Besøg hos Domina

Nu drister jeg mig til at poste min ´dugfriske´ oplevelse hos Sandy Q fra Villa Bella her på sitet og håber den bliver taget godt i mod. For det blev jeg så sandelig, da dagen kom, hvor jeg skulle til Odense for at aflægge Sandy Q et besøg for første gang.

Forinden havde jeg sendt den smukke og naturlige Domina med det skønne smil en mail med en række mulige emner som inspiration til dagen, ligesom jeg ugen forinden havde valgt at lægge vejen forbi det særdeles veludrustede ´Sorte Univers´ på Tolderlundsvej.

Det var en god idé, for Sandy tog sig her tid til at lytte på mig og spørge ind til mine fantasier, hvilket resulterede i en for mig – sjælden åbenhed der bevirkede at jeg talte meget lige ud af posen, selvom jeg jo aldrig havde set Sandy før. Hun fik oplysninger om mine tidligere besøg hos andre dominaer i Danmark og Tyskland og hvad der virkede og hvad, der ikke gjorde. Magisk!

Vi aftalte en seance på en god times tid ugen efter, hvor følgende leg skulle udspille sig:

Jeg har gennem flere år boet som udlejer i en ejendom, der nu er blevet overtaget af Sandy Q og hendes søster, der er to smukke og guddommelige Dominaer. De lever deres egne liv med masser af sex – både i professionelt henseende og privat, hvilket de højtlydte lyde fra underetagen dagligt minder mig om. Men en dag da døren til trappen ned til deres lejlighed er ulåst drister jeg mig af nysgerrighed indenfor i deres univers.

Jeg vidste, at Sandy og hendes søster ikke var hjemme, da jeg havde set dem putte et par små kufferter ud i deres bil og køre deres vej samme morgen. Godt, tænkte jeg, de kommer ikke tilbage foreløbig, så har jeg frit spil. Havde dog nået at bemærke, at Sandy havde et par sorte læderbukser og en matchende lædercorsage på, da hun satte sig ind i bilen. ´Satans, så sexet den kvinde er – og så skal hun lige have lædertøj på, tænkte jeg. Som om det ikke er slemt nok i forvejen med den udstråling, der omkranser hende med en aura af rendyrket dominans.

Duften af læder slår mig berusende i ansigtet, da jeg lister ned af trappen og ser det overvældende sortiment af forskellige beklædningsgenstande, der hænger på snorlige meterlange rækker. Her er heldragter og catsuits, corsager, støvler, spændetrøjer, helmasker, kjoler, bukser, chaps og et utal af nederdele – alt sammen i det skønneste og blødeste læder. Overraskende begynder min pik at rejse sig ved tanken om at være i ført noget af det tøj, som de to Dominaer til dagligt demonstrerer deres magt i.

Mine øjne standser ved synet af en diminutiv sort sag af en nederdel, som nærmest bare tigger om at blive prøvet. Jeg tager tøjet af så jeg til sidst er helt nøgen og tager nederdelen på. Den er så kort, så den absolut ingenting skjuler. Min langsomt erigerede pik er den værste sladderhank på jorden, da den frisk og frejdigt stritter ud under nederdelen og mine nosser hænger tungt og stikker ud under nederdelen. Jeg dufter til et par lækre handsker i det blødeste skind, hvilket straks får min pik til at dunke. Normalt tænder jeg ikke på transvestisme, men da mit blik falder på en sort paryk kan jeg ikke lade være med at prøve den også og den sidder bare perfekt. Jeg vrikker mig ned i et par sorte lårlange støvler i str. 41 og en matchende top i læder.

Jeg ser der kommer lys ud under døren til badeværelset og åbner forsigtigt døren. På en hylde ligger der en læbestift og nærmest instinktivt påfører jeg mine læber den knaldrøde farve. Ser mig selv i spejlet og tænker, ´hold kæft, hvor ligner du dog en billig tøs´.

Efterhånden er det bare blevet for meget for mig med de mange synsindtryk. Fikseringsbukkene, fangekælderen, The Dark Room, gynækologbænken, lædertøjet og det imponerende udvalg af piske og al slags SM-legetøj, som jeg slet ikke i min vildeste fantasi, kunne forestille mig, hvad kunne bruges til.

