Hjem / Noveller / BDSM / Slave opdragelse

Slave opdragelse

Jeg lå på ryggen, benene hævet mod loftet, fæstnet i to ankelmanchetter. Trækket i mine ankler var præcis så stramt, at min lænd støttede på den lille læderbriks, og mine ben har helt strakte og spredte til hver sin side. Mine håndledsmanchetter var også fæstnet til den lille briks.

Om hovedet havde jeg er meget stort strikket tørkæde, jeg havde ingen idé om hvor stort det var; men der var uden tvivl viklet om mit hoved mere end tre gange. Alle lyde dæmpedes af den kraftige og stikkende strik. Tørklædet duftede svagt af parfume og min Dominas varme hud.

Svagt kunne jeg høre skridt omkring med, kunne slet ikke placere lydene, og kunne intet se. Med en smidig bevægelse greb min Domina fat i min halvstive pik – klemte hårdt om den, og blottede hovedet med en fast bevægelse. Hendes vidunderlige knaldrøde læber omsluttede mit, nu, dunkende pik hoved. Jeg stønnede svagt, som min pik hastigt voksede i den varme kvindemund.

Lige så hurtigt som det begyndte – lige så hurtigt stoppede min Domina igen. Jeg anstrengte mig for, at lokalisere hende – uden held. Jeg slappede af, og nød min position.

Kort efter mærkede jeg noget blødt og dejligt på min nøgne overkrop, nærmest som et tykt, blødt tæppe… jeg nød følelsen, og gættede på det måtte være den mohairjakke min Domina havde på da jeg ankom. Jeg kunne i dufte den, dertil var mine sanser for stækkede af det tykke tørklæde.

En kold væske ramte mit blottede slavehul… glidecreme antog jeg. Det var ikke overraskende – jeg vidste hvordan min Domina elskede at lege med mit slavehul, og efter at have skyllet min røv igennem med det ene lavement efter det andet var jeg næsten klar over at det ville komme.

Med blive og nænsomme fingre kærtegnes min slaveåbning – min forræderiske slavepik afslørede mig ved sin hurtige rejsning. Min Domina lo højt og hjerteligt, og fortsatte sine kærtegn af min slaverøv. Jeg havde ikke styr på hvor mange fingre der var oppe i mig, da min Domina trak sig ud… tomheden var skræmmende… længtes efter de dejlige kærtegn; men holdt min mund.

Det varede kun ganske kort før en rund genstand pressedes mod mit slavehul. Med erfaren akkuratesse pressede min Domina det solide buttplug op i min slaverøv. Langsomt kørte hun det frem og tilbage og masserede min liderlige slaverøv til at modtage det store plug. Efter hvad der virkede som en evighed gled plugged på plads, og jeg følte mig helt fyldte ud… Skøn følelse.

Min Domina kærtegnede nænsomt min stive pik – jeg nød fornemmelse af hendes gummihandsker, som hun nu havde iført sig, på min stive slavepik. Jeg mærkede kort efter det, jeg antog var, det tynde, lange strikbånd om roden af min pik og nosser. Med vanlig sikkerhed snørede min Domina båndet, og trak godt i det for at sikre sig at det sad godt nok. Smerten var intens og lækker på samme tid. Min pik føltes som om den skulle sprænges – jeg var i ekstase.

Dernæst løsnede min Domina mine ben, og blodcirkulationen kom tilbage… den prikkende fornemmelse overskyggedes af mit udnyttede underliv. Mine hænder blev koblet af briksen; men samlet på ryggen.

Efter at have fået blodcirkulationen i benene i gang, og efter at have fjernet jakken fra min overkrop, beordrede min Domina mig op at stå. Jeg adlød prompte – og mærkede nu den fulde effekt af buttplugged.

Jeg stod på gulvet, uden nogen som helst orienteringsevne, og afventede min Dominas næste ordre. Den kom jeg til at vente på – i stedet mærkede jeg et bredt læderbånd om min mave – nærmest som en bred livrem. Bæltet blev strammet godt til, hvorefter min Domina efterprøvede dets holdbarhed. Det var godkendt.

Min undren over dette bælte blev afløst af fryd, da min Domina tog strikbundet, som var bundet om roden på min pik, trak det mellem mine ben, og bandt det fast i læderbæltet på min ryg. Derved var strikbæltet med til at holde plugged på plads i mit slavehul. Triumferende konstaterede min Domina, at nu var jeg vist klar til at tjene hende.

About MistressAngela

Angelanielsen69

Se også

Slavetøsens møde med Master

Jeg var 25 år gammel, da jeg for alvor begyndte at undersøge BDSM, og fik …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *