Hos din ven

Festen sluttede og vi valgte som mange andre at blive og sove hos din ven. Det var en god måde, at slutte det hele af på, også lovede vi også, at hjælpe med oprydningen dagen efter. Vi sov alle sammen i hans stue, hvilket var ret dejligt, for vi kunne snakke sammen alle sammen. Du og jeg lå helt tæt op ad hinanden under vores dyne på madrassen, jeg havde hun min croptop på og du lå helt nøgen. Det blev tid til at sove og alle faldt i søvn på nær os. Vi blev ved med og ligge og nusse hinanden. Du tog på min krop, stak en våd finger mellem mine ben, små stønnede i mit øre, du prøvede virkelig at gøre mig liderlig. Det blev jeg, min bryster blev helt stive, da du rørte dem og jeg begyndte, at ligge uroligt og kunne ikke holde mine støn tilbage.

Vi besluttede os for at vi vil kneppe, men ikke her foran alle de andre. Så vi gik nedenunder, så de andre ikke skulle høre os.

Du stod op ad døren til hans soveværelse, hvor jeg gav dig et blowjob. Det var ubeskriveligt rart. Jeg blev taget op, vi snavede, rørte hinanden alle steder på kroppen og stønnede. Du vendte mig mod døren og spurgte fræk, hvad du vil have. Jeg svarede, at jeg vil have du slikkede min fisse og gennem gennemkneppede mig, så jeg ikke kunne gå dagen efter, at du skulle behandle mig som et stykke legetøj, for jeg trængte virkeligt til det frække og vilde sex. Mit ønske blev opfyldt. Du kneppede mig så hårdt, at jeg efter du var kommet, helt færdig men var rigtigt glad.

Der lå vi på gulvet, på vores madras med dynen helt færdige med den frækkeste følelse. Om morgen ville du have et blowjob, for du var stadig mega liderlig. Vi gjorde det på trappen og det endte med, at vi blev opdaget. Dine venner spurgte, om de måtte se os have sex, på en sjov måde, for ikke at få os til at komme.

Vi gik i gang. Vi gjorde det hårdt, vildt og med en masse stillinger.

About f

d

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.