Slavetøsens møde med Master

Jeg var 25 år gammel, da jeg for alvor begyndte at undersøge BDSM, og fik en reel indsigt i hvad det var, og hvad det stod for. Jeg var lige kommet ud af et længerevarende forhold. Tankerne om at realisere min fantasi, som havde lagt i min underbevidsthed gennem mange år, var endelig blevet en mulighed. Jeg havde haft forhold til både kvindelige og mandlige partnere gennem mit voksenliv. Men selv når jeg var i fast forhold, var min afhængighed blevet så stor på online medier, hvor muligheden for mental seksuel tilfredsstillelse var tilstede. Det var faktisk blevet en del af min hverdag, tankegang, og socialt netværk. Ofte foretrak jeg min anonyme online verden i stedet for nærvær og seksuel kontakt med min partner. Selvfølgelig blev en del af mine seksuelle behov stillet, men aldrig dem som jeg inderst inde søgte.

Hvordan finder man en Master? En ægte Master? Følelsen af at skulle tjene en Herre og behage ham, give mig fuldt ud, var et voldsomt begær inde i mig. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Så jeg blev medlem af et par hjemmesider indenfor bdsm kredse, men det var et stort spild af min tid. Helt ærligt, så var der fyldt af falske wannabe “Master”, der virkelig kun ønskede at kalde mig navne eller se mine fissebilleder. De ønskede at “kræve” mig efter en fem minutters dialog. Det er bare ikke sådan det virker!

Så jeg havde besluttet at give op, og ville finde mig en sød kæreste, som jeg kunne leve i et ordinært forhold med og dele min fremtid med. Men så mødte jeg ham, den person jeg ville lære at stole på, og give mig selv hen til. Vi havde skrevet sammen på en novellesite, hvor der var muligheder for oprettelse af profiler. Der var også en platform til chat. Det hele ganske anonymt og uforpligtende, hvilket jeg havde det godt med. Vores korrespondance var ophørt, da han ikke gad bruge tid på korrespondancer, der havde et formål, nemlig tidsfordriv.

En tirsdag eftermiddag kom en mand gående fra sygehusets parkeringsplads hen imod mig, der kom cyklende. Han sagde mit navn, og spurgte om jeg havde to minutter. Jeg var selvfølgelig fuldstændig paf, da han præsenterede sig selv. Det endte med, at vi aftalte et møde senere på en cafe inde i midtbyen. Fra første øjeblik var der kemi og en indforstået humor. Ligesom om man har kendt hinanden flere år. Selv om han var 22 år ældre, var der er en seksuel spænding fra start. En af grundene til min submissive side var ofte, min intelligens var meget højere end mine kæresters. Hvilket oftest endte med et u-ligeværdigt forhold, hvor kedsomheden hurtig tog over for mit vedkommende. Den del var han total overlegen. Første gang vi havde sex, viste han dominans fra start. Han læste mine tanker fra start. Aldrig har jeg været så tilfredsstillet både fysisk og mentalt. Han gik totalt under huden fra start. Dette var ændringen på mit liv, som jeg havde søgt i mit hoved gennem mange år.

Nu er jeg en slave, det vil sige, at jeg er ejet og glad for at være det. Jeg eksisterer udelukkende for at behage min Herre i et hvert aspekt af hans liv. Jeg er altid klar til at tjene ham på den måde, han vælger. Omkring min hals bærer jeg et smukt sølvvedhæng med en diamant. For mig er det så meget mere end det. Det var den lykkeligste dag i mit liv, den dag jeg modtog vedhænget. Jeg havde ikke tjent min Herre længe, men længe nok til at han kunne vide, at jeg havde overgivet mig helt til ham. Jeg havde tilbragt aftenerne for at tjene ham, tilberedt hans mad. Hældt hans drikkevarer op og serveret maden, for dernæst at blive sat nøgen ved hans fødder. Afventende på hans næste kommando.

“Knæl.” Kommanderede min Herre.

