Arbejdsslave for Madam og straffen for veludført arbejde

Jeg havde fået følgende besked på min mail fra Madam Anni i Odense: ”Ankom onsdag kl. 16.00. Medbring værktøj som sidste gang. Sørg for at din røv er helt ren og at dine nosser er helt glatbarberede. Medbring en stor buket brændenælder og et par små dametrusser, der dækker røven og strammer godt. Toppen af en brændenælde på mindste 10 cm skal være anbragt mellem dine røvballer. Du skal først og fremmest arbejde. Er jeg tilfreds, bliver der tid og er jeg i rette humør, vil jeg måske tage mig lidt af din slavenatur. Din arbejdstid slutter senest når jeg lukker.”

På vejen kørte jeg ind på et motorvejscafeteria. Ved parkeringspladsen fandt jeg brændenælderne, som jeg plukkede med en plasticpose omkring hånden. De blev anbragt i en anden plasticpose. Toppen af en plante stak jeg i jakkens inderlomme. Plastikposen med brændenælder blev anbragt i bilen. På cafeteriets toilet tømte jeg mig så godt som muligt, tog en klyx og brugte den næste halve time på at tømme røvhullet. Derefter skyllede jeg godt ud med en skylleflaske i form af en ren ketchupflaske med vand i.

Så kom det værste. Med et stykke toiletpapir i højre hånd fiskede jeg brændenælden op, bukkede mig ned og anbragte den mellem ballerne. Det var noget der sved. Ikke mindst fordi et enkelt blad havde ramt røvhullet, der jo var noget sart efter den megen udskylning. Idet jeg rettede mig op og trak trusser op, gjorde det meget ondt mellem ballerne. Smerten tog til hver gang jeg foretog en bevægelse og min gang hen til bilen må have set underlig ud.

I bilen sved det yderligere da jeg satte mig. Smerten mellem røvballerne fik tankerne til at koncentrere mig om Madam og det forhold at jeg allerede inden min ankomst var underlagt hendes vilje og hendes evne til at udsætte mig for den smerte og ydmygelse, som min slavesjæl søger så inderligt. At brændenælden mellem røvballerne senere skulle vise sig at være for ingenting at regne mod det, som Madam senere skulle udsætte mig for. Det kunne jeg ikke vide.

Skønt jeg koncentrerede mig om trafikken var min opmærksomhed hele tiden rettet mod de brændende baller. Men smerten aftog dog lidt i løbet af det næste kvarter indtil jeg parkerede bilen. Jeg parkerede nær Madams klinik. Men da jeg steg ud af bilen fik nye blade berøring med ballerne, og min gang hen til Madam har også været morsomt at se på, det brændte i hvert fald kraftigt mellem ballerne. Følelsen af Madams vilje var tydelig at mærke.

Jeg ankom 10 minutter i 14. Madam åbnede døren til venterummet og udbrød: Du kommer for tidligt – gå en tur og kom tilbage til tiden.” Jeg gjorde som jeg fik besked på, men det var ikke rart at tilbringe 10 minutter med at gå med brændenælden mellem ballerne. Hele tiden kredsede min tanker om Madam – at hun havde fantasi til en sådan opvarmning var ret raffineret og lovede godt for en helt særlig eftermiddag og aften.

Da jeg ankom igen var det madams lærling, der åbnede døren. Hun var en blond, moden kvinde med flotte former og et par smukke lange ben. Hun bød mig indenfor og jeg overrakte hende posen med brændenælder og dametrusser. Kort efter kom madam selv til stede med en cigaret i hånden. Jeg hilste ydmygt. Madams kropssprog, øjne og myndige stemme fik mig straks til at føle mig som en meget lille og ydmyg slave.

Det var selvfølgelig sådan det skulle være. Madam er meget dygtig til verbal dominans. Ligesom hun altid prøvede grænser af og overskred en eller flere hver gang jeg har besøgt hende Rollen som slave skal heldigvis tages alvorligt i Madams selskab og jeg er altid blevet positivt overrasket. Dog har hun lovet ikke at give mig mærker, hvilket hun altid har overholdt.

