Slave opdragelse

Jeg lå på ryggen, benene hævet mod loftet, fæstnet i to ankelmanchetter. Trækket i mine ankler var præcis så stramt, at min lænd støttede på den lille læderbriks, og mine ben har helt strakte og spredte til hver sin side. Mine håndledsmanchetter var også fæstnet til den lille briks.

Om hovedet havde jeg er meget stort strikket tørkæde, jeg havde ingen idé om hvor stort det var; men der var uden tvivl viklet om mit hoved mere end tre gange. Alle lyde dæmpedes af den kraftige og stikkende strik. Tørklædet duftede svagt af parfume og min Dominas varme hud.

Svagt kunne jeg høre skridt omkring med, kunne slet ikke placere lydene, og kunne intet se. Med en smidig bevægelse greb min Domina fat i min halvstive pik – klemte hårdt om den, og blottede hovedet med en fast bevægelse. Hendes vidunderlige knaldrøde læber omsluttede mit, nu, dunkende pik hoved. Jeg stønnede svagt, som min pik hastigt voksede i den varme kvindemund.

Lige så hurtigt som det begyndte – lige så hurtigt stoppede min Domina igen. Jeg anstrengte mig for, at lokalisere hende – uden held. Jeg slappede af, og nød min position.

Kort efter mærkede jeg noget blødt og dejligt på min nøgne overkrop, nærmest som et tykt, blødt tæppe… jeg nød følelsen, og gættede på det måtte være den mohairjakke min Domina havde på da jeg ankom. Jeg kunne i dufte den, dertil var mine sanser for stækkede af det tykke tørklæde.

En kold væske ramte mit blottede slavehul… glidecreme antog jeg. Det var ikke overraskende – jeg vidste hvordan min Domina elskede at lege med mit slavehul, og efter at have skyllet min røv igennem med det ene lavement efter det andet var jeg næsten klar over at det ville komme.

Med blive og nænsomme fingre kærtegnes min slaveåbning – min forræderiske slavepik afslørede mig ved sin hurtige rejsning. Min Domina lo højt og hjerteligt, og fortsatte sine kærtegn af min slaverøv. Jeg havde ikke styr på hvor mange fingre der var oppe i mig, da min Domina trak sig ud… tomheden var skræmmende… længtes efter de dejlige kærtegn; men holdt min mund.

Det varede kun ganske kort før en rund genstand pressedes mod mit slavehul. Med erfaren akkuratesse pressede min Domina det solide buttplug op i min slaverøv. Langsomt kørte hun det frem og tilbage og masserede min liderlige slaverøv til at modtage det store plug. Efter hvad der virkede som en evighed gled plugged på plads, og jeg følte mig helt fyldte ud… Skøn følelse.

Min Domina kærtegnede nænsomt min stive pik – jeg nød fornemmelse af hendes gummihandsker, som hun nu havde iført sig, på min stive slavepik. Jeg mærkede kort efter det, jeg antog var, det tynde, lange strikbånd om roden af min pik og nosser. Med vanlig sikkerhed snørede min Domina båndet, og trak godt i det for at sikre sig at det sad godt nok. Smerten var intens og lækker på samme tid. Min pik føltes som om den skulle sprænges – jeg var i ekstase.

Dernæst løsnede min Domina mine ben, og blodcirkulationen kom tilbage… den prikkende fornemmelse overskyggedes af mit udnyttede underliv. Mine hænder blev koblet af briksen; men samlet på ryggen.

Efter at have fået blodcirkulationen i benene i gang, og efter at have fjernet jakken fra min overkrop, beordrede min Domina mig op at stå. Jeg adlød prompte – og mærkede nu den fulde effekt af buttplugged.

Jeg stod på gulvet, uden nogen som helst orienteringsevne, og afventede min Dominas næste ordre. Den kom jeg til at vente på – i stedet mærkede jeg et bredt læderbånd om min mave – nærmest som en bred livrem. Bæltet blev strammet godt til, hvorefter min Domina efterprøvede dets holdbarhed. Det var godkendt.

Min undren over dette bælte blev afløst af fryd, da min Domina tog strikbundet, som var bundet om roden på min pik, trak det mellem mine ben, og bandt det fast i læderbæltet på min ryg. Derved var strikbæltet med til at holde plugged på plads i mit slavehul. Triumferende konstaterede min Domina, at nu var jeg vist klar til at tjene hende.

