Slave tøsen

Det var mandag morgen, og jeg skrev til min tøs Sanne, at hun skulle finde en ekstra kvinde til grundlovsdag. Mere behøvede jeg ikke at skrive, for min lille tøs kendte udemærket til mine lyster og præferencer. Der gik heller ikke længe før hun skrev tilbage, at nu havde hun fundet en tøs, og at jeg godt kunne glæde mig det blev grundlovsdag.

Det blev grundlovsdag, og jeg troppede op i Sanne’s lejlighed. Hun åbnede døren i et catsuit som top, og en kort sort nederdel. Jeg kiggede op og ned af hende og vendte hende hårdt om og pressede hende op ad væggen. Min hånd søgte ned mellem hendes baller, og konstaterede tilfreds at buttpluggen sad på sin plads.

“Jeg håber du har været en god tøs, og dækket pænt op”, hviskede jeg i hendes øre.

Hun sagde intet, men nikkede bare. Jeg gav hende et ordenligt klask i røven, så det gav genlyd i entreen. Hun stønnede lidt og vred sig lidt da det andet slag ramte den anden balde. Jeg slap mit tag i hende, bad hende vise mig ind i stuen. Hun vendte sig om, og førte mig ind i stuen der i dagens anledning var i lækker dæmpet belysning og masser af tændte stearinlys. Jeg satte mig i sofaen, og konstaterede med tilfredshed at der lå en nøgen kvinde med et blindfold på midt på stuebordet. Hun var en flot kvinde, lyst glat hår, et par flotte strittende bryster, en lille flad mave, og en fræk glatbarberet mis hvor man kunne se de fyldige skamlæber der allerede glimtede af væde. Hendes læber var optegnet af en knaldrød læbestift, og hun lå og bed sig nervøst i dem. Hendes kinder var lettere røde, og man kunne næsten fornemme hvordan hun lå og ventede. Sanne kom ind fra køkkenet af, med en drink og bad mig tage plads i sofaen. Da jeg først sad i sofaen kunne jeg kigge direkte op mellem benene på hende der lå på bordet da hun lå med benene ud over kanten på bordet, armene var bundet over hendes hoved, og hendes ben var spredt af en spredestang. Sanne satte glasset mellem benene på hende der lå på bordet.

“Det er Louise som jeg har fundet til dig Herre”, sagde Sanne. “Hun er til din og min rådighed, og hun har skrevet under på en aftale, og her er hendes kontrakt med hendes grænser”. Hun rakte mig et a4 ark hvor der stod – “Dette er Louise’s grænser”, derudover stod der bare en underskrift nederst. Jeg nikkede tilfreds – Der var altså ikke noget jeg skulle tage højde for.

Jeg kiggede på Sanne der stod ved siden af bordet. Hun var også en fræk sag som hun stod der. Hun havde også lyst hår, og et par fyldige bryster kunne nemt ses gennem catsuiten. Hun havde håret løst siddende, og hun havde også en knaldrøv læbestift på til at indramme hendes frække mund. Hun havde enb diskret makeup på. Længere nede havde hun en lille fræk mave, en røv der indbød til at give den et par klask, og en fræk fisse der smagte sødt og frækt. Hun var en lækker lille sag at kigge på.

“Kom her over Tøs”, sagde jeg til Sanne, og hun kom hen til mig og stillede sig med let spredte ben så jeg kunne se hendes venusbjerg var lettere hævet af liderlighed. Man kunne lige ane buttpluggen mellem ben. Jeg lænede mig frem, og tog min drink. “Vis mig hvad du har skaffet mig”.

Sanne stillede sig ved siden af bordet, og lod sine fingre glide hen over Louise’s bryster. “Dette din ejendom i dag Herre”, sagde Sanne. Hun nev i hendes højre brystvorte ganske hårdt, og man kunne hvordan Louise hun prøvede at ligge stille, mens der gled et lille gisp hen over hendes læber. “Hun er en fræk sag på 34, og hun har lovet at være til vores rådighed i dag.”. Hun flyttede sine hænder op til Louise’s mund, og lod en finger glide ind mellem hendes let spredte læber. Louise slikkede grådigt på fingeren, mens hun stønnede let. Der var ingen tvivl om at hun var liderlig, og spændt på hvad der skulle ske.

