Slavetøsen får pik

Via internettet fandt jeg en annonce, hvor en loge på 3 mand søgte en kvinde, der ville være villig til at gennemføre en optagelsesprøve, hvorunder hun skulle stå ubetinget til rådighed for dem.

Det lød vildt ophidsende!

Jeg kontaktede logen, og forespurgte ydmygt om betingelserne for at komme i betragtning til optagelsesprøven. Allerede næste dag, fik jeg tilsendt et optagelsesskema, hvorunder jeg bl.a. skulle redegøre for mine lyster i detaljer. Jeg skulle også medsende billeder af mine bryster, angive deres vægt og mål, og medsende et billede af min barberede fisse. Jeg skulle også svare på, om jeg nogensinde var blevet røvpulet godt og grundigt, og om jeg kunne acceptere at blive det; for uden at ville stille alle mine huller ubetinget til rådighed for herrernes pikke, kunne der ikke være tale om, at gå videre.

Endeligt skulle jeg underskrive en erklæring om, at jeg som logens kneppemaskine kun havde én opgave, nemlig til enhver tid, at betjene herrernes pikke helt i overensstemmelse med pikkenes behov og ønsker og efter nøje indstudere kommandoer. Jeg skulle med andre ord gøre mit yderste for at tilfredsstille logen; hvis en pik ikke var tilfreds med mine ydelser, ville jeg blive straffet venligt, men bestemt.

Jeg blev helt vildt liderlig, bare ved at få optagelsesskemaet, og nu fik jeg travlt. Jeg måtte for første gang i mit liv i gang med at barbere fissen, så den var klar til fotografering. Det var dejligt, at mærke den glatte, våde fornemmelse. Jeg udfyldte nu skemaet, medsendte de ønskede billeder, og underskrev underkastelseserklæringen. Og nu måtte jeg vente spændt i et par dage på at høre om, jeg ville blive regnet for egnet.

Torsdag aften, blev jeg ringet op at en kvinde, der præsenterede sig som logens tjenerinde. Hun fortalte mig, at hun selv havde været novice som mig, og at det ville være hendes opgave at gøre mig klar til at tjene herrerne, ved at træne mig i at adlyde pikkenes kommandoer og at gøre mig klar til den første præsentation for logen. Hun ville også være min garant for, at der ikke skete noget, som jeg ikke kunne klare. Hendes navn var Fruen, og hun fortalte mig, at mit navn for logens herrer ville være Tøs.

Hun spurgte mig grundigt ud, om jeg nu havde gjort mig mine helt klare overvejelser, for når jeg først var ankommet til logens mødelokale og var blevet iført halsbånd, ville der ikke være nogen vej udenom, at gennemføre optagelsesprøven og de tilhørende ritualer. Vi fik også ved denne lejlighed slået fast, hvad jeg absolut ikke ville være med til, så hun på den måde, kunne gribe ind.

Jeg fortalte hende, at jeg selvfølgeligt var nervøs for at blive røvpulet, men hun kunne berette, at der ikke findes noget skønnere end at være totalt udblokket. Hun lovede mig samtidig, at hun nok skulle lette denne første røvpuling ved at blokke mig lidt ud på forhånd under forberedelserne. Jeg fik nu besked på at møde op i logens mødelokale fredag aften, min kæreste var ikke hjemme i weekenden, så jeg kunne roligt gennemføre mit ønske.

Jeg rystede, da jeg ringede på døren. Der gik et øjeblik, så lukkede Fruen døren op. Hun var en smuk kvinde, iført hvid kittel, og hun så meget professionel ud. Døren blev låst, og Fruen bad mig om at afføre mig alt mit tøj inden vi gik videre ind i logen. Hun tog mine ejendele, og låste dem inde i et skab, som hun aflåste forsvarligt.

Her stod jeg nu, nøgen og hjælpeløs, mens hun fra sin lomme tog et sort gummihalsbånd frem. Er du klar til at underkaste dig, spurgte hun.

