Mødet

Døren lukker sig bag mig ind til mødelokalet. Jeg har været i det adskillige gange, og kender lokalet ud og ind. Alligevel er der noget helt anderledes ved mødet i dag.

Lokalet har på ingen måde ændret sig. Det er de samme halvkedelige møbler der står i varianter rundt omkring i andre mødelokaler både her i huset og andre steder. Emnerne er heller ikke så sindsoprivende, at de kommer til at gøre en forskel. Men lige siden jeg så ham komme gående ned ad gangen, har jeg været drivende våd.

Jeg har ikke set ham længe, men jeg kan sagtens huske ham. Hans duft, hans smag og hvordan han kunne få mig til at stønne og gagge, da han kneppede min mund.

Sidst jeg så ham, lå jeg på alle fire og blev taget hårdt bagfra af min kæreste, mens han lå på knæ foran mig, og med et solidt tag kneppede min mund hårdt og dybt, så hans pik røg helt ned i halsen på mig.

En del af mig ønsker næsten, at det ikke er ham, fordi jeg ved, at jeg ikke vil kunne tænke på andet. Men da jeg vender mig om og kigger på ham, ser jeg genkendelsens smil brede sig over hans ansigt, og der er absolut ingen tvivl om, at det er ham.

Varmen spreder sig ud i kroppen på mig fra mellem mine ben, og jeg er pinlig opmærksom på, at jeg gisper kort efter vejret, da pulsslagene begynder at banke i hele kroppen.

Han smiler varmt til mig og jeg er ikke 2 sekunder i tvivl om, at han også kan huske vores sidste møde.

“Tak for sidst. Det er længe siden” siger han med rolig stemme, mens han rejser sig op og giver mig hånden.

Han præsenterer mig for de to andre fra hans firma. Han rager lidt op over dem, og hans mørke hud står i kontrast til deres, der er næsten lige så lys som min.

Vi giver hånd, og jeg prøver at huske deres navne, men det hjælper ikke det store. Jeg er glad for at min leder er med til mødet i dag, så mindst en af os vil kunne huske noget af det.

Mødet igennem sidder jeg uroligt på stolen, mens jeg prøver at holde øjnene væk fra ham. Jeg aner ikke hvad han hedder, men jeg er drivende våd efter at mærke ham.

Efter et par timers tortur rejser vi os for at gå til frokost og jeg ved, at mødet skal fortsætte efter frokosten, men i det mindste kan jeg smutte ud nu og få lidt luft og forhåbentlig få pulsen lidt ned.

Den lune sommerluft slår imod mig og vinden blæser mit hår ind foran ansigtet, da jeg træder ud af døren, og jeg trækker vejret dybt et par gange, inden jeg går om på bagsiden af bygningen, hvor der er et hjørne med læ, skygge og en lille bænk. Stort set ingen bruger stedet, på grund af den manglende sol og det er et af de få steder, man ikke kan se fra vinduerne i bygningen med mindre man virkelig gør sig umage. Så lige nu hvor jeg trænger til at være lidt alene, og få noget frisk luft, så er det et optimalt sted at sætte mig ned.

Jeg lukker øjnene et øjeblik. Der er en time til mødet starter igen, så jeg gør alt hvad jeg kan for at slappe af, og få ro på igen.

“Der var hun jo!” lyder hans stemme ikke langt fra mig.

Jeg åbner øjnene og der står han sammen med den ene af hans kollegaer. Smilet på deres ansigter afslører tydeligt hvad de har snakket om, mens de har ledt efter mig.

“Du stak lidt for hurtigt af, din lille tøjte” griner han til mig “Min kollega her har ikke fået et ordentligt blæs i lang tid, så jeg har lovet ham, at den klarer du”

Kort prøver jeg at protesterer, men han tager fat mig, hiver mig op og stå, bukker mig ind over bænken, trækker min nederdel op, hiver trusserne hårdt til side og presser to fingre op i min drivende våde fisse.

“Du er jo helt vild efter at mærke min pik her, din luder, så for at sikre mig, at du ikke skriger op, så tager du hans pik i munden. Er det forstået?” Hans stemme er hård men ru af liderlighed og jeg kan kun stønne dybt som svar.

Han trækker fingrene ud og allerede inden han har fået trukket sin pik ud af bukserne har hans kollega pløjet sin pik dybt ind i munden på mig.

Lydigt lukker jeg læberne stramt om den og jeg ved, at han kan mærke vibrationerne fra min stønnen, da den store, mørke pik glider op i mig bagfra.

Begge pikke kører ind og ud af mig som stempler i en velsmurt maskine, mens begge mænd griner og stønner dybt.

“Fuck! Hun sutter jo som en pro!” Stønner fyren der knepper min mund

To stød senere bider han et brøl i sig, mens han pumper varm sperm dybt ned i halsen på mig.

Han sukker dybt, og trækker sig tilfreds ud af min mund. Da han har fået justeret tøjet sætter han sig på bænken ved siden af mig.

“Skal vi se hvor billig en luder hun er? Og få hende til at komme ud over din pik?” griner han op til min mørke ven

“Få luderen til at tigge om at komme” griner han tilbage.

Et par fingre rammer min klit og begynder at gnide den hurtigt i små cirkler. Jeg klynker og stønner allerede og jeg kan mærke hvordan hele min krop spændes.

Men jeg vil ikke tigge.

Åhh… jeg vil ikke!!!

Fingrene bliver ved og pikken banker op i mig stød for stød og det varer ikke længe, før min krop er spændt som en flitsbue.

Så flyttes fingrene!

Jeg gisper skuffet.

Et par stød mere, og fingrene er tilbage og jeg sukker med velbehag.

Igen forsvinder fingrene.

Men jeg vil ikke tigge!!!

Få mig ikke til at tigge! Det er så pinligt!

Fingrene rammer min klit igen, og jeg gisper højlydt og prøver at lade være med at stønne.

Igen forsvinder de!

“Åhhh… Neeeej!!! Bliv ved! Please! Må jeg ikke godt komme?” tigger jeg

Fingrene rammer igen og jeg klynker dybt.

Så forsvinde igen!!!

“Neeeeeeeeeeeej!!! Ikke mere! Må… jeg… ikke nok… komme?” jeg får det stønnet ud mellem støddene der skubber mig op mod bænken

Begge mænd griner højlydt, men fingrene finder tilbage og i løbet af sekunder mærker jeg hvordan hele min krop gennemrystes af orgasmen, mens jeg kvæler et skrig der ellers ville kunne høres på den anden side af væggen.

Inden orgasmen har forladt min krop, mærker jeg hvordan pikken bliver banket i bund på mig, og hvordan nosserne tømmes godt og grundigt op i mig.

Pikken bliver trukket ud af mig, og mens jeg falder sammen på bænken går begge mænd væk.

Jeg bruger de sidste minutter inden mødet til at få bare nogen lunde samling på mig selv, inden jeg går op til mødet på ny.

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.