“Lad mig se hendes frække mis”, sagde jeg til Sanne. Sanne kravelede op på bordet, og satte sig på Louise’s mave med et ben på hver side af hendes krop. Hun sad med front ned mod mig. Hun spredte Louise’s ben lidt mere ud til hver side, og spredte hendes skamlæber med sine slanke fingre. Louise vred sig ved berøringen. Jeg nippede til min drink, og nød synet. “Sæt dig på hendes hoved”, sagde jeg til Sanne. Hun lystrede og møvede sig længere op på bordet så hendes fisse var lige over Louise’s hoved. Hun pressede sin våde fisse ned mod Louise’s læber og frække tunge der allerede var på vej ud mellem læberne. Louise slikkede Sanne’s skamlæber og legede med tungen i hendes våde fisse. Sanne lukkede øjnene og stønnede let.

Jeg satte glasset fra mig, og åbnede mine bukser og trak pikken frem. Synet af Sanne der sad overskrævs på Louise’s hoved, og Louise’s frække tunge der legede med Sanne’s fisse og røv var frækt. Langsomt gned jeg på på min pik, og satte mig tilbage i stolen.

Sanne satte sig hårdt ned over Louise’s mund, så hun lukkede for luften til Louise’s vejrtrækning. Hun nev Louise i begge brystvorter samtidig, mens hun vred underlivet hen over hendes mund. Først efter 30 sekunder, eller måske endda mere rejste hun sig lidt op så Louise fik lidt luft. Det var tydeligt at se hun nød det, det var lige før safterne drev af hendes fisse der lå åben lige foran mig. Sanne satte sig lidt længere frem, så det ikke var hendes fisse der nød godt af Louise’s tunge, men hendes røv. Buttpluggen sad der stadig, så man kunen se Louise’s tunge lege med området rundt om den. Sanne flyttede sine hænder til sine balder og spredte dem så Louise’s tunge bedre kunne komme til. Hun trak forsigtigt i sin buttplug, så den gled halvt ud før hun stødte den ind igen. Hun trak den halvt ud igen, og Louise’s tunge legede med Sanne’s røv. Sanne stønnede kraftigt nu, og hun kiggede på mig. Jeg rystede stille på hovedet – Nej, tøs – Du må ikke komme endnu var hvad blikket fortalte hende. Hun løftede sig lidt mere, og trak så sin buttplug ud, og lod den glide ind i Louise’s mund. Hun slikkede den grådigt alt imens Sanne rejste sig.

Hun gled ud på gulvet og rakte ud efter en kasse der stod under bordet. Det var hendes samling af forskelligt legetøj. Hun trak et par brystklemmer frem, og satte dem til rette på Louise’s strittende bryster. En kæde forbandt de to klemmer, og hun trak langsomt men sikkert i den, til hun havde sikret sig at de sad ordentligt fast. Louise lå stadig og suttede på Buttpluggen, så Sanne tog et slips vi havde brugt før, og bandt hen over Louise’s mund, så buttpluggen ikke kunne spyttes ud. Dernæst tog hun en buttplug mere fra kassen og lod den glide ind i Louise’s våde fisse. Da først safterne drev af den, så satte hun den mod hendes lille stjerne og begyndte at presse den ind. Louise vred sig, men Sanne pressede Buttpluggen i bund og lod den sidde.

“Hvis du taber den, så får du ingen orgasme i dag”, hviskede hun til Louise.

Dernæst tog hun en We-Vibe op af kassen og førte den ind i Louise’s våde fisse, og tændte for den. Louise lå nu bundet foran mig, med en buttplug i sin mund, en buttplug i sin røv, en vibrator i fissen og et par klemmer på hendes bryster. Hun havde stadig blindfold på, så hun kunne ikke se hvad der skete. Jeg sad stadig og gned langsomt på min pik og da Sanne var færdig med Louise vendte hun sig mod mig. Hendes øjne svømmede af liderlighed. Jeg viftede hende hen til mig og hun kom hen og stillede sig foran min stol.