Ja Frue, lød mit svar. Hun iførte mig det stramme halsbånd, og isatte en rem, hvormed hun kunne føre mig, hvorhen hun ville. Herefter blev jeg iført en foret gummimaske, der var sådan indrettet, at der alt efter behag kunne lukkes op og i for hullerne til mine øjne. Det samme gjorde sig gældende m.h.t. hullet ved min mund, der tillige var indrettet således, at der kunne påsættes en indvendig dildo, så jeg kunne optrænes i pikslugning, og en mundkurv, så jeg kunne kneppes i mund og hals, uden at komme til at skade herrernes kostelige pikke med mine tænder.

Begge huller var fri nu, så jeg kunne stadig både se og tale, og det gippede i mig, da jeg fik øje på min egen fremtoning i det store spejl i hallen; jeg så allerede nu meget ud til at være reduceret til en brugsgenstand. Men der skulle mange flere forberedelser til.

Fruen førte mig nu ind i et stort badeværelse, hvor hun iførte mig de gummimanchetter, som jeg skulle bære resten af weekenden. Jeg fik manchetter med tilhørende øskner på håndled og ankler, et par kraftige gummiremme med øskner stramt om det øverste af lårene samt et svært gummibælte, der også var forsynet med fastgørelsesringe. Fruen førte mig nu hen til badet, hvor hun spændte mig fast i foroverbøjet stilling over en buk. Fruen gav mig nu et lavement, således, at jeg ikke ville komme til at besudle herrernes pikke, når de røvpulede mig. Jeg blev herefter spulet ren overalt, både udvendigt og indvendigt.

Den indvendige spuling skete med en kraftig pikformet gummibruser, men Fruen sørgede omhyggeligt for, at jeg ikke fik den at mærke mere end som en antydning i min efterhånden meget liderlige fisse. Hun gjorde betydeligt mere ud af at spule mig i røvhullet; det gjorde ondt, og jeg vred mig lidt ved tanken om, at det der ventede mig ville være meget værre.

Fruen lod nu sin hånd glide hen over min barberede fisse; åh, hvor det ophidsede mig helt vildt. Jeg er bare så liderlig, sagde jeg. Ja, det kan jeg se sagde hun, men glem ikke, at du kun er her for at tjene herrernes pikke til fuldkommenhed. Hvad du har af lyster, er ganske uinteressant. Jeg kan se, at du ikke er ordentligt barberet; så jeg må hellere give dig en voksbehandling; herrerne tolererer ikke, at der kommer hår i vejen for deres indtrængninger. Jeg fik nu besked på, at lægge mig på ryggen på en bord, hvorefter jeg blev spændt fast med livrem og manchetter. Fruen påførte nu den varme voks på min liderlige fisse, mens hun skældte ud over, at den konstant dryppede, samtidig med at jeg gav mig af lyst og stønnede på pik.

Nu skal jeg sige dig én ting, sagde hun. Jeg vil simpelthen ikke finde mig i at høre på dine ublu krav, så nu kan du benytte tiden til at øve dig i pikslugning, for det bliver en særdeles vigtig disciplin ved optagelsesprøven. Venligt, men bestemt påsatte hun nu pikindsatsen, der fyldte min mund helt ud. Det var rart, at få noget at sutte på. Du skal øve dig i at suge den indad, lød kommandoen, tre små sug og et kraftigt helt ned i halsen; det vil være den fremtidige rutine, når pikkene vil suges. Herrernes kommando i den forbindelse vil være;Sug Tøs;, og gud nåde og trøste dig, hvis du ikke adlyder på rette vis.

Jeg øvede mig nu alvorligt og seriøst på den givne opgave, mens jeg iagttog Fruens øvrige forberedelser. Hun havde nu afført sig sin kittel, og stod nu frem iført sin stramme sorte tjenerindedragt af gummi. Hendes bryster stak frem, ligesom hendes pragtfulde fisse og store hvide balder var synlige. Nu skal du ikke tro, at jeg også skal bruges af herrerne i denne week-end, sagde hun; jeg klæder mig udelukkende således, af respekt for herrernes ønske om passende fremtoning.