Jeg placerede mig foran min Herre, mine ben gemt under mig, så jeg sad på mine hæle, fødderne sammen og knæene lidt adskilt. Mine hænder hvilede på mine lår med mine håndflader opad, mit hoved og øjne stirrede på gulvet.

“Hvad er formålet med din eksistens slave?” Spurgte han mig?

“At adlyde dig Herre.” Svarede jeg.

“Knæl op og tag hovedet op.” Kommanderede han.

Det gjorde jeg, og han fortalte mig at jeg skulle holde mit hår op. Min Herre lænede sig frem og fastgjorde den smukke sølvkæde om min hals.

“Denne kæde signalerer mit ejerskab til dig. Du tilhører nu mig, og du vil altid adlyde mig uden spørgsmål. Hvis du ikke gør det, bliver du straffet. Hvis du behager mig, kan jeg vælge at belønne dig. Så længe du bærer smykket, er du min, jeg vil beskytte og passe på dig.”

Siden den dag har jeg aldrig taget den af. Jeg er stolt af at bære symbolet på min status, og det er også en stor trøst for mig, når jeg er adskilt fra min Herre, da jeg ved, at jeg tilhører ham, og at han tager sig af mig.

Jeg bor ikke hos min Herre, da han er gift og har familie. Hvis han har brug for mig, så sender han mig en sms. Hvis jeg ikke er på aftalte sted inden for 1 time, så bliver jeg straffet. Hvis jeg nogensinde har brug for at gå et sted hen, der vil betyde, at jeg ikke kan reagere på denne tid, så må jeg få særlig tilladelse fra min Herre. Straffe for at svigte min Herre varierer. Nogle gange vil jeg blive spanket over min Herres knæ, men hvis min Herre er skuffet over mig, så har han tendens til ikke at bruge dette som straf, da han ved, at jeg nyder det. Nogle gange bliver jeg kommanderet til at knæle i hjørnet mod væggen, eller tilbringe tiden med at servicere min Herre på mine hænder og knæ. Men min værste straf er, når min Herre forbyder mig at se på ham, og han ignorere mig flere dage i træk, det er den mest smertefulde straf, jeg kan modtage. Formålet med min totale overgivelse til min Herre er selvfølgelig, at min krop helt og holdent tilhører ham, og at han kan bruge den, når han finder det passende. Som slave forventes det, at jeg holder min krop klar til at blive brugt på ethvert tidspunkt. Alt min kønsbehåring skal være fjernet, og jeg skal selvfølgelig altid være omhyggeligt ren. Jeg bærer altid nederdele, og det er forbudt at bære trusser. Min Herre skal altid have fri adgang til mig.

Ikke ret lang tid efter min Herre havde taget ejerskab til mig, kaldte han mig til hans lejlighed i centrum af byen. Han havde lejet denne lejlighed i skjul for hans familie, til at udleve hans hemmelige liv. Han informerede mig om, at jeg ville blive præsenteret for en af hans yndlingsaktiviteter. Efter 20 minutter bankede jeg på hans dør.

“Kom indenfor og træk af dit tøj”, kommanderede han.

Jeg gjorde, som jeg fik besked på og knælede på gulvet, øjnene ned mod gulvet for at afvente hans næste instruktion.

“Hvem tilhører din krop slave?”

“Den tilhører dig Herre”, svarede jeg

“Og du giver mig den uden spørgsmål?” Fortsatte han.

“Ja Herre”

“På dine hænder og knæ”, beordrede han.

Jeg gjorde, som jeg fik besked på, dette var ikke noget usædvanligt. Min Herre havde ofte kneppet min kusse på denne måde. I dag vidste jeg, at han havde noget andet i tankerne.

“I dag skal du lære at få din røv kneppet som en god lille slave”, hviskede han i mit øre.

“Du ønsker, at din Herre skal være tilfreds med sin slave… ikke?”

“Ja Herre”, hviskede jeg.

