Togtur med overraskelser

For ca. 15 år siden havde min daværende kæreste og jeg været til en koncert i Aarhus. Vi var begge unge studerende, og transporten til- og fra Aarhus foregik derfor med tog. Efter koncerten havde vi derfor en lang togtur foran os tilbage til Skive, hvor jeg boede dengang.

Vi skulle med aftenens sidste tog mod Skive. Vi sad længe og ventede i toget, mens det endnu holdt ved perronen i Aarhus. Vi var de eneste, der var stået på. Længe sad vi og bad til, at der ikke skulle andre med, så vi kunne sludre og nusse ugeneret på turen hjem. Vores bønner blev hørt, for kort efter trillede vi fra Aarhus som de eneste passagerer på toget.

Det var mørkt. Turen var lang, og vi var trætte, så for at gøre turen lidt sjovere drejede vi samtalen ind på sex. Nu var vi jo alene, så vi kunne tale ugeneret, og hurtigt blev stemningen meget lummer.

Samtalen blev mere og mere fræk. Vi begyndte at pirre hinanden med, hvad vi ville gøre ved hinanden, når vi kom hjem.

Jeg fortalte hende om, hvordan jeg længtes efter at smage hendes dejlige fisse. Hvordan jeg ville pirre hende med min tunge, smage på hendes safter og kærtegne hendes hårde klit, mens jeg langsomt bearbejdede hendes g-punkt med fingrene. Hun var til langsom sex, og hun elskede måden jeg kunne bringe hende langsomt nærmere klimaks, og holde hende på kanten af en voldsom orgasme i evigheder inden jeg forbarmede mig over hende og sugede hendes klit ind mellem mine læber, og lod tungen danse henover den, mens hun spændte hele kroppen som en flitsbue, og jamrede sig igennem sin orgasme.

Mens jeg fortalte hende alt dette, begyndte hun at sidde uroligt i sædet. Hendes øjne blev helt blanke, og jeg kunne høre hendes vejrtrækning blive hurtigere. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, hvor liderlig hun var.

Pludselig rejste hun sig fra sædet ved siden af mig, og jeg blev en smule skuffet da hun satte sig på den anden side af bordet, som nu var imellem os.

“Mmmm, det lyder dejligt, skat. Og hvad tror du så, jeg vil gøre ved dig?”, sagde hun kælent.

Hun rykkede frem, og vi sad nu begge foroverbøjet ind over bordet, der var imellem os, og vi kiggede hinanden dybt i øjnene. Da hun begyndte at fortælle, landede hendes hænder på mine knæ under bordet, og startede en langsom vandring op ad mine lår mod den voksende bule i mine bukser.

“Mmmm, jeg ville hviske dig frækt i øret, at nu var det din tur til bare at nyde”, begyndte hun. “Jeg ville skubbe dig om på ryggen og kysse dig… vådt og kælent. Nyde at smage mig selv. Jeg ville kysse dig ned over din hals. Slikke, bide, nappe og kysse dig. Jeg ville kigge frækt op på dig imens jeg forsigtigt napper i dine brystvorter. Fortsætte ned over din mave. Min tunge ville danse ved roden af din pik. Pirre dig. Ville måske slikke en lille smule op ad skaftet, men drillende bevæge mig nedad igen. Ville pirre dine spændte nosser med min tungespids og kysse mig vej op over din mave igen. Ville nyde at høre dig tigge om, at jeg tog din dunkende pik i munden.

Jeg ville kravle op på dig, så jeg sad overskrævs på dig. Jeg ville holde dine arme, mens jeg drillende og vuggende danser henover din stive pik. Jeg ville sænke mig ned mod dig, så din pik blidt berører min fisse. Vugge frem og tilbage, så din pik ville glide frem og tilbage mellem mine fugtige skamlæber. Du vil kunne mærke min spændte klit med den følsomme underside af dit pikhovede.”

Hendes hænder kærtegnede nu indersiden af mine lår. Toget buldrede op igennem Jylland som blodet buldrede igennem min krop. Nu var det mig der havde svært ved at sidde stille. Det dunkede og gjorde ondt i min pik på grund af den trange plads i mine jeans. Hun kærtegnede nu bulen udenpå mine bukser.

“Mmmm, jeg ville lade dit pikhoved glide indenfor i min våde fisse – men kun lige hovedet. Ville vrikke frækt med hofterne og så løfte mig væk fra dig igen. Det ville jeg gøre nogle gange. Jeg ville bukke mig frem, og imens jeg suger din tunge ind imellem mine læber, ville jeg lade dig glide helt i bund i min fisse. Ville stønne frækt, mens jeg kiggede dig i øjnene. Retter mig op, og vugger langsomt frem og tilbage, så jeg gnider min klit imod dig, og hele tiden er din pik dybt begravet i min våde fisse. Du ved jo, hvor vildt jeg kommer på den måde. Ik’, skat?”

Jeg kunne knapt svare hende. Hun gned nu frækt på min bule, og jeg var så ophidset, at jeg rystede over hele kroppen. Nu åbnede hun mit bælte, og en efter en også knapperne i mine jeans.

“Mmmm, igen ville du give mig den skønneste orgasme. Du ville kunne mærke, hvordan jeg klemmer om din pik.”

Hun befriede nu min pik fra mine tights og klemte den med begge hænder.

Toget var nu nået til Langå Station. Indtil nu havde vi haft toget for os selv, og vi var fuldstændig fordybet i vores samtale, så vi bemærkede ikke kontrolløren, der steg på toget.

Jeg så ham pludselig komme gående igennem toget. Det var umuligt for mig at skjule min dunkende stive pik, så det eneste jeg kunne gøre var at trække min jakke henover mine åbne bukser. Vi sad fortsat bøjet indover bordet, som om vi havde gang i en meget fortrolig samtale – hvilket jo heller ikke var helt løgn…

Således fik vi tjekket vores billetter, mens min kæreste blidt klemte og gnubbede på min pik under bordet godt skjult af min jakke. Kontrolløren opdagede tilsyneladende ingenting. I så fald skjulte han det i hvert fald godt.

Med det samme kontrolløren var gået, kiggede min kæreste igen frækt på mig.

“Lad lader nu din pik glide ud af mig, og igen kysser jeg mig vej ned over din mave”.

Min kæreste gled nu ned under bordet i toget og tog min bristefærdige pik i munden, mens hun frækt kiggede op på mig. Hun sugede mit pikhovede ind i munden, mens hun med begge hænder gned op og ned ad skaftet.

Jeg kunne ikke styre mig mere, og da hendes ene hånd gled ned og klemte blidt om mine spændte nosser, eksploderede min pik inde i hendes mund. Jeg sendte den ene stråle af tyk sperm efter den anden af sted, mens jeg stønnede højt. Hun sukkede – tilfreds over sin belønning for vel udført arbejde. Hun blev ved med at sutte mig, mens min orgasme klingede ud og sugede de sidste dråber ud af min pik, kiggede frækt på mig mens hun lod spermen glide rundt på sin tunge, inden hun slugte det hele.

Inden toget nåede Skive, var min kæreste kommet tre gange, og vi fik forresten heller ikke sovet ret meget efter vi kom hjem, men det må I høre om en anden gang.

About Line

zhenzar

Se også

Skulle på date i en uge

Her en sand novelle. Jeg havde snakket med pigens mor om at komme i en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.