Madam sagde: ”Det er min lærling. Hun skal tituleres ”Frøken.” Du får lejlighed til at tale nu. Tre sætninger. Derefter må du kun sige ”Javel Madam” eller ”Tak Madam” og ellers kun tale igen, når du får lov.”

Jeg satte mig for Madams fødder og sagde: ”Undskyld jeg kom for tidlig” ”Madam du kende mine grænser, hvoraf ’ingen mærker’ er vigtigst.” ”Jeg formoder, at mit stopord stadig er ’NÅDE’ ?”

Jeg ville fortsætte, men Madam stoppede mig. Madam smilede underfundigt og så på sin lærling og sagde henvendt til hende: ”Frøken læg mærke til han er en ulydig slave straks fra begyndelsen. Han forsøger at tale mere end tre sætninger. Han tror ikke Madam kan huske aftaler om grænser. I øvrigt er slavers grænser til, for at blive afprøvet. Han har været her flere gange og har aldrig haft brug for et stopord, så det kan vi ligeså godt afskaffe i dag.” Jeg ville protestere, men inden jeg nåede at sige noget, kom det som fra et maskingevær fra Madam: ”Du har brugt tre sætninger og kan gå nu, hvis du ikke respekterer mine regler. Kys Madams fødder og sig ”Tak”, hvis du ønsker at blive.” Jeg bøjede mig ned og kyssede straks Madams fødder, idet sagde: ”Tak Madam.”

Derefter henvendte Madam sig til Frøken: ”Se hvad man kan få slaven til ved blot at optræde myndigt. Hvad tror du så ikke fysisk straf og anden ydmygelse kan få ham til. ”Slave læg dig på ryggen på gulvet og åbn din mund.”

Madam spyttede mig nu i munden med sit ulækre spyt, der smagte kraftigt af cigaretter og sagde derefter til Frøken: ”Du skulle også prøve.” Det gjorde Frøken, imedens samlede Madam spyt til endnu en ordentlig klat, som jeg også måtte synke. Det var meget ydmygende. Samtidig kunne jeg mærke at min pik reagerede på det.

”Nu skal han være askebæger. Det har han ikke prøvet før. Slave stik din tunge frem.” Selv om jeg var bange for at det ville brænde forfærdeligt i tungen, gjorde jeg alligevel som der blev sagt og asken fra cigaretten blev slået af og faldt ned på tungen. I første omgang gjorde det ikke ondt. Jeg fik besked på at synke. Det smagte stærkt og ubehageligt.

Madam tog et ordentligt sug på cigaretten og slog den varme aske af. Nu brændte det på tungen. Det gentog hun flere gange og jeg mærkede hvordan hun frydede sig over min smerte og ydmygelse.

Efter en tid sagde hun til Frøken: ”Tag det usle kryb med ind ved siden af og sørg for, at han tager tøjet af i en fart. Han må ikke tabe det, han har mellem ballerne.”

Jeg tog min værktøjstaske og gik sammen med Frøken ind ved siden af Her gav Frøken mig ordre til at tage de enkelte klædningsstykker af. Først sko og strømper. Derefter bukser og trusser. Hun mærkede efter om kuglerne var glatte og tog et hårdt og bestemt greb i dem og pikken rejste sig straks. Mens jeg tog skjorten af gned hun pikken og nappede grundigt i forhuden. Derefter fik brystvorterne et par kraftige nap.

Jeg mærkede straks at hun ikke blot var lærling, men at hun havde et naturtalent for at påføre smerter og at hun kunne lide det – ja ligefrem nød det. Da jeg ømmede mig over hendes nap, fik jeg en klar besked: ”Piveri vil blive straffet senere – jeg aflægger detaljeret rapport til Madam om din opførsel – ned på knæ i slavestilling med røven i vejret.”