Min pik dunker nu alarmerende og den første stribe af presperm løber nu fra pikhovedet og op af den sorte lædernederdel og efterlader et ildevarslende spor af liderlighed. Jeg går ind i det tilstødende ´sove´-værelse, hvor en kæmpeseng fylder godt op. Kan se, der er reb og diverse legesager spredt ud på sengen.

Jeg ligger mig på knæ og begynder langsomt at gnide på min pik, mens jeg lukker øjnene og drømmer om synet af Sandy i sort lædertøj. På sengen ligger der et par sorte skindhandsker og et par lakstøvler. Dufter til dem og straks gengælder min pik min liderlighed og stritter stolt.

Pludselig hører jeg ildevarslende skridt på trappen udenfor. En nøgle bliver sat i låsen og jeg hører en person komme ind i gangen. Shit, tænker jeg, for fanden da også!

Åhhh nej, nej, neeeej, udbryder jeg højt, da døren til værelset går op og ind træder Sandy. Hun stiller sig i døråbningen og stirrer synligt overrasket på mig, der i ført hendes sorte lædernederdel, sorte paryk, lårlange støvler og lædertop er et ynkeligt syn. Hvor er det bare pinligt, tænker jeg og nærmest pr. refleks forsøger jeg med begge mine hænder at dække for min nu stive og storsavlende pik. Det er selvfølgelig en helt umulig opgave og det bliver bestemt ikke lettere ved synet af Sandy, der står foran mig og stirrer ned på mig med let spredte ben – selvfølgelig klædt i fuld læderoutfit fra tidligere på dagen; stramme sorte læderbukser, høje sorte stiletter, sort lædercorsage og lange sorte skindhandsker.

Man behøver ikke at have en mastergrad i videregående kommunikation, for at se at dette bestemt ikke passer Sandy at finde mig på den måde i hendes private gemakker. Hun er for at sige det mildt pissesur.

– Hvad fanden har du gang i dit usle røvhul, bliver der sagt på klingende fynsk. Jeg havde en røvsyg dag i går, da min sidste klient udeblev uden at melde afbud, selvom han havde bestilt en tre timers seance med tørre tæsk, opbinding og strapon-play og så kommer jeg hjem i dag efter at have kørt min søster i lufthavnen og finder dig sådan! Du kan fand´me tro nej. Nu vanker der!!!

Ordene flyver ud af munden på den smukke Quinde som salver fra et maskingevær og da hun ser jeg har dryppet præsperm på hendes nederdel, kan hun ikke lade være med at grine over det mildest talt komiske syn, der møder hende.

Jeg undskylder højlydt og kaster mig straks ned og begynder at kysse den smukke Dominas fødder, hvilket efterlader synlige røde mærker efter læbestiften på hendes slanke ankler. Sådan liggende i frøperspektiv med min strittende røv i vejret, håner Sandy mig. Da hun ser min nu dalende erektion, som følge af det dybt pinlige i at blive taget på fersk gerning, og mine nosser der hænger afslørende tungt ned under nederdelen, har den Guddommelige Domina så at sige ´the upper hand´.

Sandy giver mig fire lædermanchetter på og befaler mig langsomt til at kravle foran hende. Hun følger efter og svinger en paddel på min forsvarsløse balder, mens hun grinende fortæller mig, hvad jeg har i vente.

– Så er det nok! Rejs dig op og kravl op på bukken. Nu vil jeg fand´me gennempule dit lille usle røvhul, så du kender din plads én gang for alle! Måske det kan afstå dig fra at pille ved mine sager en anden, hvad?

Mine hænder, arme, ben og fødder bindes nu stramt fast til bukken, så jeg ligger åbent og forsvarsløst med min strittende bare røv lige i vejret.

Jeg undskylder og beklager i en lang pærevælling og beder om at blive sluppet løs. Lover jeg aldrig vil gøre det mere, hvilket Sandy bevidst vælger at overhøre.

– Nej, hvor er du lækker. Måske jeg skal kalde dig for Susanne, griner Sandy højt, mens hun hårdt klemmer på min fyldte pung. Min pik rejser sig, hvilket får hende til triumferende af udbryde, Ja, men hvad så, du kan jo li´ det, hvad Susanne?

