Udstationering i Budupest

Jeg blev udstationeret i Budapest for mit firma i 8 uger. Efter at have brugt en weekend til at kigge på byen besluttede jeg at jeg ville have noget god Thai massage. Det har jeg tit prøvet i Thailand og andre steder i østen men her i Budapest var der mange reklamer for Thai massage.

Jeg fandt et lille sted og blev mødt af en meget smuk og dejlig Thai-pige. vi aftalte at jeg skulle have fuld bodymassage i 60 min. Jeg blev fulgt ind i en lille kabine og hængte mit tøj på knagen og lagde mig på maven kun iført mine underbukser. Lidt efter kom den samme smukke Thai pige stille ind til mig og begyndte uden at sige noget at masserer mig.

Stille og roligt masserede hun først mine under ben og baglår. Så satte hun sig ved min højre side og masserede min højre arm, smilede sødt til mig. Alt fuldstændig som jeg har fået massage Østen.

Efter højre arm fik venstre sig en tur. Så satte hun sig stille på min numse og masserede længe min ryg og mine skuldre. Derefter lettede hun sig og tog fat i mine underbukser og trak dem helt af mig. (Det havde jeg aldrig prøvet i Østen og tænkte. hvad når jeg skal vende mig???) hun masserede mine balder og sagde sødt (vi talte samme på engelsk men her gengiver jeg det på dansk) du må gerne vende dig om på ryggen.

Jeg vendte mig og hun kunne nu se min helt glatbarberede pik. Hun smurte creme på min brystkasse og masserede dejligt og fast (jeg kunne mærke det rykkede lidt i min pik) Langsomt kom massagen ned mod mit skridt. Hun smilede og rørte ved min pik…Gned lidt og smilede skal den også?? Jeg nikkede og hun sagde at det kostede ekstra men vi blev hurtigt enige og hun kom creme på min pik og mine nosser.

Langsomt mens hun skiftevis kiggede mig i øjnene og på min pik gned hun den dejlige lille hånd omkring hoved og nosser. Hun tog min venstre hånd og lagde den på hendes lår og på den de viste at jeg gerne måtte rører ved hende også.

Jeg nød hendes bløde hud. Langsomt satte hun tempoet op og jeg stønnede af velvære..Hun var virkelig god til at lege og ophidse mig og snart kunne jeg mærke at spermen var ved at komme…Det kunne hun naturligvis også og hun kiggede på mig og nikkede og sagde ” ja kom med det”, lige da hun sagde det stod der store hvide spermsprøjt ud af min pik og landede på min mave, men hun blev ved med at masserer min pik og tømte den helt.

Da den langsomt lagde sig ned og var helt tom fandt hun nogle servietter og en vaskeklud og lagde ved siden af mig. Så tog hun sin pegefinger og fangede lidt sperm og tog fingeren til munden og smilede mens hun brugte min sperm som læbepomade. Bagefter tørrede hun mig helt ren for sperm med servietter og vaskeklud.

Så masserede hen mine ben som rigtig Thai massage og jeg lå bare og nød det. Da hun var færdig med benene satte hun sig op bag mit hoved og masserede mit ansigt og sagde jeg skulle sætte mig op. Hun masserede mine skuldre og efter de der underlige dask men hænderne sagde hun “Det var alt for i dag” tak skal du have. Jeg rejste mig op og sagde “du er super er du her altid???” Hun smilede sødt og sagde ja næsten altid. Jeg begyndte at klæde mig på og pludselig kyssede hun mig og pressede sin spidse tunge i min mund. Jeg gengældte hendes dejlige kys og bagefter tog jeg resten af mit tøj på. Da jeg kom ud af kabinen gav jeg hende det aftalte beløb + lidt ekstra. Jeg kommer igen i overmorgen er du her ved 4 tiden??? Hun nikkede og smilte og sagde “jeg glæder mig allerede”

To dage efter gik jeg igen derhen. Samme dejlige pige tog smilende imod mig.

Jeg klædte mig af men ikke underbukserne dem beholdt jeg på. Da hun kom ind i kabinen kun iført et par korte shorts og en meget tynd bluse hvor jeg sagtens kunne se hendes BH, knælede hun ned og trak mine underbukser af mig. Men denne gang startede hun ikke ved benene men, bad mig om at ligge på ryggen, satte sig oven for mit hoved og begyndte at massere mig i ansigtet.

Jeg kiggede op i hendes mørke øjne og hun smilede, jeg rakte mine hænder op til hendes skuldre og masserede hende lidt blidt. Hun sagde UMM dejligt, og jeg blev ved med at masserer lige så blidt.