“Du har skaffet en fin tøs Sanne”, sagde jeg. “Men du har glemt mig i alt det her, har du ikke?”. Hun rystede på hovedet, men jeg fortsatte “Jeg har siddet her længe med en stiv pik, og du har ikke en eneste gang skænket min pik en tanke. Hent en pisk til mig!”. Hun bukkede hovedet og gik hen i kassen og trak en flogger frem og gik hen og satte sig i bydende stilling foran mig. Hun sad på knæ, med let spredte ben, hovedet bøjet og armene rakte pisken frem imod mig. Jeg rejste mig op og tog pisken fra hende, og løftede hendes hage. Min pik stod ret ud af mine bukser, ikke langt fra Sanne’s hoved, men jeg ignorede at hun slikkede sig om læberne. Jeg gik om bagved hende, og bøjede hendes hoved bagover, så hendes bryster strittede frækt. Jeg tog pisken i højre hånd, og tog et skridt til siden, så jeg kunne ramme hendes strittende brystvorter. Jeg svang pisken, og ramte den højre vorte rent. Hun stønnede let. Ovre fra bordet kom der også et gisp, det var Louise der var ved at kommme. Lyden fra pisken var nem at genkende og det var tydeligt at det var det hun reagerede på. Jeg smilede bredt da jeg hørte pigernes reaktion på pisken. Jeg gav hendes dejlige bryster et par slag mere. Sanne bed sig i læberne, det var tydeligt at hun nød det. Jeg smed bukserne og skjorten, og gik hen foran hende. Uden nogen tøven stak jeg pikken langt ned i hendes hals. Hun gispede efter vejret da jeg begyndte at kneppe hendes frække mund. Jeg stak pikken i bund, og gav hende en lille lussing. “Du har været en god tøs i dag, så måske du får lov til at komme”, sagde jeg til hende. Jeg holdte hende for næsen, mens jeg holdte min pik i hendes mund. Jeg talte til ti meget langsomt, og først da jeg nåede ti trak jeg pikken ud af hendes mund. Hun bøjede sig forover mens hun hostede lidt og savlen løb ned af hendes bryster.

Ovre fra bordet kunne jeg se at Louise lå og vred sig. “Jeg tror hun er ved at komme”, sagde jeg til Sanne. “Hjælp hende lidt på vej”.

Sanne rejste sig, og gik hen til Louise og satte sig mellem hendes ben. Hun lod sin tunge glide op ad hendes inderlår, og hele vejen op til hendes klit. Louise reagerede med det samme. Hun begyndte at vride sig endnu mere. Jeg havde set Sanne slikke mange kvinde, og der var ikke nogen der ikke var kommet under hendes kyndige tunge. Jeg bøjede mig ind over bordet og trak vibratoren ud af Louise’s fisse så Sanne’s tunge kunne komme bedre til. Dernæst fjernede jeg Louise’s blindfold, og slipset fra hendes mund og buttpluggen som hun stadig havde i munden. Så stak jeg min pik ind mellem hendes frække læber og for første gang kunne jeg mærke hendes tunge på min pik. Hun var erfaren piksutter, og hun vidste hvad hun ville have. Men jeg vidste også hvad jeg ville, så jeg tog et fast tag i hendes hår, og kneppede hendes mund langsomt og dybt. Hun vred sig mere og mere – Sanne havde fundet hendes klit, og jeg kunne se hvordan hendes tunge bare legede den. Det var på tide at få Louise til at komme, så jeg trak pikken ud af hendes mund, og kyssede hende dybt mens jeg trak i kæden til hendes brystklemmer. Min tunges leg med hendes tunge. Det konstante træk i hendes bryster og Sanne’s kyndige tunge var for meget for hende. Hun kom med et brag, og hele hendes krop rystede af orgasmen der bare blev ved med at rulle ind over hende.