About MistressAngela

angelanielsen69

Se også

Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag …

3 kommentarer

 1. Dejlig slave oplevelse, har selv prøvet samme tur efter jeg havde vist din fantastiske side til min frue, hun overraskede mig ved at hun kastede en sort lædersæk over mit hoved og strammede hårdt en rem omkring halsen udenpå sækken, og gav mig så håndjern på og låste mig inde i vores gamle hundebur, hvor jeg lå indtil jeg næsten ikke havde mere ilt i sækken, og jeg derfor var helt rolig og afslappet, så hun let kunne styre mig.

  Da jeg var faldet til ro fik jeg besked på at stikke min stive pik ud af buret, og som hun såsnørrede stramt ind med en våd lædersnørre, og så fik jeg ellers lov at ligge og hyle nogen tid i buret.

  Efter nogen tid kom hun og befalede mig at presse min røv op mod burets tremmer, og jeg mærkedehun kom en rund genstand op i mit slavehul, og jeg mærkede hvordan en solid buttplug sad godt fast i minømme røv.

  Efter hvad der virkede som en evighed gled plugged på plads, og jeg følte mit røvhul fyldt helt ud.

  Så mærkede jeg hun strammede snoren om pikken endnu mere, og jeg troede den skulle sprænges. alt imens jeg kæmpede for at få lufti den klamme lædersæk.

  Efter nogen tid blev jeg hevet ud af buret, og ført hen til en stolpe hvor jeg nærkede jeg blev spænndt fast med remme og ankler og halsen, og så mærkede jeg et bredt læderbælte blev spændt omkring min mave og så trak hun hårdt snoren fra pikken og trak det mellem mine ben, og bandt det fast i læderbæltet på min ryg., og så spændte hun et par remme mere rundt omkring min krop og stolpen, og sagde at nu var jeg klar til at hygge mig.

  Jeg ved ikke hvor længe jeg stod fanget og jeg blev holdt varm med pisk min krop ofte fik af en grim hård liderpisk, og efter lang tid faldt jeg slapt sammen i de stramme remme om krroppen, og hang så næsten livsløs med sækken over hovedet uden at have nogen tidsfornemmelse.

  Efter nogen tid lærte jeg at holde kæft og tog istedet for med tak imod den dejlige straf som slave pik.

  Efter jeg havde sovet noget med sækken over hovedet mærkede jeg pludselig at jeg blev løsnet fra stolpen, og jeg fik et reb mere om halsen og så gik hun en tur med mig ud i garagen hvor jeg blev sat ind i bilen, og så kørte vi ud for at handle, hvor jeg gik rundt med sækken over hovedet, kun i underbukser og shorts samt en t-shirts, alt imens hun trak mig rundt mens jeg gik lydigt sammen med hende som den nye slave.

  Der kom mange sjove bemærkninger, men ingen kunne jo se hvem jeg var da jeg havde hovedet i sækken, så det var en dejlig oplevelse.

  Da vi kom hjem fik jeg besked på at gå i seng og sove til næste dag med hovedet i sækken, og næste morgen blev jeg befriet fra sækken med en advarsel om den hurtigt kom på i brug igen hvis jeg ikke er lydig slave boy.

 2. Christian1954

  Dejlig frue du har, håber du har fået flere lufte ture i byen i en sæk – jeg har vist min frue dit opslag og hun spurgte om jeg ville have samme tur.

  Ja takkede ja for sjovt, men havde ikke regnet med hun lukkede munden på mig med en oplusteloig gag, bandt mine hænder sammen bag nakken så jeg ikke kunne lege med mig selv, og så tog hun alt mig tøj af
  mig og gav mig en ble på inden hun kom mig i en stor stofsæk som hun snørrede til, og så fik jeg lov til i 2 dage at gå rundt og være fanget fastende i sækken, uden at kunne sige et ord.

  Det var bestemt ikke rart at være fange i 2 dage unden mad og drikke, selv om jeg kunne gå rundt i huset i sækken og også sov i sækken, der også var toilet da jeg ikke kunne holde mere skidt og pis i den store ble hun havde hånligt lagt på mig.

  Hun har sagt en anden gang vil hun sikre mig bedre i sækken så jeg ikke kan gå rundt og hun har købt et gammelt hundebur der står i kælderen, som hun truer med at smide mig ind i mens jeg er fanget i sækken, så jeg holder lav profil og håber ikke det sker.

  Har du haft nye ophold i buret eller sikrfet som slavepik hos fruen hos jer?