Nu fjernede Fruen den stivnede voks, og hvis jeg ikke havde haft nok at gøre med at øve mig i at sluge pik, havde jeg skreget af smerte, så ondt gjorde det. Fissen er nu gjort klar, meldte Fruen; der kommer ikke flere hår til syne under optagelsesprøven. Fruen holdt et spejl frem, sådan at jeg kunne se, min nu ildrøde fisse sitre. Jeg blev nu løst fra bordet, fik fjernet pikindsatsen, og blev iført min novicedragt i sort gummi. Selve dragten var indrettet således, at hele min overkrop op til halsen var tæt dækket af den kølige gummi. Rundt om hvert bryst, sad der en kraftig hård ring, hvorigennem hun nu trak mine bryster frem. Dragten gik bagpå ned imellem mine balder, hvor den delte sig i to omkring mit røvhul for igen at samle sig, indtil den nåede fissen, hvor der ligeledes var placeret en kraftig hård ring, hvorigennem fissen blev tvunget ud.

Jeg blev endeligt iført et korset, der, når det var stramt snøret, fik bryster, balder og fisse til at stritte indbydende og præsentabelt frem; også i liggende stilling. Vi skal nu opøve nogle forskellige kommandoer, sagde Fruen, husk, at du for herrerne kun er en brugsgenstand, der er beregnet til at tjene deres pikke. De vil ikke tale meget med dig udover at give forskellige kommandoer, som de forventer, der prompte adlydes. Når jeg eller en herre siger: “Byd dig til”, skal du øjeblikkeligt sætte dig på knæene med spredte ben og holde dine patter frem i hver hånd.

Hvis du får kommandoen “pat”, skal du øjeblikkeligt omfatte pikken med dine store patter, og klemme dem sammen om den skønne pik, og lade den køre frem og tilbage mellem dit yver, mens du holder munden klar til at du til enhver tid kan tage imod pikhovedet.

Når du får kommandoen “Røv”, vender du øjeblikkeligt røven imod den pik, der nu ønsker at pule dig, mens du stritter vellystigt og villigt klar til at tage imod den dejlige pik.

Når du får kommandoen “spred benene”, ja, så spreder du dem alt det du kan, og tager villigt imod, hvad pikkene nu vil give dig. Endeligt kan jeg fortælle dig, sagde Fruen, at det ikke vil være tilladt for dig at se på andet end mig og på herrernes vidunderlige pikke, hvis herrerne beslutter, at lade dig se. Hvis du så meget som løfter øjnene længere op ad herrerne, vil du blive straffet hårdt og retfærdigt.

Jeg lovede Fruen, at jeg ville bestræbe mig på, at overholde alle regler og kommandoer, og hun klappede mig på hovedet, og sagde, at det regnede hun også med. Du er nu klar til at blive ført ind i logens mødesal, sagde hun. Her vil jeg fastspænde dig i den ønskede stilling, så du er klar til at afvente herrernes ankomst. Lige så snart, at du er fastspændt, vil jeg blinde dig, idet det er op til herrerne, at bestemme, om du må nyde synet af de vidunderlige stive og kraftfulde pikke, som herrerne er i besiddelse af.

Inden Fruen førte mig ud fra baderummet, faldt jeg på knæ, og undskyldte overfor hende, at jeg ikke havde kunnet styre min liderlighed. Jeg ved det er svært for en tøs som dig, sagde Fruen, men du må bestræbe dig på at styre dig, når herrerne først er kommet, ellers må du regne med, at det får konsekvenser.

Fruen førte mig nu ind i logens mødesal. Det første, der mødte mit øje, var en automatiseret og motoriseret briks, der var indrettet med diverse fastgørelsesstativer.