Derefter fik jeg halsbånd på og manchetter på håndled og ankler. I halsbåndet blev der sat en hundelænke fast, som ind til videre hang ned ad ryggen. I det samme kom Madam ind, iført handsker. Hun skilte mine baller fra hinanden og fjernede brændenælden. Derefter stak hun en finger i røven på mig og tvang mig derefter til at sutte på fingeren. ”Kun for at teste at du er ren”, var Madams kommentar.

Jeg var heldigvis ren, kunne jeg smage. Henvendt til Frøken sagde Madam: ”Så kan du godt varme hans røv op. Giv ham bind for øjnene og brug redskaberne i den rækkefølge jeg har lagt dem frem. Du må gøre dig nogle erfaringer med, hvor hårdt han skal have det. Jeg skal nok give tegn, som han ikke bemærker. Men vis ingen nåde.” Jeg fik besked på at lægger mig ind over en buk, hvor arme, ben og hundelænke blev gjort behørig fast. Jeg blev blindfoldede og derefter gik Frøken i gang med at bearbejde mine baller. Jeg kunne ikke se, hvad hun brugte, men det gjorde efterhånden mere og mere ondt og nu brændte ballerne.

Jeg kunne ikke lade være at ømme mig samtidig med at jeg spekulerede på om der ville være noget at se dagen efter. ”Sådan noget piveri er kun udtryk for en ting – han kan lide det – bliv du bare ved” Lød det fra Madam. Og Frøken slog så det brændte og sved og til sidst troede jeg at min røv hang i laser. Den må have været meget rød.

Endelig standsede slagene.

Røvballerne blev tørret grundigt af med en spritklud, hvilket i høj grad forstærkede virkningen af slagene. Sprit svir på almindelig hud, men det brænder på en rød røv. Madam stak nu en buttplug op i min røv. En stram snor blev nu bundet omkring livet på mig og ned mellem ballerne for at fastholde butpluggen og til sidst blev pik og nosser bundet op. ”Hvis der kommer gæster, der har lyst til at prøve en slavesammenføring kan du lige så godt være parat.” sagde Madams og fortsatte: ”Jeg har en kunde, en sort afrikaner, med en tyk pik som godt kan lide at røvpule hvide slaver. Han kommer normalt om onsdagen.”

Jeg havde kun prøvet at blive bollet af en mand en gang før, og han havde en tynd pik. Derfor gik der mange tanker gennem mit hoved – men det var for sent at fortryde nu. Så var det arbejdstid. Madam trak af sted med mig i hundekæden og jeg blev ført ned i kælderen og fik besked på, hvordan jeg skulle male træværk og til sidst montere ringe og kroge på bestemte steder.

Flere skulle anbringes i ”buret” et lille mørkt rum af brædder, hvor der havde været brændsel en gang. Andre i loft og gulv i selve kælderrummet og endelig en øverst på en stolpe midt på gulvet. Til sidst skulle en halmballe skæres op og halmen strøs ud på gulvet i ”buret.” Hvis der var noget, jeg var i tvivl om, kunne jeg ringe til Madam på min mobiltelefon, der var anbragt i en plomberet kuvert, så jeg ikke kunne følge med i hvad klokken var. Hvis det var en grundløs opringning, ville jeg blive straffet.

Døren blev låst og et lille vindue var min eneste forbindelse med verden. Jeg gik i gang med arbejdet. Hver gang jeg gjorde bestemte bevægelser strammede snorene.

Hele tiden mærkede jeg buttpluggen og min røvballer brændte og sved. Så skønt Madam ikke var fysisk nærværende var hun i høj grad nærværende. Jeg arbejdede intenst med mine opgaver, som skred ret godt frem Jeg kunne høre når det ringede i klinikken og Madam og Frøken havde gæster. Kælderen lå direkte under den blide afdeling, så her kunne jeg tydelig høre aktiviteterne. Når det gik særlig hedt til rejste min pik sig.

Endnu havde ingen af gæsterne åbenbart ønsket min deltagelse. Jeg blev kun afbrudt én gang, da Frøken satte et vinglas med en gullig væske i vindueskarmen med besked om at drikke det straks, hvilket jeg gjorde. Min mistanke om at det var Madams gyldne dråber blev bekræftet.