 3. Jeg var i går til julefrokost med min frue.

  Da vi kom ud til gården hvor julefrokosten blev holdt tog min frue mig med ind i huset hvor hun førte mig ind i et rum hvor jeg blev befalet at tage alt tøjet af og så kom hun en sort stof sæk oveer hovedet på mig, som blev spændt fast om halsen med en tung stålkæde der blev bundet omkring halsen og låst fast, og de 2 ender i kæden hang ned af ryggen på mig, og mine arme blev tvunget bag på ryggen og håndledene blev låst fast til de 2 ender af kæden, så jeg stod med hænderne låst fast på ryggen.

  Så mærkede jeg hun bandt en stram snor om min pik og nosser, og så mærkede jeg hun pressede en stor buttplug op i min røv, som hun pressede hårdt op så den kom helt op i mit røvhul, og så mærkede jeg hun spændte et bredt bælte om min røv og foran på mavn så jeg ikke kunne tabe budpluggen.

  Lige efter det mærkde jeg hun tog fat i snoren min pik og nosser var bundet med og trak resten af snoren bagud i skridtet og trak hårdt til, inden hun bandt snoren fast til læder remmen der sad omkring mig, alt imens jeg skreg af smerterne i min pik.

  Så samlede hun mine ben og jeg mærkede et stramt reb blev bundet omkring anklerne, og så tvang hun mig til at ligge mig på gulvet.

  Nå nu er du vist klar til julefrokosten sagde hun, og jeg mærkede hun satte et halsbånd om min tals, og så tvang hun mig til art krable hen over gulvet og ind i gildesalen hvor jeg kunne høre andre gæstrer morede sig over hun kom slæbende med mig nærmest som en søløve.

  Hun sagde til et par stykker kom lige og hjælp med at løfte svinet her op på bordet, og så mærkede jeg flere hænder løftede mig og jeg blev lagt på maven på bordet, hvor jeg mærkede flere stramme reb eller remme blev bundet stramt omkring mig, så jeg ikke kunne falde ned.

  Jeg hørte så de begyndte at spise og under frokosten legede de med mig ved flere gange at slå mig på ryggen og i min nøgne røv, ligesom jeg mærkede stearin blev dryppet ned over min slave krop.

  Jeg ved ikke hvor længe jeg lå på bordet, men efter nogen tid tog min frue den sorte sæk væk fra mig hoved, og jeg så så at resten af maden blev hældt ned i en spand, og blev æltet sammen med beskidte sko der trådte på maden i spanden, og min frue sattte sig på på spanden og pissede ned i spanden.

  Flere stod og grinede da hun hældte den ulækre mad med pis ned i en sæk, og sagde så de skulle løsne mig for jeg skulle da også have frokost.

  Jeg blev løsnet fra bordet og så sagde min frue hold lige sækken klar, og så blev jeg løftet ned fra bordet og blev sat ned i den store sæk hvor den ulækre mad var i, og je mærkede sækken blev bundet til, og så sagde min frue, nu æder du resten af maden og du kommer ikke ud af sækken før de du har spist op.

  Hun sagde så til nogle af gæsterne at de skulle bære sækken ud på toilettet, hvor jeg blev lagt på gulvet hvor jeg lå længe og langsomt spiste den ulækre mad.

  I løbet af aftenen fandt jeg ud af hvorfor jeg skulle være på toilettet, for flere kom og overpissede sækken jeg lå i, og der var også flere der sparkede til mig og sagde Æd så dit svin.

  Det blev en lang nat, og lørdag formiddag hørte jeg min frue sige lad os lige se om han har spist op, og jeg mærkede så sækken blev løsnet og min frue kikkede ned i sækken til mig og sagde, nå du er ikke færdig med at æde, så må du blive i sækken dit svin og så blev sækken igen bundet til.

  Efter nogen tid kom der et par stykker og bar sækken med mig i ud til en bil, hvor jeg mærkede jeg blev smidt ind i, og min frue sagde så vi skal bare hjem med svinet her.

  Da vi kom hjem blev sækken hevet ud af bilen og jeg mærkede jeg blev slæ
  t hen over indkørslen og blev smidt ind i garagen, hvor min frue sagde – nå nu er du hjemme, og du kommer ikke fra af kæden og sækken før du har spist op.

  Sidst på dagen kom hun endelig og tog mig ud af sækken, og jeg blev så spulet ren med koldt vand inden hun befriede mig fra den stramme lænke mine håndled var låst fast med om halsen og rebet, der skar ind i mine ankler, blev løsnet og så fik jeg besked på at tage tøj på.

  Efter jeg havde fået tøj på spiste vi aftensmad sammen og vi fik en god snak om julefrokosten, og min frue sagde alle havde haft en god julefrokost, og at jeg nok en anden gang skulle komme med til fest på en anderledes hård måde som slavepik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.