Anne’s opdragelse

Rene lænede sig tilfreds tilbage i skrivebordsstolen, med et lettet smil om læberne.

De sidste 2 uger var Anne langsomt blevet mere og mere krævende, og spids i sin opførsel, og Rene vidste kun alt for godt hvad årsagen var. Hun var blevet dybt seksuelt frustreret, ikke fordi de ikke elskede regelmæssigt og kærligt, men han vidste at det ikke var nok for hende. Jo hun nød virkelig når han forelsket lagde op til deres elskovsaftener, og de efter de indledende kys og kærtegn endte i dobbeltsengen, hvor han nænsomt og følsomt kyssede sig vej over alle hendes erogene zoner, for at forsigtigt trænge op i hende, når han havde sikret sig at hun var fugtig og klar. Han holdt desværre aldrig ret længe, og kun sjældent nåede hun at blive klar, inden han udstødte et undertrykt grynt, og trak sig ud, kyssede hende på øjnene, mens han forsikrede hende om at det havde været skønt.

Hun lå nu frustreret med ryggen til, og hørte hans stille snorken mens hun var lysvågen. 

Hvor var den mand, som kunne læse hende, tage hende dybt, hårdt, råt og mandigt, uden først at spørge om lov. Ham der bare tog hvad han ville have som den naturligste ret i verden.

Rene vidste, at hvis der skulle være bare lidt familiehygge i den kommende sommerferie, så var der kun en kur, som kunne få hende til igen at fokusere på ham og familien, og ikke sin egen uforløste liderlighed.

MASTER.

Hun havde et par gange tidligere været på besøg hos master, og begge gange kommet tilbage som en ny rolig og velafbalanceret kvinde.

Rene vidste aldrig nøjagtigt hvad der foregik hos Master, men resultatet var fantastisk, og de røde striber på hele kroppen talte sit tydelige sprog.

Denne gang havde hun dog været endnu mere urimelig i sine krav, og hendes opførsel havde været fuldstændigt uudholdelig.

Rene havde derfor skrevet til Master og forklaret situationen, og spurgt om ikke Master kunne finde en tid til Anne, ind for få dage. Heldet var med ham, for der var netop dagen før indløbet et afbud, så der blev plads allerede den kommende lørdag aften.

Med denne bookning på plads ringede han til Peter aflyste deres middagsaftale, uden at fortælle det til Anne.

Lørdag gjorde den ultra smukke Anne sig klar til det forventede middagsselskab, lagde en makeup, som fik kæben til at falde, tag sit nyeste frække undertøj på. En sort halvskåls Bh, som fik brysterne til at ligge folt præsenteret, med vorterne lig over kanten så man kunne ane dem gennem den halvt gennemsigtige skjortebluse. Et par sorte hipster trusser, selvsiddende sorte strømper, som efterlod et lille stykke bar let solbrun hud, og derover en stram, kort kjole og et par højhælede sko.Til slut, et par pust med en velduftende parfume. Ready to kill.

Rene havde for at fuldende arrangementet også gjort sig klar med smoking, og højglans polerede laksko.

Da klokken var 1730 tog han galant hendes hånd, og spurgte med et lille smil, om hun var klar? (hun skulle bare vide), og førte hende ud i bilen.

Fortsættelse følger.

Kapitel 2

 Da de var kommet udenfor byen, kørte Rene ind på en parkeringsplads i skoven, og straks begyndte Anne at spørge hvad der skete.

Rene vendte sig langsomt om mod Anne, og kiggede hende dybt i øjnene. ”Anne, du ved jeg elsker dig meget meget højt ikke?” Anne nikker stille, Vi skal ikke ud til middag hos Peter i aften,  de sidste par uger er du blevet mere og mere irritabel, krævende og dominerende at være sammen med, og nu kan jeg ikke klare mere. Derfor har jeg lavet en aftale, med den MASTER, hvor du før har været i behandling, når du var blevet for frustreret.” Nej, nej, nej ikke det tryglede Anne, hun kunne godt huske hvad der var sket de forrige gange. Det havde været hårdt og krævende, og givet mange striber og blå mærker, men hun havde også opnået nogle orgasmer som aldrig tidligere, og de havde givet hende en ro i kussen, som forplantede sig til hele kroppen. Hun var på en måde kommet i balance med sig selv, var blevet kærlig og omsorgsfuld overfor Rene, så de havde haft de bedste 6 måneder i deres forhold. 

