A beautiful young woman sleeping peacefully. Isolated over white.

En våd drøm

Jeg vil gerne fortælle en lille historie om en drøm jeg engang har haft. Det var uden tvivl den vådeste drøm jeg nogensinde har haft, men også den drøm som har været mest virkeligheds tro nogen sinde. Da jeg vågnede efter denne våde drøm stod alt fra den helt klart for mig, ja det var virkelig som om det var sket.

Aften forinden havde jeg drukket en lille flaske vin for mig selv og som jeg sad der og blev lidt små fuld, var jeg begyndt at søge på internettet efter nogle frække film. Jeg havde da også leget lidt med min We Vibe, inden jeg var faldet i søvn på sofaen. Drømmen foregik i gamle dage, for jeg havde en meget flot og stor kjole på og blev kørt rundt i en hestevogn. I drømmen boede jeg på et stort fint gods med mine forældre, der gerne ville ha’ mig gift væk, men jeg var forelsket i staldknægten og ville på ingen måde giftes væk.

Ham og jeg mødtes i stalden, han greb min hånd og tog mig med op på høloftet, hvor vi smed og i høet i varm og hed omfavnelse. Vi kyssede begærligt og han duftede dejligt af mand. Jeg tvang ham til at ligge på ryggen, hvor jeg satte mig på ham og holdt begge hans arme nede mens jeg hviskede ham lidenskabeligt i ørene, hvor meget jeg havde lyst til at mærke hans stive lem oppe i mig og hvor meget jeg havde lyst til at han skulle sutte på min små stive brystvorter. Jeg mærkede hvordan hans pik blev stiv mellem mine ben og der var ingen tvivl om at min liderlige hvisken virkede efter hensigten. Jeg slap grebet om hans arme og rev min kjole op så mine fine store bryster fald ud og var nu frit tilgængeligt for hans lystige hænder. Jeg smed dem ned i hovedet på ham så han kunne sutte og bide i de stive bryst vorter, det var lækkert og min lille stamme fisse blev mere og mere våd under den store kjole.

Han rev sig løs af mig og kastede mig om på ryggen, mens han fortsatte med at sutte bægerligt på mine bryster. Hans ene hånd fumlede sig op under skørterne på mig og hans kærtegn på mine lår, gjorde mig om muligt mere våd. Hans hånd strejfede min våde fisse et par gange inden hans fingre fandt vejen til min hårde klitoris. Det gav et sæt i mig, jeg stønnede liderligt og han vidste nu at han havde ramt rigtigt. Han begyndte nu at massere lækkert på min våde klit, mens han skiftevis suttede på mine bryster og begærligt kyssede mig med sine bløde læber.

Han fastholdt sit tag på min klit men rejste sig nu på knæ og med den frie hånd trak han sin flotte pik ud af de lasede staldbukser, den var endnu ikke helt så stor som den kunne blive. Jeg greb fat om pikken og begyndte at rive i den, mens jeg kiggede ham i øjnene med et liderligt blik og stønnede blidt i takt med hans kærtegn. De intense blikke mellem os, gjorde kun os begge mere tændte og han lagde sig mellem mine ben og førte sin nu helt stive pik op i mig.

Det var så desværre her jeg vågnede op igen på sofaen. Det tog et øjeblik for mig at forstå at det bare var en drøm og jeg duftede til mine fingere, som bestem lugtede af min fissesaft og min fisse var da også fuldstændig plask våd. Jeg kunne stadig mærke liderligheden i min krop og besluttede mig for at finde min dildo frem. Min dildo er en rimelig stor dildo for jeg kan godt lide at blive fyldt helt ud i min stramme fisse og den var af super god kvalitet, så med lidt glide creme lignede den næsten en rigtig pik. Jeg førte dildoen langsomt op, mens jeg tænkte på den usandsynlige flotte krop som staldknægten fra min drøm havde. Min fisse var meget våd men også lidt stram, så jeg måtte lige starte lidt langsomt op inden jeg førte den helt op mod mit g-punkt.

Jeg satte mig op i sengen og placerede dildoen mellem mine ben så den blev støttet af mine tæer og sengen. Det gjorde at jeg fik begge mine hænder fri til, med den ene hånd kæler for mine bryster, mens den anden hånd med et hårdt pres masserede min klit. Det var fantastisk og specielt med den frække og våde drøm i tankerne, gjorde det helt vildt liderligt når jeg legede med mig selv.

Det var den lækreste orgasme nogensinde jeg fik den nat, det var helt igennem en fantastisk tilfredsstillende følelse jeg havde, da jeg for anden gang den nat lage mig til at sove. Jeg bruger nu jævnligt den frække drøm når jeg, for mig selv, skal tænde lidt op under liderligheden og den virker stadig lige efter hensigten.

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.