Derefter skete der ikke noget i lang tid. Jeg arbejdede med de pålagte opgaver. Jeg havde efterhånden mistet en hver form for fornemmelse af tiden. Pludselig blev døren åbnet. Madam og Frøken kom ned i kælderen. De inspicerede mit hidtidige arbejde. Og Madam spurgte, om jeg frøs. Det måtte jeg indrømme. Derefter erklærede Madam: ”Nu har slaven pause, så må vi se hvad vi kunne gøre for at hjælpe en stakkels frysende slave.”

Hun greb hundekæde og trak mig af sted i den. Madam fortsatte: ”Pausen foregår ved pælen. Stil dig med armene i vejret og maven mod pælen.” Karabinhagerne blev gjort fast i ringen på pælen. Inden jeg fik tænkt mig om begyndte slagene at falde fra Frøkens hånd. Hvad hun slog med ved jeg ikke, men det varmede og sved mere end før, så jeg ømmede mig næsten hele tiden Madam afbrød slagene og sagde: ”Åbn munden. Her er et par godt brugte trusser, så vi ikke skal høre på mere piveri fra din side.” Disse trusser var virkelig brugt og smagte af både det ene og det andet. Jeg tror ikke hun havde brugt meget toiletpapir endsige vand og sæbe, mens de havde været i brug.

Det var virkelig ydmygende. Efter en tid standsede hun slagene, jeg blev vendt rundt og fik bind for øjnene. Mine hænder blev bundet bag stolpen og husholdningsfolie blev surret stramt om kroppen og benene således, at jeg ikke kunne røre mig. Det var en meget spændende bondage. Derefter fik jeg hovedtelefoner for ørerne (uden musik) så jeg intet kunne høre. Derefter mærkede jeg klemmerne, først i brystvorterne og derefter i nosserne. Så skete der ikke mere og jeg formodede at de to kvinder var gået.

Jeg stod derefter op ad stolpen, uden at kunne høre eller se. Min røv var virkelig varme og sved meget. Ingen mistede jeg fuldstændig tidsfornemmelsen. Min pause var ikke en helt almindelig pause – men selvfølgelig en pause fra arbejdet. Efter meget lang tid, hvor de to kvinder godt kunne have været i kælderen uden at jeg havde opdaget det, mærkede jeg at klemmerne blev fjernet. Jeg havde længe ikke rigtig mærket dem, men nu da blodtilførslen blev genoptaget, gjorde det rigtig ondt igen.

Der blev taget fat om min pik, et kondom blev sat på og en person begyndte at sutte – først tøvende siden mere ivrigt. Jeg kunne ikke se, hvem det var eller høre hvad der blev sagt. Pikken voksede og pludselig kunne jeg ikke holde mig mere og kom i en kraftig udløsning. Straks standsede sutning og kondomet blev trukket af.

Trusserne i min mund blev fjernet og kondomets indhold hældt ind i munden, efterfulgt af trusserne. Jeg smagte min sperm og måtte efterhånden synke den. Jeg kunne ikke registrere mere i en længere periode, men så kom Madam tilbage, fjernede hovedtelefoner, bindet for øjnene, trusserne i munden. Folien om kroppen blev løsnet og hænderne bundet fri. Madam sagde: ”Det var en slave, der ikke troede han kunne sutte pik. Men da vi talte sammen, kom han til at bede om at opleve noget grænseoverskridende i dag. Det fik han så mulighed for!.”

Så var pausen slut og jeg fik besked på at fortsætte, hvor jeg slap. Efter en tid mente jeg, at jeg var færdig. Jeg tog mobiltelefonen og ringede til Madam og fortalte at jeg havde gjort arbejdet færdigt. Frøken kom og hentede mig. Jeg blev brutalt trukket af sted i hundekæden. Hun førte mig ind på badeværelset, hvor opbindingen om pik og nosser samt buttpluggen blev fjernet. Buttpluggen blev dog hurtigt erstattet af en større.