”Anne! Det er ikke til diskussion, jeg har bestilt et 24 timers kursus, og vi kører over til ham nu. Hvis ikke du gennemfører kurset skal du ikke komme tilbage, for som du er nu, føler jeg mig nedgjort og ydmyget i mit eget hjem. Kan du forstå det?

Anne nikker, hun elsker nemlig også Rene meget højt, og vil gøre alt for ikke at miste ham.

”Anne, du kender masters regler, han vil ikke tolerere, at hanselever bærer undertøj i hans hus, så du bliver nødt til at give mig BH og dine trusser.”

Anne tøver lidt, men kan huske hvad der sker, hvis man ikke efterkommer MASTERS regler, så hun trækker nederdelen op, og trækker trusserne ned, og kan allerede mærke hvor nøgen hun føler sig.

Så knapper hun blusen op, for selv om man kan se hendes bryster over kanten i BH’en, ved hun at den er forbudt. Hun finder hægten, og af ryger BH’en, nu føler hun sig utrolig sårbar. På med blusen igen, og selv om hun ikke vil, er hun blevet en smule ophidset ved minderne fra de tidligere besøg, så rene, kan se de strittende vorter presse på stoffet, som for at komme fri.

Nu går turen videre til MASTER.

Da de kører op foran hans landejendom forsvinder Anne ind i sig selv, det er som om hun får flashbacks, og tiden står stille.

Rene går galant rundt om bilen, åbner døren,  tager hendes hånd og hjælper ud af bilen. Støttende sig til Rene’s arm går hun i sine stilletter usikkert, som om hendes ben ikke kan bære hende op mod hoveddøren.

Renen banker på, hun hører nogle skridt nærme sig, døren går op. Der står han så høj, slank og sorthåret, og byder dem med et bredt smil velkommen.

Da de er inde i halen, bliver Anne bedt om at stå lidt til en side, mens MASTER og Rene taler sammen.

Hun står i en døs, men hører ord som. Jeg har tillid til, at du formår at bringe den Anne jeg elsker tilbage, Du har fuld råderet over hende, hvis hun ikke gennemfører, så ring og aflys afhentningen, ellers kommer jeg om et døgn.

Rene vender sig mod hende, og visker et ”jeg elsker dig” inden han går ud af døren.

 

 

Kapitel 3

Da døren lukkede sig efter rene, vendte MASTER sig mod mig.

Anne – Kan du bekræfte at du er her frivilligt for at gennemgå et 24times opdragelseskursu?

Jeg kigger ned og svarer med svag stemme – ja.

Anne – Kan du bekræfte, at du har overholdt mine instruktioner angående påklædning i mit hjem?

Ja.

Anne – Jeg giver dig nu et halsbånd på, som symbol på at jeg har fuld ret til at bruge, eller misbruge din krop, så længe du bærer halsbåndet. Du har til enhver tid ret til at tage halsbåndet af, og ringe efter en taxa, er det forstået?

Ja.

Anne du er nu min elev.

Herefter satte MASTER en kæde fast i mit halsbånd, og førte mig hen til en dør, åbnede den og ledte mig ind.

Dette er dit rum mens du er i træning, følg instruktionerne, og kom ud til mig inden 30minutter, og så gik han.

Jeg kiggede mig omkring i værelset det var lille ca 5kvm, havde et toilet, en håndvask med et spejl over, en lille reol, og et tyndt liggeunderlag med et tæppe over på gulvet.

På væggen var der også en lille rød lampe med en klokke under.

På reolen lå en side med, instruktioner, HUSREGLER, og en side med Billeder POSITIONER.

Instruktioner:

Læs husreglerne og overhold dem til enhver tid.

Studer siden med Positioner og lær dem.