Hun stoppede og skubbede mig op i siddende stilling og så satte hun sig mellem mine ben med ryggen til mig. jeg fortsatte med at masserer hendes skuldre og snart trak hun blusen helt af. Mine fingre fandt hendes BH lås og jeg spurgte forsigtigt OK?? Hun nikkede. Jeg åbnede hendes BH og naturligt fandt mine hænder hendes dejlige bryster. (af en Thai pige var de store)

Brystvorterne strittede ud og jeg masserede hendes bryster mens hun lænede sig tilbage og kigge op på mig. Jeg kyssede hende dybt med tungen og nød det meget. Sådan sad jeg og legede med hendes bryster mens jeg tydelig (og hun også ) kunne mærke at min pik blev stiv og hård.

Hun trak BHén helt af og blusen samme vej. Så vendte hun sig om og pressede mig stille ned på ryggen. Hendes hånd fandt min pik og dejligt dejligt begyndte hun at spille den af på mig. Jeg nød det og min hånd kom om til hendes shorts på hendes lille stramme numse. Med den ene hånd spillede hun pik på mig mens hun med den anden åbnede sine shorts og lynene ned så min hånd kunne komme ned i hendes shorts og jeg kunne konstaterer at hun kun havde g-streng på.

Hun smilede til mig og jeg stønnede lidt. Jeg klemte hendes dejlige balde og nød hendes behandling af min pik. Jeg forsøgte at få hånden om foran i hendes shorts men kunne ikke da hun sad på knæ. Så kunne jeg ikke holde spermen tilbage længere og lange hvide sprøjt kom ud af min pik.

Igen blev Mai (som jeg nu vidste hun hed) ved til jeg var helt tom. Så bøjede hun sig ned og slikkede pikhovedet rent og sagde. dejligt lige fra kilden, grinede og smilte mens hun tørrede spermen af min mave, pik og nosser…Jeg lagde mig ned og stønnede stille, helt tilfredsstillet og havde det meget dejligt.

Mai lagde sig ved siden af mig og spurgte: mere massage måske på ryggen???? jeg kyssede hende og vendte mig om på maven. Hendes små shorts var stadig åbne og mens hun masserede mine skuldre og ryg lå jeg og fantaserede om hendes lille grotte. Da hun var færdig med at massere mig, rejste jeg mig på knæ og sagde: kom hen til mig…

Jeg lå på knæ og hun stod lige foran mig med åbne shorts. Min hånd fandt ind i shortsne og min finger fandt hendes lille fisse. Hurtigt en finger op og lege. Jeg rejste mig og kunne mærke at min pik ikke kunne mere lige nu så jeg tog fingeren ud af hende, tog fingeren op mellem vores læber og sammen slikkede vi hendes safter af min finger.

Mai lynede sine shorts op og kyssede mig og sagde..du og jeg smager dejligt. jeg tog tøj på og gjorde mig klar til at forlade lokalet da hun kom ind til mig og kyssede mig og sagde: ser jeg dig igen, du må godt smage mere af mig og jeg vil gerne smage mere af dig!!!! Jeg kyssede hende og sagde jeg kommer igen i overmorgen, og så vil jeg meget gerne smage dig meget…..Lover du det….Hun kyssede mig og nikkede. Trak mig ind til sig og sagde du skal smage hele mig…..Jeg glæder mig.

To meget lange dage gik og endelig kunne jeg igen besøge hende. Da jeg kom ind i det efterhånden kendte lokale kunne jeg straks dufte at der var noget anderledes.

Smilende kom Mai mig i møde og startede med at give mig et let kindkys…Øjeblik sagde hun og gik hen og låste døren indefra….

Nu er vi helt alene og ingen kan forstyrre og…..Hun tog min hånd og trak mig stille ind i en lille kabine. Hviskede “tag alt dit tøj af og vent lidt på mig” Jeg tog alt tøjet af og havde naturligvis barberet min pik så den var helt glat. Jeg lagde mig ned og snart kom Mai kun i ført en lille bh og et par meget små trusser..

Hun knælede ved min side og hviskede jeg vil smage dig helt i dag, siden den første dag da jeg smagte din sperm har jeg haft lyst til meget mere. Jeg kyssede hende og min pik rejste sig allerede. Hun holdt dejligt om min pik og kiggede på mig og sagde: Har du lyst til at lege med mig….eller skal jeg bare give dig et super blowjob????

Jeg rakte hånden frem og tog om hendes bryst…..Jeg vil gerne lege med dig …men hvor lang tid har vi sammen i dag??? Hun grinede og sagde “lige til i morgen tidlig når du skal på job. Min kollega kommer først kl. 9.00 i morgen så vi har masser af tid.