“God tøz, så bare slap af og gør som du bliver fortalt, og Herren vil være meget tilfreds.”

Jeg følte, at hans stærke hænder begynder forsigtigt at strejfe mine lår, lejlighedsvis gled de mellem mine lår og berørte mine skamlæber. Jeg begyndte at slappe af og nyde det, men jeg blev snart mindet om, at dette ikke var for min fornøjelse!

“Hold dine baller spredte”, kommanderede han.

Han begyndte derefter at køre hans finger op i min våde kusse, derefter rundt om kanten på mit stramme lille røvhul. Jeg spændte straks op ved hans berøring.

“Jeg fortalte dig, at du skulle slappe af!”

“Skal jeg straffe dig?”

“Nej Herre, jeg kan godt slappe af”, svarede jeg.”

“Lad os håbe det”, fortsatte han.

“Jeg vil køre min pik op i din røv, og hvis du ikke slapper af, så vil det virkelig komme til at gøre ondt på dig.”

Jeg gjorde alt for at slappe af i min krop, da min Herres finger fortsatte med at omkredse mit røvhul. Han gik rundt foran mig og holdt fingeren ud foran min mund, og bad mig sutte på den. Med hans finger der var blevet endnu vådere, begyndte han forsigtigt at trykke den mod min stramme stjerne. Efterhånden som jeg begyndte at slappe af, kom fingeren længere op i min røv. Jeg må indrømme, at det føltes godt. Min Herre kunne mærke, at jeg nød det.

“Føles det godt slave?” Han tyssede, da jeg udbrød et lille støn.

“Jeg tror, jeg har fået mig en lille lækker slave, som kan lide sin røv bliver kneppet.”

Han begyndte derefter at arbejde to fingre i mit stramme hul, og efter lidt begyndelsesmodstand blev jeg endnu engang vildt liderlig af følelsen af min Herres fingre, der fyldte og udvidede min røv. Ligesom jeg virkelig begyndte at nyde, så fjernede han fingrene fra mig.

“Rejs dig op slave.”

Min Herre tog min hånd og førte mig hen til sofaen. Da vi nåede armlænet, satte han hånden på min ryg, og skubbede mig frem, så jeg blev lå foroverbøjet på den. Min røv strittede lige ud i luften foran min Herre, klar til at blive brugt eller misbrugt. Han spredte mine røvballer, og jeg følte hovedet på hans store pik, der pressede på min stjerne. Jeg følte igen min mave snørede sig sammen. Han kunne på ingen måde presse den store pik op i mig!

Herren pressede hårdt mod mig, og jeg blev skubbet hårdt mod sofaen. Jeg råbte i smerte, det føltes som om jeg blev revet i to stykker, men mine skrig syntes ikke berøre ham, og han skød ubarmhjertigt hans pik ind i min tarm. Jeg følte hans pik dybt i min røv. Smerten farede gennem mig og tårer rullede ned ad mit ansigt, men jeg ville aldrig bede ham om at stoppe. Mit arbejde var at give min Herre fornøjelse, og min krop tilhørte ham. Glæden ved at behage ham var langt større end smerten.

For hvert stød gik han lidt dybere, indtil hele hans pik kom dybt ind i mig. Trods smerten havde jeg aldrig følt mig så fyldt af pik, og det føltes ovenikøbet godt.

“Tak Herre”, hviskede jeg åndeløs.

Med dette øgede han sin hastighed. Pludselig trak han sig næsten helt ud af mig, før han stødte pikken hårdt op i mig igen. Det tog ikke lang tid, før jeg hørte Herrens liderlighed, og med en langt støn skød han sin ladning af varm sperm dybt ind i min tarm. Da han trak hans brugte pik ud af mig, hviskede han.

“God tøz, du har været en god slave.”

Han kyssede mig forsigtigt på panden, og jeg vidste, at der ikke var nogen følelse så dejlig som den, at jeg fik ved at behage min Herre.

