En tur i det grønne

Du mærker gåsehuden over hele din krop da en kold brise rammer din nøgne hud.

Du er nøgen, du er blindfoldet og dine hænder er bundet foran dig.

Brisen kom da jeg åbnede bildøren.

-Træd ud, Sagde jeg med min mørke rolige stemme. Det gibbede i dig, som om du sad i din egen verden. -Træd ud, gentog jeg

-Ja, sagde du og stak dit lange glatte ben ud af bilen.

-Ja, hvad? Spurgte jeg mens jeg tog et fast tag i dit hår?

-Ja, herre! Rettede du.

Jeg slap taget igen og lod dig træde ud af bilen. Du kunne mærke grus under dine stilletter, som ud over blindfoldet, de lange selvsiddende strømper og rebet om dine hænder udgjorde din eneste påklædning

Du kunne høre fuglene kvidre deres aftensang og mærke den dejlige kølige sommer brise mod din nøgne krop

-Hvor er vi? Spurgte du, men blev øjeblikkeligt korrigeret af at klask i din velformede, strittende Numse.

-Du taler kun når du bliver talt til. Sagde jeg i mit sædvanlige rolige toneleje.

-Ja, herre! Svarede du

Du kunne mærke mine store stærke hænder som blidt kærtegnede din kind. Den ene gled stille ned over din hals, videre over kravebenet og ned over dit bryst hvor den med to stærke fingre blidt klemte om din allerede stive brystvorte.

Du mærkede nu fornemmelsen af koldt læder mod din hals. Det var halsbåndet som blev sat på plads. I det satte jeg en kæde som jeg stille og roligt rykkede i.

-Kom lille luderslave, sagde jeg og begyndte at gå ned af det der tilsyneladende var en grussti.

Du vaklede lidt men fulgte så efter i et stille og roligt tempo. Først var du meget famlende i dine bens bevægelser men blev snart mere selvsikker i din gang. Det kunne man se på måden dine hofter og røv svingede lækkert frem og tilbage med hvert skridt

Sådan fortsatte vi Nogle minutter.

Vi gik nu ind på noget græs. Rundt om os kunne du høre brisen hvisle med træernes blade. Vi var i en eller anden form for lysning mellem nogle træer. Et stykke væk kunne du høre nogle stemmer som mumlede stille. Vi kom nærmere og nærmere de mennesker der talte, men de tav pludseligt. De havde tilsyneladende set os.

Vi fortsatte nogle meter endnu men stoppede så.

-Ned på knæ lille luder, sagde jeg.

-Ja,herre svarede du med et forventningsfuldt smil.

Du mærkede det der tilsyneladende var et tæppe under dine knæ da du satte dig ned i græsset.

Jeg rømede mig.

-Velkommen de herre, godt at så mange af jer kunne komme. Sagde jeg med en lav, men tydelig stemme.

Det sitrede i din krop af forventning. Du kunne mærke de første dråber fra din stramme tændte fissse løbe ned ad dit inderlår. Du kunne høre rumsteren i græsset rundt om dig, men vidste endnu ikke hvad der skulle ske.

Det var som om tiden gik i stå, du havde gåsehud ved tanken om de tilsyneladende mange mænd rundt om din lækre nøgne krop, men du vidste ikke hvad der skulle ske, kun at du var i min magt.

Pludselig mærkede du noget mod din Kind. Først blødt, så lidt mere insisterende.

-Sut den pik, kommanderede jeg. Du åbnende munden og stak famlende tungen ud som om du prøvede at fange den.

Jeg tog fat i dit hår og drejede dit hoved.

-Derovre! Sagde jeg med en bestemt kommando. Den store stive pik var nu foran din mund og du gik i gang med at sutte den grådigt

-Dygtig lille luder sagde jeg.

Du suttede og slikkede og pikken blev presset længere og længere ind i dit spermhungrende lille gab. Den var smurt ind i dit spyt som løb ned ad dine kinder og landede på dine bryster. Der blev nu taget fat om dine håndled og du blev hevet op at stå.

-Hvem sagde du skulle stoppe? Spurgte jeg og krav dig et rettende klask i røven. Du bukkede dig hurtigt fremover, fik pikke i munden og mumlede

-Undskyld, herre. Så godt du kunne med munden fuld.

-Godt min lille luder sagde jeg og gav dig et ekstra klask i røven. Jeg blev ved med rytmisk at klaske dine perfekte strittende baller. Hver gang jeg ramte svajede du ekstra i ryggen og ytrede et klynkende nydelses suk. Dine baller var nu flammende røde. Jeg kradsede blidt of forsigtigt ned over dine baller og man kunne tydeligt se hvordan mine negles kontakt med din opsvulmede og røde hud sendte nydelses spasmer gennem dig.

-Lad os se om den røv kan bruges til andet end at klaske sagde jeg. Med en hurtigt “BYT” kommando gjorde jeg tegn til at manden hvis pik du havde i munden skulle gå om bag dig og en anden skulle træde frem og stikke sin pik i din mund. Alt imens dine hænder stadig blev holdt fast af to fremmede.