Ved siden af var der placeret rulleborde med pragtfulde dildoer, diverse analplugs i forskellige størrelser, pikpåspændingsudstyr, vaginapumper og ikke mindst et kraftig sort pisk. Jeg gøs ved tanken om, hvad der ventede mig, og tanken om, at springe fra var nærliggende.

Fruen kunne mærke mine tanker, hun så strengt på mig; kontrakten er underskrevet, og der er ingen vej udenom nu, Tøs. Jeg skælvede, men overgav mig straks. Jeg blev nu kommanderet hen på briksen, hvor jeg blev placeret på maven hen over en forhøjning, således at min røv strittede vellystigt i vejret. Fruen førte mine ben ud til siderne af briksen, hvor mine ankelmanchetter og lårremme blev fastgjort godt og grundigt til stativet. Min livrem blev fastgjort til et stativ på forhøjningen, sådan, at jeg også var totalt fikseret dér. Briksen var indrettet sådan, at der i den anden ende var et stativ, hvorpå mit hoved kunne hvile, mens det samtidigt kunne indstilles, sådan at min mund til enhver tid kunne være i den ønskede pikhøjde. Mine håndledsmanchetter blev fikseret på selve briksen, og jeg lå nu der, hjælpeløs og til åben og fri beskuelse.

Fruen viste mig venligt i et spejl, hvordan jeg lå og ventede på, at mine herrer skulle komme. Inden hun lukkede til for mine øjne. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med optagelsesprøven sagde hun, og husk nu, at du i dag er så priviligeret, at du får lov at tjene de vidunderlige pikke.

Nu manglede Fruen kun de sidste forberedelser. Først gav hun mig stritpatter. Dette var ensbetydende med, at mine patter blev stramt omfattet med sorte gummiringe tæt på brystvorterne. Herefter gik hun til bagenden af briksen, hvor hun venligt, men bestemt kørte min røv i en passende position, så udblokningen kunne begynde. Jeg kunne mærke, hvordan hun først startede med at indføre en lille vibrerende dildo, der var godt indsmurt i creme, men efter ca. 10 minutter, fik piben en anden lyd. Jeg blev nu rent faktisk kneppet i røven, at noget der føltes kolossalt. Ja, mere kan jeg ikke gøre for dig, sagde Fruen. Denne dildo er den kraftigste, jeg har tilladelse til at præsentere dig for, herrerne ønsker ikke, at der ikke kan mærkes modstand, når du skal pules.

Jeg synes at den er alt for stor allerede nu, stønnede jeg, og jeg trænger så forfærdeligt til at få pik i min fisse. Jeg kan godt se, hvordan dine liderlige safter løber ned af benene på dig, og det bliver værst for dig selv, lød svaret. Du skal ikke sige, at jeg ikke har advaret dig! For nu kan jeg høre herrerne. De er ved at ankomme!

Fruen kneppede mig fortsat bestemt og målrettet i røven, da jeg hørte, at vi ikke længere var alene. Jeg hørte en barsk stemme: Det ser vel nok indbydende ud, Frue, du har gjort meget ud af at finde den rette denne gang; du ved jo godt, at vi holder af et kraftigt strittende yver med stritpatter, store kraftige hvide balder med et lille stramt røvhul og en rød stram fisse. Du har gjort et godt stykke arbejde, men er novicen nu også klar over sine forpligtelser.

Tak herre og mester, sagde Fruen, jeg har gjort alt, hvad jeg kunne for at træne og forberede hende, men desværre lader det til, at hun endnu ikke er i stand til at styre sin liderlighed. Jeg ved ikke, hvor mange gange, hun har tigget mig, om at få pik i fissen, og se bare, hvordan hendes liderlige safter, løber ned af benene på hende. Jeg anmoder dog de venlige herrer om, at vise lidt nåde og barmhjertighed overfor denne beredvillige tøs, for hun er jo kun novice.

