Linda

Først må det siges jeg er en pige på 30, der tænder vildt på andre piger, at vise mig frem og sex i det fri. En dag hvor jeg havde besluttet mig for at tage på stranden – havde jeg den mest fantastiske oplevelse.

Det skal lige siges at inden jeg tager på stranden så forbereder jeg mig godt, jeg barbere alle hår af min krop… Arme, ben, fisse etc. med undtagelse af håret på hovedet. Vasker mig godt og tager parfume på så jeg kan dufte lækkert også… Ud over det ifører jeg mig i en meget kort hvid næsten gennemsigtig sommerkjole uden noget under.

Jeg tager cyklen og cykler de 5 km til stranden i stille tempo og nyder den dejlige brise mod min hud.

Da jeg ankommer til stranden sætter jeg min cykel og tager det medbragte tæppe, en lille taske med blandt andet en flakse hvidvin og 3 glas (man ved jo aldrig hvad der sker (-;

Jeg går langs stranden som er en nudiststrand hvor der ofte sker mere end blot at folk er nøgne. Finder en spot der ligger lige på kanten af “den lovlige zone for sex”.

Tager tæppet og breder det ud. Ligger mig med spredte ben på tæppet med retning mod et par på ca. 40 der ser lækre ud, og kommer samtidigt til at ligge med spredte ben mod en kvinde på knap 40 og en pige på ca. 18. Faktisk kunne kvinden på de 40 og pigen på de 18 sagtens være mor og datter – jeg tager mig ikke så meget af om pigen og kvinden skulle blive sure over min opførsel – jeg er liderlig så tænker man ikke på den slags.

Jeg ligger i godt 30 min og nyder at manden fra parret kigger på min åbne fisse, der er godt våd. Men det bliver tilsyneladende for meget for hans kæreste så de tager hjem, til min ærgrelse. I de forgangne 30 min havde jeg ikke bemærket at kvinden og pigen kiggede på mig… Havde nok mest taget det som forargelse.
Nå men parret smutter til min ærgrelse, jeg beslutter mig for at jeg lige vil ud i busken og tisse… og tager den lille taske med. Jeg går ud i busken og får tisset og kan mærke at jeg er godt våd, der skal gøres noget for min liderlighed. Jeg har taget nogle elskovskugler og en buttplug med, og tænker lidt over hvad jeg skal gøre. Hmm jeg tager buttblugen og lader den blive fugtet af min fisse og stikker den op i min røv. Den er ikke voldsomt synlig, men fantastisk rar at have oppe i mig, da der er en lille vibrator i den.

Jeg går tilbage til mit tæppe og tænker at det ville være dejligt med lidt opmærksomhed, men ligger mig og tænker at fantasien nok skal klare sagerne.

Jeg ligger mig først på ryggen så der ikke er nogen der kan se min buttplug, pigen ligger nu med spredte ben mod mig og kvinden ligger med hovedet mod mig og meget tæt på pigen. Jeg bider ikke meget mærke i det andet end at pigen har en ret lækker fisse. J

eg nyder synet lidt, lukker øjnene og vender mig om på maven, uden at tænke over det. Min røv er ret synlig nu og man kan se buttpluggen i min røv. Jeg ligger sådan 15 mins tid, og kan pludselig høre en svag stønnen, vender mig om og kan se pigen og kvinden ligger i en 69 nu. Det er vildt frækt at kigge på, og ligger og kigger et stykke tid – springer ud i det og går over til dem.

Jeg stiller mig og spiller fisse foran pigens ansigt — hun kigger op og nyder synet. Hun sætter sig på knæ og begynder at slikke min fisse. Kvinden begynder at fingerkneppe pigens fisse og røv.

Jeg kommer i en kæmpe orgasme og kommer til at squirte lidt ud over pigens ansigt. Hun slikker løs og labber safterne i sig. Imens er jeg begyndt at fingerkneppe kvinden med den ene hånd og fingerkneppe hendes røv med den anden. Hun skriger kort efter en orgasme ud.

Pigen sætter sig nu over ansigtet på kvinden, som straks begynder at slikke løs og fingerkneppe hende for vildt. Imens knepper jeg pigens røv med 2 fingre, så 3 finger. men hun vil have mere. Jeg tager alle 5 fingre og til sidst hånden og knepper hendes lækre røv med den. Pigen er nået klimaks nu og skriger sin orgasme ud mens hun kommer over kvindens ansigt. Rundt om os er der en horde af mennesker mest mænd, men også par. De er så småt begyndt at gå igen..

Jeg byder dem på et glas vin og de takker ja. Det viser sig at de ikke er mor og datter som jeg først troede, pigen er faktisk 21 år og hende jeg troede var 40 år er 37år, og de er blot virkelig gode veninder der havde fundet samme interesse for nogle år siden.

Vi snakker sammen resten af eftermiddagen, udveksler numre og jeg tager hjem.

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.