Kan høre Sandy har gang i et eller andet bag mig, men i min fastlåsthed, kan jeg af gode grunde ikke se, hvad der sker. Pludselig går Sandy om foran mig og synet af en kæmpestor strapon uden på de sorte læderbukser, får nærmest min øjne til at poppe ud af hovedet på mig. Et stor suk undslipper mine læber, mens jeg udbryder: Hold kæft, hvor er den stor!

– Ja, ikke sandt, prøv at se godt på den. Jeg må gi´ dig ret, den er godt nok stor! Jeg ville ikke kunne rumme den oppe i mig, så stor som den er. Tænker egentlig heller ikke du har plads til den oppe i din lille stramme røvfisse, da jeg synes du ser lidt stram ud, griner Sandy drillende.

– Slik, bliver der sagt bestemt og jeg kan ikke gøre andet. Jeg sutter og slikker som en gal, selvom størrelsen et par gange får mig til få kvalmefornemmelser. Den er så stor, at jeg kun kan få en tredjedel af den ind i munden.

– Det gør du jo godt, Susanne. Måske du har prøvet det før? Min kæreste har en dejlig stor pik – næsten lige så stor som denne her – måske jeg skal bede dig sutte hans pik, når han kommer hjem fra arbejde senere i dag, så kan du jo samtidig sluge hans sperm. Kunne du godt tænke dig det, hva´ Susanne?

Jeg forsøger at råbe nej med dildoen i munden, men der kommer kun nogle få uforståelige lyde ud. Jeg er så meget hetero af natur, selvom min mundering og situation lige i dette øjeblik jo klart tyder på alt andet.

Tilsyneladende synes Sandy, jeg gør det godt, for pludselig fjernes dildoen fra mine udspilede kæber, hun vender sig om og presser den lækre og vildtsexede sorte læderklædte røv op i ansigtet på mig. Remmen fra hendes strapon smyger sig frækt mellem hendes balder og jeg har svært ved at få luft.

– Nu skal du få din belønning, Susanne. Men jeg gider sgu´ ikke høre på dit ynkelige pladder, klynkeri og undskyldninger, så nu kan du få en stor ball-gag i munden, så jeg kan få arbejdsro!

En stor sort ballgag blev strammet så godt til at jeg straks begynder at savle.

-Hvis du savler, Susanne, så skal du fand´me få lov at tørre op efter dig og få med pisken. Det kan jeg godt sige dig!

Jeg kan mærke, Sandy skubber lædernederdelen op, så min røv bliver blottet og kort efter begynder slagene hårdt at falde på mine bare baller og tunge forsvarsløse nosser.

– Sikke rød du bliver, Susanne. Jeg kan se, du kan li´ det, da din lille pik jo drypper. Troede egentlig ikke denne her giver mærker, men du bliver godt nok rød på ballerne!

Sandy skriger af grin over min hjælpeløshed og binder mine nosser stramt sammen med en rød snor. Pludselig mærker jeg, hvordan et eller andet presses op i røven på mig.

– Please, nej, la´ vær´, forsøger jeg at sige med gaggen i munden, men kun nogle ganske få lyde slipper ud.

– Hvad siger du, Susanne. Jeg kan ikke høre dig, bliver der sagt, hvorefter en summen og vibreren breder sig i mit underliv. Hvad fanden, har hun gang i, tænker jeg.

– Kan se du er lidt stram hernede, Susanne, så jeg må lige udvide dig lidt inden min påspændingsdildo kan komme op i dig. Er det første gang du får analt?

– Ja, fik jeg fremstammet, mens hele min krop ryster.

– Jeg kan se, det vil vare lang tid inden din lille røvfisse er så udvidet, så jeg kan trænge op i dig, men nu kan jeg jo nogle tricks, Susanne. Jeg kender en sygeplejerske, der har givet mig en særlig creme. Så den får du op i røven nu og så om 10 minutter, så er du præcis så klar og åben, som jeg vil ha´ dig!

Kan mærke hvordan Sandy fjerner den lille summende satan i mit røvhul, hvorefter cremen smøres ind i røven for atter at give plads til den lille vibrerende slyngel i min forsvarsløse og udstillede røvfisse.

Herefter hagler slagene atter ned over mig skiftevis med at min pik og nosser kærtegnes, så jeg er ved at eksplodere.

– Så, Susanne, nu vil jeg langsomt fjerne den mindre dildo for at give plads til min store strapon og det kommer nok til at gøre lidt ondt!