Tag dit tøj af, og ifør dig den kjole som ligger på liggeunderlaget. Tag dit eget tøj op, og indfri dig hos MASTER

 

Husregler:

1 Tal aldrig med mindre du bliver stillet et spørgsmål.

2.Bær aldrig andre klæder end dem MASTER beder dig om.

3.Gå aldrig ind i et rum hvor MASTER opholder sig, uden at have fået tilladelse.

4.Anvend altid ordet MASTER i forbindelse med svar på spørgsmål.

5. Såfremt du ikke får andre instruktioner indtager du altid position 1.

6.Forsøg aldrig at dække bryster eller fisse.

7. Al træning foregår i sektioner, og du vil kun have mulighed for at tage halsbåndet af mellem sektionerne.

8.Hvis klokken ringer og lyset i dit værelse lyser skal du umiddelbart infinde dig hos MASTER.

9..Du må ikke bære nogen form for makeup.

 

Positioner:

1.    Stående, med armene foldet bag på ryggen, og let spredte ben.

2.    Siddende på knæ, med vægten på hælene og rank ryg. Benene skal være spredt, og dine hænder liggende på lårerne med håndfladen opad.

3.    Liggende på ryggen med armene langs siden, håndflader opad, og vidt spredte ben.

4.    Liggende på knæ med overkroppen bøjet fremover og underarmene og panden hvilende på gulvet. Benene skal være spredt og svaj i ryggen, så din numse stritter flot.

5.    På legebænken. En plade på hjul, med en justerbar T-stang i midten, et par bøjler til anklerne og et par håndtag man kan holde i med hænderne.

6.    Stående med spredte ben , og bukket ind over sofaryglænet.

 

Jeg var ved at gå i panik, for hvor lang tid havde jeg brugt på at læse instruktionerne.

Jeg skyndte mig at tage mit tøj af og tage kjolen på….. Det var en enkelt lærredskjole. Den havde lange ærmer, var udringet så begge bryster var nøgne, med en lille strop som kunne knappes på den ene skulder til at holde den sammen ved halsen, 3 store knapper fra lige underbrysterne til lige under navlen, herfra var den skåret ud til siderne, så min fisse og mine ben altid var synlig. Bagtil havde den en langs slids fra over landen.  man bemærkede den ikke når man stod op, men hvis jeg bukkede mig frem skiltes den så min røv blev blottet. Jeg følte mig mere nøgen end hvis jeg ikke havde haft noget tøj på. Det var sikkert også MASTERS mening.

Jeg knappede kjolen og skyndte mig ud i stuen, for ikke at komme for sent.

Gik hurtigt over foran MASTER og stillede mig i position 1.

Master læste videre i sin bog og lod som om han ikke havde bemærket mig.

Efter hvad der syntes som en evighed kiggede MASTER op på mig.

 

Kapitel 4.

Anne! Rene var meget fortvivlet da han ringede, han anede hvad han skulle gøre, han følte at jeres ægteskab var ved at gå i opløsning, og at han ikke var i stand til at opfylde dine behov.

Du vil nu gennem dette døgn lære at føle hans rådvildhed, den smerte som han følte, du vil lære, at være taknemmelig for det du får, og det du ikke får, uanset om du føler det retfærdigt eller ej.

Du vil mærke hvordan det føles ikke at have kontrol over sin egen krop, sine egne følelser.  Er det forstået?

Ja MASTER fil jeg lidt tøvende fremhvisket.

Tal tydeligt når jeg spørger dig!

Ja MASTER jeg er klar over det, og accepterer.

Godt kom her over, og læg dig ind over mit skød, så starter undervisningen.

Jeg gjorde som befalet, og mærkede hvordan kjolen skiltes i slidsen, så mine baller og min fisse lå blottet for MASTER.

Pludselig troede jeg verden eksploderede, der landede et meget hårdt slag på min højre balle fra MASTERS hånd, og jeg røg op, med et skrig, men MASTER var forberedt, og holdt mine håndled som i en skruestik bag min ryg.

Han fortsatte i en rytme hvor smerten hver gang lige nøjagtigt havde skiftet til en sød kløe, inden det næste slag ramte. Da jeg troede der var ved at gå ild i mine balder blev der en pause, hvor han stille masserede dem, hvilket føltes både dejligt og utroligt ømt.

