SM Opdagelse

Mit Navn er Lise og i dag har jeg fået lov at dele min oplevelse med min mand ’CL’ med jer. CL er selvfølgelig et dæknavn ?

En aften da CL(SM-manden i mit liv) og jeg var gået i seng, lå jeg på maven. Han tog dynen væk og strøg mig over ryggen. Det tændte straks. Han har sin egen måde at berøre mig på – skiftevis fjerlet og fast. Han kredser op og ned ad lårene, meget tæt på de erogene zoner. Når han så endelig lige netop strejfer klitoris, går der en ‘elektrisk’ strøm gennem kroppen.

Han trængte op i skeden med et par fingre, der blev til fire, vil jeg tro. Han kørte hårdt frem og tilbage, vippede med fingrene deroppe, og pludselig var det berømte G-punkt aktiveret. Det tog næsten vejret fra mig, og jeg mærkede en varm strøm fra skeden, der blev til en våd plamage under mig.

Jeg var ikke helt klar over om jeg havde tisset, men det føltes ikke sådan. Jeg var nu også ligeglad, for det var en meget stærk følelse. Jeg var ikke bundet, men følte mig alligevel holdt fast.

Et par dage efter tænkte jeg, at hvis jeg var bundet, kunne det blive en endnu større oplevelse. Det fortalte jeg CL, og han nikkede smilende.

Jeg har spekuleret på om jeg kunne få en orgasme, uden at spænde op og ligge på en bestemt måde. Jeg har været tæt på, sammen med CL – uden at det toppede. Jeg har også truffet en beslutning om, at hvis jeg ikke kunne, så vil jeg kontakte en sexterapeut for orgasmetræning. Jeg har opdaget min krop og mine lyster på en hel ny måde, og jeg vil nyde det så meget, som jeg overhovedet har mulighed for at nyde det.

Jeg kan heldigvis spare de penge – for jeg kan få en orgasme uden at spænde op – hør engang…

Det var en tirsdag, jeg kom fra arbejde og fortalte CL, at han havde tændt mig, mellem kl. 12 og 13. Det var mærkeligt, fordi lysten lige pludselig kom væltende ind over mig.

Jeg fantaserede om at være bundet og CL var om mig hele tiden – hård og blid, men hele tiden kærlig. Jeg måtte på toilettet og have et minibind på. Jeg var sjaskvåd, havde sug i maven og trak vejret hurtigt (godt at jeg for det meste arbejder alene). Da jeg kom hjem, fik vi en kop te og CL fortalte at han i ca. det tidsrum havde nogle ‘skumle’ tanker omkring mig…

Om aftenen havde vi et par timer for os selv. CL bad mig tænde godt op med fyrfadslys, skrue op for varmen og tage mit tøj af.

Mmmm – forventningen steg.

Han blindfoldede mig, bad mig lægge mig på sengen og gå ind i mig selv, slappe helt af. Dejligt, men ups – jeg havde ikke fået slukket for mobiltelefonen. Jeg fortalte det da CL skulle til at fiksere mig.

Ærgerligt – om igen med at slappe af.

Det er vigtigt for psyken og kroppen, og jeg nyder at være tvunget til at slappe af, især med bind for øjnene. Endelig kom CL og satte manchetter på ankler og håndled. Mit hjem er ikke forberedt til opbindinger endnu, så armene blev bare bundet sammen og lagt over hovedet, benene blev bundet fast.

Så lå jeg lidt igen inden dynen blev trukket væk. Det gør noget helt specielt ved mig at ligge bundet og være helt i hans magt. Han strøg mig over kroppen og stoppede ved brystvorterne. Han klemte dem – pinte dem. Det gjorde ondt.

Jeg tændte ikke på det, men følte bare smerte, som alligevel gjorde noget ved mig. Han slap brystvorterne og jeg trak vejret mere normalt igen, men kort efter pinte han dem igen. Smerten var større. Uforklarligt at jeg var ved at skrige og alligevel måtte han ikke stoppe…

CL smurte noget på nede i skridtet, som varmede. Han tændte en vibrator og pumpede med noget luft. Det forvirrede mig lidt, for jeg kunne ikke genkalde mig billedet af, hvad det var. Alle mine sanser er vakt for at gætte mig til, hvad han vil gøre. Jeg kom dog på andre tanker da dildoen snurrede og blev ført op i skeden – ind og ud og rundt – og op på klitoris og lege, stille og roligt.

Han vendte tilbage til mine stakkels brystvorter – og legede så mere intenst nede i skridtet. Jeg holdt vejret lidt, for jeg kunne mærke, at der var en ny følelse, som en slumrende vulkan, der lige pludselig kommer i udbrud, for orgasmen kom bare væltende, den bølgede igennem kroppen. Det var en helt speciel orgasme.

Det var bare så dejligt at opleve. Jeg var oppe at kysse stjernerne…

Jeg tror desværre at det er de færreste der oplever et så rigt sexliv. Det kunne jeg godt unde mine medsøstre (Jeg låner dog ikke min SM-mand ud til nogen …)

Da CL bagefter sad og holdt om mig sagde jeg, at det ville være dejligt med et par dage en gang imellem, hvor vi bare var os to. Ingen forpligtelser – bare slappe af, gå ture, læse og elske uden dagligdagens begrænsninger – bare os to.

Vi blev også enige om, at der skulle et par kroge i væggen, og senere nogle i loftet…. Ja det beriger ens liv på mange områder. Det er bare ærgerligt at det skal foregå lidt i det skjulte. Jeg skammer mig ikke over vores liv, men det kan jo støde nogle mennesker, som ikke kan forstå at det kan være så smukt og givende.

About Line

zhenzar

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.