Herren aktiverede motoren i benstativet, sådan at mine ben blev spredt helt ud, samtidig med, at han hævede min røv højere i vejret. Ja, sagde han, disse liderlige safter vidner om liderlige tanker; det er dog blot kussevin, som du frue får lov til at slikke af, som tak for hjælpen. Vi lover dig at være så nådige overfor denne Tøs, som hun gør sig fortjent til. Du skal dog ikke glemme, at vi også viser hende al mulig nåde ved at skænke hende vores pikkes herlighed.

Samtidig med disse ord, begyndte et par kraftige grove hænder at malke mine stritpatter venligt, men bestemt, så jeg simpelthen ikke kunne holde et par stønnende lyde tilbage, og da Fruen begyndte at slikke mine safter af mine lår, gik røven simpelthen frem og tilbage på mig, så meget som det nu var muligt i den fiksere tilstand.

Åh giv mig pik, gode herrer stønnede jeg. Du skal få pik, skal du, lød en stemme vredt. Stik tungen frem og sug. Jeg kunne høre, at der nu stod en herre foran mit ansigt, der samtidig blev reguleret til at være i en passende pikhøjde. Jeg stak forsigtigt tungen frem, og følte et enormt pikhovede trænge ind i min mund.

Forskrækket trak jeg tungen tilbage. Det skulle jeg aldrig have gjort. Fruen fik nu besked på at iføre mig mundkurven, og der var nu ingen mulighed for at undgå, den prægtige piks indtrængen i min mund. Husk nu, Tøs, hvordan du suger, denne pik vil langt ned i halsen, sagde Fruen.

Herren ved min røv, lod mig nu vide, at jeg var tilstrækkeligt udblokket. Jeg vil udstyre dig med en kraftig analplug i stedet, sagde han. Den skal du bære, hver gang, der ikke er en pik i din røv. Denne gang, var der ingen, der indsmurte noget i creme, nej, den kraftige analplug blev hårdt og kontant sat op på sin fremtidige plads. Du har samtidig vist, at du ikke kan styre dig, og for din egen skyld, må du indstille dig på en kraftig og retfærdig afstraffelse.

Han bad nu den prægtige herre, der allerede var i gang med at kneppe mig i munden om, at holde min mund helt lukket. Et par bestemte hænder greb nu fast om min maske, og den enorme pik kørte nu længere og længere ned i halsen på mig, mens jeg fortvivlet bestræbte mig på at overholde reglen for piksugning. Nu mærkede jeg det første slag på mine balder, det blev hurtigt fuldt af flere, og jeg fik som fortjent både pik og pisk.

Fruen talte slagene, og da mine balder var gennemvarmet, havde jeg fået 20 slag på hver. For at du kan mærke vores vilje til, at give dig en grundig oplæring, vil jeg afslutte denne afstraffelse med 2 krydsslag over din liderlige fisse. Som sagt, så gjort, og mens jeg havde nok at gøre med at betjene den prægtige pik i min mund, mærkede jeg de svidende, men retfærdige, slag ramme min fisse.

Hvis jeg ikke havde været blindet, ville man have kunnet se tårerne løbe ned af mine kinder, så ondt gjorde det at få min retfærdige straf. Den prægtige store pik, der havde været brugt til at fylde mundkurven, trak sig nu tilbage, og jeg lå nu dér afstraffet og ydmyg til fri beskuelse for herrerne og Fruen. Efter et par minutter kom Fruen hen til mig; jeg vil nu løse dig fra denne stilling, således, at du bliver bedre i stand til at betjene de tre herlige pikke samtidig. Du bør for god ordens skyld takke herrerne for, at de har straffet dig som led i din oplæring. Og Fruen løste mig fra mine remme, og hjalp mig op at stå.

Jeg kunne næsten ikke stå på mine ben, sådan rystede jeg, dels af smerte og dels af en kolossal liderlighed, som jeg havde nok at gøre med at forsøge at styre. Mine balder og mine fisse brændte af en vidunderlig varme, mit røvhul føltes fyldt og tungt, og mine strittende patter nærmest strålede af en vidunderlig ømhed. I baggrunden sagde en stemme nu; Lad nu Tøs byde sig til, mens du lader hende se logens pikke. Og Fruens ordre lød: Byd dig til!

