Fødselsdagsgaven til Felix

Hun åbner bildøren og ser til sin forbavselse en lille pakke og ovenpå en kuvert med teksten “Sommertøz”

Om hun så fik penge for det vil hun ikke kunne gætte hvordan den er havnet i bilen. Kuverten er sprayet med “Ferrari” hun kender duften, Felix bruger den deodorant og hun kan huske den fra da hun gav ham et knus til farvel den anden dag

Lidt varm i kinderne åbner hun kuverten, inden i ligger en indbydelse og nok en kuvert. Felix indbyder hende til fødselsdag, det hele er klaret, hun skal bare møde op og medbringe den lille kuvert og pakken.

Den må ikke åbnes endnu…

Dagen oprinder, hun er på badeværelset og gøre sig klar. Hun ordner sine ben og ser tilfreds i spejlet på sit glatte køn, brysterne og det fønnede hår.

Tidligere på dagen havde hun dristet sig til at spørge om der var nogen bestemt dresscode. Det korte svar fra Felix: Jeg elsker rødt…

Hun har heldigvis et sæt undertøj i rødt, g-streng naturligvis. På vejen hjem var hun lige i storcenteret og var heldig at finde et par selvsiddende strømper hvor blondekanten frækt var lavet i rødt. Det hele dækket til med den røde skjortebluse og den halvlange lædernederdel fra skabet. Heldigt hendes veninde havde et par røde stilletter hun gerne måtte låne.

Hun kigger på dig selv i spejlet, arhh, kan vist godt åbne en knap mere i skjorteblusen så der er lidt kavalergang.

Turen i bil går hurtigt, men hun er ikke helt nærværende. På passagersædet ligger den lille pakke og kuverten der ikke måtte åbnes.

Hun når frem og parkerer. Putter pakken og brevet i sin taske og går nervøst til døren.

Der bliver hurtigt åbnet. Felix smiler og giver Sommertøz et kram. Nervøsiteten forsvinder lidt. Men den tager lidt til igen da Felix lukker døren og bag hende og skubber Sommertøz lidt på afstand.

Men Felix vil bare nyde synet og hvis ikke hun før har fået elevatorblik så får hun det nu.. Felix smiler tilfreds og stiller sig igen tæt. Ugenert placerer han den ene hånd på hendes læderindpakkede bagdel og klemmer til.

Den anden hånd søger omkring nakken og hurtigere end hun aner det er hun midt i et tungekys. Gud, går det? Vi har kun mødtes en gang og sidst snakkede vi kun og sluttede daten med et kram.

Men hun lader sig rive med og gengælder Felix’s kys mens to hænder går på opdagelse på hendes ryg.

Så hurtigt som det startede får det ende med kyssene og hun får tid at se hvad der ellers sker omkring hende.

Emhætten snurrer, der er noget på komfuret, bordet er dækket med lys på bordet og lidt musik kommer ud af højtaleren.

Sommertøz får vist plads ved bordet og sætter sig ned.

Det tager kun Felix få minutter at anrette maden. Oksesteg med tilbehør og hun spiser sammen med Felix mens snakken går.

Efter maden rydder Felix hurtigt af bordet, men rydder ikke køkkenet. Fokus skal være på Sommertøz. Felix foreslår at sætte jer i de bløde møbler. De ender i den samme sofa i hver sin ende med front mod hinanden.

Snakken går godt men som de sidder kommer man nemt til at trække det ene ben lidt op og derved får Felix øje på de flot indpakkede ben.

Han lader som ingenting men et par sætninger senere lander der en hånd på hendes knæ mens Felix bare snakker videre.

Hånden flytter sig dog og kommer hele tinden nærmere den flotte blondekant. Hun er i tvivl. Går det for hurtigt? Men det er nu meget rart og hun er tryg. Der går ikke længe inden hun og Felix er filtret lidt ind i hinanden.

Der kysses intenst og begge deres hænder er på opdagelse, hun har flere gange strejfet bulen i Felix’s bukser og er glad for at hun har den effekt.

Felix er igang med at åbne Sommertøzs skjorte så der er frit udsyn til den flot og rødt indpakkede barm. Hun sukker og kysser ekstra intenst første gange den ene vorte får et lille klem.

Sommertøz mærker også et par fingre glide over blonden på højre strømpe og de rammer den sarte elastik i g-strengen som de dog hurtigt kommer ind under og søger sydpå.

Hun gør ingen indsigelser nu og et gys går gennem hende da fingrene rammer de godt våde læber og hurtigt finder frem til den lille knop i midten. Sommertøz nyder det og trækker selv trussen helt til side så Felix bedre kan komme til med fingrene.

Hans anden arm ligger om ryggen på hende og kan lige nå rundt for at kæle lidt for et bryst.

Sommertøz har svært ved at finde et sted at gøre af sine hænder men ligger også bare og nyder fingerne i sit skød der sikkert arbejder hende mod en orgasme.

En gang i mellem får klitoris en lille pause og pegefingeren kommer langt op i hende. Lige idet Sommertøz er ved at komme trækker Felix fingeren ud af hende, putter den i sin egen mund og slikker den ren.

