Der er en første gang for alt

Hendes hud er blød under mine fingre, olien løber stille ned over hendes krop, hun er min…. for nu.

Der er en første gang for alt og hun var den første kvinde jeg kyssede, så da jeg fik chancen for at få hende på mit kors, my way…. kunne jeg ikke sige nej. Det var simpelthen for fristende.

Vi havde aftalt at mødes i klubben og efter gensynskram og forventningsafstemning tog jeg hende med på 1. sal hvor hun blev blindfoldet og fik manchetter på håndleddene… det sidste mest for at drille lidt, så hun kunne hun spekulere lidt over hvorfor.

Hun stod nu med ryggen til mig, op mod gitteret på bagvæggen, så smuk, så fristende…. betagende. Jeg startede med armene, bløde strøg og rigeligt med olie, hægtede den yndige blonde bh af og fortsatte ned over ryggen og ballerne. Hendes bagdel var velformet og lige til at bide i, hvis man har lyst… lange slanke ben, fremhævet af hofteholder og strømper. Jeg vender hende med front mod mig, hendes bryster er lige som de skal være, velproportionerede, bløde og med strittende brystvorter.

Jeg smager på dem, tirrer dem med min tunge, jeg kan høre på hende at hun kan li’ det. Jeg tager min olie og lader den dryppe ned på brysterne, mit blik fanger en dråber der triller langsomt ned mellem brysterne, ned forbi navlen og så lige lidt længere ned…. Jeg fanger den med fingeren og lader fingeren undersøge lidt nærmere… et suk undslipper hendes læber hmmmm, ikke mere af det lige nu. Jeg kysser hende, kan godt huske fornemmelsen fra sidst, bløde læber, våd og kåd tunge… jeg slipper hende kun et øjeblik og fisker en isterning frem fra køletasken, jeg tager den i munden og sørger for at min tunge bliver lyn afkølet inden jeg sætter mig på knæ foran hende. Jeg tager fat om hendes baller og kysser hende på maven og lader den iskolde tunge trække sneglespor ned over maven lige til jeg rammer hendes køn, hun gisper, min tunge rammer hendes klit og zig zagger hen over den, til jeg syntes at hun har fået nok.

Jeg rejser mig op, ny isterning, denne gang er det brysterne der får en tur og så et enkelt kys eller 2… eller… jeg er holdt op med at tælle. Jeg presser min krop ind mod hendes, spreder hendes ben med mit knæ og gnider min hofte mod hendes underliv, hun vrider sig, skubber sin krop ind mod min, hun vil have mere….. jeg giver slip, lader hende stå helt alene, udstillet, frustreret, smuk.

Vi havde en aftale om, at hun skulle have noget med og nu er det tid… jeg åbner hendes taske og tager floggeren op, det bløde læder føles rart mod min hud, den ligger godt i hånden. Jeg går hen til hende, vender hende igen med ryggen til mig, jeg trækker hendes bagdel ud mod mig, og skubber hendes ben fra hinanden. Så fristende et syn, blottet men på en syndig fræk måde.

Jeg stryger hende over ballerne kun for at lade floggeren falde hen over med et svirp… præcist, målrettet og med den helt rigtige effekt. Hun hviner… så en gang til og endnu en…. pause. Jeg kysser hendes bagdel, nusser hende blidt, stiller mig helt tæt op ad hende, tager fat rundt om hende, kærtegner hendes bryster, slikker hende begærligt på halsen, træder et skridt tilbage og floggeren svirper igen hen over ballerne.

Hun er tændt, jeg bemærker de små sammentrækninger i hendes krop. Endnu en gang bliver hun vendt med front mod mig og endnu engang sætter jeg mig på knæ foran hende. Jeg slikker hende, forsigtigt, blidt, gør tungespidsen hård, mærker efter med min ene finger, hun føles så blød, varm og stram rundt om min finger.

Hendes krop afslører hvor meget hun kan li’ det, så jeg stopper……. Ikke endnu… jeg rejser mig og går hen til hendes taske… the magic wand, mange kvinders favorit og ikke noget jeg har den helt store erfaring med, at bruge… men hvor svært kan det være….