Louise lå slapt på bordet da jeg bad Sanne om at løsne hende. Langsomt kom hun til sig selv igen. Jeg satte mig i sofaen med pikken strittende ud i luften. Jeg vinkede Louise hen til mig, og bad hende om at sætte sig på skødet af mig, med fronten mod mig. Hun gjorde som jeg bad, og satte sig ned over min pik mens hun bare gled i bund. Hun var så våd. Sanne kom hen og satte sig på gulvet foran mig, og skiftesvis slikkede mine nosser, skaftet på min pik og så Louise’s frække røv. Hun lod en finger glide ind i Louise’s stramme røv, og slikkede den samtidig med sin tunge. Jeg stønnede stille, og lod min ene hånd vandre ned på Louise’s røv og med den anden fjernede jeg hendes brystklemmer. Hun jamrede lidt da blodet begyndte at løbe tilbage til de ømme brystvorter. Eller også var det fordi hun nød at mærke Louise’s tunge og finger i hendes røv. Jeg trak pikken ud af hende, og satte hovedet af den mod hendes røv. Langsomt vrikkede hun med røven, og stille og roligt gled min pik ind i hendes stramme røv. Sanne’s tunge prøvede at komme til, og godt hjulpet af hendes våde tunge, og masser af spyt så gled jeg i bund i Louise’s røv.

Jeg kneppede hende langsomt i røven, og tog fat i Sanne’s hår, og trak hendes hoved ned til min røv, så kunne hun få lov til at slikke den hvilket hun gjorde med største velbehag. Jeg nød at mærke hendes frække tunge lege med min røv, alt imens min pik bankede ud og ind af Louise. Jeg kunne mærke at jeg var tæt på, så jeg stoppede pigerne og rejste mig op. Jeg bad Sanne om at sætte sig i sofaen. Dernæst tog jeg Louise hen til bordet igen, og satte hende på knæ foran det, og bukkede hende ind over bordet så røven strittede indbydende imod mig. Så tog jeg hende bagfra, først i røven. Så i fissen og så i røven igen. Jeg kiggede på Sanne. Kunne se hvordan hun nød at se mig kneppe en anden mens hun bare sad og så på. Hun begyndte at lege med sin fisse mens hun sendte mig lange blikke. Jeg vidste at hun ville give alt for at deltage, men jeg vidste også at hun nød lige så meget bare at sidde og kigge hjælpeløst på.

Til sidst forbarmede jeg mig, og vinkede Sanne hen og trak pikken ud af Louise. “Kom Sanne, nu er det din tur”. Jeg bad Sanne om at ligge sig på maven hen over bordet. Så tog jeg Louise’s hoved og pressede det ind imod Sanne’s røv. Så tog jeg en dildo fra kassen og pressede den mod Sanne’s lille stjerne der gav grådigt efter. Jeg kneppede hendes røv med dildoen, og Louise’s tunge legede med hendes fisse og røv. Sanne var helt væk i sin egen liderlighed. Hun stønnede og vred sig, og jeg vidste at hun var tæt på. Jeg stoppede Louise og trak dildoen ud af Sanne’s lille røv. Hun brokkede sig højlydt. Jeg bukkede hende ind over bordet, og stak min pik i hendes røv. Denne gang kneppede jeg hende dybt og hurtigt, og pressede Louise’s hoved ind i min røv. Jeg mærkede hendes tunge lege med mit røvhul og hvordan orgasmen kom rullende. Jeg trak pikken ud af Sanne’s røv, og spillede min pik ud over hendes røv, alt imens Louise’s tunge fortsatte med at lege. Jeg sprøjtede i lange sprøjt ud over Sanne’s ryg, men da hun mærkede det første sprøjt vendte hun sig om, og satte sin tunge på min pik og malkede det sidste ud af den. Jeg trak hendes hoved helt ned over hendes pik, og Louise fjernede sin tunge fra min røv, og kom om til Sanne. Jeg fjernede min pik fra Sanne’s hals og stak den langt ned i Louise’s istedet. Kunne mærke hvordan hun forsøgte at finde de sidste rester af sperm med sin tunge. Efter nogle sekunder trak jeg mig ud igen, og satte mig udmattet tilbage i sofaen. De to piger kyssede dybt med hinanden for at dele de sidste rester af sperm, og så kom de også hen til mig og satte sig trætte ved hver min side.

 

 

 

 

Det var på tide jeg blandede mig, og jeg rejste mig og kiggede i den kasse der stod ved siden af min stol. Der havde Sanne sørget for at sætte kassen med alt hendes legetøj frem.

 

 

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.