Så da smerten var næsten væk, kom det igen, og denne gang havde han taget fat i den hårdbørste som jeg havde set ligge på bordet ved siden af hans stol. Mine allerede gloende balder blev igen og igen ramt af den ubarmhjertige hårdbørste, og jeg kæmpede formålsløst for at slippe fri, men slagene fortsatte til jeg troede de ville sprænge. Så stoppede han, kærtegnede mine balder og roste mig for hvordan jeg havde modtaget min straf. Han bad mig nu rejse mig, og takke for lektionen hvilket jeg gjorde på den mest ydmyge måde, jeg ville nødigt give ham anledning til at fortsætte.

Indtag position 6

Jeg indtog positionen, og mærkede hvordan kjolen igen skiltes så mine gloende balder var til frit skue.

Da der var gået et kvarter, fik jeg ordre til at rejse mig, og tage kjolen af og indtage position 1.

Der stod jeg så nøgen med spredte ben og brysterne presset fremad.

MASTER rejste sig og kom hen til mig. Løftede min hage og kiggede mig dybt i øjnene. Det var så en forsmag på hvor dybt du har såret Rene. Han lod nu sin pegefinger løbe fra øreflippen, ned over halsen, blidt ned over mit venstre brysts hvælving, mens han fortalte hvor smuk jeg var, og at jeg sikkert var vant til at kunne vikle mænd om min lillefinger, ophidse dem, for derefter at afvise. Pludselig følte jeg en intens smerte, han havde grebet om min brystvorte og klemte hårdt, meget hårdt, så tårene næsten sprang ud af øjnene på mig. Da jeg næsten havde vænnet mig til trykket, tog han den anden brystvorte og klemte lige så hårdt, kiggede på mig og spurgte om jeg var klar igen?

Jeg rystede på hovedet hvilket var en fejl, for i det samme fik jeg et hårdt klask på begge bryster ”forkert svar”. Ja MASTER fik jeg så fremstammet.

Godt indtag position 5.

Da jeg lå med røven i vejret og brysterne hængende, spurgte han om jeg ønskede at blive fastspændt til den kommende afstraffelse. Hvis du flytter dig, eller forsøger at beskytte dig under afstraffelsen starter vi forfra. Ønsker du fiksering?

Ja men … begyndte jeg, fejl hårbørsten kom som ved et trylleslag op i hans hånd og jeg fik 5 hårde slag. Ingen MEN.

Da du kom ind i rummet huskede du ikke at banke på, men kom bare brasende ind, og du har stadig makeup på, på trods af husreglerne.

Jeg hader at blive bundet, men turde ikke tage chanchen for jeg vidste at når MASTER straffer er det svært at stå stille.

Ja tak.

Han kom nu hen og låste mine håndled, albuer, knæ og ankler fast.

Så lagde han sig ned og kælede for mine lår, og lod langsomt hænderne vandre op mod mit spændte, fugtige og ventende skød, men undgik at røre. Han blev ved med at kæle i en uendelighed, hvorefter han langsomt, uendeligt langsomt presser tre fingre ind i min skede, og fingerknepper mig så blødt og dejligt, mens jeg bliver mere og mere ophidset, så mærker jeg den anden hånds tommel og pegefinger på klitoris, meget følsomt, og min vejrtrækning bliver dybere og tungere, og han må have mærket at jeg nærmede mig klimaks, for pludselig forsvandt alt det dejlige.

Jeg var skuffet, og pludselig svirpede hans livrem ubønhørligt ned over mine allerede brændende baller, 20 ubarmhjertige slag , og så var det slut.

Du må rejse dig og gå i seng.

Der stod jeg så uforløst og med en pirrende svien i ballerne, og så sagde han godnat.

Tak MASTER sagde jeg og gik til mit værelse.

 

Kapitel 5.

På mit værelse gjorde jeg mit aftentoilette, og skyndte mig i seng, men kunne ikke sove, jeg spekulerede på hvad morgendagen ville bringe, men efter lang tid døsede jeg hen. Pludselig vågnede jeg ved en klokke, og et blinkende rødt lys.

