høje hæle. Forsvarsløs måtte hun tåle at mærke hænder, forskellige hænder – var der en kvinde? – alle steder på kroppen. Læber, der sugede sig fast om, og fingre, der trak hårdt i hendes brystvorter. Hun gav sig. Søgende, krævende, legende hænder i den mere og mere våde kusse. Hun pressede underlivet frem. Hun ikke måtte komme, og pludselig på nippet blev hun ladt alene. Alle forlod hende stående der, pustende, mens hun prøvede at komme til hægterne igen.

Hun mærkede ringens overflade mod sin arm igen. Jaja, godt nok, hun vidste da godt, at han var tilstede. Selvfølgelig var han det, hun kunne da ikke forestille sig, at han ville gå glip af sin egen iscenesættelse. Men nu syntes hun ærlig talt godt, at han snart kunne komme frem fra mørket.

Hænder løsnede rebet om hende, gudskelov – så kunne man måske komme til at sidde lidt og ryge og drikke lidt rødvin – blot for at spænde hende fast med spredte ben og arme og det hætteklædte ansigt ind mod korset. Hun mærkede på varmen, at én stod med front mod hende på den anden side af korset. Manden, for det var en mand, det kunne hun tydeligt høre på hans ophidsede stønnen, begyndte optændt at lege med hendes kusse. Mmmmja, det var godt, hun prøvede at give ham så meget plads, som det var muligt med de fastspændte manchetter om anklerne. Han blev afløst af andre, der gerne ville til, der ville bruge hendes krop, var der ikke en kvinde også…. ? Hun begyndte at miste interessen og fornemmelsen for tiden, lod sig rive med i den fælles nydelse, og åndedrættene, der fyldte rummet.

WHAP!! Hun stivnede. Pisken, ført af kyndig hånd, ramte hende som et chok over ballerne. Varmen sammen med og efter smerten af de gentagne slag, og hænderne, der kærtegnede forsiden af hendes krop, blev næsten for meget, og hun forsvandt ind i sit eget univers, hvor der nu kun eksisterede en glødende og ulmende ophidselse i alle sanser. Det susede i hovedet, brusede i kroppen.

De løsnede hende forsigtigt fra korset og lagde hende på en madras. Én førte nænsomt et glas rødvin mod hendes læber og sørgede for en cigaret også. Hun både drak og røg begærligt. “Nu kan du ligge lidt og slappe af”, sagde Frederik. Hun nikkede lettet og taknemmeligt, glad for at kunne samle sig lidt.

Dér var hans stemme…. det var dog mærkeligt som den lød…. langsomt gik det op for hende, at han havde indtalt sine ord på et bånd. Det var fikst, det måtte hun gi´ ham. Der blev helt stille i lokalet. “Nu skal du vise os, hvor dygtig du er. Du skal vise dig selv frem for os, vise os, hvor dejlig du er. Rør ved dig selv, lad os se, hvordan du rører ved din kusse. Vis din kusse til os. Ja, sådan der, kør dine fingre rundt om klitoris, ja, og op i kussen. Er du våd, kan du mærke det, er det godt? Vis os nu dine bryster, tag godt fat, klem om brystvorten. Den anden hånd kan du godt lade blive og lege med kussen. Du ved godt, at du ikke skal komme. Det er bare for vores skyld, for vores nydelse…. ” Stemmen blev ved, og og hun mærkede sin spændte krop klinge sammen med de andres tilbageholdte åndedræt i den intense tavshed. Hans stemme førte hende op og ned i liderligheden, indtil den langsomt tonede ned og lod hende ligge uforløst.

De hviskende stemmer kom nærmere rundt om madrassen, og hun fornemmede en arrangerende aktivitet. Hendes ben blev løftet op i nogle bøjler, vidt adspredt og åben lå hun der. Åh, NEJ, det hun hidtil højlydt havde protesteret mod at gøre selv eller lade andre om at ordne, skulle ske nu. Dumme svin, nu tog han røven på hende, det kunne han sgu ikke være bekendt. Men hjælpeløs som hun var, måtte hun finde sig i, at kussen blev blødgjort med varmt vand, indsmurt i barberskum og med hurtige, kyndige og bestemte bevægelser barberet helt nøgen. Det var en kvinde, som foretog barberingen, og hun tørrede forsigtigt den nu helt forsvarsløse og åbne kusse.

Hun nåede næsten ikke at sunde sig, før hun mærkede en stor og hård pik mod kussen, som i sin nøgne tilstand frembød en følsomhed, som var temmelig overvældende. En på samme tid søgende og insisterende pik, fyldt til bristepunktet af liderlighed. Og hun mærkede en hånd, der tog hendes.

Hun fik en følelse af, at der var to. At én – var det hans kvinde? – førte, styrede og bestemte, hvordan han skulle kneppe hende. Hvor hurtigt, hvor langsomt, og hvor langt han stødte ind i hende. Hun hørte kvindes hviskende stemme til ham, når hun med den og sine bevægelser styrede hans pik i hende. Det var helt utroligt ophidsende. At blive brugt på den måde, at være en del af en fælles og intens liderlighed og voldsomt begær. At lade aftenen kulminere på den måde. Hun mærkede, at andre stod omkring og så på. Det forøgede kun hendes ophidselse, og hun hungrede bare efter, at pikken skulle kneppe hende sønder og sammen. Der emmede nu af voldsom liderlighed i hele lokalet, og bare tanken på, hvad der kunne foregå i hjørnerne, mens hun lå der og lod sin kusse gennemkneppe, var næsten mere end hun kunne bære. Pikken bankede ind i hende i skiftevis et hurtigt og langtrukkent tempo. Og så, hørte hun hans langtrukne stønnen, da han overgav sig. Fik lov at overgive sig til orgasmen og tømte sin pik i hende.

Et dybt suk gik igennem dem alle. Hendes ben blev løsnet fra bøjlerne, og skindmasken taget af hende. Hurtigt prøvede hun at bringe håret tilbage til oprindelig tilstand, kiggede udmattet og bevæget op i sin mands smilende og kærlige øjne, og trykkede hans hånd, som holdt om hendes.

About Line

zhenzar

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.