Pokkers, så tæt på tænker hun. Ingen har sagt noget et stykke tid, hun og Felix har jo kysset konstant, men som han tager den rene finger ud af sin mund siger han “det minder mig da om at vi også skal have dessert”

“jeg skal lige hente noget” Felix rejser sig hurtigt, hun får et hurtigt kig til bulen i bukserne inden han løber ned af trappen.

Hun tænker at det var nok den dårligste timing ever, mens hun sidder forvirret tilbage i sofaen kan hun hører der kommer en SMS på sin telefon. Sommertøz ignorerer den mens hun prøver at få tøjet lidt i orden igen. Lyden af nok en SMS! Nej ikke nu, der er vel ikke sket noget derhjemme?

Hun får fumlet telefonen op og læser “du er fødselsdagsgaven! Gå ud på toilettet og åben brevet med instrukser”

Sommertøz smiler og tager tasken med ud. Instruksbrevet siger ” Rød er min yndlingsfarve, åbn pakken og lav nogle flotte røde læber med læbestiften. Smid tøjet og tag den røde natkjole på, det er sengetid nu!!

Hun holder den røde satin natkjole op, den vil formentlig passe hende. Godt gættet med størrelsen. Sommertøz begynder at tage tøjet af men får den idé at de selvsiddende strømer og skoene nok ikke gør outfittet dårligere men alt andet ryger af.

Med rystende hænder lægger hun tøjet det sammen hvorefter hun kigger i spejlet og forsigtigt får malet læberne knald røde. hun ser godt ud…

Hun læser videre på brevet. Der står hvordan hun finder gennem huset til soveværelset. Der vil Felix vente på dig!

Hvis hun vil imødekomme Felix’s gaveønske skal hun fæstne den sidste hage og derefter give Felix et blowjob med de flotte røde læber.

Sommertøz går forsigtigt gennem huset, både fordi hun ikke kender huset men også fordi stiletterne skal føre hende helskinnet ned af trappen

Hun åbner døren til soveværelset. Felix ligger på sengen oplyst af skæret fra stearinlys. Han er nøgen og hun kan ikke undgå at se også kampklar.

Begge ankler er bundet ud til sengens fodende, venstre arm bundet til hovedgærdet, kun højre arm er fri. Hun fanger hurtigt hvad det med hagen betød. Ved siden af højre arm ligger et reb med en karabinhage som hun hurtigt sætter i ringen på højre arms manchet.

Sommertøz nyder lidt at være i kontrol og smyger sin krop rundt på Felix, både hun og han nyder det glatte røde satin. Hun tager krævende de kys hun har lyst til men får sig også lagt så Felix lige med en enkelt finger kan nå at mærke at hun er våd endnu.

Sommertøz kommer hurtigt i tanke om at hun er gaven og hvad den går ud på og hun kravler nedad i sengen. Men den ene hånd fører hun sit hår bag om nakken så Felix nemt kan se med. Hun søger og holder øjenkontakten idet hun lader hans pik glide ind i sin mund.

Hun nyder at høre Felix ikke længere har kontrol over sin vejrtrækningen men i stedet småstønner og trækker i de reb der solidt holder hans arme. Stor umage gør Sommertøz sig med at sutte og sørger for at der kommer et tydeligt mærke af rød læbestift halvvejs nede på pikken.

Med stor tilfredshed mærler Sommertøz at Felix ligesom i en krampe kommer i hendes mund. Hun beholder pikken i munden og lader ham falde lidt ned igen inden hun lige giver den et par blide sut mere og synker hvad hun har i munden.

Sommertøz hun kan mærke at hun har gjort det godt og ligger sig ved siden af Felix med hovedet på hans brystkasse.

Hun leger lidt rundt med fingrene, han er meget touchy nu, specielt brystvorterne men han kan bundet ikke rigtig gøre noget ved det.

Hun kysser Felix og spørger om det var godt? Intet svar får hun, men øjnene triller stadig rundt i hans hoved og hun tolker det som et ja.

Hun kommer nu i tanke om at hun ikke selv blev forløst oppe i sofaen og hun er ikke blevet mindre våd af at ligge og lege med sin tunge. Nu er det min tur tænker hun…

Forsigtigt sætter hun sig overskrævs over Felix’s hoved, hun er nødt til at trække lidt op i natkjolen for at hans hoved kan finde vej op mellem de flot indpakkede nylon ben. De røde stiletter får hun placeret så hendes vriste hviler på Felix’s brystkasse. Hun sænker fissen langsomt ned over Felix’s mund og hans tunge går straks i gang. Hun nyder det.

Hun vinder balancen i den svære stilling, den røde natkjole glider ned så hun ikke længere kan se Felix’s ansigt men hun kan mærke tungen er hvor den skal være.

Sommertøz bruger sine nu frie hænder til at lade det røde satin køre dejligt rundt under hendes hænder mens hun krammer sine bryster.

Hun kommer tæt på orgasme igen. Sommertøz kan høre at Felix en gang imellem har lidt svært ved at få luft mens hendes fisse roterer på hans mund, men det er jo ikke hendes problem.

Sommertøz får lyst til at mærke en pik oppe i sig og rækker bagud for at finde den, den er klar igen. Men netop som hun klemmer om pikken får Felix’s tunge overtaget og hun stønner en fin lille orgasme ud.

Hendes ben kan knapt holde til stillingen mere og hun lægger sig igen ved siden af stadig bundne Felix mens hendes orgasme klinger af…

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.