Efter min Herre havde begyndt at bruge min røv, besluttede han, at jeg skulle gennemgå en træning for at sikre, at jeg altid var klar til at modtage ham. Den næste aften præsenterede han mig for en stor sort buttplug. Efter at have bøjet mig over hans knæ indsatte han forsigtigt pluggen i min røv.

“Du skal bære denne plug indtil, jeg fortæller dig, at du kan fjerne den.”

Sagde han, mens han kørte mig hjem til min lejlighed. At sidde i bilen på vej hjem var virkelig ubehageligt i starten, men da jeg kom hjem, blev jeg vant til følelsen af pluggen inde i mig. Jeg begyndte at nyde det. Det var en konstant påmindelse om, hvad mit liv var blevet. Jeg havde accepteret Herrens regler helt og var under hans konstante kontrol, om han var hos mig eller ej. Det var denne situation, som jeg hele tiden havde søgt. Da jeg kom i seng, brugte jeg hele min viljestyrke for ikke at røre mig selv og få en orgasme. Det ville ikke have taget lang tid, men min Herre havde forbudt mig tilfredsstillelse uden hans samtykke. Til sidst faldt jeg i søvn. Klokken 04.00 om morgenen blev jeg vækket af en besked på min telefon.

“Jeg håber, at du stadig du har din buttplug i, ellers vil der være en straf. Send mig et billede med det samme, så jeg ved, at du er en god tøz.”

Selvfølgelig gjorde jeg straks, som jeg fik at vide.

“Godt.” Var svaret.

“Hold den inde indtil jeg sender næste besked.”

Klokken 06.30 om morgenen modtog jeg en besked, der instruerede mig i at fjerne pluggen, indtil jeg mødte Herren igen samme aften. Herren ville indsætte pluggen efter at han havde brugt min røv til hans fornøjelse igen. Dette ville være senariet flere gange i løbet af ugen, indtil Herren var tilfreds med mine fremskridt. Min Herre respekterer mit arbejde, og jeg havde selvfølgelig fripas fra Herrens regler omkring fremmøde inden for en time.

Uger gik, og jeg fortsatte med hengivenhed som Herrens slave. En aften ringede han til mig, og fortalte, at han havde en vigtig nyhed. Det var nyheder, som ville bringe mit forhold til ham på et helt nyt niveau. Min Herre havde købt ejerlejligheden inde i midtbyen. Dette skulle være mit nye hjem. Herren fortalte mig, at jeg skulle sige mit arbejde op med virkning fra næste måned. Jeg skulle sige min lejlighed op og flytte til ejerlejligheden straks. Han ønskede adgang til mig 24/7. Total kontrol over mit liv. Jeg ville få et kreditkort til mine daglige udgifter. Desuden havde min Herre lovet mig et stort beløb, hvis vi måtte afbryde vores arrangement af en eller anden grund.

Herren ville have en nøgle til mit nye hjem, og jeg skulle være klar til at modtage ham til enhver tid. Hver søndag ville være en straf-dag, da jeg ville blive straffet for enhver forseelse, som jeg havde begået i løbet af ugen. Jeg vil også modtage ti slag hver søndag, uanset om jeg havde misfornøjet min Herre eller ej. Dette skulle tjene som en påmindelse om min stilling og styrke bindingen mellem slave og Herre.

Et værelse i lejligheden blev forberedt til dette formål. Det indeholdt en stolpe med beslag øverst og nederst, hvor mine ankler samt håndled kunne blive fastgjort, mine arme højt over mig og mine ben spredte. En rem rundt om mig for at holde mig imod stolpen. Det var her, at jeg ville modtage slag fra min Herre, om han valgte at give dem på mine lår, balder eller bryster. I rummet var et stort polstret bord med beslag i hvert hjørne, igen til mine håndled og fødder, hvilket betød, at jeg kunne spredes over bordet for Herrens brug. Endelig var der en form for en stol, hvor jeg kunne knæle og bøjes fremad, mens min mave og bryst kunne støttes. Resten af lejligheden var meget komfortabelt indrettet med alt, hvad jeg nogensinde kunne have brug for. Bortset fra hemmelighederne i det ene værelse kunne ingen vide, at det var hjemsted for en kvinde, der blev holdt udelukkende for, at tjene sin Herre.

Jeg gav min opsigelse næste morgen, og besøgte udlejeren for at opsige min lejlighed. Jeg flyttede ind i ejerlejligheden samme eftermiddag. Jeg havde aldrig følt mig så glad og fri. Fra nu af havde jeg kun én betydning. Herrens fornøjelse! Jeg havde altid vidst, at jeg var født til at tjene, at dette var mit kald, og nu kunne jeg dedikere mit liv til det. Og i dette øjeblik vidste jeg, at jeg elskede min Herre af hele mit hjerte, og at jeg virkelig ville gøre alt for ham. Hvad som helst!

“God tøz”, sagde han, og så på maden der stod på bordet.

”På dine hænder og knæ nu slave. Jeg vil have dig nøgen.”

Jeg adlød selvfølgelig straks, og fjernede alt mit tøj hurtigt, foldede det pænt sammen og faldt på mine hænder og knæ. Herren som nu sad ved bordet, lavede en tallerken med mad og stillede den på gulvet foran mig.

“Du må gerne spise nu”, sagde han.

“Men du må ikke bruge dine hænder, kun din mund.”

Sådan fik jeg mit første måltid som Herrens fulde slave, idet jeg spiste min mad på gulvet som et dyr ved siden af min Herres fødder. Herren syntes at nyde, at se mig spise på denne måde og ville jævnligt nå ud for at slå mine baller, give dem en hårdt klap.

Da han var færdig med at spise, rejste Herren sig op og sagde.

“Du må gerne rejse dig op og fortsætte din dag slave.”

Bagefter kørte han hjem til sin familie.

Denne søndag formiddag skulle jeg modtage min første straf i det nye værelse. Herren havde instrueret mig om at være klar klokken 09.00 stående ved pælen nøgen. Selvfølgelig med mine ben spredte fra hinanden og mine hænder bag min nakke. klokken 10.00 kom Herren. Han nød at se mig i denne position, det pressede mine bryster frem på en måde, som han kunne lide. Han var formodentlig ivrig efter at straffe sin slave i det værelse, at han havde designet sig til formålet. Han stod lang tid og betragtede mig. Han kørte sine fingre over min nøgne hud meget forsigtigt. Jeg følte, vådheden mellem mine ben begyndte at sive ned ad låret. Jeg hørte Herren grine, da han bemærkede dette.

“Min kåde lille slave”, grinede han.

“Hvis du er en god tøz og tager din straf som den underdanig lille slave, som jeg ved, du er, kan jeg måske kneppe dig bagefter. Det vil du gerne, ikke?”

“Ja Herre, det vil jeg meget gerne.” Svarede jeg hurtigt.

“Jeg vidste, at du gerne ville”, grinede han.

Derefter spredte han mine ankler og sikrede dem med manchetter. Han løftede mine hænder højt over mit hoved og sikrede også dem. Han spændte remmen rundt om livet, så jeg var helt fikseret. Han gik langsomt hen til skabet på væggen. Han brugte lidt tid på at vælge en stok fra det udvalg, han havde der. Da han havde valgt en, gik han rundt foran mig og holdt den op til mit ansigt.

“Du har opført sig godt i denne uge slave, så du får kun 10 slag af stokken.”

“Du skal tælle højt med en klar stemme. Efter hvert slag skal du takke mig og spørge om, om du må få et slag mere. Hvis du undlader at gøre dette, vil jeg give et hårdt slag, indtil du gør det. Forstår du?”

“Ja Herre.” Svarede jeg med en klar stemme.