Jeg sank straks ned på knæ med spredte ben og strittende røv, og bød mine patter til med et greb om hvert. Fruen fjernede mine øjenklapper, og dér, lige foran mit hoved så jeg nu 3 prægtige store stive pikke. Den ene pik, som Fruen præsenterede som Puleren, var nok den største pik, jeg nogensinde havde set. Puleren var en kulsort negerpik, med glatbarberede store hængende kraftfulde nosser, og han var vel omkring 28 cm. lang, strunkt og stiv med en diameter på ca. 6 cm. Det pragtfulde pikhovede lyste nærmest lilla, og hele resten af pikken var dækket af kraftige årer. Hvis du gør dig fortjent til det, vil Puleren udblokke din fisse totalt, og kneppe dig sønder og sammen inden han sprøjter sin prægtige sperm ind i dig, sagde Fruen.

Den næste pik, der hed Analus, var ligeledes en prægtig lang pik. Analus havde et helt hvidt skaft, med et vidunderligt mørkerødt og kraftigt pikhoved. Analus var vel ca. 27 cm. lang og omkring 7 cm. i diameter. Jeg har forberedt dig så grundigt på, at modtage Analus, som det har været mig muligt, sagde Fruen, men han er hård, krævende og kontant i sin indtrængen, så du vil nok opleve den voldsomste udblokning i dit liv. Hvis du ikke tager godt imod Analus, lover jeg dig, at du ikke består optagelsesprøven, og samtidig vil Puleren trække sig ud af din fisse.

Den sidste af herrernes pikke blev præsenteret for mig som Læreren. Fruen oplyste, at læreren til enhver tid ville kneppe mig, hvor som helst, ligesom det ville være ham, der stod for afstraffelserne, hvis jeg ikke levede op til pikkenes krav. Læreren var også en vidunderlig kraftig, tæt pik, med et kolossalt lyserødt pikhovede. Læreren var ca. 29 cm. lang og dejlig tyk med en diameter på omkring 8 cm. Alt i alt havde jeg kun grund til at være taknemmelig for, at 3 så store og prægtige pikke ville lade mig betjene dem.

Åh, tak gode herrer, var det eneste, jeg kunne få over mine læber. Tak fordi jeg har fået lov til at prøve at gøre mig fortjent til denne store ære. Jeg har kun et ønske, nemlig at tjene Jeres vidunderlige pikke på bedst mulig måde. Jeg stiller alle mine huller helt og aldeles til rådighed, men jeg må indrømme, at jeg er skræmt fra sans og samling ved tanken om, at blive udblokket af herren Analus, fordi det er første gang.

Vi ønsker ikke at høre nogen forbehold, når Analus kræver sin ret, skal han have den, uden at tage hensyn til nogen tøs og hendes fine fornemmelser, lød nu en stemme fra læreren, Frue, vil du hente pisken. Tøsen skal straffes med et krydsslag over sine stritpatter. Nåde, nåde, gode herre skreg jeg, men der hjalp ingen kære mor. Mens 2 af herrerne holdt mig fast, så mine patter strittede ud i luften, gav læreren mig nu to kraftfulde slag hen over dem, så hele yveret rystede, og tårerne sprang ud af mine øjne.

Da jeg kiggede ned ad mig, kunne jeg se, hvordan mine strittende brystvorter blev dybrøde og hævede op til dobbelt størrelse i deres opspænding. Fruen instruerede mig endnu engang i at takke for afstraffelsen og byde mig til, og denne gang adlød jeg uden tøven. Herren Analus satte sig bagved mig, og jeg kunne mærke, hvordan hans prægtige apparat kørte op og ned imellem mine ømme balder, mens han med krævende hænder æltede mine ømme bryster. Jeg anstrengte mig for at styre min liderlighed, og denne gang kom der ikke en lyd over mine læber.