Med en præcis spytklat gjorde jeg dit lille stramme røvhul vådt. Jeg stak en finger hen og kørte det rundt i kanten og tætter og tættere på midten. Jeg stak langsomt en finger ind og kørte frem og tilbage mens du sukkede, en finger til kom ind og efter et kort øjeblik hev jeg dem ud.

-Hun er klar sagde jeg. Det næste du mærkede var det store våde pikhoved du lige havde suttet stikke hårdere og hårdere mod din lille stramme røv indtil du med et klynk lukkede den ind. Den kørte først stille frem og tilbage men langsomt dybere og dybere. Og efter kort tid var den helt i bund.

Du havde nu en stor pik dybt begravet i røven og en anden i munden. Den i din mund kunne ikke holde længere og med et brøl kom han og hans varme sperm fyldte din frække mund. En enkelt dråbe løb ud af din mundvige, men resten fik du suget i dig. Jeg tog fluks et fast tag i dit hår og krængede dit hoved bagover.

-Skal du spilde den lækre sperm! Spurgte jeg?

-Undskyld herre! Hulkede du.

-Det kan du gøre bedre lille spermtæve sagde jeg og råbte -Næste.

Der gik mindre end to sekunder før sin mund var fyldt op af pik igen

Den næste pik var så stor at du knapt kunne gabe over den. Men den blev ikke desto mindre presset helt ned i din hals, i mens pumpede den første mand løs i dit røvhul med en voldsom fart. Det gav en høj klaskede lys når hans lår hamrede mod dine perfekte stramme baller som nu var helt røde.

Pludselig træk manden bag ved dig sin pik ud. Han lagde sig på min kommando ned på ryggen.

De mænd der holdt dine arme løftede dig op og pressede din ned på hug så hans store pik blev presset op i din nu meget våde fisse. Du sank ned over ham og fik den i bund i første hug. Som den lydige tøs som du er gik du straks igang med at ride den.

Der gik et par minutter hvor du red ham samtidig med at du fik pik i kæften. Men så Skulle der ske noget andet. Du blev hevet op at stå. Manden der lå nederst lagde sig på et bord, sådan et som der som der altid er i parker og skove med bænke på hver sin side. De to mænd løftede dig op og satte dig igen på hans pik. Manden lå næsten på kanten så din røv strittede. Her kom ham med den kæmpe store pik du lige havde haft i munden hen og med en enkelt bevægelse stak han den helt i bund i dit i forvejen hårdt prøvede røvhul. Du gav et lille skrig og fordrejede ansigtet i en voldsom grimasse.

-Så hold dog kæft, ludertøs! Rettede jeg og gav dig en lussing. Jeg kunne se tårer løbe ned ad dine kinder fra under blindfoldet, men jeg vidste at du kunne lide det.

De to mænd ved din røv og fisse gav sig til at pumpe løs og du stønnede højt ved hvert stød. Imens begyndte andre mænd at stikke deres pikke i din mund. Ingen af dem holdt længe og sprøjtede hurtigt deres varme sperm ud i din lækre mund. På grund af den voldsomme omgang i dit underliv var du flere gange ved at kløjes i den store mængde sperm, men det lykkedes dig som oftest at sluge det hele. Hver gang en dråbe røg ved siden af fik du tildelt endnu en flad. De første 15 mænd havde nu tømt sig i din lille ludermund og sessionen var knap nok begyndt….

De to mænd trak sig ud af dig og du slikkede deres pikke rene for røv og fissesaft samtidig med at du slugte deres varme sperm. Du blev nu lagt om på ryggen igen. To mænd holdt hver en arm. To andre tog fat i hvert sit ben og hev dem helt op så anklerne var ved inde ører og din røv og fisse var helt blottede. Stillingen var temmelig ubehagelig og det kunne tydelig ses på tårnene der løb ud fra din blindfold og den forpinte grimasse i dit ansigt. Hvordan var du egentlig endt her?

Du huskede tilbage på hvordan jeg havde hentet dig tre timer forinden. Jeg havde beordret dig til at klæde dig af og iføre dig de lange selvsiddende strømper og de 20 cm høje stilletter. Jeg havde beordret dig til at gå ned til min bil og at kigge alle du mødte på vejen dybt i øjnene.

Du var rødmet da familiefaren på etagen nedenunder havde overbegloet din smækre solbrune strittende ungpigekrop. Du havde bøjet hovedet en anelse i skam da du mødte den gamle dame i stuen som du plejede at hjælpe med at lufte hendes hund. Du var blevet flov da du på gaden blev råbt af af de tre teenagedrenge der cyklede forbi, men du var fortsat hen mod bilen hvor du sammen med mig satte dig ind. Her gav jeg dig ordre til at åbne handskerummer og tage den realistisk-udseende dildo ud. Du havde som jeg havde beordret taget den op og suttet på den hver gang vi holdt for rødt og dem i de andre biler fik øje på dig.