”Vi venter stadig på afrikaneren – så nu passer den næsten i størrelse”, var Frøkens kommentar. Derefter skulle jeg gå i brusebad. Jeg vaskede mig grundigt, da jeg var blevet ganske godt svinet til af at arbejde nøgen i kælderen. Da jeg havde tørret mig grundigt, skulle jeg lægge mig på knæ med røven i vejret på en briks. Frøken sagde noget om hår og nosser.

Straks var Madams hånd i gang med at kontrollere min barbering. Hun fandt tre hår. Derefter bad hun frøken om en pincet og de tre små hår blev rykket ud – et for et. Det første med et hurtigt ryk det næste langsommere og det sidste meget langsomt, så det gjorde virkeligt ondt. Madam lo og sagde: ”Han må se at få lært at barbere sig til næste gang. Ellers binder jeg ham og barberer alle hans hår af omkring pikken, så må han se, hvad han vil sige til konen, når han kommer hjem.” Madam demonstrerede, hvordan nåle og bistik skulle placeres på ballerne. Der blev indledt med en grundig gang sprit, hvilket i sig selv var en oplevelse på min gennembankede røv.

Derefter fik Madam øje på nogle myggestik på mine fødder, som jeg havde kradset hul på. Straks fik de også en gang sprit. Det var værre end på røven og jeg ømmede mig. Madam lo, idet hun sagde til Frøken: ”Der er et myggestik med sår på, krads såret af og prøv at komme sprit på.”

Da Frøken gjorde det, gav jeg et ordentlig hop og fik besked på at ligge helt stille da det ellers ville blive værst for mig selv. Jeg lå derfor helt stille i de følgende minutter. Derefter skulle Frøken prøve de forskellige muligheder for bistik og nåle og nogle skulle prøves flere gange.

Nåle og bistik var en rigtig fræk smerteoplevelse, hvor jeg oplevede, at jeg bare var et redskab for de to kvinder. Det blev ikke mindre smertefuldt, spændende og ydmygende af at Frøken tøvede lidt, var usikker og stak ’forkert’, når hun skulle stikke. Derefter skulle jeg lægge mig på ryggen og nu drejede det sig om at anbringe bistik og nåle i mine brystvorter. Jeg ømmede mig hver gang, de stak i brystvorterne, men forsøgte at ligge stille. Madams kommentar var, at hun elskede at stikke i slaver, når hun kunne mærke at det smertede. Hendes slutreplik var: ”Du kan bare vente til næste gang du kommer, da skal vi i gang med bistik og nåle på mere følsomme steder som pik nosse og omkring røvhullet.

Desuden skal Frøken også undervises i brug af stearin de samme steder.” Jeg gøs i en blanding af forventning, fryd og frygt. Men det er jo derfor jeg vælger at være slave.

Jeg blev løsnet og der blev bundet husholdningsfolie om røv, mave og bryst så nålene blev fastholdt. Så stod det igen på arbejde. Et hjørne af kælderen skulle rengøres så det kunne bruges til at spule snavsede slaver. Jeg gøs ved tanken om at blive bundet op her og spulet med koldt vand. Jeg hader et koldt bad. Men det var forhåbentlig kun andre slaver det skulle gå ud over.

Efter en uvis tid var det blevet halvmørkt og Frøken og Madam kom ned i kælderen igen. Madam sagde: ” Nu manglede, der jo en indvielse af buret.” Under kraftig rykken i hundekæden blev jeg først ført op i klinikken, hvor folie og nåle blev fjernet. Derefter fulgte en grundig gang sprit. Nu sved det værre end nogensinde. Frøken førte mig igen ned i kælderen.

Jeg blev kommanderet til at gå ind i ”buret” og stille mig op ad den ene væg. Gulvet havde jeg selv dækket med et godt lag halm,. En skarp spot blev tændt og Frøken bandt en kraftig snor fast i alle fire manchetterne. Mine benmanchetter blev bundet til to ringe tæt ved gulvet således, at jeg stod med let adskilte ben. Et på raske strøg fra Frøkens side på min pik fik den til at rejse sig..

