Processed with VSCO with g3 preset

Cafe Rust

Det her er sket for så lang tid siden, at jeg ikke kan huske detaljerne, men kun de store træk, men det var mindst lige så godt, som jeg beskriver det her.

Jeg tager en sommeraften på min lokale cafe/diskotek Cafe Rust, hvor jeg møder en meget sød, køn og ung lille kvinde, der er taget til staden med sin bror og en af hans venner. Vi snakker, hygger og jeg danser med hende.

Da Rust lukker kl. 3 om natten, har hun og jeg danset en del – også tæt, så da hun skal vælge om hun vil hjem og sove med sin snorkende broder hos vennen eller tage hjem til mig og “sove”, bestemmer hun sig hurtigt for at gå med mig hjem.

Vi går hjem hånd i hånd og lærer hinanden lidt bedre at kende, nu da vi kan tale normalt sammen uden høj musik og støj.

Da vi kommer hjem, kommer vi kun lige ind af døren, før vi kaster os over hinanden. Vi bliver hurtigt enige om at tage et bad sammen, så vi kan få cigaretrøgen ud af vores hud og hår.

I badet sæber vi hinanden ind og jeg kæler for hendes bryster samtidig med at hun gør min pik stiv ved at gnide den frem og tilbage, mens vi grådigt kysser hinanden. Min hånd kæler for hendes mave og når ned og kæler for hendes klitoris. Hendes kys suger mig ind, mens hun nyder mine kærtegn.

Vi tørrer hurtigt hinanden og hun kravler i min seng og lægger sig på ryggen. Jeg kravler kyssende op af hendes ben og hun spreder benene, så jeg kan komme til. Jeg kysser og slikker hende og hendes åndedræt bliver hurtig og heftigt. Hun er liderlig våd og smager dejligt, så jeg slikker det bedste jeg har lært, hvilken hun nyder.

Efter lidt tid tager hun fat i mit hoved og kræver at jeg tager hende. Jeg kravler kyssende op af hende og kysser og slikker hendes dejlige bryster, samtidig med at min stive pik nærmer mig hendes våde grotte. Jeg stikker den ind samtidigt med at jeg kysser hende. Hun kaster sine ben rundt om mig og kysser mig begærligt, mens hun presser min pik op i sig. Jeg bevæger mig ind og ud af hende og tager hende dybt og efter kort tid kommer hun, så hele hendes krop ryster. Jeg fortsætter med at tage hende indtil jeg kommer i en dejlig kraftig orgasme og skyder min sperm op i hende, hvorefter vi trætte falder i søvn i hinandens arme.

Jeg vågner da jeg mærker at hun ligger tæt på mig og kæler for min pik. Da jeg åbner øjnene i den tidlige morgensol, kigger jeg lige ind i hendes dejlig smilende øjne. Hun bevæger sig tæt ned at min krop, så jeg kan mærke hendes bryster mod min hud, indtil hun kommer til min pik, som hun begærligt kysser og slikker, mens hun gnider min pik frem og tilbage. Det føles rigtig dejligt og hun ser dejlig ud med min pik i munden.

Jeg kæler for hendes bryster og får drejet hende, så jeg kan nå og kæle for hendes klitoris. Hun kommer med et dybt støn med min pik i munden. Hun slikker videre, men må holde pauser, når mine kærtegn bliver for dejlige til at hun kan koncentrere sig.

Hun tager fat i min pik, sætter sig på mig og fører den op i sig, mens hun udstøder et langt suk. Hun lægger sig ned mod mit bryst og giver mig et langt kys. Jeg bevæger mig ind og ud af hende. Hendes åndedræt bliver hurtigere. Jeg tager fat om hendes numse og presser mig dybt op i hendes, mens hun kommer med små klynk.

Hun sætter sig op og rider min pik, mens jeg kæler for hendes bryster. Jeg støder dybt op i hende og pludselig kommer hun i en rystende orgasme, som klemmer min pik. Da hun er kommet ned på jorden igen, rider hun videre. Jeg støder hårdere og hårdere indtil jeg kommer i en kraftig orgasme oppe i hende, hvorefter vi falder i søvn i hinandens arme.

Da vi vågner nogle timer senere er vi sultne og går nøgne ud og kigger i mit køkken og køleskab, men jeg har stort set intet spiseligt, andet end ketchup og lign., så vi tager et glas vand. Mens vi står i køkkenet kan vi ikke holde fingrene fra hinanden, så vi hopper i seng igen, hvor vi ligger tæt og kysser og kæler for hinanden.

Jeg kæler hendes klitoris, samtidig med at jeg kysser hendes bryster og stikker et par fingre op i hendes våde grotte, så hun klynker og beder mig om at tage hende bagfra. Hun stiller sig på alle fire og kigger tilbage på min stive pik, som jeg fører hen imod hendes varme våde hul. Hun udstøder et dybt suk, da jeg trænger ind i hende og tager hende i dybe lange stød. Hendes åndedræt bliver heftigt og efter kort tid kommer hun i en kraftig orgasme, som pumper min pik, så jeg kommer med et brøl og sprøjter dybt op i hendes, hver gang hun trækker sig sammen.

Vi falder næsten bevidstløse om i hinandens arme og falder endnu engang i søvn.

Epilog – uden sex

Da vi vågner sent om eftermiddagen er vi så sultne at jeg invitere hende på middag – på Rust.

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.