Efter vi havde kørt lidt rundt i byen på den måde og nydt den dejlige sommereftermiddag havde du fået blindfoldet på og vi var fortsat ud af byen. Du vidste ikke hvor vi var, men du kunne mærke på den kølige brise og på fuglenes kvidrern at det var ved at være aften.

Du var stadig blindfoldet og havde nu ikke set sollys i 3 timer. Det var højsommer og solen ville først gå ned om yderligere to. Og nu lå du der. På et bord et eller andet sted. Blindfoldet, holdt fast af fremmede mænd. Smurt ind i deres og dit eget sved, fissesaft og sperm.

Du kom hurtigt ud af dit flashback da du mærkede mine store stærke hænder. Først masserede jeg blidt sin klitoris. Du vred dig af nydelse. Men i næste øjeblik stak jeg tre fingre hårdt op i din fisse. Jeg kørte dem voldsomt ind og ud. De tre fingre blev hurtigt til fire, og efter et kort stykke tid var hele hånden oppe. Og jeg har altså ikke nogen lille hånd.

Det er egentlig utrolig, efter at have været gennempumpet af en kæmpe pik i ca 30 min var det først følelses af hele min hånd i din førhen så snævre fisse der fik dig til at sprøjte, med et skrig som ellers burde være umuligt i den stilling fløj det ud i kaskader Det havde jeg forventet så jeg var klar med en spand til at samle dine safter op i. Jeg stak hånden ind igen og kort efter sprøjtede du igen.

Dette fortsatte nogle gange til der nede i spanden var en temmelig stor sjat. Nu var det røvens tur. Den fik samme tur. Først tre så fire og til sidst hele hånden. Du vred dig af smerte men samtidig kunne man antyde nydelse i dine stønnende hvin. Da min hånd var godt oppe i din røv begyndte jeg igen at stilke den anden hånd op i fissen. Den var rød og hævet efter den omgang du lige havde fået men op kom hånden. Jeg stod nu med begge hænder inde. Én i hver sit hul. Begge hænder til over tommelfingerledet. Og umiddelbart kunne dine skrig tolkes som om du var i enorm smerte, men samtidig sprøjtede du den ene orgasme efter den anden. Du kom så voldsomt at de 4 store stærke mænd knapt nok kunne holde dig.

Jeg trak langsomt mine hænder ud mændene slap taget. Jeg stak mine hænder hen til din mund og beordrede dig at slikke dem rene. Der skete ikke noget, men efter en syngende lussing kom der en træt tunge ud som begyndte at sutte og slikke på mine fingre. Mine hænder forsvandt. Der var pludselig meget stille. Jeg bad dig om at rejse dig op. Du kom vaklende på benene. Du havde tydeligvis meget ondt i fisse, røv, baller, hofter og ben,. Men op kom du. Der stod du rystende.

-Er ud tørstig? Spurgte jeg.

-Ja, herre! Peb du med en ynkelig stemme.

-Åben din luderkæft. Sagde jeg. Du åbnede munden og ned i den hældte jeg alt din fissesaft jeg havde samlet op i spanden. Først drak du grådigt, men da du kom til at smage efter var du ved at kaste op. Du hostede og harkede og spyttede en hel del ud igen. Der blev øjeblikkeligt kvitteret med en gang hårde smæk i dine hårdt prøvede baller. Du stod nu rystende og klynkede. Fjern blindfoldet sagde jeg. Din rystende hånd kom langsomt op og du fjernede det røde fløjlsbånd fra dine øjne.

Lyset var skarpt og blændede dig. Du kiggede rundt. Vi var alene. De mænd der havde været der var forsvundet lydløst igen. Vi var i en lysning i en skov. Midt i lysningen var et havebord med påmonterede bænke. På jorden ved siden af lå et tæppe med kæmpe våde plamager på jeg gik over og tog tæpper og rullede det sammen.

Jeg tog en stor sprittush frem frem fra en pose og skrev noget på dit bryst. Du åbnede øjnene da jeg var færdig. Du kiggede ned og så teksten “billig spermtank” med tydelige sorte bogstaver på din brystkasse. Jeg gav dig et stykke papir og sagde her er et kort over området. Du er ved den røde prik. Landevejen ligger 20 minutters gang mod syd.

Det bliver mørkt om halvanden time så fart på. En pige med dit udseende kan vel nok finde en måde at betale en langtidschauffør for et lift til københavn. Så gav jeg dig et blidt kys på kinden og kærligt klem i den ene balle og gik med hurtige skridt hen ad grusstien der ledte væk fra lysningen 30 sekunder senere hørte du min bil starte og køre væk. Her stod du. På rystende ben med udspilet røv og fisse. Rystende af chok, kulde og ultimativ nydelse. Du var indsmurt i sved, fissesaft og sperm og du havde lang hjem. Vaklende begyndte du at gå. Hvordan turen hjem gik? Det er en helt anden historie. Wink

About Line

zhenzar

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.