Ikke så svært endda… for djævlen der er fart på sådan en…

Jeg står foran hende, vibratoren er på medium og jeg placere den lige på hendes klit, øjeblikkelig effekt, jeg skruer helt ned og mærker hendes frustration, skruer op igen og ned, og op og ned….. slukker og lægger den på håndklædet. Kysser hendes bryster igen napper begærligt i hendes brystvorter min tunge undersøger hver en millimeter.

Tiden forsvinder lynhurtigt og nu er vi ved at nå til det der egentlig var aftalen. Jeg har allieret mig mig med min kæreste og han er ved at være klar…. 10 minutter får jeg til at afslutte. Jeg vender mig om og udpeger 2 mænd, de stiller sig lydløst på hver side af hende. Jeg giver tegn til den første om at slikke på hendes ene bryst og den anden må kun røre det modsatte bryst med hånden. På den måde ved hun endnu ikke, at det ikke er mig. Jeg sætter mig på knæ og viser ham med hånden, at nu må han gerne slikke og så gør jeg det samme, 3 tunger på samme tid, kun et splitsekund før sandheden går op for hende. Jeg smiler fornøjet over hendes reaktion.

Jeg trækker mig tilbage og nyder for en kort stund synet af hende og de 2 mænd der begærligt rør ved hende.

Min kæreste er klar, kneppebænken er stillet i position, puderne er lagt til rette…. GB’et kan begynde.

Jeg sender mændene væk med en enkel bevægelse, krammer hende og hvisker “nu er det tid….”

Men min kæreste har andre planer….

Han har smidt nogle puder på gulvet og med et fast greb trækker han hende ned på knæ, der står mænd rundt om hende “åbn munden” siger han, hun gør som befalet og hun får den første pik i munden, “du kan godt få gang i de hænder” lyder næste kommando igen reagere hun prompte. Jeg henter vibratoren og sætter mig på knæ ved siden af hende, max styrke men ikke lige på klitten… og dog… kun nogen gange hvis hun skal belønnes…. hun sutter og slikker begærligt, grundigt, enkelte gange må han lige korrigere hende, kald det bare vejledning… så hun ikke glemmer at hun skal yde max service.

Mændene er klar, hun er klar. Bænken er klar.

Han hjælper hende op fra gulvet og lægger hende til rette på bænken, jeg sætter mig bag ved hende og holder fast på hendes skuldre. Mændene står i en ring om hende, den første trænger ind. Jeg mærker forløsningen i hendes krop, det er dette det hele handler om. Hun får en pik i munden, og en i hver hånd, der bliver suttet og slikket på hendes bryster. En ny mand er igang og nu er pikken i hendes ene hånd erstattet med en kvinde, en tavs tilladelse gives og for første gang nogensinde ser jeg en kvinde sprøjte ud over en anden kvinde under et GB.

Det er helt fantastisk frækt at se på. Mændene mellem hendes ben skiftes regelmæssigt og så bliver det tid til at opfylde et ønske… jeg rejser mig og henter vibratoren, stiller mig imellem hendes ben, lige bag mig står min kæreste og holder hendes ben, presser mig ind mod hende. Jeg mærker hans ånde i nakken, hans læber mod min hud. Det gnistre ned af min ryg, jeg fokusere lettere distraheret på hende, vibratoren skrues op og jeg presser den mod hendes klit, hendes krop spænder, hun stønner, jeg mærker trækningerne i hendes ben lige inden varmen og væsken fra hendes orgasme rammer mig.

Hold nu kæft hvor er det helt igennem frækt at føle og se en anden kvindes orgasme på så nært hold, at vide at det man har gjort medvirker til den udløsning. Hun får et par sekunder til at sunde sig og får så besked på at lege med sig selv indtil næste mand er klar. Hun adlyder og få øjeblikke efter får hun en ny orgasme men denne gang får hun ikke tid til at sunde sig… en ny mand trænger ind. Scenariet gentager sig, hun får alt hvad den kan trække, sperm i munden, på kroppen den smukke hjælpsomme kvinde sprøjter ud over hende endnu engang og da mændene har leveret varen træder jeg igen ind imellem hendes ben. Vibratoren afslutter sessionen med at levere en sprøjte orgasme der formår at gøre mig lige så våd som hvis jeg havde taget et bad…. hvilken helt igennem smuk afslutning på en helt igennem fræk lørdag…

About Line

zhenzar

Se også

Kirstens jomfru hul

Det hele var startet en aften, hvor min kæreste Mie og jeg havde snakket fantasier …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.