MASTERS signal, jeg for ud af sengen, skyndte mig til MASTERS soveværelse, tog en dyb indånding, og bankede på.

Kom in.

Jeg trådte ind, gig hen til sengen, og indtog position 1.

Anne! Jeg har lyst til et blowjob, ind jeg lægger mig til at sove. Læg dig på knæ, på en måde så jeg kan lege med din fisse, mens du sutter.

Lydigt lagde jeg mig med min mund over hans lem, og min fisse i position, så han kunne ”lege” med den.

Da jeg begyndte at sutte, det bedste jeg havde lært, mærkede jeg at han pressede 2 fingre blidt ind i mig, og kærtegnede væggene, bevægede fingrene op mod det meget følsomme sted lige bag klitoris, det føltes så himmelsk, at jeg glemte at sutte, så pludselig forsvandt fingrene ud af mit indre, og i hurtig rækkefølge ramte 3 hårde klask mine baller. Undskyld MASTER, sagde jeg, inden jeg genoptog mit mundarbejde. Straks mærkede jeg hans fingre i mit indre, men denne gang var jeg bedre forberedt på følelserne, så jeg koncentrerede mig om mit, og efter nogle minutter, kunne jeg mærke hans lem svulme voldsomt op, og samtidigt masserede hans tommel min klit, og i det øjeblik han sprøjtede som en vulkan i min hals satte han farten op med fingrene, så jeg også nærmede mig, men lige da jeg var tæt på trak han fingrene ud. Og sagde, så må du godt gå i seng igen.

Jeg takkede MASTER, og gik tilbage til min ”seng”.

Jeg følte at jeg bare lige var faldet i søvn, da klokken ringede, og jeg skyndte mig igen til soveværelset. Dyb indånding og banke.

Kom ind.

God aften Anne. Jeg lå lige og spekulerede, og så fik jeg sådan en lyst til at slikke fisse.

Indtag position4 over mit hoved, men uden at berøre mit lem.

Jeg satte mig som beordret, og straks følte jeg en himmelsk tunge slikke omkring mine ydre skamlæber, forsigtig så han ikke rørte klitten, Hans hænder masserede mine inderlår, og trak blidt i dem, så mit skød åbnedes, og nu gik hans tunge på opdagelse i mit indre, han begyndte at tunge kneppe mig, og jeg begyndte ar røre mig uroligt, tungen forsvandt ud, og bevægede sig til min klit. Han tog hele området imellem sine læber og sugede skønt, mens tungen lige rørte spidsen af klitten, og jeg stønnede nu højlydt. Han fortsatte, indtil jeg var ved at eksplodere. Så væk med læber, væk med hænder, væk med tunge.

Tak Anne, du kan gå i seng. Du skal i morgen bære kjolen igen, og have morgenmad klar til os kl. 0900. 

 

Kapitel 6

Jeg kunne næsten ikke sove, af frygt for at sove over mig, men blundede dog lidt, og kl 8 stod jeg op for at lave morgenmad. Den stod klar på bordet da MASTER kl. 09 kom ud fra soveværelset.

Vi spiste sammen og MASTER fortalte, at han var meget tilfreds med min indlæring på første dagen, men, at jeg skulle forberede mig på, at dagen i dag ville blive meget krævende. Så rejste han sig, og sagde, at når jeg havde ryddet op, skulle jeg komme ind i stuen og indtage position 3.

Jeg skyndte mig at rydde af, og gik ind i stuen og indtog min position.

Shit tænkte jeg, jeg glemte at banke på.

Efter et stykke tid kiggede MASTER på mig, Anne! Glemte du ikke noget? Mine ben rystede, jo MASTER jeg glemte at banke på. Ja, det tager vi os af senere. Nu skal du tage kjolen af, og indtage position 3 der på tæppet. Du tager den røde pude, og lægger under lænden, så dit skød ligger ekstra hævet.

Jeg gjorde som befalet, og snar efter kom MASTER over, og lagde sig ved siden af mig. Anne vi skal nu træne din evne til at kontrollere din lyst og dine behov.