Madam dukkede nu op med handsker på og den store posen med brændenælder i hånden. Jeg blev kommanderet ned på alle fire. Jeg troede at jeg skulle piskes med brændenælderne. Men det skulle blive meget værre. Frøken tog snorene fra håndmanchetterne og trak den gennem et par ringe ved gulvet i den modstående væg, således at hun kunne trække mine hænder fremad, op over hovet.

Derefter tog Madam en stor buket brændenælder og lagde under mig. ”Så skal slaven strække armene frem og lægge sig på maven.” Da jeg tøvede trak Frøken kraftigt i snorene og jeg måtte lægge mig med den stive pik lige ned i brændenælderne. Det var nok noget af det værste jeg havde prøvet med brændenælder. Jeg blev kommanderet til at lave samlejebevægelser med pikken ned i brændenælderne.

Da det kneb med bevægelserne satte Madam sin højhælede støvle på min røv og trykkede til. Jeg løftede hurtigt røven, da hun fjernede foden. ”Så kan du selv fortsætte,” sagde hun, idet lyset blev slukket og begge kvinder gik. Jeg lå til gengæld så stille som muligt i lang tid. Det brændte alligevel meget i pik og nosser. Frøken stak på et tidspunkt hovedet ned i kælderen og spurgte, hvordan jeg havde det.

Men samtidig kom der endnu en kunde og hun lukkede døren straks igen uden at afvente mit svar. Kunden blev tilsyneladende betjent aldeles grundigt, for der gik lang tid inden Frøken og Madam kom ned.

De spurgte om jeg havde fået udløsning. Det måtte jeg, som sandt var, benægte. ”Det må vi se at få gjort noget ved” sagde Madam og tændte spotlyset.

Jeg fik løsnet armene og kommanderet op at stå. Madam tog nu en mindre plastikpose og fyldte den med brændenælder. Derefter trak hun den over pik og nosser og bandt den fast med en snor bag pik og nosser. Jeg prøvede at bide smerten i mig. ”Så skal du i gang med at onanere” lød Madams kommando. Jeg tog fat om plastikposen og gned frem og tilbage en gang. Men det gjorde alt for ondt og jeg stoppede. ”Jeg skal lære dig at onanere din usle slave” sagde Madam i en meget hård og irriteret tone..

Derefter blev mine arme bundet fast oppe i væggens øverste hjørner. Madam trak langsomt sit sparsomme tøj af. ”Du kan jo godt lide at se mig nøgen, når du rigtig bliver pint, så min nøgenhed og din smerte hører sammen” Madam er meget smuk når hun er helt nøgen. Hun gik tæt på mig og smøg sig op ad mig. Jeg mærkede hendes bryster og derefter hendes fisse mod mit lår og glemte et kort øjeblik pik og nosser i brændenælderne. Derefter tog Madam fat om plastikposen og onanerede mig. Det var en voldsomt smerte der gik igennem pik og nosser. Særlig smertefuldt var det når hun trak hånden tilbage og pikhovedet blev blottet midt i brændenælderne.

Jeg fik tårer i øjnene. ”Jeg stopper først når du har fået udløsning, så du bestemmer selv, hvor længe det skal vare.” Min pik voksede og smertede i noget, der føltes som lang tid. Jeg skreg: ”Nåde.” Madam stoppede, smerten fortsatte. Madam henvendte sig til Frøken: ”Lad ham også se dig nøgen, mens du tilfredsstiller dig selv.”

Frøken smed sit tøj på en rigtig fræk måde. Hun stillede sig med spredte ben over for mig og gned sin klit. Jeg glemte et kort øjeblik smerten for det ophidseende syn. Madam spurgte mig derefter: ”Vil du virkelig afbryde min fornøjelse for en smule smerte – din usle slave?” ”Nej Madam” var mit svar efter en kort tøven.