Umm tænkte jeg en nat med en thai -pige og en villig pige det er fristende. Jeg rejste mig på albuen og kyssede hende…lad mig lege med dig….er der noget jeg ikke må??? Hun rystede på hoved og sagde derefter…alt undtagen tis og bæ ……ellers leg med mig.

Hun rejste sig hurtigt og fandt creme og smørelse frem. Jeg tog fat om hendes skuldre og pressede hende ned mod briksen , kyssede hende og sagde ….du har fået min pik til at sprøjte to gange og jeg tror at med lidt tid i dag kan du få min pik til at sprøjte to gange mere……Jeg vil lege med dine bryster, din fisse og din mund og hvis du har lyst din anus……Hun gjorde store øjne og sagde: du bestemmer..

Jeg startede med at trække hendes små trusser af hende og derefter Hendes dejlige blonde BH. Hun var ligesom jeg helt glat. Jeg lagde mig ned og kyssede hendes lille lyserøde fisse. Kyssede op af maven og nåede til hendes bryster som jeg slikkede længe.

Derefter kravlede jeg højere op og kyssede hendes mund…Hviskede til hende du skal lege med min pik og du skal snart sutte den.

Hun smilede sødt og nikkede og tog straks fat om min pik. Min hånd havde fundet hendes fisse igen og pressede stille en finger op i hende. Snart efter yderligere en finger og min tredje finger blev presset op bag i hende. Jeg kunne mærke at hun nød det og at hun øgede hendes legen med min pik. Jeg gav hende et kys mere og sagde”jeg vil slikke dig” gled ned af hende og løftede hendes ben helt op.

Startede med at slikke hendes lille roset bagerst og derefter søgte min mund til hendes lyserøde fisse. Den var dejlig våd og jeg sugede mig fast i hendes klitoris. Imens fingerkneppede jeg hende blidt. Efter at have leget sådan med hende i ca. 10 min, kravlede jeg op over hendes krop og min pik ramte hendes fisse. Jeg sagde “NU?” Hun nikkede meget og sagde endelig ja tag mig.

Jeg pressede mig stille og roligt helt i bund i den dejlige grotte. Kneppede hende stille og roligt et lille stykke tid og øgede derefter tempoet mens jeg løftede hendes ben. Hun stønnede helt vildt jeg kunne tydeligt se at hun nød det. Jeg stoppede og trak mig ud af hende..Jeg lagde mig ved siden af hende og legede med hende.

Hun legede med min pik og jeg sagde til hende” du skal sutte pik på lige til jeg kommer og du må ikke tage pikken ud af munden bare fordi jeg spermer….jeg vil se din mund fyldt med sperm” Hun nikkede, kyssede mig og sagde: Ja naturligvis skal du komme inde i min mund—-jeg vil smage dig rigtigt. Hun løftede sig op og kravlede ned til min pik…kiggede mig i øjnene og sagde: Det her har jeg glædet mig til hele dagen. Hun åbnede munden og hendes lille spidse tunge begyndte at kredse om pikhovedet. Jeg lagde mig tilbage og nød hendes behandling.

Langsomt sugede hun pikken i munden jeg kunne mærke at hun var vant til at få den helt ned i halsen. Helt automatisk begyndte jeg at lave kneppebevægelser. Hun tog mere og mere af pikken ned i halsen og jeg kunne mærke hendes hænder omkring mine nosser.

Hun suttede og suttede og jeg kunne mærke at det var lige før. jeg trak hende lidt væk og sagde: det er lige før jeg spermer i din mund, hun nikkede og sagde: det er også meningen jeg vil have det hele.

Igen tog hun pikken i munden og suttede videre, jeg begyndte igen at mundkneppe hende…..jeg stønnede høje JAJA JA JA jeg kommer. Hun klemte mine nosser sammen og jeg sprøjtede direkte i hendes lille dejlige mund.

Hun sugede og sugede lige til det sidste lille sprøjt var kommet ud af mig. Så løftede hun ansigtet der løb sperm ud af hendes mundvig og hun slikkede mig helt ren. Hun smilte til mig og sagde….der er ikke brug for papir….vil du smage den skønne sperm……Jeg nikkede let og hun kravlede op til mig og til min stor overraskelse var det ikke kun mundvigen der var sperm i men hun spermkyssede mig helt vildt..

Hendes og mit ansigt blev smurt ind i varm sperm og eg nød det mens jeg pressede en finger op i hendes fisse. Længe kyssede vi helt dejligt og jeg fandt ud af at min sperm sammen med hendes spyt smagte dejligt. Hele tiden havde jeg en finger i hendes lille og våde fisse.

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

En kommentar

  1. Dejlig liderlig novelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.