Herefter begyndte han som den kærligste elsker i verden, at kysse mig fra øreflipperne, ned over halsen, mens hans hænder kærtegnede mine skuldre, bryster, og ned over mellemgulvet, mod mit skød, men lod dem fortsætte ned ad inderlårene. Kyssene fortsatte efter hænderne. Det føltes så fantastisk.

Nu gik kyssene fra knæhaserne op langs lårene til mit skød, hvor han gentog den himmelske behandling fra i nat, og jeg kunne mærke min krop fulgte med.

Nu gentog historien sig fra i nat, da jeg var lige på kanten stoppede han, hvilket gentog sig 3 gange, til jeg råbte at han skulle kneppe mig. Stop så var han væk.

Anne gå ind og hvil dig, og tænk over hvorfor du er her, og mød mig så i stuen om 2 timer.

Præcis 2 timer efter bankede jeg på, ”kom ind”, jeg indtog straks position 1.

Nå Anne har du tænkt over hvorfor du er her.

Fordi jeg har været urimelig mod Rene.

Nej. Kom med. Han ledte mig nu ned i kælderen, og ind i et rum som slog luften ud af mig.

Ingen tid til at tænke, uden at spørge fik jeg manchetter på ankler og håndled, Mine ankler blev spændt fast med reb, så mine ben var vidt spredt, og hænderne hævet højt over hovedet, så jeg var udspændt.

Nu startede der eller en rytmisk piskning af mig, først med en tung flogger, hastigheden var så smerten nåede at synke dybt ind, inden næste slag, så gentog han med en flogger med tynde runde snerte med knuder, efterfulgt af 20 hårde slag med spanskrør på mine allerede ømme balder. Nu sænkede han mig ned, løsnede båndene og jeg sank helt udmattet sammen i hans arme.MASTER  tog mig ovenpå, hvor jeg blev lagt i position 3. her blev jeg spændt fast, så jeg ikke kunne røre mig.

Nå Anne har du forstået hvad det er jeg forsøger at lære dig? Ja jeg ønsker at du skal lære at være taknemlig for det du får, og det du ikke får har du forstået?

Jeg kunne kun nikke.

Nu fulgte 50 mellemhårde slag på lår og balder, med hans livrem, og da han stoppede var jeg fuldstændig udmattet, men også på en mærkelig måde taknemlig for at han tog sig tid til min træning.

Så jeg huskede at takke MASTER.

Master tog nu tøjet af, og lagde sig bag mig, hvor han kærtegnede mine mærker så følsomt, at jeg blev ophidset, og da han mærkede at jeg var klar trængte han uendeligt følsomt ind i mig, og lod sin pik stå stille lige indeni mig. Han mærkede garanteret mit skød der pulserede helt ukontrolleret, og så startede han langsom med at kneppe mig, først uendeligt langsomt, så jeg bare ville trykke mit underliv mod ham, men kunne ikke pga rebene, efterhånden som mit åndedrag tog til i styrke satte han farten op, og jeg fulgte med til jeg var ved at eksplodere da Råbte han ”ja nu Anne kom så for mig.

Min krop gennemrystedes af spasmer og mit underliv klemte om han pik, som sprøjtede dyt i mig. Og så sank jeg sammen som en klud.

Da jeg kom til mig selv var jeg løsnet, og lå på sofaen med mit hoved i hans skød og et tæppe over mig.

Han kiggede uendeligt blidt på mig. ”hvordan har du det” Jeg kunne ikke svare, men stjerne i mine øjne sagde alt.

Anne, er du klar over, at du er her fordi rene elsker dig over alt andet? Nu forstod jeg, hvad rene havde ofret for at give mig den oplevelse som jeg havde behov for.

Rene kommer om nogle få minutter, så gå ind og tag dit tøj på.

Da jeg vendte tilbage stod MASTER  foran mig, og kiggede med sine blide øjne. Anne tag nu hjem og vis rene, at du elsker ham lige så meget som han elsker dig, og lad ikke detaljer ødelægge jeres forhold.

Jeg ved godt at du indeholder en side som Rene ikke kan tilfredsstille, så du kommer jo nok tilbage før eller siden, men jeg håber det varer længe. Farvel, Rene holder derude og venter på dig.

 

About Master on call

dialaspanker

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.