Så tog Madam fat igen og til en fantastisk smertesymfoni skød jeg min sperma af i posen med brændenælder. Madam lod nu Frøken binde posen op og fjerne den fra min pik og nosser. Det smertede stadig. Jeg blev løsnet og i hundekæden blev jeg ført op af kælderen og op i klinikken. Halsbånd og manchetter blev fjernet og jeg blev ført ud på badeværelset, hvor jeg fik ordre til at lægge mig på ryggen på et håndklæde.

Frøken satte sin fisse over min mund og kommanderede mig til at drikke sine gyldne dråber, så intet gik til spilde. Hendes gyldne dråber smagte meget stærkt. Hun tissede ganske lidt ad gangen, men blev til gengæld ved i lang tid. Ikke en dråbe blev spildt.

Det var meget ydmygende. Jeg tilkendegav at jeg synes det var svært med så stærk en urin.

Madam lo og sagde: ”Næste gang du kommer lægger vi dig ud i gården og skider vi på dig og lader vores lort ligge på din mave og bryst, så du kan nyde duften. Det er værre end en smule urin..” Madam stod nu med to lange brændenælder og mine medbragte dametrusser i sine behandskede hænder. Jeg blev kommanderet til at bøje mine ben op over hovedet og blotte min røv. Madam samlede de to brændenælder, stak dem op i røven og bøjede dem frem efter. Derefter trak hun dametrusserne på mine ben op over knæene.

Jeg blev beordret til at rejse mig. Mens Madam førte brændenælderne op på hver side af pik og nosser måtte jeg trække trusserne op. En brændenældetop, der stak op på maven blev stoppet ned i trusserne og ramte pikhovedet. Det brændte voldsomt både på indersiden af lårene, nosser og pik. Til sidst trak Frøken ud i trusserne bagfra og stak brændenælder ned på mine baller.

Da trusserne var små pressede de brændenælderne fast mod huden, så det brændte kraftigt på mine ømme baller samt på nosser, pik og inderlår. Madam fik som sædvanlig de sidste ord: ”Det er slut for i dag.

Behold brændenælderne i trusserne indtil du har forladt klinikken. Næste gang du kommer, skal du medbringe en sæk med brændenælder til at fordele i bunden af ”buret.” Så kan du jo selv gætte, hvor pauserne skal tilbringes.

Måske vil jeg tvinge dig til at overnatte dernede, eventuelt sammen med andre slaver. Men under alle omstændigheder må du næste gang sørge for at tage fri den følgende formiddag, så jeg kan tvinge dig til at sove i brændenælderne, bundet med kæder i hænder og fødder til de ringe du selv har sat op langs gulvet Hvis jeg skulle få lyst. Det kan man jo aldrig vide, og husk så endelig at være mere omhyggelig med barberingen.”

Jeg tog mit tøj på og takkede Madam og Frøken for den måde, de havde behandlet mig på. Klokken var blevet mange og jeg måtte desværre køre langt, til jeg fandt et motorvejstoilet, hvor jeg kunne fjerne brændenælderne i trusserne. Brændenælder, bistik mv. gjorde deres virkning i mange dage, mens rødmen på røvballerne forsvandt efter et døgn.

Jeg havde dog lejlighed til at tænke på de to dejlige kvinder de næste mange dage, hver gang jeg satte mig eller når jeg skulle tisse. Så vendte oplevelserne tilbage i mit hoved. Jeg ser frem til at Madam har mere arbejde, der skal udføres om nogle måneder. Jeg gyser ved tanken om hvad Madam kan finde på for at overskride mine grænser. Brændenælder er et foreløbigt højdepunkt i min slavekarriere. Jeg kan til gengæld forstå på Madam at jeg ikke er færdig med dem endnu. Det er jeg taknemmelig for.

About Line

zhenzar

Se også

Min Russiske elskerinde overrasker!

Jeg tror aldrig helt jeg lærer at forstå, min skønne Valeria. Men jeg nyder så …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.