Han gik derefter bag mig og kærtegnede mine lår. Han lod en finger glide mellem mine ben til min kusse, for at mærke hvor våd jeg var blevet. Uden varsel slog han stokken hårdt på tværs af mine lår. Smerten var sårende, og min lår begyndte straks at brænde. Jeg kunne ikke lade være med at græde i smerte, og jeg følte tårerne i mine øjne løb ned ad mine kinder. Jeg havde dog ikke glemt Herrens ordre.

“En” Sagde jeg tydeligt.”

”Tak Herre, må jeg få en mere?”

Og med det følte jeg det andet slag! Det var endnu mere smertefuldt end det første. Men jeg var en lydig slave, og sagde altid tak. Jeg bad altid om et slag mere, helt op til ti.

“God tøz. Herren er meget stolt over at eje en slave, som er så lydig og underdanig som dig.”

Intet gjorde mig mere glad. At høre disse ord fra sin Herre overgik alt på jorden. Jeg glædede mig allerede til næste uges straf, så jeg kunne behage Herren så meget igen.

“Du accepterede din straf godt min lille slave”, fortsatte Herren.

“Nu vil jeg kneppe dig.”

Derefter frigjorde han mine manchetter, og førte mig til bordet. Da jeg stod overfor bordet, spredte han mine ben forsigtigt. Efter at have gjort dette, tog han nogle stykker reb og bandt mine ankler til bordets ben. Bagefter lagde han hånden roligt mellem mine skulderblade og skubbede mig frem, så jeg stod bøjet over bordet. Han gik rundt til den anden ende af bordet, og tog mine hænder for at strække mine arme ud foran mig. Han fastgjorde dem til hjørnerne af bordet med reb. Han trådte tilbage og smilede tilfreds med sit arbejde. Han lænende sig fremad og kyssede mig blødt og kærligt på læberne. Jeg løftede mit hoved så godt, som jeg kunne for at møde ham.

“Min elskede slave, jeg elsker dig meget højt.” Hviskede han stille i mit øre.

Han gik tilbage rundt om bordet, så han var bag mig igen og begyndte at berøre mine stadig ømme lår. Hans hænder kærtegnede bag på lårene og bevægede sig mod min våde barberede kusse. Jeg rystede, da jeg følte den varme spændingsopbygning mellem mine ben. Da kussesafterne begyndte at løbe ned ad mine lår, knælede Herren bag mig, og begyndte at køre tungen op ad mine lår. Han smagte mine safter. Min klit var hård nu. Da han nåede min kusse, kunne jeg ikke stoppe mig selv og lavede et lang højt støn.

“Åh min elskede.” Herren grinede.

”Jeg er vist tvunget til at sætte en gag på dig. Tror du ikke?”

“Jo Herre.” Jeg gispede.

Herren begyndte at bide forsigtigt og trække i mine skamlæber med tænderne, mens han skiftevis lod hans varme tunge glide over min klit. Jeg stønnede igen, og kunne ikke stoppe mig selv. Herren stoppede pludselig. Han gik over til det skab, som han tidligere havde hentet stokken fra. Jeg kunne ikke se ham fra min position på bordet, men det blev hurtigt klart, da han nærmede sig mit hoved.

“Åbn din mund højt.” Befalede han.

Jeg adlød og han lagde gagbolden i min mund og strammede læderremmen. Min mund var meget fuld. Han kom straks tilbage til sin stilling bag mig. Denne gang begyndte han at arbejde to fingre ind i min våde kusse. Hans fingre ramte mit g-punkt, mens han brugte hans tommelfinger til at gnide min bankende klit. Jeg kunne ikke holde til spændingen, der byggede sig op inde i mig.

“Du kommer ikke, før jeg giver dig tilladelse.”

Herren stak hans store hårde pik lige ind i min varme våde kusse. Jeg vidste, at jeg ikke kunne holde mig ret meget længere. Han fortsatte med at kneppe mig hårdt og dybt. Så meget langsomt så kun spidsen af hans pik blev i mig, inden han begyndte at kneppe mig hårdt igen. Jeg rystede nu og vidste, at jeg ikke kunne holde mig længere.

“KOM!”

