En tur i swingerklub

Vi havde fundet et par vi skulle have sex sammen med, for at se hinanden skulle vi mødes på en pub. Da vi kom til pubben var parret der og vi fik sat og bestilt noget at drikke. Der gik ikke lang tid før fyren fortalte at han havde kontrakt på sin pige, han fortalte at han havde bestemt at hun skulle gå uden trusser og måtte gerne se, så han løftede op i nederdelen så vi kunne se, det var et frækt syn, fissen var glatbarberet.

Han foreslog at Anette skule gå ud på toilettet og tage sine trusser af, da hun kom tilbage ville han se, tanken om at andre også kom til at se var ophidsende.

Da vi havde drukket ud gik vi til en s-togsstationen, på vej dertil skulle fyren tømme blæren og han spurgte om Anette om hun ville holde hans pik imens, det gjorde hun, hun stod nu med en fremmed pik i hånden og trusseløs mens vi to andre bare så til.

Vi tog toget et par stationer, hvor sad lige over det andet par. Han trak skoen af og førte sin fod op under Anettes nederdel mens han hev op i sin kærestes nederdel så fissen var blottet, vi var ikke alene så det var grænseoverskridende.

Da vi kom til station prejede fyren en taxi, og vi troede at vi kørte hjem til dem, men det var til en swingerklub, jeg fik besked på at have aftalte penge parat. Da vi kom ind i swingerklubben skulle vi have undertøj på eller være nøgne.

Fyren og hans kæreste klædte sig nøgne og svøbte det udleverede håndklæde om livet, vi gjorde samme og efter at have låst vores tøj inde i skab gik vi ind i receptionen. Anette og jeg var spændte for det var ikke det vi havde regnet med. I receptionen stod er en pige, vi fik et glas rødvin og satte os. Rundt om var der ca 15 mænd og de to piger var de eneste piger. Vi sad og snakkede med dem der var der, efterhånden var det ikke så mærkeligt at være der.

Det par vi var kommet sammen med sagde lige pludselig at de ville rundt i klubben for at se hvad der skete. Anette og jeg blev siddende lidt endnu for vi troede de kom tilbage, men det gjorde de ikke, så vi blev enige om at se os omkring, da vi kom hen til et rum, kunne vi igennem en rude se at de var godt i gang, og udover pigen var der fire mænd derinde, hun blev kneppet af en fremmed mens hun slikkede pik og der blev rørt ved hendes bryster, imens stod hendes fyr bare og så på med en meget stiv pik.

Vi var ikke de eneste der stod og kikkede på, da jeg tog min hånd ned til Anettes fisse var der allerede et par hænder der fingerkneppede hende, der var også nogle hænder på hendes bryster. Jeg spurgte om vi ikke skulle finde til et rum, men Anette mente det kunne vente, hun havde nu min pik i den ene hånd og en fremmed pik i den anden.

Pigen i rummet brølede sin første orgasme ud og den Pik som Anette havde i hånden gav et sprøjt sperm som gled ned af hendes lår, Anette tog en ny pik under behandling og jeg måtte bede Anette lade min være for ellers kom jeg, da jeg trådte lidt til side tog Anette en pik i den anden hånd også. Pigen inde i rummet var nu igang med en sandwich, mens hun havde en pik i munden.

Jeg ville gerne kneppe nu, så jeg foreslog igen at gå til et rum.Det var Anette med på, men hun ville i bad først. Mens hun var i bad var der en fyr, der spurgte mig om han måtte kneppe Anette, jeg sagde at det måtte han tale med Anette om, for det var jo hendes fisse det ville gå ud over. Da Anette kom ud fra badet spurgte han Anette om han måtte være med til en trekant sammen med os, Anette spurgte hvad jeg syntes, jeg sagde det var ok for mig.

Vi gik til et rum, der var åbent ud til en gang, men det var til par, der dog kunne invitere andre med ind. Da vi kom ind i rummet lagde Anette sig på en stor madras, den fremmede fyr begyndte at slikke Anettes fisse imens hun slikkede min pik. Jeg kunne se en del mænd stå udenfor. Fyren rejste sig og tog kondom på, og så trængte han ind i Anettes fisse, jeg blev liderlig af at se på det, jeg regnede ikke med at nyde at hun kneppede en fremmed pik, men det var ophidsende.

Desværre varede det ikke lang tid før fyren kom med et brøl og kort tid efter trak pikken ud og gik, jeg begyndte at kneppe Anette, men var lige ved at komme, så jeg gjorde tegn til en fyr om at komme ind, men tegnet blev opfattet af to så de kom begge to. Jeg trak mig ud, så de to fyre kunne røre Anettes fisse og tage på hendes bryster. Det varede ikke lang tid før Anette havde deres pikke i munden, hun havde begge pikke i munden på en gang.

Lidt efter kneppede de hende på tur, en i fissen og en i munden. Min pik var utrolig hård nu, og da de begge havde tømt deres ladninger, kneppede jeg Anette. Da jeg kom, måtte jeg have en pause, så vi gik ud i receptionen og skad og snakkede og nogle af dem som kneppede Anette ønskede os velkommen i klubben og vi kunne bare sige til hvis Anette skulle have fornøjelsen en anden gang. Det par vi kom sammen med var gået.

Vi gik til en minibiograf hvor der blev vist pornofilm. Da vi sad der kom der en og satte sig ved siden af Anette. Hun havde min pik i den ene hånd, pikken var lidt slap endnu. Fyren havde sat sig ved siden af Anette, begyndte at tage hende på lårene, og det varede ikke længe inden han havde fingerne inde i hendes fisse. Anette tog hans pik i hånden og den var en pæn stor pik.

Langsomt kom flere tættere på og begyndte at tage Anette på brysterne. Vi blev dog enige om at stoppe og tage hjem. Vi har siden besøgt klubben, og skal snart der hen igen så Anette kan kneppe fremmede mænd, og næste gang vil vi se hvor mange det kan blive.

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.