Når jeg røvpuler dig, agter jeg at trænge ind i dit røvhul i tre hug, stønnede herren Analus. Herefter vil jeg pumpe mit lem frem og tilbage utallige gange, indtil jeg er klar til at skænke dig min sperm. Jeg gøs indeni. Samtidig viste herren Puleren sig foran mig. Pat, kommanderede Fruen, og hans kollosale lem trængte ind mellem mine ømme bryster, som herren Analus klemte hårdt sammen om den vidunderlige sortlilla pik.

Du må berøre herren Pulerens balder, lød ordren, som jeg straks adlød. Puleren var så lang og kraftig, at han trængte langt ind i min mund, hver gang han kørte pikken opad. Jeg følte mig dybt priviligeret ved tanken om, at skulle kneppes af denne vidunderlige pik, men også lidt bekymret, fordi den var så enorm. Nu lød ordren, se til højre, der er også én, er vil være med, og ganske rigtigt ventede lærerens prægtige pik på at trænge langt ned i halsen på mig. Jeg sugede og suttede på denne vidunderlige kraftige pik, det bedste jeg havde lært.

Jeg var efterhånden ved at være nået derud, hvor mine tanker svandt hen, og hvor jeg totalt overgav mig til lysten og smerten. Imens påsatte Fruen en kraftig brystpumpe på hver af mine ømme brystvorter, der således blev pumpet og suget kraftigt igennem. Pludselig lød det fra herren Puleren. Jeg er klar til at bruge fissen til Fruen, hvorefter hun igen blindede mig. Jeg kunne høre, at herren Puleren beordrede Fruen til at fjerne brystpumperne, og påsætte en fisserusker på hans prægtige lem. Jeg vidste ikke, hvad en fisserusker var, men det skulle jeg snart få at mærke.

Tøsen skal opspændes, så hun ikke forsøger at undvige, så du være indfører, lød ordren til Fruen. Fruen bød mig nu rejse mig op, samtidig med, at hun irettesatte mig, for mine liderlige safter, der igen løb ned af benene på mig. Det er pinligt, sagde hun, det er lige før at din fisse glinser af liderlighed. Fruen førte mig nu et stykke fremad indtil vi nåede en briks, hvorpå herren Puleren havde lagt sig til rette.

Mine spredte lår blev nu fastspændt i et stativ på hver side af herren Puleren. Samtidig stod herren Analus stadig bagved mig med sit store apparat klart til indtrængen. Nu sænker du dig langsomt ned, lød Fruens ordre til mig, og jeg turde ikke andet end adlyde. Fruen åbnede min fisse, og ind trængte det største pikhovede, jeg nogensinde havde oplevet. Støt og roligt trængte herren Puleren længere og længere ind i min stakkels ømme fisse, alt imens herren Analus betjente sig af at ælte mine bryster.

Jeg følte mig helt udblokket af herren Puleren, og troede, at han var nået til bunds. Gode Herre Puler, du er nu nået 2/3 ind i denne taknemmelige fisse, sagde Fruen. Fisseruskeren er på plads, og du kan nu trænge helt til bunds i eet kraftigt hug, så denne taknemmelige Tøs rigtig kan mærke ruskeren. Nu kunne jeg ikke holde et udbrud tilbage; jeg klarer den aldrig, lød det fra mig, for jeg var jo allerede helt udblokket.

Straks lød ordren fra herren Læreren til Fruen: Giv hende mundkurven på, så skal jeg nok få lukket kæften på hende. Som sagt så gjort, mundkurven kom på, og herren Lærerens prægtige pik lukkede munden for mine protester, mens han gik i gang med at kneppe mig hårdt og brutalt langt ned i halsen, som jeg havde fortjent det.

Herren Puleren tog om mine hofter i et fast greb, og mens han holdt mig i denne position, stødte han i eet hug resten af sin kraftige pik iført fisserusker helt i bund. Det medførte en stor smerte, samtidig med, at jeg følte mig dybt og inderligt priviligeret, over at få skænket denne prægtige pik. Nu gik alting meget hurtigt; ordren røv, kom fra Fruen, og jeg bøjede mig automatisk forover, mens herren Puleren trak mig fremad ved at gribe fat i mine ømme opsvulmede brystvorter, og jeg kunne blot følge med.