Det var hans ord, og det gjorde jeg. En bølger af glæde farede gennem mig, fra min kusse til resten af min krop. Jeg næsten besvimede på bordet.

“Dejlig tøz, der kom for sin Herre.” Sagde Herren stille, mens han strøg mit hår, mens hans pik stadig var dybt oppe i mig, og med et sidste stød følte jeg, at han skød sin varme sperm i min kusse.

Måneder gik, og jeg fortsatte med at tjene min Herre. En eftermiddag kom Herren hen til lejligheden.

“Vi går ud i eftermiddag”, fortalte han mig.

“Der er en, som jeg vil have, at du skal mødes med.”

Uden at sige noget gik vi til hans bil og kørte afsted. Endelig talte Herren.

“Jeg har et meget specielt arbejde til dig min skat”, sagde han.

“Den unge dame, som vi skal mødes med, er blevet introduceret til mig af en god ven.”

”Hun har vist sig at være meget underdanig og er ivrig efter at tjene mig som en bottom slave.”

Da jeg hørte det, blev jeg overvældet af jalousi og frygt. Herren havde fundet en ny slave. Hvad ville det betyde for mig? Hvorfor havde han gjort det her? Havde jeg skuffet? Var han ked af mig? Jeg kæmpede men kunne ikke holde tårerne tilbage.

“Åh min elskede slave! Du tilhører stadig mig, jeg elsker dig, og jeg ville aldrig være foruden dig. Denne nye slave er for os begge. Du vil træne hende, så hun en dag bliver lige så vidunderlig en slave som dig. Hun skal leve med dig og tjene dig. Når jeg kommer, så vil du overlade hende til mig. Du vil instruere hende i, hvordan du tjener mig. Det skal være en ære for dig at træne hende for mig. En ære for hende, at hun bliver uddannet af dig. Hun vil have den bedst mulige start i hendes liv som underdanig sammen med dig. Desuden skal du begynde som Rigger for mig. Husk at kender jeg til din biseksualitet, slave.”

Tanker farrede gennem mig, jeg var selvfølgelig stadig bekymret, men det var alt, hvad der var vigtigt at vide, at min stilling hos min Herre var sikker.

Vi ankom til en stor blok med kollegieværelser. Jeg fulgte med op ad trappen til døren på en af lejlighederne. Uden vi nåede at banke på døren, blev den åbnet af en ung pige på 18 år, fandt jeg ud af senere. Hun faldt straks på knæene foran os. Hun havde en kort dybrød kjole på, som jeg formodede, at hun var nøgen under. Hendes blonde hår faldt i bløde bølger over skuldrene. Hun havde lange slanke ben, og på fødderne havde hun et par sorte sko. Det var let at se hvorfor, at Herren ønskede at besidde en stærk bølge af jalousi strømme gennem min krop. Jeg vidste, at jeg meget gerne ville have hende som min underdanig. De straffe jeg ville påføre hende!

“En god start, er du ikke enig slave?” Spurgte Herren mig.

“Hun er din nu, det første du skal gøre er, at give hende et navn som vi kan tiltale hende med. Hvad bliver det?”

”slave missen.” Svarede jeg uden den store betænkningstid.

”Godt navn!” Svarede min Herre med et kærligt udtryk.

”slave missen, kys din nye Mistress´ fødder for at lade hende vide, at du er den nederste slave og er under vores kommando.”

Slave missen bukkede straks mod mig, sænkede hovedet og kyssede forsigtigt hver af de støvler, som jeg havde på.

“Slave, nu vil jeg lade dig være alene med slave missen i en time, så vil jeg vende tilbage til jer begge. Så må vi se, om hun er klar og forstår den grundlæggende adfærd, som jeg forventer af jer begge. Hvis hun ikke følger disse regler, er det dig slave, som vil blive straffet.”

“Ja Herre.” Svarede jeg, mens Herren forlod værelset.

mariamusen1993@outlook.dk

About Maria

mariamusen1993

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.