Langsomt kan jeg mærke hvordan den lille dildo trækkes ud og den store dildo glider op i mig. Jeg vil skrige at smerte, men den fastmonterede gag i min mund gør, at der kun kommer nogle få halvklemte udbrud.

Jeg kan mærke, hvordan hovedet på dildoen smutter indenfor. Efterhånden bliver mit røvhul så udspillet og bearbejdet, at den voldsomme smerte nu afløses af en afslørende tilstand af liderlighed, hvor jeg glider over i en mærkelig svævende døs, hvor de halvkvalte skrig til min store overraskelse erstattes at en afslørende sagte stønnen af vellyst og liderlighed.

Sandy knepper mig på den måde i et pænt stykke tid og jeg mærker hvordan ophidselsen skyller ind over mig som en tsunami, hver gang jeg kan mærke de sorte læderbukser gnider som op af mine baglår, mens påspændingsdildoen stødes i bund.

– Gør du det ordentligt, Susanne vanker der en belønning. Du har bare at tage den helt til roden, så jeg kan se om du kan ´deep-throathe´.

Følelsen af at blive gennemkneppet bagfra af denne smukke ´dress-to-kill´ Domina i ført høje stilletter, lange sorte skindhandsker, lædercorsagen og selvfølgelig de stramme læderbukser gør mig svimlende høj. Så lige i dette øjeblik er jeg nu glad for at være bundet så stramt fast, tænker jeg, mens jeg gennembores.

Hvor er du dygtig, Susanne – man skulle jo tro, du havde prøvet det før? Måske jeg skal gå op på den lokale pub og spørge om ikke der er et par veludrustede fyre, der kunne tænke sig at knalde dig bagi.

Måske kunne jeg binde dig fast i et telt ved vejen og lave en lille bod, hvor liderlige mænd kunne blive tilfredsstillet af dig både foran og bagi for en tyver. Det kunne nok være sjovt, hva´ Susanne?

Alt i mens tager Sandy billeder, for som der blev sagt,

– Så ved jeg da, hvor jeg har dig, hvis der bliver problemer med dig fremover, for nu skal du nemlig stå til rådighed for mig i den kommende tid og prøver du på noget, så ryger billederne lige direkte ud på nettet – er det forstået, Susanne?

I min hjælpeløse og opgivende situation kunne jeg blot nikke bekræftende.

Efter at Sandy have kneppet mig på den måde i ca. tyve minutter, trækkes dildoen langsomt ud med et svup, og jeg løsnes.

Lettere svimmel, omtumlet og totalt udblokket tvinger Sandy mig op at stå og guider mig på vaklende høje støvler over til den store seng, hvor hun smider mig på ryggen på sengen og binder mine hænder og fødder fast, så jeg ligger udspændt i et stort kryds ude af stand til at bevæge mig.

– Nu kan du så ligge her og hygge dig lidt, Susanne og glæde dig til den lille ´pakke´, jeg har til dig. Jeg binder dig fast, så du ikke pludselig begynder at putte et par fingre op i din lille røvfisse og begynder at lege med dig selv!

Som sagt så gjort. Domina Sandy forlader lokalet og jeg ligger fastspændt med paryk, lårlange læderstøvler, lædertop, opbundne nosser og en bankende stiv pik dansende henover hendes lædernederdel – ude af stand til at give mig selv den forløsende udløsning, jeg så gennemtrængende bare længes efter.

Mens jeg ligger der, hører jeg Sandy tale i telefon med en anden Susanne. Tænker det må være en god veninde. Hun fortæller i telefonen, at jeg ligger bundet på sengen med en stor stiv pik og inviterer veninden over. Hun siger i telefonen, at hun skal komme over om ti minutter og benytte sig af situationen, da jeg er til fri afbenyttelse. Jeg hører, hvordan Sandy åbner hoveddøren og slår låsen fra, så nu er der altså fri passage!

Et gys går gennem mig ved tanken om at veninden nu også vil tage for sig af ´retterne´.

Kort efter går døren dog op til soveværelset og mine tanker afbrydes med synet af Sandy i klædt en stram sort glat lædernederdel, sort matchende læder-BH og lange sorte skinnende lakstøvler, der smukt omslutter den smukke Dominas lækre faste lår nogle få centimeter fra kanten på lædernederdelen.