Fruen gik bagved mig, og på et bud fra herren Analus, fjernede hun den kraftige plug, således, at der var fri adgang for Herren Analus indtrængen. Fruen fungerede igen som indfører, og som herren Analus havde lovet mig, trængte han ind i mit røvhul i tre hårde stød. Hvis ikke, jeg havde været så heldig, at have munden fyldt ud med herren Lærerens dejlige pik, havde jeg skreget af smerte. Nu var jeg i sandhed total udblokket; sikke en følelse, af smerte og stor fryd.

Herren læreren trak mit hoved ud til den ene side, og instruerede mig i min opgave. Du skal nu koncentrere dig om at sluge min pik, som Fruen har lært dig, d.v.s. tre små sug, og et kraftigt, hvor jeg støder til helt ned i halsen; sådan bliver vi ved indtil jeg skænker dig min sperm i din mund. De to øvrige herrer vil imens betjene sig af dine øvrige huller, og det styrer de fuldstændigt selv; du koncentrerer dig om mig. Jeg var godt klar over, at herren Læreren, ville have et afgørende ord at skulle have sagt m.h.t. om jeg ville bestå prøven, så jeg sugede på hans prægtige store pik det bedste jeg havde lært. Ind og ud gik det. Jeg kunne også mærke, hvordan herren Puleren og herren Analus trak mig frem og tilbage imellem sig med stadig større hastighed.

Følelsen af at være total hjælpeløs, og blive udnyttet og brugt helt igennem var fantastisk, og jeg rystede af liderlighed, mens jeg bare ventede på, at herrerne ville skænke mig deres sperm.

Pludseligt begyndte de at pumpe mig, d.v.s. at de samtidig pumpede løs på mine 2 huller, ind og ud, ind og ud, samtidig med, at herren Læreren gav sig til at pumpe mig konstant langt ned i halsen, så jeg havde nok at gøre med at følge med. Nu kunne jeg næsten ikke holde min liderlighed tilbage, og da Fruen endelig gav mig lov til at give los, eksploderede jeg i en kolossal orgasme, samtidig med, at jeg kunne føle, hvordan alle tre gode herrer sprøjtede deres dejlige sperm ind i alle mine huller.

Efter orgasmen, besvimede jeg nærmest, og jeg registrerede næsten at fruen løste mig fra stativet. Jeg lå hen, helt færdig, mens jeg kunne høre, at de gode herrer forlod logens mødelokale. De takkede Fruen for hendes indsats, og meddelte hende, at de ville votere m.h.t. min optagelse i løbet af de næste par dage. Fruen trak mig nu ud i baderummet igen, hvor hun fjernede min novicedragt, mine manchetter og opspændingen af mine bryster.

Inden hun gik over til at rengøre mig, anmodede hun venligst om, at få lov til at slikke herrernes sperm af min godt brugte fisse og røvhul. Jeg følte, at jeg skyldte Fruen meget for hendes venlige vejledning i forbindelse med min oplæring og klargøring, så jeg gav fruen lov til at nyde safterne.

Og det skulle vise sig, at der heller ikke var grund til at fortryde denne beslutning. Fruen stak sin tunge langt op i mit ømme røvhul og i min ømme fisse, og inden længe havde vi begge to gang i at slikke hinanden. Seancen endte med, at vi sammen kneppede hinanden med en kraftig dobbelt dildo, samtidig med, at vi hver især havde givet hinanden et kraftig plug i røven. Igen eksploderede jeg i en kolossal orgasme. Fruen rengjorde mig nu, og udleverede mine ejendele, så jeg kunne forlade logen. Jeg måtte tage en taxa hjem, for jeg kunne næsten ikke gå, så brugt var jeg, og den næste dag sov jeg mere eller mindre hele tiden.

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.