Hun sætter sig ovenpå mit ansigt og kører tungt den læderklædte røv rundt i mit ansigt.

– Du skal vide, at jeg lige har talt med min veninde, der sjovt nok også hedder Susanne. Hun elsker at dominere mænd og jeg har fortalt hende om dig og hvilken lækker pik, du har. Vi har aftalt, at hun kommer forbi om ti minutter, så jeg har ladet døren stå åben. Jeg sagde til hende, at hun skulle tage hendes sorte læderbukser på, da jeg har regnet ud, at du jo tænder på dominerende kvinder i læder. Hun har godt nok en stor røv og bruger dem, når hun går til ridning, men om lidt kan hun jo komme over og ride på dig, Susanne!

Sandy sætter sig pludselig op i sengen og jeg kan mærke følelsen af varm olie, der fast og bestemt gnides ind i min opsvulmede pik. Jeg kan ane Sandy har trusser på under den stramme nederdel, da jeg lige får et kig op under den, da hun sætter sig op.

-Lugt til mine sure lædertrusser – kys dem og slik på dem, blev der sagt, mens Sandy løfter den stramme nederdel halvt op over ballerne, så den smukkeste røv og læder g-streng kom til syne. Det var her mit andet dybtfyldte suk denne dag undslap mine læber.

– Her til morgen havde jeg sex med min kæreste og jeg lod ham sprøjte al sin sæd op i mig. Han har det med at sprøjte rigtig meget for tiden. Da jeg havde lidt travlt med min søsters rejse, har jeg endnu ikke været i bad, så du vil nok både smage min kærestes sæd og lugten og smagen af min sure røvhul, der altså ikke er blevet vasket i dag. Bare kom i gang!

Med disse ord løfter Sandy røven og trækker læderstrengen mellem de smukke balder til siden, så jeg kan komme til at slikke hende bagi og i fissen.

Det var nu ikke nødvendigt med en ordre på dette tidspunkt, da alle mine forsvarsværker for længst var blevet nedbrudt. Synet og duften af denne smukke Quinde, der sidder på mit ansigt gjorde simpelthen udslaget og begærligt begynder jeg at slikke hende det bedste jeg har lært. Safterne løber ned af mine kinder og lugten af både det bløde læder, Sandys toiletbesøg og kærestens sæd slår mig hårdt i næseborene. Hvor er det dog pinligt og ydmygende, men samtidig også vidunderligt at få lov at slikke safterne i mig.

Jeg er nu så tæt på at komme af ren og skær liderlighed, så da Sandy atter begynder at gnide på min pik, er der desværre ingen vej tilbage. Følelsen af total magtesløshed og den sitrende fornemmelse, der breder sig fra roden af min pik helt ud til det kraftigt opsvulmede hoved gør, at jeg kan mærke, jeg ikke har langt igen.

– Ååååh, stop Sandy eller jeg kommer, forsøger jeg at sige gennem fissen på mit ansigt, hvilket bare får Sandy til at fortsætte sine lange glidende bevægelser op over min pik.

– Nej, du skal ikke komme endnu – jeg er ikke færdig med dig og Susanne kommer jo om lidt, bliver der sagt, men for sent – jeg kommer med et skrig og en rystelse, der varer flere sekunder og som kun begrænses af min fastspændte tilstand. Jeg kan samtidig mærke hvordan sæden langsomt løber ud af min pik og at jeg langsomt tømmes.

– Det var så det, Susanne – nu vil jeg lade dig ligge lidt her og tænke over din hjælpeløse tilstand, og på at du lige om lidt skal være klar, når Susanne kommer på besøg. Du har nogle lange uger foran dig, min tøs!

Den rigtige Susanne kom ´heldigvis´ ikke og i stedet tog Sandy sig god tid til at løsne mig fra mit leje. Vi fik en rigtig god snak bagefter, hvor jeg fik lov at massere hendes ischias, der åbenbart havde generet hende et stykke tid. Efter et tiltrængt bad kyssede Sandy mig farvel efter ca. 2½ time i paradis.

Sandy kan sit kram og har præcis den erfaring, der gør at jeg hele tiden følte mig tryg. Der var plads til masser af grin og fed humor, så jeg kommer snart igen – uanset risikoen for at veninden skulle dukke op!

Hilsen Sandy (Hanne)

About Stilettolover

stilettolover

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.